Butu malonu jei pareiske nuomone paliktumete komentara uz ka ir kodel balsavote ;]
Dekoju.
Temoje atsakymų: 13
2008-09-30, 20:40
o man Augas vistek.. mates as tu EHW ir na jis man toks tipiskas hardkoristas viskas su juom gerai.. bebaimis ;D o pl sry jei cia durnai paklausiu jau daug laiko praejo ir pan nuo pro w r laiku ir pan.. EHW neseniai vel pradejau taip prizvelgt.. tai dabar galvoju o kur Elektrikas dingo? ;]
2008-09-30, 21:07
The1andOnly, 2008-09-30, 18:40, pasakė:
o man Augas vistek.. mates as tu EHW ir na jis man toks tipiskas hardkoristas viskas su juom gerai.. bebaimis ;D o pl sry jei cia durnai paklausiu jau daug laiko praejo ir pan nuo pro w r laiku ir pan.. EHW neseniai vel pradejau taip prizvelgt.. tai dabar galvoju o kur Elektrikas dingo? ;]
Ne į temą | Elektrikas baige savo EHW karjera ;] P.S. kita karta klausimus rasyk i jiem skirta topica ;] Dekui uz supratima. ;] |
2008-12-05, 21:17
-=dark-gb=-, 2008-12-03, 09:44, pasakė:
Balsavau uz HARDCORE - AUGA nes jo nerialus HardCore sugebejimai
Aciu, uz gerus zodziu, bet nemanau, kad reiketu mane viena iskirti kaip kazkoky tai Hardcore meistra ;]
Visi EHW kovotojai yra pasisvente HardCore wrestlingui ir manau jog visi turi nerealius hardcore sugebejimus ;]
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0