1.Rui Costa - El Maestro zaidejas kurio Milanas nepamirs. Portugalu dievas. Jo passai, driblingas. Gaila, kad po sezono baige karjera.
2.Xavi - Passu masina. Atlieka Daug juodo darbo. Manau be tokiu geru saugu ispanu puolejai nebutu imuse nei vieno golo.
3.Simone Perrotta - aktyvus zaidejas. Gali ir imust, ir passa atlikt.
4.David Albelda - puikus gynybos ramstis. Vidurio saugas.
5.Kaka - budamas saugas imusa labai daug ivarciu.
6.Carles Puyol - geriausias gynejas pasaulyje.
7.Omar Bravo - net nezinau kodel. Pamegau po FIFA 2006.
8.Frank Lampard - patinka todel kad gali imust is toli.
9.David Villa - puikus puolejas. Sis euro ciampas viska irodo.
10.Juninho - mano nuomone jis geriausias Brazilijos rinktines zaidejas. (Naivoka sakyt , bet as taip manau)
Temoje atsakymų: 10
2008-07-04, 10:19
1.Thierry Henry - Turbut vienas geriausiu , jei negeriausias pasaulyje puolejas.Puikiai musa is toli.
2.Raul - Zmogus be kuriuo Real'o neissivaizduociau.Gaila , kad neteko jam laimet Euro 2008
3.Iker Casillas - Vienas geriausiu pasaulyje vartininku.
4.David Villa - Puikus puolejas raketa
5.Marcus Senna - Tiesiog patinka del savo nesveiko smugio ir puikaus aikstes vidurio valdymo.
6.Roberto Carlos - Puikus gynejas.Na , o apie smugio galinybes patylesiu
7.Kaka - Turbut geriausias saugas pasaulyje.Musa ivarcius geriau nei puolejei.Puikiai valdo kamuoli
8.Filipo Inzaghi - Turbut patinka del to , kad zaidzia Milane ir ji seniau traugdavo i prieki
9.Paolo Maldini - 40 metu , o dar du metus zais Milane Fantastiskas gynejas , italu ir Milano legenda.
10.Didier Drogba - Nors Chealso nekenciu , bet sis zaidejas vienintelis dalykas verciantis Anglijoj melstis , kad laimetu jie , o ne Liverpoolis , o ypac MU.
2.Raul - Zmogus be kuriuo Real'o neissivaizduociau.Gaila , kad neteko jam laimet Euro 2008
3.Iker Casillas - Vienas geriausiu pasaulyje vartininku.
4.David Villa - Puikus puolejas raketa
5.Marcus Senna - Tiesiog patinka del savo nesveiko smugio ir puikaus aikstes vidurio valdymo.
6.Roberto Carlos - Puikus gynejas.Na , o apie smugio galinybes patylesiu
7.Kaka - Turbut geriausias saugas pasaulyje.Musa ivarcius geriau nei puolejei.Puikiai valdo kamuoli
8.Filipo Inzaghi - Turbut patinka del to , kad zaidzia Milane ir ji seniau traugdavo i prieki
9.Paolo Maldini - 40 metu , o dar du metus zais Milane Fantastiskas gynejas , italu ir Milano legenda.
10.Didier Drogba - Nors Chealso nekenciu , bet sis zaidejas vienintelis dalykas verciantis Anglijoj melstis , kad laimetu jie , o ne Liverpoolis , o ypac MU.
2008-07-04, 10:52
Nepatinka man si tema, taciau atsakysiu...
1. Zinedine Zidane
2. Iker Casilas
3. Raul Gonzalez
4. Kaka
5. Ruud Van Nistelrooy
6. Sergio Ramos
7. Roberto Carlos
8. Guti Haz.
9. Thierry Henry
10. Carles Puyol
Kaip matote, dominuoja buve ir esami Realo zaidejai
1. Zinedine Zidane
2. Iker Casilas
3. Raul Gonzalez
4. Kaka
5. Ruud Van Nistelrooy
6. Sergio Ramos
7. Roberto Carlos
8. Guti Haz.
9. Thierry Henry
10. Carles Puyol
Kaip matote, dominuoja buve ir esami Realo zaidejai
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-07-04, 10:53
2009-06-09, 21:01
1. Rivaldo. Pats megiamiausias Brazilu buves saugas
2. Bechkam. Geriausias standartiniu padeciu zaidejas. Na dabar gal jau nebe, taciau del jo jaunystes nera ko gincytis.
3. Luiz Ronaldo. Dar kai mazas buvau labai megdavau si zaideja.
4. D.Drogba. Nezinau, kazkoks charzimatiskas ir nuo Marselio laiku jis man patinka.
5. F.Lampard. Tiesio Chelsea lyderis. Labai megstu.
6. P.Chech - Irgi Chelsea ir tiesiog nuostabus vartininkas.
7. J.Terry - man asmeniskai geriausias kapitonas koks gali buti europoje ir gynejas.
8. Cafu - kazkas pansaus kaip Terry.
9. Roberto Carlos - del ispudingu FK.
10. Th.Henry arba S.Gerrard
2. Bechkam. Geriausias standartiniu padeciu zaidejas. Na dabar gal jau nebe, taciau del jo jaunystes nera ko gincytis.
3. Luiz Ronaldo. Dar kai mazas buvau labai megdavau si zaideja.
4. D.Drogba. Nezinau, kazkoks charzimatiskas ir nuo Marselio laiku jis man patinka.
5. F.Lampard. Tiesio Chelsea lyderis. Labai megstu.
6. P.Chech - Irgi Chelsea ir tiesiog nuostabus vartininkas.
7. J.Terry - man asmeniskai geriausias kapitonas koks gali buti europoje ir gynejas.
8. Cafu - kazkas pansaus kaip Terry.
9. Roberto Carlos - del ispudingu FK.
10. Th.Henry arba S.Gerrard
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0