Peršokti prie turinio

X-Division Champion

Temoje atsakymų: 10

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 706 Pranešimai:
11
Koki talenta noretute matyt X-Diviziono Cempionu. Man labiausiai prie sirdies AJ Styles

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
No way, tik ne AJ, X-div titulas jam butu didelis zingsnis atgal. Man patinka dabartinis titulo savininkas (Petey), o jei ne jis, tada Sonjay Dutt, nes jis vienintelis X-Division veteranas, nera laikes sio titulo :)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
  • 572 Pranešimai:
0
Na man ir petey tinka tai as uz ji :)

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
  • 320 Pranešimai:
0
Sonjay Dutt- jis vienintelis neturejes titulo, bet to tikrai nusipelne, budamas ilga laika TNA, darydamas ispudingus matchus ir tobulnidamas mico skill'us.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-06-29, 12:00

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Tai kad šiuo metu tėra keli tinkami champ'ai: Petey, Machismo ir Dutt. Paskutinysis titulą greit turėtų gauti(2 mėnėsių bėgyje). Kiti iš X-Div. arba tag team'uose(Sabin, Shelley), arba jau lipa į HW Div.(AJ, Kaz).
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65

Rodyti pranešimąBottom, 2008-06-29, 13:03, pasakė:

Tai kad šiuo metu tėra keli tinkami champ'ai: Petey, Machismo ir Dutt. Paskutinysis titulą greit turėtų gauti(2 mėnėsių bėgyje). Kiti iš X-Div. arba tag team'uose(Sabin, Shelley), arba jau lipa į HW Div.(AJ, Kaz).
Kaz buvo seniau ilipes - pries puse metu, per iMPACT! buvo bet 4 gauthlet match'ai, kiekvienai divizijai (tag, X, KO ir HW) ir Kaz dalyvavo butent HW, bet dabar jau grizo, dalyvauja visose masiniose X-Div kovose. O prie ilipusiu i HW pamirsai pamineti turbut didziausia - Samoa Joe. As taip pat neprarandu vilties, kad bus susuktas storyline su Curryman, kurio pabaigoje jis nusiims kauke ir...Daniels is BACK!! :)

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 817 Pranešimai:
75
Nu as asmeniskai noriu ir toliau matyti Petey kaip X-Division champa,ne jis vienas is mano favorite wrestleriu,bet manau,kad be jo champais taip pat galetu buti Sonjay Dutt arba Kaz
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
  • 249 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąExtreme, 2008-06-29, 10:16, pasakė:

Koki talenta noretute matyt X-Diviziono Cempionu. Man labiausiai prie sirdies AJ Styles

Man ir dabartinis Petey puikus čempionas.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
  • 1928 Pranešimai:
19
man turbūt Kaz geriausiai atrodytų su tuo diržu... dar Guru galėtų arba Curry Man...

Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
  • 211 Pranešimai:
0
Su X-Division title labiausiai norėčiau pamatyti Aj Styles arba Curry Man

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
  • 79 Pranešimai:
0