Temoje atsakymų: 46
2008-05-15, 20:32
As tai labai noreciau, man jis patiko, kai pries Evolution kovojo, tikrai manau jam tinka buti face kaip ir heel, bet face budamas jis man labiau patiktu, gal ir energijos atsirastu daugiau... Kalbu apie jo entrance, vos juda ieidamas i ringa, nekaip seniau...
Šį pranešimą redagavo Laisvydas: 2008-05-15, 20:32
2008-05-15, 20:36
Tikrai ne. Dabar jis vienas iš pagrindinių, gerai pushinamų WWE heelų, ko WWE ir taip yra mažai. Face'ų yra tirkai sočiai. Ir nepaisant to, Ortonui kur kas labiau tinka heelo vaidmuo. Manau, kad jis prieš Evo buvo face, kad jį lengviau prapushintų, kad pamėgtų fanai, o dabar, kai jau jis ne toks ir jaunas, nesižiūrėtų kaip face'as.
Dėl įėjimo, tai nesupratau, kame roblema. Man kaip tik patinka jo įėjimas, judėsiai. Tai pabrėžia, kad jis labai "apgalvojantis, neskubantis" ir tinka jam prie gimmicko, o taip pat ir prie išvaizdos. Įsivaizduok, kaip atrodytų toks raumenų kalnas bėgantis link ringo ir strikinėjantis kaip kokia Mickie James
Dėl įėjimo, tai nesupratau, kame roblema. Man kaip tik patinka jo įėjimas, judėsiai. Tai pabrėžia, kad jis labai "apgalvojantis, neskubantis" ir tinka jam prie gimmicko, o taip pat ir prie išvaizdos. Įsivaizduok, kaip atrodytų toks raumenų kalnas bėgantis link ringo ir strikinėjantis kaip kokia Mickie James
2008-05-15, 21:44
Randy_Orton_Fan_4_life, 2008-05-15, 21:01, pasakė:
Argumentuokite savo numone. As taj noreciau nes man jis kaip heelas pradeda pabost ir ar pastebejot kad jis is fanu palikyma pradejo gaut.
Laisvydas, 2008-05-15, 21:32, pasakė:
As tai labai noreciau, man jis patiko, kai pries Evolution kovojo, tikrai manau jam tinka buti face kaip ir heel, bet face budamas jis man labiau patiktu, gal ir energijos atsirastu daugiau... Kalbu apie jo entrance, vos juda ieidamas i ringa, nekaip seniau...
2008-05-16, 16:58
SmS, 2008-05-15, 21:24, pasakė:
Kažkodėl? Jis jau tikrai senokai yra heel'as, dėl to ir sunkiai žiūrėtųsi. Čia tas pats kaip tau artimas žmogus kardinaliai persidažo plaukus,keista labai
Ne del to gi as pamenu po ismetimo is evolution gi face buvo ir man tikrai nelipo toks jo characteris
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2008-05-16, 17:27
Randy_Orton_Fan_4_life, 2008-05-16, 07:37, pasakė:
esu Fortaz su hhh kai dare DDT ir kai hhh rko padare iskele kaskas plakta RKO
Vienas zmogus iskele plakata su RKO, ir jau galima klausti "ar pastebejot kad jis is fanu palikyma pradejo gaut"
Jej rimtai - tokio palaikymo visi tikri heelai ir visada gauna. Tikrai heel'ais vadinu McMahon, Regal, Edge, MVP ir Orton, ir KK dar buvo. Kai jie generuoja toki heel heat, kai zmonems patinka ju nemegti. T.y. jiems patinka, kai tokiems heel'ams atspardo uzpakali, ir nepatinka, kai jie acpardo ji face'ams. Visi mano isvardinti gaudavo irgi plakatu saleje. Ir ne viena, kuri cia pateiki kaip "pradejimo palaikyti" irodyma.
Tuo tarpu yra netikru heel'u, kurie generuoja toki "nenoriu, kad cia butum" heat'a - Henry, Khali, Snitsky. Zmones juos nusvilpineja del to, kad tiesiog nenori ju matyt. Ir zmonems dzin, ar juos mus, ar jie musha, jie nusvilpines, ir prades palaikyti Face' tik tam ir tik tada, kai matys, kad matcho galas, ir tada bus generuojamas Face Pop, bet daugiau ne Face'ui, o matcho pabaigai
p.s. O dabar visi isivaizduokit mano posta be skyrybos zenklu Kai kam tai turbut naturaliai gausis
2008-05-17, 07:32
o kas dar svarbiau kad per jo entrance nei ji palaiko nei boina. aisku kad ortonas butu feisas mazai tikimybes bet kas bus kai pasitrauks is wwe title kovu ka darys gal nudreaftins ji i sd gal vers feisu ir bus feudas su Y2J(heel) arba su tuo paciu jeff. kalbant api jeff tai jam gryzus jis pagyvins ta nusibodusia wwe titulo kova kurioje jau kelintas ppv yra tokie kaip jbl cena ar orton. noreciau labai pamatyt jeff vs HHH arba jeff vs cena
2008-05-18, 21:22
Randy_Orton_Fan_4_life, 2008-05-17, 08:32, pasakė:
o kas dar svarbiau kad per jo entrance nei ji palaiko nei boina. aisku kad ortonas butu feisas mazai tikimybes bet kas bus kai pasitrauks is wwe title kovu ka darys gal nudreaftins ji i sd gal vers feisu ir bus feudas su Y2J(heel) arba su tuo paciu jeff. kalbant api jeff tai jam gryzus jis pagyvins ta nusibodusia wwe titulo kova kurioje jau kelintas ppv yra tokie kaip jbl cena ar orton. noreciau labai pamatyt jeff vs HHH arba jeff vs cena
O jei labiau i tema, tai i SD Ortono netolimoje ateityje metais tikrai neturetu draft'int. Zmogus 2002 metais debiutavo SD, po to tais paciais metais persikele i Raw, po to 2005 m. grizo i SD ir 2006 vel grizo i Raw. Kazkaip daugoka pereidinejimu, manau deretui Rendziui leisti ilgiau apsistoti viename brand'e.
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0