Peršokti prie turinio

MTV

Temoje atsakymų: 23

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
va dabar tiesiog norejau suzinot kokia jusu nuomone apie "lietuviskaji" mtv?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
aj nu man patinka visai tas MTV, kazkaip daugiau ji ji ziuriu.

Cia skaitosi fone zyzia.

Patinka kad tikruotos laidos. rodo nemazai klasikos, beavis butthead, futurama (nu nevisai klasika), jackass pimp my ride ir kitu laidu. nepatinka tik tie du atsiprasant pydereliai.

aisq yra nemazai tokiu ir nu buku laidu, kaip my sweet 16 ar ten kokie fifu "realybes" show, nu ten minimum akis paganyt gali isjunges garsa, nes pezejimas nesamoniu aukstam lygy.

Muzika. WHAT? a tas kanals i muzon groj? ;)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Neretai įsijungiu šį kanalą. Geras dalykas Happy tree friends ;) Taip pat mėgstu tą kažkokių erzintojų laidą, Futurama. Seniau prisižvengdavau iš Dirty Sanchez, bet paskutiniu metu jo arba neberodo, arba nebeattitaikau laiko :|
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
  • 1112 Pranešimai:
0
Nieko ten gero neiziuriu ;] del laidu tai dar nieko bet del muzikos tai isvis pasaulio pabaiga ;] rock/metal isvis galima matyti kaip savo ausis be veidrodzio ;]
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, 2008-03-18, 20:16, pasakė:

Nieko ten gero neiziuriu ;] del laidu tai dar nieko bet del muzikos tai isvis pasaulio pabaiga ;] rock/metal isvis galima matyti kaip savo ausis be veidrodzio ;]

gal kam jeigu pastoviai girdetu tavo metala butu pasaulio pabaiga. Jie leidzia muzika kuri aktuali daugumai taip, kad pasaulio pabaiga butu daugiau tau negu visiems likusiams ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Kai kada kai buna kokie topai visai nieko pasiklausyt fone. O siaip laidu neziuriu, bukokos jos.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Siektiek atgaivinsiu tema.

MTV'istas as. Ziuriu visas pgrindines laidas, Futurama, Boiling Point, Wanna Come In? ir etc. Nepatinka tik wishlist, nes nieko gero ten neisgirstu, o ir zinutes ten buna: bus TH?, kada gros TH? ir etc. Sudas. Siaip tais laikais, kai MTV susikure, iki kazkada [nepamenu tikslios datos] grodavo vien muzika, ir tai dauguma tu dainu budavo rap/hip-hop ir rock/metal. Dabar MTV stipriai pasiketie,bet visada isliksiu jai istikimas.
Nes kai nebuvo LT MTV, zedavau Amerikietiska MTV, kuriame grodavo vien muzika ir rode serialai seni kaip Daria, Beavis and Butthead. :D tai tokia mano nuomone :D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
  • 119 Pranešimai:
0
Dažnokai pažiūriu kai yra laiko. Futurama jėgiška.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
  • 1046 Pranešimai:
2
Būdavo mano mėgstamiausias kanalas, na ir dabar yra. Būdavo smagu pažiūrėti įdomiausių laidų. Fainos labai tos laidos visokios būdavo, erzintojai patikdavo, Daria žiūrėdavau dažnai ir šiaip pvz patiko laida Bam's Unholy union. Dabar neseniai ją rodė per Show Wishlist. O dėl muzikos tai ten muzika tokia komercinė. Nlb man patinka. Tik laidos geras. Pasiilgstu MTV :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
  • 1638 Pranešimai:
65
Siaip wishlist yra vienintele vieta kur galima isgirst normalios muzikos. Nesakau, kad tai daznai buna, bet esu per wishlist mates ir Aerosmith, ir Metallicos, ir AC/DC. Nors likusi dalis muzikos, tai...kaip cia pasakius...tie kas lankosi "Ivertink daina" temoje, tai zino, kad as tokius tiesiog vadinu MTV komerciniu myzalu/siukslemis - pradedant visokiais 50 cent, Timbalandais, baigiant Linkin Park, 30 Seconds To Mars, etc.

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
  • 79 Pranešimai:
0
Aš tai tik šį kanalą beveik tik ir žiūriu, tik kartais užknisa kad daug nesamonių rodo. Pvz, Vaivorykštė, Tilla Tequila Shot At Love, dar neužilgo pasirodys kažkokia laida iškrypeliai atrodo ar panašaus kažkas :)

Šį pranešimą redagavo Chairman: 2008-08-19, 19:24

Angelica

Baltas diržas

• Naujokai
  • 37 Pranešimai:
0
ryte mane pazadina mtv kanalas ir siep kol neiseinu y mokykla jo klausausi,daznai kai atsibosta muzika esanti kompe pasileidziu MTV kaip fona

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0
Aš tai MTV kelis kartus į dieną įsijungiu ir kai rodo būtinai pažiūriu Jackass.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
  • 1514 Pranešimai:
0
Man tai nieko gero. Turiu namie, bet kad įsijungti savo kambaryje reikia grūstis į apačią prie Viasat įrenginio ir ten su pulteliu nueiti ant MTV kanalo, tai nesivarginu. Jei būtų pas mane kaip paprastas kanalas - įsijungčiau karts nuo karto,kai nieko nerodytų, nes nors muzika man ten ne prie širdies, bet kartais neblogų laidų parodo, interviu kažkokie lygtais būna...

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 471 Pranešimai:
0
per MTV žiūriu Jackass, Zen Kumšti ir Įšūki.Dar kartais sekmadieni show wishlist ;)

edit: kaip galėjau užmiršti Happy Tree Friends ;D

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2008-12-30, 18:27

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Visai pradejo patikti Jono vedamos MTV News, zinant kad jas rodo nuo 18 valandos kas valanda. Tad yra daug laiko isijungti sau patogiu laiku.
Ble, Tila Tequila Bear Bo neissirinko, o ta merga atsisake pergales ;/
Ir kaip dark gb sekmadieniais 22 valanda pasiziuriu dvi jackass laidas.
O del muzikines prasmes, tai apsaugok viespate isgirsiu kokia Lady Gaga ar panasiai. Jau toki s**a groja per MTV. kas pora menesiu isgirsti tik koki geresni gabala.kaip vakar girdejau Guns N' Roses Welcom To The Jungle ar kaip ten. Bet siaipl kanalas tik laikui prastumt, ar kad fone butu ijungtas.

Fanatix apie Zen Kumsti primine ;D Ten tai ;D 60 sekundziu gyvates tampimo ;DDDD

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-12-30, 18:29

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
  • 458 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-12-30, 18:28, pasakė:

Ble, Tila Tequila Bear Bo neissirinko, o ta merga atsisake pergales

Ne į temą
Joo ir vėl Tila liko be meilės, matei po to rodė kažkokį Shot of love 2 One shot too more tai ten tila apvadino ta christie kekše ir panašiai ;D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
Pieva su ta Tequila, pati meto zmones is show, o po to parinas kad ja pramete. 3 sezonas lyg yra kur vel baxura isirenka
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1128 Pranešimai:
3
Nu kanalas muzikos prasme slydes, taciau turejo neblogu realybes show, turejo geru serialu tokiu zvelgiant is keistos puses bet lbj idomiu.. nu visokiu laideliu geru.

Anksciau ziurejau "Riedlenciu karalius", "Tilla Tequila", pt tas realybes show kur ten geruciai pries blogiukus.. ir ten dalyvavo tam show gi The Miz :thumb: Poto tas neseniai kur pasibaige realybes show "Is bicu i gentelmenus".. tas man labai patiko. Nu budavo sakau tikrai neblogu tu laideliu. Va dar "P'nkd" man patinka. Ten kur zvaigzdes isdurineja iki apsikakojimo.

Nuotrauka

Backer

Baltas diržas

• Naujokai
  • 17 Pranešimai:
0
Kanalas tikrai neblogas, muzikos geros galima isgirsti, tik vat kartais daugiau laidu ir kitokio meslo ten rodoma negu muzikos.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąBacker, 2009-03-22, 15:13, pasakė:

Kanalas tikrai neblogas, muzikos geros galima isgirsti, tik vat kartais daugiau laidu ir kitokio meslo ten rodoma negu muzikos.
Ka tu laikai gera muzika??? Kanalas komercinis ir tiek dauguma kas yra rodoma yra sudas.. Isijungiu labai retai tiksliau niekada :)
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 560 Pranešimai:
13
Na patinka man sitas kanalas. Muzikos galima paklausyti ir laidu neblogu rodo. Tikrai daznai ziuriu MTV Lietuva. :)

Šį pranešimą redagavo SwedaS: 2009-03-22, 15:31

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Backer

Baltas diržas

• Naujokai
  • 17 Pranešimai:
0
Ne į temą

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-03-22, 15:30, pasakė:

Ka tu laikai gera muzika??? Kanalas komercinis ir tiek dauguma kas yra rodoma yra sudas.. Isijungiu labai retai tiksliau niekada :)

Gera muzika laikau tokia, kuri man patinka, nesiruosiu cia nieko konkreciau vardint, nes del skonio nesigincijama :)

Šį pranešimą redagavo Backer: 2009-03-22, 15:47

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
  • 164 Pranešimai:
0
Geras kanalas, labiausiai laidos patinka, roomraideriai, jackasu crew laidos, date my mom, tik nzn ar rodo dar jas seniai beziurejau MTV . muzikos klipu tai neziuriu, retkarciais gal.

Šį pranešimą redagavo zalgirietiz: 2009-03-22, 17:57

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0