Ekrane rodoma NME simbolika, pradeda skambeti Bullet For My Valentine Hit The Floor ir rodomas Heat klipas. Vaizdas perjungiamas i Heat-ZONE, kur aidi fejerverkai ir sokineja fanai. Heat prasideda!
Titatrone rodomas Marcus Ulivieri. Ziurovai pasitinka ji svilpimu, o Ulivieri pradeda kalbeti:
Spoiler'is
- Labas vakaras, sakau jums, mano NME imperijos vergai! Kadangi mano vergu prie TV ekrano gretos auga staigiai, galbut kai kas dar manes nepazistat. Ne beda, prisistatysiu. Esu viso sio aukso, kuri dabar stebite, kurejas, esu Marcus Ulivieri. Zmogus, kuriam turite buti dekingi uz sia priklausomybe! Turbut mane stebedami galvojate, koks isvaizdus vaikinas as esu? O taip, mes italai stiliaus seimininkai. Taciau mano galva ne tik grazi, ji dar ir protinga O to man reikejo, kad sugalvociau tai, ka dabar noriu paskelbti. Na bet apie viska nuo pradziu. Pradekime nuo to, kad birzelio viduryje, per Torch of War 2008, pokstas, save kovotoju vadintas Bottom buvo atjungtas ir visaip kitaip pazemintas. Taciau uz tai, jis tapo pirmuoju NME Tarpzemyniniu cempionu. Suprasdamas savo klaida, as, rugpjuti, per didziausia NME ivyki istorijoje pirmaji Masters of War paskelbiau kova, kurios deka, nevykelis Bottom buvo dar karta buvo paliktas be samones, tik si karta viskas atsitiko teisingai Marcus Jamison vyrukas, kurio ne tik labai saunus vardas sutampa su manuoju, taciau jo juoda sirdis yra tyra kaip mano tautieciu vyru tapo pirmuoju TIKRU Tarpzemyniniu cempionu. Jis tapo zmogum, kuriuo as galejau didziuotis. Taciau labai neseniai, dar karta paaiskejo, kad Dievo nera! I automobilio avarija pateko Marcus Jamison. Jam labai blogai. Labai. Toks slunkius kaip Bottom, po tokio smugio butu is kart zuves, taciau M.J. ne toks jis tvirtas, jis isgyveno ir sugris, vesti senu saskaitu. Taciau iki to laiko reikia isspresti viena problema NME Tarpzemyninio titulo likima! Zinoma, galeciau ji grazini slunkiui, kuris neskaitant M.J. buvo arciausiai jo savaime suprantama, kalbu apie Bottom. Taip, galeciau as taip padaryti. Jus to norit? Norit? Ot ir negausit!!! Bottom to irgi negaus, tik sansa, kurio tikrai neisnaudos. Stai matote NME IC titula, tuscia svaru, nes savininko jis vel neturi.
Taciau prisiminkime, kad arteja labai svarbi diena rugsejo 21-oji, o per ja ivykis, pavadinimu Night of Revenge 2008. Ten bus isprestas sio titulo likimas, Fatal Four-Way kovoje, joje kovos: Bottom, The Answer, Refresh ir Scott Payne! Viskas! Savo pranesima baigiau. Negaisinu eterio laiko, nes tiek daug savo meno dar turiu jum parodyti! Gero ziurejimo! Ciao!
- Labas vakaras, sakau jums, mano NME imperijos vergai! Kadangi mano vergu prie TV ekrano gretos auga staigiai, galbut kai kas dar manes nepazistat. Ne beda, prisistatysiu. Esu viso sio aukso, kuri dabar stebite, kurejas, esu Marcus Ulivieri. Zmogus, kuriam turite buti dekingi uz sia priklausomybe! Turbut mane stebedami galvojate, koks isvaizdus vaikinas as esu? O taip, mes italai stiliaus seimininkai. Taciau mano galva ne tik grazi, ji dar ir protinga O to man reikejo, kad sugalvociau tai, ka dabar noriu paskelbti. Na bet apie viska nuo pradziu. Pradekime nuo to, kad birzelio viduryje, per Torch of War 2008, pokstas, save kovotoju vadintas Bottom buvo atjungtas ir visaip kitaip pazemintas. Taciau uz tai, jis tapo pirmuoju NME Tarpzemyniniu cempionu. Suprasdamas savo klaida, as, rugpjuti, per didziausia NME ivyki istorijoje pirmaji Masters of War paskelbiau kova, kurios deka, nevykelis Bottom buvo dar karta buvo paliktas be samones, tik si karta viskas atsitiko teisingai Marcus Jamison vyrukas, kurio ne tik labai saunus vardas sutampa su manuoju, taciau jo juoda sirdis yra tyra kaip mano tautieciu vyru tapo pirmuoju TIKRU Tarpzemyniniu cempionu. Jis tapo zmogum, kuriuo as galejau didziuotis. Taciau labai neseniai, dar karta paaiskejo, kad Dievo nera! I automobilio avarija pateko Marcus Jamison. Jam labai blogai. Labai. Toks slunkius kaip Bottom, po tokio smugio butu is kart zuves, taciau M.J. ne toks jis tvirtas, jis isgyveno ir sugris, vesti senu saskaitu. Taciau iki to laiko reikia isspresti viena problema NME Tarpzemyninio titulo likima! Zinoma, galeciau ji grazini slunkiui, kuris neskaitant M.J. buvo arciausiai jo savaime suprantama, kalbu apie Bottom. Taip, galeciau as taip padaryti. Jus to norit? Norit? Ot ir negausit!!! Bottom to irgi negaus, tik sansa, kurio tikrai neisnaudos. Stai matote NME IC titula, tuscia svaru, nes savininko jis vel neturi.
Taciau prisiminkime, kad arteja labai svarbi diena rugsejo 21-oji, o per ja ivykis, pavadinimu Night of Revenge 2008. Ten bus isprestas sio titulo likimas, Fatal Four-Way kovoje, joje kovos: Bottom, The Answer, Refresh ir Scott Payne! Viskas! Savo pranesima baigiau. Negaisinu eterio laiko, nes tiek daug savo meno dar turiu jum parodyti! Gero ziurejimo! Ciao!
Triple Threat match :
Scarface vs. Impact vs. California Rose (w/Tody Rose)
Spoiler'is
Tamsiai melyna sviesa uzlieja sale, tada wisu garsu pradeda skambeti theme, melynas pyro, ekranuose pradeda sviesti du zodziai FUCK YOU. Scarface lengvu dainos ritmu eina i arena rodydamas fuck'us ziurovams, o ziurovai dainos ritmu jam atidainuoja ta paty.
Susprogsta raudoni fejerverkai pasigirsta muzika ir Impact greit ibega i ringa.
Viskas išsijungia (visi ekranai, šviesos ir kt.) ir po keliolikos sekundžių ekranuose pasirodo geltonos, rožinės, raudonos, mėlynos, oranžinės spalvos apstraktus menas, visos spalvos sukasi ir lyg pinasi i viena stiebą,kuris poto ryškiai susiformuoja ir matoma rožė. Tada iš nežinia kur į ringą (visada kitą vietą, kaip ringas, žiūrovų tribūnos, išėjimo takas ir kt. arba gali išlyst iš po ringo) nusileidžia California Rose. Rosy yra su lengvomis raudonomis kelnėmis, o prie rankų ir kojų prikabinta įvairių spalvu juostelių (spalvos kaip ekranuose). Rosy įlipa į ringą ir darant savo tount'ą,bei vedant pirštą per žiūrovus iš keturių ringo kampų iššauna sidabro spalvos fejeverkai. Tada jis pirštu sustoja ties ta vieta,kuria išeina varžovai ir pakreipęs pirštus taip,kad susidarytų pistoletas, lyg šauna ir vėl pasigirsta fejeverkas. Rosy ironiškai nusišypso ir laukia savo varžovo.
Tamsiai melyna sviesa uzlieja sale, tada wisu garsu pradeda skambeti theme, melynas pyro, ekranuose pradeda sviesti du zodziai FUCK YOU. Scarface lengvu dainos ritmu eina i arena rodydamas fuck'us ziurovams, o ziurovai dainos ritmu jam atidainuoja ta paty.
Susprogsta raudoni fejerverkai pasigirsta muzika ir Impact greit ibega i ringa.
Viskas išsijungia (visi ekranai, šviesos ir kt.) ir po keliolikos sekundžių ekranuose pasirodo geltonos, rožinės, raudonos, mėlynos, oranžinės spalvos apstraktus menas, visos spalvos sukasi ir lyg pinasi i viena stiebą,kuris poto ryškiai susiformuoja ir matoma rožė. Tada iš nežinia kur į ringą (visada kitą vietą, kaip ringas, žiūrovų tribūnos, išėjimo takas ir kt. arba gali išlyst iš po ringo) nusileidžia California Rose. Rosy yra su lengvomis raudonomis kelnėmis, o prie rankų ir kojų prikabinta įvairių spalvu juostelių (spalvos kaip ekranuose). Rosy įlipa į ringą ir darant savo tount'ą,bei vedant pirštą per žiūrovus iš keturių ringo kampų iššauna sidabro spalvos fejeverkai. Tada jis pirštu sustoja ties ta vieta,kuria išeina varžovai ir pakreipęs pirštus taip,kad susidarytų pistoletas, lyg šauna ir vėl pasigirsta fejeverkas. Rosy ironiškai nusišypso ir laukia savo varžovo.
Sekantis veiksmas
Visi trys kovotojai idemiai ziuri vienas I kita.
Sekantis veiksmas
Rosy ir Impact susizvalo ir uzpuola Scarface..
Sekantis veiksmas
Bega abudu ir bando atlikti clothesline
Sekantis veiksmas
Bet Scarface pasislenkia, ir Back Dropkick Impactui..
Sekantis veiksmas
Sis nuo didelio impacto prsivercia per ringo virves
Sekantis veiksmas
Bet neiskrenta is ringo.
Sekantis veiksmas
Rosy speja susigaudyti ir vel begdamas, tik siakrt tiksliaiatlieka clothesline..
Sekantis veiksmas
Scarface pasoka vel ant koju,
Sekantis veiksmas
Bet ir vel gauna clothesline..
Sekantis veiksmas
Rosy greitas pinas..
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Scarface tiesiog numeta nuo saves Rosy..
Sekantis veiksmas
Ringe jau Impact..
Sekantis veiksmas
Sis bega ir shoulder block Rosy..
Sekantis veiksmas
Sis riuna..
Sekantis veiksmas
Scarface nieko nelaukes Big Bootina Impacta..
Sekantis veiksmas
Sio zandykaulis tiesiog atrodo kad butu laisvas kaip paukstis ;D
Sekantis veiksmas
Scarface soti vienas ringe..
Sekantis veiksmas
Ziuri pyktai I Impact..
Sekantis veiksmas
Bet Low-Blow is Rosy..
Sekantis veiksmas
Scarface griuna ly kokia malka.
Sekantis veiksmas
Rosy pinina Scarface..
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
NE!
Sekantis veiksmas
Sutrukdo Impact ir pradeda spardyti Rosy..
Sekantis veiksmas
Sie susirumia
Sekantis veiksmas
Vienas kitam duoda daugybe punchu.
Sekantis veiksmas
Kol Scarface atsikelia ir ne chiopina juos..
Sekantis veiksmas
Ir stai trikampiu eina smugiai.
Sekantis veiksmas
Scarface Impactui
Sekantis veiksmas
Impact Roze
Sekantis veiksmas
Roze Scarface..
Sekantis veiksmas
Karusele..
Sekantis veiksmas
Pirmas neislaikes griuna Rosy..
Sekantis veiksmas
Stai matome jo maza patirti..
Sekantis veiksmas
Impactas su Scarface dar apsimaino keliais punchais..
Sekantis veiksmas
Scarface spyris I pilva..
Sekantis veiksmas
Pakeliaa suplexo pozicijoje
Sekantis veiksmas
Ir Revers Suplex..
Sekantis veiksmas
Impact susiemes uz krutines rekia..
Sekantis veiksmas
Rosy atsikelia ir bea I nusisukusi Scarface..
Sekantis veiksmas
Bet sis turi reita reakcija ir vel Big Bootin, tik siak Rosy..
Sekantis veiksmas
Scarface islipa is ringo, kol dar priesininkai neatsgave..
Sekantis veiksmas
Issitraukia stala..
Sekantis veiksmas
Cia bus idomu..
Sekantis veiksmas
Atremia ji I ringo kampa pakelia Rosy ir irish wipe I stala.. Sis atsiremes I stala.
Sekantis veiksmas
Scarface ji patraukia link saves.. Irrr
Sekantis veiksmas
Back Dropkick I stala!
Sekantis veiksmas
Stalas luzta I daugybe siupeliu..
Sekantis veiksmas
Impact atsigves atlieka back lariat ir Scarface griuna.
Sekantis veiksmas
Scarface greitai atsistoja lyg nieko nepajutes ir spyris I pilva ir neckbreaker!
Sekantis veiksmas
Jaaa
Sekantis veiksmas
Jis atlieka Knee Stomp!
Sekantis veiksmas
Viena!
Sekantis veiksmas
Antra!
Sekantis veiksmas
Trecia!
Sekantis veiksmas
Ketvirta!
Sekantis veiksmas
Pakelia ir Colt 45!!!
Sekantis veiksmas
Scarface finisheris!!!
Sekantis veiksmas
Pin!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Viskas.. Scarface po lengvos kovos iveikia Rosy ir Impact..
Sekantis veiksmas
Bet to jam negana..
Sekantis veiksmas
Jis greit soka is ringo ciumpa kee ir jis vel ringe..
Sekantis veiksmas
Ikisa keda tarp koju ir legdrop ant kedes!
Sekantis veiksmas
Jo koja isnyra.
Sekantis veiksmas
Ar kazkas panasaus..
Sekantis veiksmas
Scarface vel ciupa ta kede ir tiesiog sveicia jam I galva..
Sekantis veiksmas
Numeta uz rino ribu ir dar jam rekia : Fuck You!
Sekantis veiksmas
Jis islipa is ringo ir skambant jo teminiai dainai palieka arena..
Sekantis veiksmas
Teisejas patikrina Impact..
Sekantis veiksmas
Ir pakviecia medikus..
Sekantis veiksmas
Rosy broils padeda iseiti Rosy...
Sekantis veiksmas
I Impact isnesa medikai..
Sekantis veiksmas
Taibent..
Sekantis veiksmas
Impactui tikrai nesiseka..
Rodoma NME marchindise shop
Spoiler'is
Prie pardavėjos prieina Refresh ir reikalauja:
-duok man NME heawyweight čempiono diržą!
Pardavėja paduoda... Refresh apsivynioja apie juosmenį, prieina prie veidrodžio ir truputį pasimaivo. Čia pat atsiranda Scott Payne. Ir nesusilaiko nuo komentro:
- Tai ką, nesugebi laimėti, tai bandai nusipirkti?
- norėtum... tiesiog pratinuos, jau greit tai bus mano kasdieninis papuošalas...
- taip taip, kur gi ne... Tavo kasdienis papuošalas bus nebent mėlynė po akim kurią gausi nuo manęs...
Refresh pasiunta ir jau nori vožti Payneui, bet čia pasirodo ir GM Marcus Ulivieri. Jis sako:
vyrai vyrai, ko pykstatės? Juk šiandien kavojat kartu... kaip komanda... prašyčiau rimties, taikos ir pagarbos vienas kito atžvilgiu.
Refresh atsako:
gerai, bose, gerai, Jūs čia protingiausias, reikia Jūsų klausyti...
Ir kur buvęs kur nebuvęs, čia atisranda ir Bottom.
kas čia vyksta? Ar tik ne bosas patarimus dalina? Gal, bose, galėtumėt patarti man... eee nors ne... gal geriau patark Marcusui Jamisonui ką nors, kad jis galėtų man pasipriešinti per Night of Revenge, nes kol kas jo šansai lygūs nuliui.
- ir vėl Tu... kur aš be pasisukčiau visur Tu... Bottom... man jau bloga nuo šio vardo... bet nieko, Bottom karjera jau prie pabaigos... aš garantuotas, kad MJ tave sumals į miltus...
- žinai kaip man atrodo? Man atrodo kad MJ eis ŽEMYN. Po to GM eis ŽEMYN. Ir vėl matysime Inrercontinental Champion Bottom!
Bottom nuperka IC titulo kopija ir padovanoja GM. Dar prideda žodžius:
štai, dovanoju. Turėk šį dirža, nes tirkrojo tavo draugužis MJ po NoR daugiau nebematys!
-duok man NME heawyweight čempiono diržą!
Pardavėja paduoda... Refresh apsivynioja apie juosmenį, prieina prie veidrodžio ir truputį pasimaivo. Čia pat atsiranda Scott Payne. Ir nesusilaiko nuo komentro:
- Tai ką, nesugebi laimėti, tai bandai nusipirkti?
- norėtum... tiesiog pratinuos, jau greit tai bus mano kasdieninis papuošalas...
- taip taip, kur gi ne... Tavo kasdienis papuošalas bus nebent mėlynė po akim kurią gausi nuo manęs...
Refresh pasiunta ir jau nori vožti Payneui, bet čia pasirodo ir GM Marcus Ulivieri. Jis sako:
vyrai vyrai, ko pykstatės? Juk šiandien kavojat kartu... kaip komanda... prašyčiau rimties, taikos ir pagarbos vienas kito atžvilgiu.
Refresh atsako:
gerai, bose, gerai, Jūs čia protingiausias, reikia Jūsų klausyti...
Ir kur buvęs kur nebuvęs, čia atisranda ir Bottom.
kas čia vyksta? Ar tik ne bosas patarimus dalina? Gal, bose, galėtumėt patarti man... eee nors ne... gal geriau patark Marcusui Jamisonui ką nors, kad jis galėtų man pasipriešinti per Night of Revenge, nes kol kas jo šansai lygūs nuliui.
- ir vėl Tu... kur aš be pasisukčiau visur Tu... Bottom... man jau bloga nuo šio vardo... bet nieko, Bottom karjera jau prie pabaigos... aš garantuotas, kad MJ tave sumals į miltus...
- žinai kaip man atrodo? Man atrodo kad MJ eis ŽEMYN. Po to GM eis ŽEMYN. Ir vėl matysime Inrercontinental Champion Bottom!
Bottom nuperka IC titulo kopija ir padovanoja GM. Dar prideda žodžius:
štai, dovanoju. Turėk šį dirža, nes tirkrojo tavo draugužis MJ po NoR daugiau nebematys!
Tag Team match :
Refresh & Scott Payne vs. Unknown Hardcore
Spoiler'is
Pasigirsta Faith No More - Midlife Crisis abu kovotojai eina link ringo, praejus puse kelio pradeda groti Linkin Park - Somewhere I Belong. Abu kovotojai uzsoka ant ringo. Ilipe i ringa abu tauntina.
Sekantis veiksmas
Papa Roach Alive ir be jokiu ceremoniju pasirodo Refresh
Uzgroja Metalica - Wherever I May Roam , prie titatrono pasipila dumai , ir pro juos isbega Scott Payne , jis su sypsena paziuri i fanus , eidamas link ringo visiem duoda ranka , po to ilipes i ringa iskelia abi rankas , ir parodo i ziurovus .
Uzgroja Metalica - Wherever I May Roam , prie titatrono pasipila dumai , ir pro juos isbega Scott Payne , jis su sypsena paziuri i fanus , eidamas link ringo visiem duoda ranka , po to ilipes i ringa iskelia abi rankas , ir parodo i ziurovus .
Sekantis veiksmas
Refresh su Payne pasiziurivienas i kita zvarbiais zvilgsniais.
Sekantis veiksmas
UnknownHardcore nusprendzi,kad pirmas i ringa eis The Unknown.
Sekantis veiksmas
Refresh be gincu net nepaklausdamas payne liepe eiti Scott i uz ringo virviu.
Sekantis veiksmas
Scott vos nuzvoze jam, uz jo izuluma, bet mielai nueina uz ringo virviu.
Sekantis veiksmas
Ringo gongas skamba!
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai susikimba, bet Refresh eye rake ir Unknown susiiema uz akies..
Sekantis veiksmas
Bet jis nenori nusileisti ir Punch!
Sekantis veiksmas
Punch!
Sekantis veiksmas
Punch!
Sekantis veiksmas
Spyris i pilva! Galvos suciumpimas ir Suplex!
Sekantis veiksmas
MH paploja TU.
Sekantis veiksmas
TU nusisypso, keli spyriai ir pin!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
Kick Out.
Sekantis veiksmas
ME net nepagalvojo, kad jis jau pinins.
Sekantis veiksmas
Unknown prieina ir peduoda ME kovos teises.
Sekantis veiksmas
Jie abu pakelia Refresh ir Double Suplex!
Sekantis veiksmas
Dvigubas usplex dar padidina Refresh skausmus..
Sekantis veiksmas
TU teisejo palieptas nueina uz ringo virviu..
Sekantis veiksmas
MH pakelia Refresh, bet is jo netiketaschopas..
Sekantis veiksmas
MH net nepajautes irishwieina i Refresh Ir Payne ringo kampa..
Sekantis veiksmas
Neapgalvotas veiksmas.. Payne net neklauses suploja per Refresh peti ir isuoliuoja i ringa!
Sekantis veiksmas
Shoulder Block!
Sekantis veiksmas
MH atsikelia, bet vel gauna Shoulder Block.
Sekantis veiksmas
La Magistral!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
NE! MH speja atsigauti..
Sekantis veiksmas
Scott Payne uzvozia MH bet netiketai is kazkur ringe Refresh!
Sekantis veiksmas
Jis tikrai isiutes! Bando pulti Payne (??)
Sekantis veiksmas
Teisejas ji sustabdo ir tiesiog nuvija lyg kokia muse atgal!
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu MH spejo atsigauti ir low blow! Kol tesejas buo uzemessu Refersh!
Sekantis veiksmas
Jaaa... Das Ist Gut!
Sekantis veiksmas
Payne krenta lyg koks kirvis!
Sekantis veiksmas
MH pin!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Ne! Scott nera toks isvarges, tad speja pakelti peti.
Sekantis veiksmas
MH pakelia Scott ir irish wipe i savo ringo kampa
Sekantis veiksmas
MH perduoda legalaus kovotojo teises TU
Sekantis veiksmas
Jie abu paima Scott ir Double clothesline..
Sekantis veiksmas
Grazus komandinis darbas.. TU pin.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Nee..
Sekantis veiksmas
Sito berniuko taip lengvai neiveiksi..
Sekantis veiksmas
TU knee stomp!
Sekantis veiksmas
Scott Payne ir Refresh siandien isvarge kaip po kokio sekso...
Sekantis veiksmas
Scott Payne pakeliamas.. Bet tai jam proga atsigriebti!
Sekantis veiksmas
Smugis!
Sekantis veiksmas
Smugis!
Sekantis veiksmas
Smugis!
Sekantis veiksmas
Dar vienas smugis!
Sekantis veiksmas
Ir paskutinis smugis!
Sekantis veiksmas
Tai pervercia TU.. Sio vyrucio veidas lyg koks pmidoras nuo smugiu.
Sekantis veiksmas
Scott Payne eina perduodi teisiu Refresh.. Bet sis nesutinka..
Sekantis veiksmas
Jie pradeda bartis..
Sekantis veiksmas
Refresh perlipa ringo virves, smugis to Payne!
Sekantis veiksmas
Smugis to Refresh!
Sekantis veiksmas
Refresh smugis ir
Sekantis veiksmas
Irrrrrr
Sekantis veiksmas
Irrrrrrrrrrrrrrr
Sekantis veiksmas
LIFE SUCK!
Sekantis veiksmas
Woo!
Sekantis veiksmas
Tai bent nuspearintas Scott Payne.. Jo komandos draugas!
Sekantis veiksmas
Refresh kazka pasako Payne irtiesiog perlipes ringo virves iseina ir pasitraukia is kovos..
Sekantis veiksmas
Nesamone..
Sekantis veiksmas
TU net nenoredamas kistis atranda puikia proga ir pin!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Viskas!!! Unknown Hardocre pradeda dziaugtis!
Sekantis veiksmas
Tik gaila, kad tai viskas per anksti!
Sekantis veiksmas
Teisejas pasako, kad kova tesiama nes buvo rope break, kurio jis nepastebejo..
Sekantis veiksmas
UM komanda pagalvojo kad isvis teisejas isbrides
Sekantis veiksmas
Kova tesiama.. Tik sikart, tesia MH.
Sekantis veiksmas
Jis spyria Payne..
Sekantis veiksmas
Ji pakelia..
Sekantis veiksmas
Bet sis nenusileidzia, nors dar neturi jegu
Sekantis veiksmas
Persimaino keliais smugiais..
Sekantis veiksmas
Scott judrumas jam daro nauda ir usbeges uz MH jis atlieka Schol Boy..
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Ne!
Sekantis veiksmas
TU sutrugdo! Vos vos speja..
Sekantis veiksmas
Na ir sekme UH komanda lydi sia kova.
Sekantis veiksmas
Teisejas isvaro TU ir kova tesiama..
Sekantis veiksmas
Hardcore atsigaves..
Sekantis veiksmas
Scott Payne susiiemes uz sono po Refresh smugio..
Sekantis veiksmas
Jie susikimba..
Sekantis veiksmas
Nieko neiseina, tai atsileidzia
Sekantis veiksmas
Scott Smugis..
Sekantis veiksmas
Ir netiketas neckbraker!
Sekantis veiksmas
Ne ne!
Sekantis veiksmas
Tai SUPER NECKBREAKER!
Sekantis veiksmas
TU skrod zemen tokia trajektorija..
Sekantis veiksmas
Kad ringe atsirado kraujas..
Sekantis veiksmas
Scott dziaugiasi tuom.
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
NE!
Sekantis veiksmas
TU nepasiduoda!
Sekantis veiksmas
Scott ji pakelia irstrong irish ipe i ringo virves..
Sekantis veiksmas
Jis jas persivercia ir krenta uz ringo ribu!
Sekantis veiksmas
Scott Payne atsistoja kitoje ringo puseje ir
Sekantis veiksmas
Bega! Vienas Salto su rankomis!!
Sekantis veiksmas
Antras!
Sekantis veiksmas
Trecias!
Sekantis veiksmas
Pasoka ant ringo virviu ir
Sekantis veiksmas
Monkey Jump!!!
Sekantis veiksmas
Tai neitiketina!!!!!!
Sekantis veiksmas
Sakau neitiketina!
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai skaudziai krito ant kieto grindinio..
Sekantis veiksmas
Scott atsigauna greiciau ir keli smugiai i Tu galva..
Sekantis veiksmas
Jis visiskai kraujuoja..
Sekantis veiksmas
Teisejas jau skaiciavo!
Sekantis veiksmas
4!
Sekantis veiksmas
Scott greitai ciumpa pirma pasitaikiusi ginkla is po ringo!
Sekantis veiksmas
Kede!
Sekantis veiksmas
Uzsimoja ir kerta TU tiesiai i nugara!
Sekantis veiksmas
Auchh..
Sekantis veiksmas
Smugis dar kart su kede i galva!
Sekantis veiksmas
Jis lyg komos busenoje!
Sekantis veiksmas
O kurgi MH??
Sekantis veiksmas
*kameros prodo ji gulinti uz ringo ribu.. Sutalzyta.. Kazkas pasidarbavo.. Matyt Refresh darbas..*
Sekantis veiksmas
7..
Sekantis veiksmas
Scott Tai negana..
Sekantis veiksmas
Jis pakelia ir istumia prisininka i ringa..
Sekantis veiksmas
9!
Sekantis veiksmas
Speja pats ilipti.
Sekantis veiksmas
Keli smugiai..
Sekantis veiksmas
Scott labai isvarges po tokios kovos..
Sekantis veiksmas
Jis tiesiog atsiremia i ringo kampa pailseti
Sekantis veiksmas
Bet tai sansas Unknown Hardcore komandai gauti iniciatyva!
Sekantis veiksmas
MH jau pasirodo ir letai ir sunkiai bet vistiek uzlipa ant ringo uz virviu..
Sekantis veiksmas
Pamates kokia sitacija yra
Sekantis veiksmas
Js nori lipti i ringa
Sekantis veiksmas
Bet nenori pazeist taisykliu..
Sekantis veiksmas
TU kazkokiu mistiniu budu pradeda kruteti..
Sekantis veiksmas
Jis keturklupscias..
Sekantis veiksmas
Scott bega ir tiesus spyris is kojos tiesiai TU i peti!
Sekantis veiksmas
Sis rekia is skausmo!
Sekantis veiksmas
Ir tiesiog nusiridena iki savojo ringo kampo..
Sekantis veiksmas
Tai nezada nieko gero..
Sekantis veiksmas
MH vos priliecia TU i isoka i ringa!
Sekantis veiksmas
Payne padares klaida dabar gaus bauda
Sekantis veiksmas
MH smugis! Antras trecias ir ketvirtas!
Sekantis veiksmas
Payne griuna!
Sekantis veiksmas
Jaaa..
Sekantis veiksmas
Face vs Face
Sekantis veiksmas
MH laukia kol atsistos Payne
Sekantis veiksmas
Jis stojasi, MH patripcioja ir
Sekantis veiksmas
Sweet Hardcore Music!!
Sekantis veiksmas
NE!!
Sekantis veiksmas
Payne sugauna jo koja ir spyris i vienintele jo koja, kurilaiko jo pusiausvyra!
Sekantis veiksmas
Jis stipriai griuna!
Sekantis veiksmas
Payne pin!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
Jaaaaauuuuuu
Sekantis veiksmas
Ne!
Sekantis veiksmas
MH atsigriebia!
Sekantis veiksmas
Payne akelia ji,
Sekantis veiksmas
Ir atejo laikas duoti bauda
Sekantis veiksmas
MH spyris i pilva!
Sekantis veiksmas
DDT!
Sekantis veiksmas
Spyrdo negailestingai Payne kl teiseja jo nepatraukia!
Sekantis veiksmas
MH pakelia jo abi kojas ir Boston Crab!!!
Sekantis veiksmas
Ne, nieko nebus!
Sekantis veiksmas
Payne laisvai pasiekia ringo virves!
Sekantis veiksmas
Teisejas pradedaskaiciuoti iki 5!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
4!
Sekantis veiksmas
MH paleidzia Scott.
Sekantis veiksmas
Si visiskai issekes.. Visas sumustas sutalzytas ir dar belenkoks..
Sekantis veiksmas
Juk jam teko kovoti pries du kovotojus..
Sekantis veiksmas
Antras sykis MH atlikti Sweet Hardcore Music
Sekantis veiksmas
Scott stojasi niekonenuspedamas!
Sekantis veiksmas
Atsisuka ir SHM!!!
Sekantis veiksmas
Jeeee!!!
Sekantis veiksmas
Cia tai bent!
Sekantis veiksmas
Sventa karve!
Sekantis veiksmas
Pin!!!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
MH praso kad skaiciuotu iki 5 (?)
Sekantis veiksmas
4!
Sekantis veiksmas
5!
Sekantis veiksmas
Viskas! Kova baigta!
Sekantis veiksmas
Neitiketina!
Sekantis veiksmas
Vos vos nelaimejas Payne vistiek gauna pralaimejima i savo saskaita!
Sekantis veiksmas
TU truputi atsigaves ilipa i ringa ir dziaugiasi su MH!
Sekantis veiksmas
Jie skambant ju agrindinei muzikai pasitrukia is ringo.
Sekantis veiksmas
Rodomas pakartojimas, kaip MH atlieka finisheri!
Sekantis veiksmas
Cia tai bent..
Sekantis veiksmas
Kova baigiasi.
Sekantis veiksmas
Atvyksta gydytojai, padeti Scottui
Sekantis veiksmas
Po ilgu pastangu, Payne visgi atsistoja pats
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu arenoje vel pasirodo Refresh. Jis juokiasi is Payne ir parodo IC titula, turinti atsidurti ant jo peties. Payne I ji ziuri su panieka
Rodomas koridorius, kurio pavarge, taciau isdidus eina Sick-Kyo-Extreme komanda
Spoiler'is
Jie savim patenkinti prieina kazkokias duris. Sick-Extreme papraso draugo Kyo iseiti. Jis taip ir padaro. S-E pasibeldzia. Duris atidaro Susan Styles. Ji, pamacius S-E, pradeda saukti:
- KA TU CIA DARAI PO VELNIU!! AS NENORIU TAVES MATYTI, GYVATE, SLYKSTYNE TU!
- Cha .klausi, ka as cia darau. O tu matei, ka as tavo naujajam kavalieriui praeita savaite padariau?
- KA TU JAM PADAREI?!!! TU GAL JUOKAUJI!! JUS JI SUMUSET KAIP S-K-ERDZIAMA GYVULI, NES ESI BAILYS!! PATS NIEKO NESUGEBI PADARYTI, GALVOJI KIETESNIS BUSI, KAI SU SAVO DRAUGELIO DVIESE ANT VIENO JEGA DEMONSTRUOSIT, KA?!!
- Wow, wow, nurimk, mazyte! Turbut nematei, ka jis padare?
- KA JIS PADARE?!!! BERAZUMI TU NELAIMINGAS! O KAS PRAEITA SAVAITE PIRMAS, ATBEGO, KA?!! JASONas TAU NIEKO NEPADARE. JASONas TUREJO MATCHA, JIS BUTU BUVES NUGALETOJAS, O TU VISKA SUGADINAI
- Zinai, ka as tau pasakysiu mieloji. As turejau mergina, as buciau buves laimingas, viskas butu buve puiku, o jis viska sugadino. Todel jis uz tai turi sumoketi. Ir sumokes toliau! Tavo dalia taip pat isaus, mieloji. O dabar as jau eisiu. Su savo drauguziu Kyo nusprendem isvykti I kluba, kadangi as vel esu laisvas, noriu sia tustuma uzpildyti. Tik nesutokia k**va, kaip tu. O dabar iki, mano meile!
Jie savim patenkinti prieina kazkokias duris. Sick-Extreme papraso draugo Kyo iseiti. Jis taip ir padaro. S-E pasibeldzia. Duris atidaro Susan Styles. Ji, pamacius S-E, pradeda saukti:
- KA TU CIA DARAI PO VELNIU!! AS NENORIU TAVES MATYTI, GYVATE, SLYKSTYNE TU!
- Cha .klausi, ka as cia darau. O tu matei, ka as tavo naujajam kavalieriui praeita savaite padariau?
- KA TU JAM PADAREI?!!! TU GAL JUOKAUJI!! JUS JI SUMUSET KAIP S-K-ERDZIAMA GYVULI, NES ESI BAILYS!! PATS NIEKO NESUGEBI PADARYTI, GALVOJI KIETESNIS BUSI, KAI SU SAVO DRAUGELIO DVIESE ANT VIENO JEGA DEMONSTRUOSIT, KA?!!
- Wow, wow, nurimk, mazyte! Turbut nematei, ka jis padare?
- KA JIS PADARE?!!! BERAZUMI TU NELAIMINGAS! O KAS PRAEITA SAVAITE PIRMAS, ATBEGO, KA?!! JASONas TAU NIEKO NEPADARE. JASONas TUREJO MATCHA, JIS BUTU BUVES NUGALETOJAS, O TU VISKA SUGADINAI
- Zinai, ka as tau pasakysiu mieloji. As turejau mergina, as buciau buves laimingas, viskas butu buve puiku, o jis viska sugadino. Todel jis uz tai turi sumoketi. Ir sumokes toliau! Tavo dalia taip pat isaus, mieloji. O dabar as jau eisiu. Su savo drauguziu Kyo nusprendem isvykti I kluba, kadangi as vel esu laisvas, noriu sia tustuma uzpildyti. Tik nesutokia k**va, kaip tu. O dabar iki, mano meile!
The Chain vs. Xnitro (w/New Maniacs Union)
Spoiler'is
Uztemsta.Suskamba Element Eighty - Broken Promises Xnitro iseina kaip visada vienas, uzsimaukslines kepure ir rankoje turys kendo lazda arba gitara ,saleje ziurovai pradeda klykti rekti mineti Xnitro varda ,o Xnitro pakelia kepure paziuri i minai ir kaip visada ramus ,susikaupęs nueina i ringa. Kartu su juo ateina ir The Maniac su Cracky. Jie pasilieka stovėti prie ringo.
Užkala Seether - 69 Tea... Pro dūmų kamuolį ant rampos pasirodo su savo skeita ir grandine neišsiskiriantis agresyvusis heelas The Chain. Jis pasikiša skeitą po kojomis ir nuvažiuoja nuo rampos kai iš abiejų šonų šaudo fejerverkai. Tada vėl sugriebia skeitą, įlipa į ringą ir užsiropščia ant turnbuckle. Parodo, kad jis čia geriausias ir iškelia rankas.
Skamba gongas, kova prasideda
Uztemsta.Suskamba Element Eighty - Broken Promises Xnitro iseina kaip visada vienas, uzsimaukslines kepure ir rankoje turys kendo lazda arba gitara ,saleje ziurovai pradeda klykti rekti mineti Xnitro varda ,o Xnitro pakelia kepure paziuri i minai ir kaip visada ramus ,susikaupęs nueina i ringa. Kartu su juo ateina ir The Maniac su Cracky. Jie pasilieka stovėti prie ringo.
Užkala Seether - 69 Tea... Pro dūmų kamuolį ant rampos pasirodo su savo skeita ir grandine neišsiskiriantis agresyvusis heelas The Chain. Jis pasikiša skeitą po kojomis ir nuvažiuoja nuo rampos kai iš abiejų šonų šaudo fejerverkai. Tada vėl sugriebia skeitą, įlipa į ringą ir užsiropščia ant turnbuckle. Parodo, kad jis čia geriausias ir iškelia rankas.
Skamba gongas, kova prasideda
Sekantis veiksmas
kovotojai lėtai prieina artyn
Sekantis veiksmas
ir Chain atakuoja su chlothesline
Sekantis veiksmas
bet Xnitro pasilenkia
Sekantis veiksmas
bet Chain bando dar kartą
Sekantis veiksmas
scores!
Sekantis veiksmas
pin
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
kick out
Sekantis veiksmas
abu atsistoja
Sekantis veiksmas
bet Xnitro kontra-atakuoja su cutter
Sekantis veiksmas
yra!
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
shoulder up!
Sekantis veiksmas
Xnitro atsikelia, Chain dar lieka pagulėt...
Sekantis veiksmas
Xnitro atlieka king crab hold
Sekantis veiksmas
rope break
Sekantis veiksmas
Xnitro atsistoja ir tauntina
Sekantis veiksmas
bet tuo pačiu dar leis kartus spiria gulinčiam Chain
Sekantis veiksmas
teisėjas sako kad taip negalima ir patraukia Xnitro nuo gulinčio varžovo
Sekantis veiksmas
Xnitro pradeda ginčytis su teisėju
Sekantis veiksmas
jis ant jo šaukia, netgi įspaudžia į ringo kampą
Sekantis veiksmas
tuo pasinaudoja Chain,
Sekantis veiksmas
jis pasiima savo riedlentę
Sekantis veiksmas
prieina prie Xnitro ir vožia jam per glavą
Sekantis veiksmas
o teisėjas užspiestas kape ir to nemtao
Sekantis veiksmas
Xnitro griūna ant teisėjo, jį netgi išstumdamas iš ringo
Sekantis veiksmas
atrodo kuriam laikui galime pamiršti taisykles
Sekantis veiksmas
Chain patauntina ir dar kartą smūgis su riedlente Xnitro
Sekantis veiksmas
bet Xnitro pasitruakia ir kaip viesulas pašoka
Sekantis veiksmas
jis jau stovi tvirtai ant kojų
Sekantis veiksmas
sugeba atimti iš Chain riedlentę
Sekantis veiksmas
ir pats jam smogia
Sekantis veiksmas
The Chain priverstas prašyti minutės pertaukėlės
Sekantis veiksmas
tačiau Xnitro nekreipia dėmesio ir toliau kapoja jau gulintį varžovą
Sekantis veiksmas
vienas smūgis, antras
trečias
Sekantis veiksmas
dar kokie šeši smūgiai, the Chain apsipila kraujais
Sekantis veiksmas
bet į ringą atlekia visi trys Naciai ir jie užpuola Xnitro
Sekantis veiksmas
jie pradeda jį daužyti
Sekantis veiksmas
dabar jau Xnitro kapojamas į miltus
Sekantis veiksmas
bet Naciai turbūt nepastebėjo kad šalia ringo stovėjo Michael Alvarez ir Cracky
Sekantis veiksmas
jie įšoka į ringą ir iš nugaros kerta Naciam: Maniac kerta beisbolo lazda, Cracky kerta kėde. Smūgius gauna Gerdas ir Adolfas, Giunteris vienas lieka daužyti Xnitro
Sekantis veiksmas
kadangi Adolfas ir Gerdas jau offline Giunteris lieka vienas prieš tris
Sekantis veiksmas
na gerai, prieš du, Xnitro irgi not available
Sekantis veiksmas
tačiau NMU lengvai susitvarko ir su Giuteriu, šis kol dar gali išneša mėsas iš ringo
Sekantis veiksmas
paskui jį išlekia ir kiti du Arijai
Sekantis veiksmas
Maniac ir Cracky užtempia Xnitro ant Chaino, tada išlipa iš ringo ir gaivina teisėją
Sekantis veiksmas
Maniac netgi padaro dirbtinį kvėpavimą
Sekantis veiksmas
ir teisėjas atsigauna!
Sekantis veiksmas
jį įmeta į ringą, ten ant The Chain guli Xnitro
Sekantis veiksmas
teisėjas kaip visada, pamiegojęs darbo metu atlieka tik formalumus
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
2.5
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Xnitro laimi šią kovą! Galbūt netrukus jam tai galės pranešti jo komandos draugai, bet kol kas jis be sąmonės...
Sekantis veiksmas
skamba Element Eighty - Broken Promises, Maniac ir Cracky išsineša Xnitro iš ringo
Sekantis veiksmas
The Chain prireikia medikų pagalbos
bet atrodo jis gyvas ir sveikas, viso labo pora skylučių galvoje
Rodomos Heat-ZONE prieigos
Spoiler'is
prie galinių durų privažiuoja Naciai su savo mercedesu, sustoja prie pat durų, visi trys išlipa ir įeina į areną. Jie eina link anonso, nes nori pasižiūrėt ar kuriam nors iš jų reikia šiandien kovoti.
O tuo tarpu prie jų Merso jau sukiojasi St. Wallerio. Jis ranokse laiko metalui kirpti naudojamas žirkles... kas jis sugalvojo? Jis palenda po mašina, bet trumpai pasikrapštęs išlenda ir pabėga... Netrukus grįžta Naciai, jie jau žino, kad jiem šiandien laisva, susėda į tačkę ir pradeda važiuoti. Bet čia pat greitį ribojantis ženklas leidžiantis važiuoti vos 5 km/h greičiu. Tačiau Naciai nebūtų Naciai jeigu jiem rūpėtų taisyklės... Gerdas už vairo, Adolfas jam sako Spausk. Adolfas nė nesuabejoja, ir spidometro rodyklė netrukus jau rodo 70 km/h. Ir tai dar neriba, rodyklė vis kyla...
Tačiau netrukus Naciai pamato kliūtį prieš save: gatvėje didžiulė avarija, ji užkimšta, pravažiuoti nėra kaip... Gerdas iš karto spaudžia stabdžių pėdalą...tačiau tai neduoda rezultatų... visi trys Naciai rimtai išsigąsta ir nebežino ką daryti... jie tuoj prisiplos...
O tuo tarpu prie jų Merso jau sukiojasi St. Wallerio. Jis ranokse laiko metalui kirpti naudojamas žirkles... kas jis sugalvojo? Jis palenda po mašina, bet trumpai pasikrapštęs išlenda ir pabėga... Netrukus grįžta Naciai, jie jau žino, kad jiem šiandien laisva, susėda į tačkę ir pradeda važiuoti. Bet čia pat greitį ribojantis ženklas leidžiantis važiuoti vos 5 km/h greičiu. Tačiau Naciai nebūtų Naciai jeigu jiem rūpėtų taisyklės... Gerdas už vairo, Adolfas jam sako Spausk. Adolfas nė nesuabejoja, ir spidometro rodyklė netrukus jau rodo 70 km/h. Ir tai dar neriba, rodyklė vis kyla...
Tačiau netrukus Naciai pamato kliūtį prieš save: gatvėje didžiulė avarija, ji užkimšta, pravažiuoti nėra kaip... Gerdas iš karto spaudžia stabdžių pėdalą...tačiau tai neduoda rezultatų... visi trys Naciai rimtai išsigąsta ir nebežino ką daryti... jie tuoj prisiplos...
Sekantis veiksmas
bet šalia pasirodo Rojaus Matricos
Sekantis veiksmas
St. Walerio rankose laiko kažkokį pultą, ir paspaudžia jame esantį mygtuką
Sekantis veiksmas
avarijos vaizdas dingsta, tai buvo tik holograma!!!
Sekantis veiksmas
ten dabar tik didžulė oro pagalvė!!!
Sekantis veiksmas
Naciai į ją švelniai įvažiuoja, tačiau Rojaus Matricos ir kiti įvykį matę žmonės leipsta iš juoko, kaip atrodė panikuojantys Naciai...
Uzkulisiuose kaip visada rodoma Susan Styles
Spoiler'is
- Sveiki, NMEniac'ai, jusu TV ekranuose siauteje NME, o jos programoje esu as, Susan. Mano svecias cia lankosi pirmaji karta. Siltai sutikite NME re-debiutanta The Answer! Answer, nors NME jau buvai neilgam apsilankes, taciau ne karto nekovojai ir buvai gedingai priverstas palikti NME, todel si kova tau bus pirmoji. Sakyk, ka tau reiskia geras startas naujame gyvenimo puslapyje?
- Sveika grazuole. Na matai. Kaip sakoma gera pradzia yra puse darbo. Taigi man visada pirma kova yra naujas puslapis ir man yra labai svarbi ji. As zinau, kad NME cia bus daug sunkiau nei ICW ar UWC ar tuo labiau BIF. Cia bus tikrai nelengva ir teks pakovoti, taciau as esu patyres ir man nera del ko jaudintis. Cia NME teks pakovoti ir as ta darysiu. Senai neturejau tokios konkurencijos bet ji man dabar patinka ir kai as esu motyvuotas mane sunku sustabdyti.
- Aciu, komplimentus as vertinu, taciau mano sirdis uzimta, nevark nei tu, nei mane isimyleje TV ziurovai! O dabar kitas klausimas - ar nesijauciate atsidures neteisingoje situacijoje? Vos tik atsidures NME, GM jus tarsi bando suserti duodamas kova pries Impaler - buvusi pirmaji istorijoje NME Sunkiasvoriu cempiona ir kultine NME asmenybe. O gal kaip tik, tau pasiseke, kad turi tokia proga suzibeti akimirksniu? Kaip ivertintum sia situacija savo akimis?
- As tiesiog mandagus zmogus! Nereikia man cia pagyru uzimta ar neuzimta. As nebobisius man svarbiausiai karjera. Si situacija manau yra man sansas. Labai geras sansas. As nebijau issukiu. As juos dievinu. Ypac kai zinau, kad Impaler yra buves cempionas. Man didelis stimulas kovoti pries ji. Zinau , kad nebus lengva taciau atiduosiu viska ir pasistengsiu atsidurti vietoje. Vietoje tokioje kurioje mane visi matys. Matys kaip neeilini. Kaip senaji Answer kuris yra talentas ir nors jau senstelejas bet vis dar talentas kuri galima gerai isnaudoti ringe. As esu labai patenkintas, kad gavau tokia proga ir esu dekingas GM.
- Taciau ar bent suvoki, kas taves laukia? Impaleris yra beveik nenugaletas NME! Nejaugi izvelgi silpnuju jo vietu, kuriomis galetum pasinaudoti?
- Ar izvelgiu? As dar netokiu esu sutikes. Tu supranti mergyt ka reiskia nepralaimeti istisus metus? Ka reiskia laikyti keleta titulu ir del ju buti nenugaletam. Suprantu dabar yra talentu, taciau as vistek sugebu. As savimi pasitikiu ir zinau, kad galiu ji iveikti. Jis gal jaunesnis, taciau manes tai nejaudina. As daug jaunu esu iveikes. As esu puikiai pasiruoses tai kovai. Labai puikiai. Jis gal ir nenugalimas, taciau as esu toks pat. Paziuresim kuris is dvieju nenugalimu liks ir toliau nenugalimas.
- Kaip tau seksis kovoti pries Impaler pamatysime netrukus. Taciau mus domina ir ateitis - ar turi savo taikiniu NME rosteryje - zmoniu, kuriuos labiausiai nori nugaleti arba suvesti saskaitas?
- Mano tikslas yra eiti i kiekviena kova lyg tai butu mano paskutine kova. Kiekviena kova reikia laimeti. As neturiu kazkokiu priesu kuriuos zutbut reikia sunaikinti. Toks vienintelis yra Sheskius, taciau tai jau praeitis. As zadu gyventi sia diena ir taip darau. Kas man maisysis mano kelyje su tuo kausiuos ir stengsiuos laimeti. Taigi jeigu kas nors turite pries mane stokite su manim i kova ir parodykite ka sugebta. Cuz if you have a question, don't worry I have an answer!
- Answer, e-fed'u pasaulyje turejai gana ispudinga karjera, pasiekei tikrai daug, tavo vardas daugeliui sporto gerbeju asocijuojasi su titulais. Ar pats izvelgi NME titulus ant savo peties atsidursiancius ateityje?
- Sunku pasakyti. As bent jau svajoju apie tai. NME titulai man butu itin svarbus. Nes kitus nebuvo taip sunku iskovoti. Na zinoma BFZ titulas mano yra auksciausias titulas. Nugaletas Sheskius ir pan. NME titulai uzimtu labai didele svarba mano gyvenime. As svajoju iskovoti viena ar du o jei leis sveikata ir busiu pajegus net keleta NME titulu. Del ju kovoti yra didelis stimulas. NME yra didele konkurencija stengsiuosi iskovoti kiekviena pergale ir zinoma kilti iki auksciausios vietos - TITULO.
- Sveiki, NMEniac'ai, jusu TV ekranuose siauteje NME, o jos programoje esu as, Susan. Mano svecias cia lankosi pirmaji karta. Siltai sutikite NME re-debiutanta The Answer! Answer, nors NME jau buvai neilgam apsilankes, taciau ne karto nekovojai ir buvai gedingai priverstas palikti NME, todel si kova tau bus pirmoji. Sakyk, ka tau reiskia geras startas naujame gyvenimo puslapyje?
- Sveika grazuole. Na matai. Kaip sakoma gera pradzia yra puse darbo. Taigi man visada pirma kova yra naujas puslapis ir man yra labai svarbi ji. As zinau, kad NME cia bus daug sunkiau nei ICW ar UWC ar tuo labiau BIF. Cia bus tikrai nelengva ir teks pakovoti, taciau as esu patyres ir man nera del ko jaudintis. Cia NME teks pakovoti ir as ta darysiu. Senai neturejau tokios konkurencijos bet ji man dabar patinka ir kai as esu motyvuotas mane sunku sustabdyti.
- Aciu, komplimentus as vertinu, taciau mano sirdis uzimta, nevark nei tu, nei mane isimyleje TV ziurovai! O dabar kitas klausimas - ar nesijauciate atsidures neteisingoje situacijoje? Vos tik atsidures NME, GM jus tarsi bando suserti duodamas kova pries Impaler - buvusi pirmaji istorijoje NME Sunkiasvoriu cempiona ir kultine NME asmenybe. O gal kaip tik, tau pasiseke, kad turi tokia proga suzibeti akimirksniu? Kaip ivertintum sia situacija savo akimis?
- As tiesiog mandagus zmogus! Nereikia man cia pagyru uzimta ar neuzimta. As nebobisius man svarbiausiai karjera. Si situacija manau yra man sansas. Labai geras sansas. As nebijau issukiu. As juos dievinu. Ypac kai zinau, kad Impaler yra buves cempionas. Man didelis stimulas kovoti pries ji. Zinau , kad nebus lengva taciau atiduosiu viska ir pasistengsiu atsidurti vietoje. Vietoje tokioje kurioje mane visi matys. Matys kaip neeilini. Kaip senaji Answer kuris yra talentas ir nors jau senstelejas bet vis dar talentas kuri galima gerai isnaudoti ringe. As esu labai patenkintas, kad gavau tokia proga ir esu dekingas GM.
- Taciau ar bent suvoki, kas taves laukia? Impaleris yra beveik nenugaletas NME! Nejaugi izvelgi silpnuju jo vietu, kuriomis galetum pasinaudoti?
- Ar izvelgiu? As dar netokiu esu sutikes. Tu supranti mergyt ka reiskia nepralaimeti istisus metus? Ka reiskia laikyti keleta titulu ir del ju buti nenugaletam. Suprantu dabar yra talentu, taciau as vistek sugebu. As savimi pasitikiu ir zinau, kad galiu ji iveikti. Jis gal jaunesnis, taciau manes tai nejaudina. As daug jaunu esu iveikes. As esu puikiai pasiruoses tai kovai. Labai puikiai. Jis gal ir nenugalimas, taciau as esu toks pat. Paziuresim kuris is dvieju nenugalimu liks ir toliau nenugalimas.
- Kaip tau seksis kovoti pries Impaler pamatysime netrukus. Taciau mus domina ir ateitis - ar turi savo taikiniu NME rosteryje - zmoniu, kuriuos labiausiai nori nugaleti arba suvesti saskaitas?
- Mano tikslas yra eiti i kiekviena kova lyg tai butu mano paskutine kova. Kiekviena kova reikia laimeti. As neturiu kazkokiu priesu kuriuos zutbut reikia sunaikinti. Toks vienintelis yra Sheskius, taciau tai jau praeitis. As zadu gyventi sia diena ir taip darau. Kas man maisysis mano kelyje su tuo kausiuos ir stengsiuos laimeti. Taigi jeigu kas nors turite pries mane stokite su manim i kova ir parodykite ka sugebta. Cuz if you have a question, don't worry I have an answer!
- Answer, e-fed'u pasaulyje turejai gana ispudinga karjera, pasiekei tikrai daug, tavo vardas daugeliui sporto gerbeju asocijuojasi su titulais. Ar pats izvelgi NME titulus ant savo peties atsidursiancius ateityje?
- Sunku pasakyti. As bent jau svajoju apie tai. NME titulai man butu itin svarbus. Nes kitus nebuvo taip sunku iskovoti. Na zinoma BFZ titulas mano yra auksciausias titulas. Nugaletas Sheskius ir pan. NME titulai uzimtu labai didele svarba mano gyvenime. As svajoju iskovoti viena ar du o jei leis sveikata ir busiu pajegus net keleta NME titulu. Del ju kovoti yra didelis stimulas. NME yra didele konkurencija stengsiuosi iskovoti kiekviena pergale ir zinoma kilti iki auksciausios vietos - TITULO.
Impaler vs. The Answer
Spoiler'is
Uzgroja 2Pac - Changes. Arena visiskoje tamsoje. Niekas nieko nebemato. Staiga iseina svytintis angelas. Tai Answer. Visiskai kitoks nuo savo senu laiku. Svieciantis visas baltai apsirenges. Baltas dzemperis. Baltos medziagines panasios i pizama kelnes. Answer visas tiesiog svyti. Jam nereikia apsvietimo. Jis visas pats lyg apsvietimas. Lyg angelas nukrites is dangaus. Answer uzlipa i ringa iskelia po viena rankos pirsta i dangu ir pats pakelia akis lyg ziuredamas i kazka kuris yra auksciau musu..
Suskamba Marilyn Manson Spade ir I arena Impaler Įeina vienas, ramiai, susikaupęs, kiek žvalgydamasis į minią, lėtu žingsniu. Viskas iprasta, vienitnelis pasikeitimas nera NME Sunkiasvoriu titulo. Mr.F-5 ilipa I ringa ir leidziasi patikrinamas teisejo.Skamba gongas
Suskamba Marilyn Manson Spade ir I arena Impaler Įeina vienas, ramiai, susikaupęs, kiek žvalgydamasis į minią, lėtu žingsniu. Viskas iprasta, vienitnelis pasikeitimas nera NME Sunkiasvoriu titulo. Mr.F-5 ilipa I ringa ir leidziasi patikrinamas teisejo.Skamba gongas
Sekantis veiksmas
Varzovai atsistoja vienas pries kita
Sekantis veiksmas
The Answer istiesia rankia
Sekantis veiksmas
Impaler dvejoja ka daryti
Sekantis veiksmas
Bet taip pat ja istiesia
Sekantis veiksmas
Handshake
Sekantis veiksmas
Oponentai grizta I savo ringo kampus
Sekantis veiksmas
Taciau Impaleris negrizta, o puola Answer! Clothesline is nugaros - what a cheap shot !
Sekantis veiksmas
Answer pargriautas
Sekantis veiksmas
Mr.F-5 pradeda ji spardyti gulinti.
Sekantis veiksmas
Taciau Answer siaip taip nusliauzia prie ringo virves. Teisejas skaiciuoja:
Sekantis veiksmas
1
.
Sekantis veiksmas
2
.
Sekantis veiksmas
3
Sekantis veiksmas
4! Ir liepia Impaleriui atstoti nuo varzovo.
Sekantis veiksmas
Impaleris atsitraukia ir pradeda tauntinti ziurovams. Mixed reactions.
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu Answer, ringo virviu padedamas atsistoja ir atsargiai apziurineja savo oponenta
Sekantis veiksmas
Impaleris isibegedamas puola
Sekantis veiksmas
Taciau Answer speja atsatyti alkune!
Sekantis veiksmas
Answer atsistoja Impaleriui uz nugaros, apima ji rankomis ir
Sekantis veiksmas
German Suplex!
Sekantis veiksmas
Taciau Answer varzovo neatleidzia. Jis ji pakelia ir
Sekantis veiksmas
Bando atlikti dar viena German Suplex, taciau Impaler is nugaros trenkia alkune I veida.
Sekantis veiksmas
Answer atslija lauk nuo jo ir susiima veida.
Sekantis veiksmas
Ex-cempionas isibegeja
Sekantis veiksmas
Running big boot? Taciau Answer speja pasilenkti, atsiduria uz nugaros ir
Sekantis veiksmas
Roll-up!
Sekantis veiksmas
1
.
Sekantis veiksmas
2
.
Sekantis veiksmas
Shoulders up!
Sekantis veiksmas
Abu wrestleriai atsistoja vienu metu, Impaler bando pulti
Sekantis veiksmas
Bet vikrusis Answer vel pasilenkia
Sekantis veiksmas
Kick to the mid-section ir
Sekantis veiksmas
Brainbuster!!
Sekantis veiksmas
Cover:
Sekantis veiksmas
1
..
Sekantis veiksmas
2
..
Sekantis veiksmas
2.5
Sekantis veiksmas
and a near fall!
Sekantis veiksmas
The Answer nepaisant to, patenkintas atsistoja ir tauntina. Dalis ziurovu jo puseje.
Sekantis veiksmas
Jis lipa ant turnbuckle.
Sekantis veiksmas
Jis jau uzlipes, pasoka ir
.
Sekantis veiksmas
Senton Bomb!?? Bet Impaler speja pariedeti tolyn ir issisukti!
Sekantis veiksmas
Answeris, issiteskes ant zemes guli nejudedamas
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu, Mr. F-5 sukaupia paskutines jegas ir uzrieda ant varzovo. Pin:
Sekantis veiksmas
1
.
Sekantis veiksmas
2
.
Sekantis veiksmas
2.5
.
Sekantis veiksmas
2.7
Sekantis veiksmas
And a near fall !!
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai guli, teisejas priverstas skaiciuoti
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
4! Impaleris pradeda bandyti atsistoti
Sekantis veiksmas
5! Ex-cempionas jau ant keliu
Sekantis veiksmas
6! Atsistoti bandyti pradeda ir Answer!
Sekantis veiksmas
7! Mr.F-5 jau ant koju!
Sekantis veiksmas
8! The Answer taip pat!
Sekantis veiksmas
Taciau Answeriui sunku islaikyti pusiausvyra ir jis atsiremia I ringo virves, kad vel nenugriutu
Sekantis veiksmas
Impaler stovi kur kas tvirciau
Sekantis veiksmas
Jis isibegeja ir
Sekantis veiksmas
Clotheslineina varzova lauk is ringo!
Sekantis veiksmas
The Answer is in big trouble!
Sekantis veiksmas
Impaler islipa is ringo ir prieina prie gulincio Answer.
Sekantis veiksmas
Teisejas pradeda skaiciuoti:
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2! Impaleris sunkiai pastato varzova ant koju
Sekantis veiksmas
Jis trenkia Answeriui is desines
Sekantis veiksmas
Bet Answer atsako niuksu I pilva!
Sekantis veiksmas
Jis suima varzova uz liemens ir
Sekantis veiksmas
Suplex!
Sekantis veiksmas
Answer sukaupes paskutines jegas irieda I ringa
Sekantis veiksmas
7!
Sekantis veiksmas
Impaler is paskutiniuju jegu atsistoja ir juda link ringo
Sekantis veiksmas
8! Imp jau prie pat ringo
Sekantis veiksmas
9! Taciau is po ringo apacioj pasirodo ranka!
Sekantis veiksmas
Ji patraukia uz ringo buvusi linoliauma ir
Sekantis veiksmas
10! O Impaler neislaike pusiausvyros, bet teisejas to nemate!
Sekantis veiksmas
Arbitras iskelia Answerio ranka, skelbdamas ji nugaletoju deka count-outo!
Sekantis veiksmas
Impaleris supykes atsistoja ir paima uz rankos, kuri patrauke linoliauma.
Sekantis veiksmas
Jis istraukia zmogu, o ten
Sekantis veiksmas
St.Wallerio! Ka jis cia veikia?!
Sekantis veiksmas
Impaler spiria jam I tarpukoji low-blow!
Sekantis veiksmas
Tada is nugaros suima ir
Sekantis veiksmas
One & Only!!
Sekantis veiksmas
Mr.F-5 veide atsiranda sypsena.
Sekantis veiksmas
Low-blow! Is nugaros
Sekantis veiksmas
O ten The Silencer, NME cempionas!
Sekantis veiksmas
Impaler suklumpa ant keliu, taciau Kunigas greitai ji pastato ant koju
Sekantis veiksmas
Jis ji tranko, tranko ir
Sekantis veiksmas
MOONSAULT!!! Nuo turnbuckle!! Moonsault atliko The Answer!!
Sekantis veiksmas
Abu NME WHC contenderiai guli, o Answer uzsitarnaves ziurovu simpatijas dziugauja
Sekantis veiksmas
Skamba 2Pac Changes, patenkintas nugaletojas palieka ringa, o praeidamas dar ir pirstu parodo I ireminta vacantinta IC titula.