Peršokti prie turinio

NME Heat kovos

Temoje atsakymų: 14

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Nuotrauka

Six-Man Tag Team Night Of Revenge Preview match #1
Impaler, Bottom & The Answer vs. The Silencer (w/St.Wallerio), Refresh & Scott Payne

Six-Man Tag Team Night Of Revenge Preview match #2
Jason Clue & The Rosyz Brotherz vs. Unknown Hardcore & Sick Extreme (w/Kyo)

P.S. Manau nereikia aiskinti, kodel Heat toks trumpas.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Shyty... Va cia tai kova.. Jaa.. Aisku, tai bus show, kuris vyks lenvai. Tad daug ko nereikia tiketis. Nors ir is ppv nereikia daug ko tiketis.. Juk taine MOW, ne pagrindinis (:

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
:D o as nesitikejau, kad dar bus Heat pries ppv.. na galiu psakyti, kad turesim dvigubai pasistengti ir galiu tik pagirti visus rengejus, kurie apsiims tokiu darbu surengti du show per dvi dienas.. brawo.. ;]] o seip apie anonsa pasakysiu tiek.. Answer su dviem puikiais pagalbininkais taigi pasistengsim laimeti kas be ko.. ;]

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Ne į temą
Pries ppv show buna visada tokie lengvi, per daug epersistengti.. Tad daug alima nesitiketi manau.. Jau pats Walleris tap sako. Warm up'as pries ppv ir tiek ;D Beto.. Ka as zinau.. Koks jusu team'as koks mano tem'as.. Yra skirtumas ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Ar tik man vienam pradeda atsibosti tas "(w/St.Wallerio)"? :? Palik tą Silencer'į ramybei vieną syki.
Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
  • 1916 Pranešimai:
1
Ne į temą
Walleri neisizeisk :? juk jis jo k*** :) :D Tikiuosi gero heat. Gaila, kad neizbandysim jega pries NMU, jie turbut isikis :D Ir naciai :D Dar matricos ateis :D Bus visi tag teamai ringe :D

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2008-09-15, 21:13

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-09-15, 22:00, pasakė:

Ar tik man vienam pradeda atsibosti tas "(w/St.Wallerio)"? :) Palik tą Silencer'į ramybei vieną syki.

Jo, visi backstage'ai baigės, su matricom regis irgi baigta, tai gal jau "LEAVE SILENCER ALONE!!!"? :?

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Tham ta ra ram tam tam!!!!!!!!! Rojaus Matricos greitu liku isspardis jums visiems sikna jus stumiantis ant jo stumiate ir ant Silencer.. Dievas jus nubaus ;DD Prikol..

O jei rimtai.. Laukite.. Viskas teka sava vaga juk..
JEi Impaler laimes tai ga Rojaus Matricos gris.. O jei ne, vistiek gal Rojaus Matricos gris.. Nieko nezinau.. Nieks nesuplanuota.. Nebent Walleris kanors galvoja.. Nieko nezinau, nekalbu su juoapie tai. O jei paydit kad geras tag team'as esam, tai pavydekit toliau, man tai patinka ;DD

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-15, 22:21, pasakė:

Jo, visi backstage'ai baigės, su matricom regis irgi baigta, tai gal jau "LEAVE SILENCER ALONE!!!"? :)
Tikrai taip manai? Manyk ir toliau! Kada nors pasiimsiu time-off ir busiu full-time wrestleris, tik zinai nesinori kaip bookeriui paciam sau kovu duoti ir save pushinti. O jei su Rojaus Matricom baigta, tai kaip paaiskintum Silencerio titulo laimejima? Rojaus Matricos susibure ne tam, kad nugaletu keleta silpnu komandu ir butu nuscrew'intiems Naciu ir taip normaliai nenugaletiems baigti. Kada nors bus rimtu feud'u, vedant Rojaus Matricoms, bent jau mano planai tokie, tik as nenoriu to daryti, kol pats sedziu vyr. bookeriu kedeje :?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąBottom, 2008-09-15, 22:00, pasakė:

Ar tik man vienam pradeda atsibosti tas "(w/St.Wallerio)"? :) Palik tą Silencer'į ramybei vieną syki.
Tau ką, nedajoš, kad Silencer be Wallerio yra niekas? :D
šiaip HEAT bus labai neįdomus, dėl savaime suprantamų priežasčių...
Spoiler'is

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-09-15, 22:28, pasakė:

Tikrai taip manai? Manyk ir toliau! Kada nors pasiimsiu time-off ir busiu full-time wrestleris, tik zinai nesinori kaip bookeriui paciam sau kovu duoti ir save pushinti. O jei su Rojaus Matricom baigta, tai kaip paaiskintum Silencerio titulo laimejima? Rojaus Matricos susibure ne tam, kad nugaletu keleta silpnu komandu ir butu nuscrew'intiems Naciu ir taip normaliai nenugaletiems baigti. Kada nors bus rimtu feud'u, vedant Rojaus Matricoms, bent jau mano planai tokie, tik as nenoriu to daryti, kol pats sedziu vyr. bookeriu kedeje :?

O tai kada žadi pasiimti tą time-off ir kam palikti vyr.bookintojo vietą? Lyncaz'ui? Manau jei ir paliksi vyr. bookerį,tai po metų :) Nėra pretendentų be Lyncaz'o kolkas manau..

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19

Rodyti pranešimąSmS, 2008-09-15, 22:30, pasakė:

O tai kada žadi pasiimti tą time-off ir kam palikti vyr.bookintojo vietą? Lyncaz'ui? Manau jei ir paliksi vyr. bookerį,tai po metų :? Nėra pretendentų be Lyncaz'o kolkas manau..
Lyncaz'as (?) galėtų Wallerį pavaduoti po naujų metų, taigi jei kito kandidato neras, tai greičiausiai tada ir bus Wallerio full-time jobber :)

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Ne į temą
Ciuvai ciuvai ciuvai.
1 Gal baikite offtopica? Tam yra klausymu tema (;
2. Be Rojaus Matricu, nebutu manes kaip cempiono, zinoma.. Mes nors vieningi, ir saves negiriame kaip Linas, kas be ko ;D jo prikolai, kad MU tikrai gera tera tik eilinis girymasis.. JEi jus tokie geri, kodel titulai ne ant jusupeciu? Ka? ;D
3. The Silencer galetu ir vienas isyventi.. Bet svarbu, jog mes esme team'as.. Jus turbut nesupantat ka tai reiskia.. Pasakyti? Buvimas team'e Tau padeda greiciau iskilti, nesir taip team'u mazai.. ir didesniu sancus isirasyti i istorija.. KA jau padare Tiek The Silencer, tiek ST.Wallerio. ka padare Wallerio?? Jis padejo man tapt cempion.. O Tai yra gut ;D Zinoma galite pavydeti galyte ne ;D Bet Ateis laika, ir Rojaus Matricos ne tai kad gris, bet vel kovos, kaip dar stipresne komanda.. Ir nesigirsime, neirode savo sugebejimu (oj Linai sorriax, ne apie Tave cia);DDD Linai, beto.. Gal teks kovoti musu team'ams.. Ir issiaiskinsime kalbose irringe, o ne kaip Danielius marius LInas ir dar kazkokie du ciuvai ;D JUk cia TIK zaidimas
4. Ciu nusipezejau.. Sorriax ;D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Walleris

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Kzkas uz riebu ir slykstu zodi (nors ir su zvaigzdutem) bei nepiktybini izeidima gauna +20% :?

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
:? :) :D na jeigu sakot kad apsilimas tai apsilimas, taciau nesitikekit musu priesininkai lengvos kovos nes bent jau kalbant uz save pergales tai tikrai noriu.. ;]p

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0