Koks jūsų mėgstamiausias NBA ir EL žaidėjas? Kodėl?
Temoje atsakymų: 24
2008-05-04, 08:57
NBA: Lamar'as Odom'as, man patinka jo universalumas, siaip ir as tarp savo amziaus esu panasaus stiliaus zaidejas kaip Lamar'as, galiu pataikyt is toliau, izaidejauti ar atkovoti kamuolius.
EL: Ramunas Siskauskas, universalas. Gali istempti komanda is labai sunkios situacijos, tuo paciu ja uzvesdamas.
EL: Ramunas Siskauskas, universalas. Gali istempti komanda is labai sunkios situacijos, tuo paciu ja uzvesdamas.
2008-05-04, 13:34
NBA - Kevin Garnett , del savo budo , kovojimo iki paskutiniu akimirku , nesavanaudiskumo , zodziu del savo budo uz krepsinio aikstes ribu ir del graziu dejimu , bei grazaus metimo
EL - Siska kiti pasake kodel
EL - Siska kiti pasake kodel
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
2008-06-09, 22:20
NBA - D12. Jaunas Šakas, tik greitesnis ir gražesnis - viskas tuo pasakyta Beto maikę turiu
Eurolyga - Popovičius. Jo pasinešimas, aistra, meilė žaidimui, fanams yra nerealu! Šiaip jis karštakošis, meta troicą, imeta ir nieko daugiau nebedaro tik dar mėto, bet jis jūgas, jam taip reikia
Eurolyga - Popovičius. Jo pasinešimas, aistra, meilė žaidimui, fanams yra nerealu! Šiaip jis karštakošis, meta troicą, imeta ir nieko daugiau nebedaro tik dar mėto, bet jis jūgas, jam taip reikia
2008-06-10, 13:34
Lyncai speju nebesidomi NBA , nes VC MANO nuomone yra visiskai degradaves suolio prasme , bet ir siaip nieko gero nebeparodo.. Praitais metais kleiza dejimais aplenke VC (ta prasme daugiau kartu idejo)..
Šį pranešimą redagavo vilius: 2008-06-10, 13:34
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
2008-08-15, 21:18
vilius, 2008-06-10, 14:34, pasakė:
Lyncai speju nebesidomi NBA , nes VC MANO nuomone yra visiskai degradaves suolio prasme , bet ir siaip nieko gero nebeparodo.. Praitais metais kleiza dejimais aplenke VC (ta prasme daugiau kartu idejo)..
bet kad ir kaip ten bebūtų, VC mano mėgstamiausias
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0