Peršokti prie turinio

SmS darbeliai

Temoje atsakymų: 37

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Taigi,kaip jau kaikurie girdėjo, bandysiu GFX'int aš :lol:

Pažėjau tokį tutą ir panaudojęs kelis efektus iš jo padariau kažkokį darbelį. Aišku jum jis labai lengvas būtų, bet prašau nešūkaut labai, o pasakyt ką naudot dar reikia, kur kruopščiau kanors ir pan. Žinau,kad man reikia dar labai labai labai labai tobulėt, tad šito galit nė neminėt ;) Ačiū labai (H)

Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo SmS: 2008-10-22, 06:46

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Zinau as iskokio tu tuto darei :lol: Tiesiog isten reikejo brushu parsisiust ir padaryt bg normalu o dabartini fona statyt ant overlay butu gerai gavesi (H) Siulau dabar nueit ir pabandyt.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-10-22, 13:06, pasakė:

Zinau as iskokio tu tuto darei :lol: Tiesiog isten reikejo brushu parsisiust ir padaryt bg normalu o dabartini fona statyt ant overlay butu gerai gavesi (H) Siulau dabar nueit ir pabandyt.

Ir iš kokio? :) Nes ten nebuvo su mašinom susiję.. O tai kaip man daryti normalų bg? Beto brushų tai parsisiunčiau ;)

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Zinau kad nesumasinom bet matau kad ka supratai ta padarei isten o ko nesupratai to nedarei :) . Del BG yra visokiu budu. Geriausia brushai arba dirbk su stockais.

PS. Tas tutas is sigtutorial.com

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-10-22, 21:08, pasakė:

Zinau kad nesumasinom bet matau kad ka supratai ta padarei isten o ko nesupratai to nedarei :) . Del BG yra visokiu budu. Geriausia brushai arba dirbk su stockais.

PS. Tas tutas is sigtutorial.com

Aha, dėl BG pabandysiu. Bet man paaiškinkit. Jei aš tokį db foną padariau,tai kam man BG? :D Nes čia tai padariau BG, bet poto viską užtušavau su mašina..

Dėl tuto,tai tas su monstru :D

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Sakai geras bg kur su shelby ? Masina ir motion blur vsio. Pabrushink pasidaryk debesis ir dek visokiu brushu kol gausi toki nnebloga fona.

PS. BG jeigu ka Background a.k.a fonas

PSS. Kur deze nesa ?

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-10-23, 16:05, pasakė:

Sakai geras bg kur su shelby ? Masina ir motion blur vsio. Pabrushink pasidaryk debesis ir dek visokiu brushu kol gausi toki nnebloga fona.

PS. BG jeigu ka Background a.k.a fonas

PSS. Kur deze nesa ?

Ne, jokiu būdu nesakau, bet tada klausiu: nedaryt man to motion raudono,o juodai baltais brushais bandyt gražiai padaryt?

P.S.: Žinau.
P.S.S.: Taip, taspats :D Bet kur sakiai,jog nesupratau, todėl nepadariau tai netiesa. Tiesiog uždėjau tekstą ir nebeleido redaguot man nieko daugiau :D

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Ta masinos motiona statai ant OVERLAY Bet pries tai buk susibrushines.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Šiandien padariau kelis darbelius, dabar darysiu dažniau nei anksčiau. Darbai jūsų teismui:

1. Nuotrauka

2. v1Nuotrauka

2. v2Nuotrauka

3. Nuotrauka

4. v1Nuotrauka

4. v2Nuotrauka

5.
Spoiler'is
(čia Wallpaper padariau)

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-02-19, 18:17

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
  • 486 Pranešimai:
-1
hmm,1 nieko ypatingo raides ir renderis :) 2jau grazesnis,ten c4d ane?na zodziu graziau jau atrodai,derinasi tas hitmanas su bg.3.paprastas effektas :D 4.irgi labai paprastas,clouds kiek matau blogas tekstas ir renderis,patariu keisti teksto spalva ir aplamai teksto isvaizda. O wallpaper ,na jai tu pats VISA ta BG darei tai bravo :D tik keistai jo plaukus isblendinai virsui :D

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
aha man ir uzkliuvo wallpaperyje plaukai :) O šiaip man antras gražiausias, ir biški nepagavau to 3....marmalynė....

1. 6.5/10

2. 7/10

3. 6/10

4. 6.5/10

Wallpaper : 6.5/10

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-19, 16:07, pasakė:

hmm,1 nieko ypatingo raides ir renderis :) 2jau grazesnis,ten c4d ane?na zodziu graziau jau atrodai,derinasi tas hitmanas su bg.3.paprastas effektas :D 4.irgi labai paprastas,clouds kiek matau blogas tekstas ir renderis,patariu keisti teksto spalva ir aplamai teksto isvaizda. O wallpaper ,na jai tu pats VISA ta BG darei tai bravo :D tik keistai jo plaukus isblendinai virsui :D

3. Na panašiai, tiesiog radau tą renderį, o jis buvo labai didelis, tai pagalvojau,kad padarysių karį lietuje :D
4. Kodėl renderis blogas? :D Jo paprastai, bet norėjosi su House pasidaryt kąnors. Tekstas tai man tinka, reikia kitų nuomonės palaukt.
5. Ten yra C4D ir brush. Ten tai apskritai buvo pravalas, kampas dešnys viršutinis buvo baltas,tai ten stengiausi tušuot ir panašiai. Gavosi neblogai.

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-19, 16:07, pasakė:

na zodziu graziau jau atrodai

Prie ko čia mano darbai ir aš? :D

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1

Rodyti pranešimąSmS, 2009-02-19, 16:20, pasakė:

Prie ko čia mano darbai ir aš? :)

Ne į temą
Jis turejo omeny, kad tavo darbai gereja

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-02-19, 16:46

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Parašei tai įvertinsiu :).

Darbas nr.1: Renderis prastas, tekstas fone nelabai gražus, o ir pačiame fone nieko įspudingo nepamačiau. (bent jau man nepatiko). 4.5/10
Darbas nr.2: Čia jau gražesnis darbas - C4D tinka puikiai, renderis geras. Va čia tekstas kiek per daug fancy, bet pats spalvų suderinimas geras. Hitman labiau tiktų paprastas fontas arba koksnors klasikinis IMO. Toks vienas daiktelis kuris maišo, tai ant Hitman plikės tas brukšnys. 7.5/10
Darbas nr.3: Nesupratau jo minties. Nepatiko. Lyg ir laiko guną kažkoks čiuvas su Moahawk šukuosena... 5/10
Darbas nr.4: Targedija - man velniškai nepatiko. 5 min ir labai prastas darbas. Fonas tik gradient overlay todėl negražus, House netinka tokia spalva. Taip pat ir tekstas negražus. 3/10
Darbas nr.5: Kaip wallpaperis šis darbas per margas. House čia tinka IMO. 6.5/10

P.s.

Rodyti pranešimąemouTe, 2009-02-19, 16:11, pasakė:

aha man ir uzkliuvo wallpaperyje plaukai :D O šiaip man antras gražiausias, ir biški nepagavau to 3....marmalynė....
1. 6.5/10

2. 7/10

3. 6/10

4. 6.5/10

Wallpaper : 6.5/10
Ne į temą

Šiaip man nepatinka tokie postai kur sumesti balai paprasčiausiai. Galėtum išreikšti nuomonę, pakomentuoti.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-02-19, 16:37

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-02-19, 16:36, pasakė:

Parašei tai įvertinsiu :).

Darbas nr.1: Renderis prastas, tekstas fone nelabai gražus, o ir pačiame fone nieko įspudingo nepamačiau. (bent jau man nepatiko). 4.5/10
Darbas nr.2: Čia jau gražesnis darbas - C4D tinka puikiai, renderis geras. Va čia tekstas kiek per daug fancy, bet pats spalvų suderinimas geras. Hitman labiau tiktų paprastas fontas arba koksnors klasikinis IMO. Toks vienas daiktelis kuris maišo, tai ant Hitman plikės tas brukšnys. 7.5/10
Darbas nr.3: Nesupratau jo minties. Nepatiko. Lyg ir laiko guną kažkoks čiuvas su Moahawk šukuosena... 5/10
Darbas nr.4: Targedija - man velniškai nepatiko. 5 min ir labai prastas darbas. Fonas tik gradient overlay todėl negražus, House netinka tokia spalva. Taip pat ir tekstas negražus. 3/10
Darbas nr.5: Kaip wallpaperis šis darbas per margas. House čia tinka IMO. 6.5/10

1. Tai aš nekuriu kažkokių ten marsietiškų darbų. Tiesiog radau užrašą, pagalvojau uždėsiu Angus ant priekio ir vsio :D

2. Nuotrauka Kaip dabar?

3. Čia yra riteris su šarvais. Jis stovi kairėje ir laiko kirvį ar kažkas tokio :D

4. Nuotrauka Kaip dabar?

5. Užsidėk ant desktop, mano manymu nėra labai margas :D

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26

Rodyti pranešimąSmS, 2009-02-19, 16:56, pasakė:

1. Tai aš nekuriu kažkokių ten marsietiškų darbų. Tiesiog radau užrašą, pagalvojau uždėsiu Angus ant priekio ir vsio :)

2. Nuotrauka Kaip dabar?

3. Čia yra riteris su šarvais. Jis stovi kairėje ir laiko kirvį ar kažkas tokio :D

4. Nuotrauka Kaip dabar?

5. Užsidėk ant desktop, mano manymu nėra labai margas :D

Su Hitman dabar geriau, bet su House dar tragiškiau atrodo :D.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13
1. BG visai nieko tik randeris kampuotas
2. Hitman gerai atrodo tik tekstas netinka
3. Nesupratau kas cia :)
4. Paprastaia atrodantis darbas bet visai nieko tik tekstas netinka.
5. Sitas tai man geriausiai atrodo :D
==
1. -
2. Dabar tekstas tikrai tinka
3. -
4. Nu tekstas dbr geriau mano nuomone.
5. Nu sakiau, kad wallpaper gerai atrodo :D

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Hitman'e kaldiingai panaudotas C4D. Patartiniausia naudot tam tikrą dalį, kad išgaut norimą vaizdą, o ne visą sumažinus uždėt. Ne koks vaizdas gaunasi. Border'is beje dedasi ANT visko.
House-3min. Iš tikro, kartais kvailokai atrodo, kai "darbas" susideda iš poros layer'ių, bet vistiek dar bandoma iš jo kažką išgaut su mini-update'ais :lol:
Paper'io pusę vietos užima House. Tai palengvino darbą. Šiaip nesimato, kad kažkas būtų bandoma priderint. Tiesiog tešku klecu ir vuolia.
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Pats sakei,kad nesvarbu kiek darbas užima laiko, svarbu ar jis gražus. O jis man toks yra, nežinau kaip jums visiems ;)

Ir aš darysiu tokius darbus - svarbu,kad būtų gražūs. Nes pasakysiu atvirai - kartais kai kurių iš jūsų darbai būna sunkūs techniškai, bet negražūs. Aišku nesakau,kad netobulėsiu. Tobulėsiu, nes dažnai padarius techniškai atrodo gražiau, BET nevisada :lol:

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
Darbai gerėja.Gal turi PSD su House? Norėčiau pažėt, ko ten pridirbai, gal paredaguot :lol: Su House geriausias mano manymu.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-02-19, 22:07, pasakė:

Darbai gerėja.Gal turi PSD su House? Norėčiau pažėt, ko ten pridirbai, gal paredaguot ;) Su House geriausias mano manymu.

Kuris House? Deja nemėgstu,kai kažkieno darbą redaguoja dar kažkas :lol:

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Ne į temą

Rodyti pranešimąSmS, 2009-02-19, 21:56, pasakė:

Pats sakei,kad nesvarbu kiek darbas užima laiko, svarbu ar jis gražus. O jis man toks yra, nežinau kaip jums visiems ;)
Ir aš darysiu tokius darbus - svarbu,kad būtų gražūs. Nes pasakysiu atvirai - kartais kai kurių iš jūsų darbai būna sunkūs techniškai, bet negražūs. Aišku nesakau,kad netobulėsiu. Tobulėsiu, nes dažnai padarius techniškai atrodo gražiau, BET nevisada :lol:
Taip sakiau. Šiaip tai dažnai būna pasiteisinimas žmogaus, kuris patingėjo ir bando tai paneigti. Vienas atvejis, kai darbas paprastas, bet originalumas ir bendras vaizdas tai atsveria. Kitas(kad ir dabar), yra tiesiog apsurdiška. T.y., sukurti maximaliai paprastą sig'ą ir sakyt, kad "sakykit ką norit, nors ir paprastas jis man gražus". OK, bent jau tau. Man, kaip sakiau, čia ne sig'as. Labiau primena didelios versijos userbar'ą. Tavo poelgis yra tas pats, kaip sakyti "aš ir toliau darysiu savo, bet man jūsų nuomonė(bent jau neigiama) nerūpi, nes man jie gražūs.
P.S. Prieš prašant, pats žinojai, ko susilauksi... :P

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąBottom, 2009-02-19, 23:00, pasakė:

Ne į temą

Taip sakiau. Šiaip tai dažnai būna pasiteisinimas žmogaus, kuris patingėjo ir bando tai paneigti. Vienas atvejis, kai darbas paprastas, bet originalumas ir bendras vaizdas tai atsveria. Kitas(kad ir dabar), yra tiesiog apsurdiška. T.y., sukurti maximaliai paprastą sig'ą ir sakyt, kad "sakykit ką norit, nors ir paprastas jis man gražus". OK, bent jau tau. Man, kaip sakiau, čia ne sig'as. Labiau primena didelios versijos userbar'ą. Tavo poelgis yra tas pats, kaip sakyti "aš ir toliau darysiu savo, bet man jūsų nuomonė(bent jau neigiama) nerūpi, nes man jie gražūs.
P.S. Prieš prašant, pats žinojai, ko susilauksi... ;)

Nesuprask manęs klaidingai, ačiū už kritiką :P Tiesiog norėjosi padaryti kąnors greito ir mielo (nu nežinau, man tai miela), nes jei bandau kažką daryti sudėtingesnio gaunasi nekaip. Norėjosi sau pasidaryti ir ant parašo užsimesti. Aišku, kiti gali padaryti man daug gražiau, bet tai nebus mano darbas, o kai yra mano darbas yra mieliau. Aš nesiteisinu, aš pripažįstu,kad prie darbo daug nesedėjau. Ir ne dėl to,kad tingėjau, o dėl to,kad buvau išsisėmęs, bet labai norėjau padaryt kažką su Gregoriu. Be to pripažink - jei tarkim padarai kokį darbelį ir jis tau patinka, o kažkas pasako,kad jis nekoks, negi tu keiti nuomonę? Aišku pažiūri iš kitos pusės, bet negi kardinaliai keičiasi tavo mąstymas dėl to sig'o? Ir dar kartą sakau,kad nesuprastum klaidingai, visų nuomonių labai laukiu, išklausau kritiką ir stengiuosi taisyti bėdas :lol:

P.S.: Žinojau, tiesiog norėjosi (ir norėsis dėl ateities darbų),kad tu įvertintum ir pasakytum konkrečias klaidas ir bėdas :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
6.Nuotrauka

Šiandien naktį susapnavau Bayern sigą ir norėjau padaryt jį, bet kai prisiminiau koks neįdomus Bayern logo šios minties atsisakiau. Galvoju,kad bent kiek svajonių fėjų nenuvilčiau padarysiu darbą su United. Vistiek futbolas :)

Unbroken

• nMo nariai
  • 1795 Pranešimai:
26
Šios spalvos sigu su Man.Utd. netinka. Jei būtų raudona balta, raudona juoda arba juoda balta galbūt ir būtų gražus, bet dabar man jis atrodo nekaip. 4.5/10. O tu SmS užsuk ir mano įvertink, nes man svarbi tavo nuomonė :).

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-02-28, 10:24

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0