Yra cia tokiu kurie vazinetu skeitu,bmxu,bleidais? Ar gal paskaska yra noras ismokt?
Temoje atsakymų: 6
2008-08-15, 20:50
Buvo metas kaip buvau apsėstas riedlentės manija. PC lošdavau visus iš eilės THPS serijos žaidimus, buvau nusipirkęs maximoj riedlentę, bet tuo metu buvo tik pradžia Lietuvoj, ir nebuvo su kuo važinėt, tai kartais vienas prie namų pabrūžindavau, bet nieko neišmokau, po to tas noras važinėt atšalo...
2008-08-17, 21:16
Aš ištikrųjų važinėju. Turiu skeitą, aišku ne iš skateshop, nes man būtų per didelis malonumas juk aš moku padaryt tiktai Ollie, ir Half 180 Ollie (it means 90 Ollie ) Dėje šią vasarą negalėjau daug važinėt dėl savo kojų traumos taigi va. Labai ištikrųjų mėgstu riedlentes ir gerbiu skeiterius. Stengiuosi mokintis kąnors. Tikiuosi išmokt, mano 2 įsimintiniausi skeitinimo momentai buvo, kaip su savo iš maximos skeita darydamas Ollie sulaužiau ašį, ir kaip Kauno sk8parke jau prieš išeidamas sugalvojau nuo rampos įdropint. (nu kai padedi skeito gala ant rampos krašto ir paskui nuvažiuoji) Tai va, jau įsidrasinau ir kaliau alkūnę į betoną, nežinau žaizda buvo tikrai nedidelė bet taip pradėjo svaigt galva kad aš vos paėjau... Tai štai kokia mano istorija.
I watch:
I don't watch:
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0