Parodomas NME logotipas ir skambant show theme - Bullet For My Valentine - Hit The Floor, rodomas Heat pristatantis klipukas. Vaizdas perjungiamas i arena, kur aidint fejerverku show fanai sokineja is dziaugsmo. Let the Heat begin...on the HDTV!
The Chain vs The Unknown
Rodomas vaizdas iš lauko.
-ė, baxhūrai, jūs SKEltagalviai?
Sick Extreme nepasimeta:
- ne, ne, ką tu... aš esu Bottom, o jis Jason Clue. O kam tau reikia jų?
- kai kas sumokėjo, kad juos pamokytume. Gerai, dinkit iš čia, nesimaišykit...
- ei, aš galiu jum padėt! Matot tą baltą mersą? Ir tuos du kur ten stovi prie jo? Tai va, ten ir yra tie ‚SKEltagalviai‘ kaip tu sakai... S-E rodo į Nacių narius Adolfą ir Giunterį.
S-K-E ramiai įeina į areną, o nigeriai nueina prie balto merso ir manydami kad ten S-K-E ir pradeda su jais aiškintis...
Xnitro vs Impact
The winner gets special advantage at Masters Of War match
Suskamba Three Days Grace - I Hate Everything About You ir Xnitro iseina kaip visada vienas, uzsimaukslines kepure ir rankoje turys kendo lazda arba gitara ,saleje ziurovai pradeda klykti rekti mineti Xnitro varda ,o Xnitro pakelia kepure paziuri i minai ir kaip visada ramus ,susikaupęs nueina i ringa.
Susprogsta raudoni fejerverkai pasigirsta muzika ir Impact greit ibega i ringa.
Rodomas GM kabinetas
Prie savo darbo sėdi Marcus Ulivieri. Paisbeldęs į jo kabineta užeina The Maniac.
-Sveiki, viršininkas, yra reikaliukas...
-Ko nori?
-matai, aš čia jau du mėnesiai, bet turėjau tik du mačus... o per Masters Of War manęs laukia mūšis dėl Tag Team čempionų titluo. Man reiktų kokio apšilimo, tai gal galėčiau kitą savaitę gauti kokią nors kovą?
-gausi gausi, nesuk man galvos, aš labai susirūpinęs...
- o kas atsitiko? Gal galiu kuo padėt?
-nee, tu ne daktaras...
- o ką, su sveikata kas nors negerai?
- ne, vaikeli, man su galva kažkas negerai... supranti, prieš tau ateinant kabinete be manęs nieko nebuvo, o aš girdėjau balsą, kuris kalbėjo su manim... bijau, kad čia per tą prakeiktą Bottom man pašlijo psichika...
- Šefas, nieko čia baisaus... man irgi taip būna, girdžiu balsus, nors nieko šalia nėra... galit būt ramus, jum viskas gerai...
- sakai? O kada tau taip būna?
Manijakas pašaipiai nusišypso ir negarsiai taria:
-kai kalbu telefonu...
GM nelabai supranta „bajerį“, ir išveja Manijaką...
Lumberjack match
Gerd Shlansteiger vs The Silencer
Winner goes to Masters of War for nMe Heawyweight championship
Luberjacks: Adolfas, Giunteris, St. Wallerio
Arenoje sviesos uzgesta, tamsu lyg tamsia nakty miske. Tik staiga is po entrance islenda vienas vyras su apsiaustu lyg venuolio, jis su zibintuveliais prie krutines apsviecia savo vaida. Is paskos iseina keturi vyrai, nesini karsta. Uzgroja daina Alter Bridge – Black Bird. Vis stovi ir laukia zenklo kada laikas judeti pirmyn. Staiga, pirmasis vyras prieina prie karsto, ir nuo zibintuvelio sviesos matosi, kad jo lupos juda. Jis pasiiema sventinta vandeni ir pradeda kalbeti poterius. Staiga, vienas sviestuvas apsviecia karsta, matosi kaip jis padeda kruteti, ir netrukus, karstas atsidaro. Ir pasirodo vyras su apsiaustu, jo veido nesimato. Jis su mikofonu rankoje islipa is karsto. Sviestuvas vel isjungiamas. Keturi vyrai ir karstas staiga dingsta, atsiranda trys kryziai, kuriuos nesa trys vyrai. Jie trys eina priekyje, kiti du, apsisviete zibintuveliais eina paskui juos. Vyras iskarsto palnekias galva pradeda kalbeti; „Telaimina Dievas . . . Ziurovus. Telaimina Dievas . . . Mirusiuosius...“ Staiga jis nutyla, trys kryziai su vyrais prasmenga ir ju nebera. Tie du vyrai palenkia galvas ilipa i ringa, ir vienas pratesia; „Ir Telaimina Dievas . . . Rojaus Matricas!! Woh! Abu vyrai nusiiema gaubtuvus nuo galvos, ir iskelia rankas i virsu, matome The Silencer ir St. Wallerio! St.Wallerio pyktai pasiziuri i Naciu visus tris narius ir pats stovi salia ringo, o The Silencer ilipes i ringa uzlipa ant turnbackle ir nuboo‘intas iskelia rankas i virsu, padarydamas Komunijos Aukojima.
The Silencer nulipa nuo turnbackle, ir su dideliu inirsiu ziuri i gerda.. Teisejas duoda zenkla, kad kova galima pradeti.
Ir Marcus Ulivieri iseina.
Ekrane vaizdas iš užkulisių
- ei! Tik pažiūrėkit kokį nevykėlį mes čia turim... Misteris Harcore neatlaikė „softcore“ varžovų... mulkis...
- Ką pasakei? Gal man šiandien ir nepasisekė, bet tai tik dėl to, kad aš kovojau pagal man nepriimtinas sąlygas ir negalėjau pasinaudoti jokiu ginklu...
- Turiu tau dvi naujienas: blogą ir gerą... nuo kurios pradėt?
- Tai sakyk gerą...
- Na, per MASTERS OF WAR tu kovosi HARDCORE mače...
- Yuhooo!!! Tikrai mane nudžiuginai... O kokia blogoji naujiena?
- Tavo varžovas būsiu aš – SUPPER STONE! CHA CHA CHA…
- One place, one desire: to be the best.
- On that night only, they get to realise that dream.
- It's the night, where it all seems like a dream.
- It's a magic night.
- The night of the year,
- A night, called „Masters Of War“
- Live, only on PAY-PER-VIEW
Triple Threat elimination match for nMe Intercontinental championship
Scott Payne vs Bottom vs Marcus Jamison
Pradeda mirgėti beveik viskas, baltom/juodom spalvos. Tik pradeda groti muzika, visi titantronai pagal žodžius mirga juodai/baltai. Ir ateina Bottom.
Arena uztemsta taip, lyg i visus sviesa skleidziancius ziburius butu paleistos mirti siejancios kulkos.
Tada is leto prasideda daina 50 cent - Many Men, daina isikarsciuoja ir is abieju rampos sonu issaunami raudoni fejerverkai! Pro dumu uzsklanda iseina Marcus Jamison! Jis isskecia abi rankas, lyg noredamas pasirodyti. Tada MJ apsidairo ir nuleides rankas nusisypso pikta sypsena. Eidamas taku link ringo Marcus rodo pirstu i zmones ir linguoja galva rodydamas, kad jie nieko verti. Pasiekes ringa MJ ten ramiai ilipa laipteliais ir dar karteli iskelus rankas ji pasitinka sprogimas is ringo kampu. Visam tam pasibaigus daina pradeda tilti ir Marcus ruosiasi kovai su priesininku.
Bet prieš pat prasidedane kovai į ringą atbėga Gm su lagaminėliu, jį paduoda Marcus‘ui Jamison‘ui, kažką jam į ausį pasako ir pabėga.
Sėkmės, ponai!
Tai pasakęs GM apsisuka ir išeina...
Ekrabuose mūsų žavioji reporterė Susan Styles.
- čempionas ne čempionas, aš tik pasakiau teisybę, o jei ponas labai įsižeidė, tai jau jo bėdos. Nes šiandien dėl savo durno charakterio jis dar gaus į kaulus kartu su savo pasirinktu „draugeliu“ Jane, ar kaip ten jis...
- tikrai manai, kad galit juos įveikti?
- Tai aišku, juk mes geriausiakomanda, mes kausimės dėl NME Tag Team čempionų titulo! O tie liurbiai kartu kovos pirmą kartą...
- Bet The Chain yra labai žiaurus,ar nebijote kad jis imsis bet kokių priemonių kad laimėtų?
- Ne!
- Aišku, ką gi, baigiami šį intervių, iki kitos saviatės mielieji HEAT žiūrovai.
Tačiau kameros netyčia neišsijungia ir mes toliau matome vaizdą iš užkulisių. Sick Extreme sako:
– Susan, gražuolę, ką veiksi šį vakarą po šou?
- na, eisiu namo ir pailsėsiu...
- o gal norėtum su manim į restoraną nueiti?
- kad aš labai pavargus...
- nieko tokio, aš pavešiu, po to nuvarysim pas mane į namus, padarysiu tau atpalaiduojantį masažą... ką manai?
- na gerai, įkalbėjai...
Ir abu dingsta iš kadro...
Tag Team match
Impaler & The Chain vs Sick-Kyo-Extreme
Skamba MM – Spade ir Impaler įeina vienas, ramiai, susikaupęs, kiek žvalgydamasis į minią, lėtu žingsniu.
Visur pradeda šaudyti fejerverkai, kala muzika, apšvietimas mirksi kaip pašėlęs. Ant rampos su savo skeita ir grandine neišsiskiriantis agresyvusis heel‘as The Chain. Jis pasikiša skeitą po kojomis ir nuvažiuoja nuo rampos kai iš abiejų šonų šaudo fejerverkai. Tada vėl sugriebia skeitą, įlipa į ringą, užsiropščia ant turnbucle ir iškelia kumštį ant kurio kaip kastetas užvyniota grandinė.
-Matai? Matai? Tau dar ojojoj kaip toil iki tokio…
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-08-09, 17:00