Peršokti prie turinio

Klausimai

Temoje atsakymų: 62

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
Klausimai susije su efed'u

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
Čia butu veikiau siaip pasiulymas, o ne klausimas, siandien netycia apsilankiau vienam eFed'e uzhsienio - ICW ir pastebejau siokiu tokiu idomiu dalykeliu (neskaitant to, kad jie zaidzia su tikrais wrestleriu gimikais, kas man ziauriai keista pasirode) - kaip organizuojamas rosteris ir kaupiama informacija - http://icw.wrestling...howtopic=121589 aisq ten per daug detalu, bet butu ql turet profiliuose, sawo dalyvautu matchu sarasiuka, feudu sarasa, ect :D

Nzn tiesiog siaip numeciau ta linka, gal rasit kokiu idomiu smulkmeniuku kuriuos cia pritaikytumet.

P.S. Kokio ten shou ilgumo man akys isprogo lauk, jomajo, kaip jie nedirba dar WWE bookeriais/creative :D :D :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
O tu pastebejai, kad ten zmones patys ir editinasi savo profilius? :D Tai kas tau trukdo pasidaryti savo profili toki kaip ten?

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
Amm, o tai profili sawo cia galiu redaguoti http://www.nmo.vhost...racija-f80.html kur yra?

nedings jis niekur?

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Na cia aisku as negaliu atsakyt, nes nesu vadovas e-fed projekto, bet nematau priezasties kodel jis turetu but istrintas...

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
na cia Skorpio reik lauk pasakymo.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22
Truputį pasikoregavau ir pagražinau savo profilį, esminės informacijos NEKEIČIAU.

Teksta sucentravau, nuspalvinau, pagrindinius prijomus atrinkau is savo kolekcijos ir uploadinau y YouTube :) Dabar paspaudus mano NME profilyje ant tam tikro prijomo kitam lange atsidarys tas video kaip prijomas yra daromas :) grazi smulkmena manau :D Taip pat net nepatingejau savo theme music "paremixuot" su wave editorium ir uploadint :D taip pat pradejau kaupti sawo history, kur kada kas ivyko :) jeigu kada po ranka turesiu foto aparata, nufotkinsiu ta CAW'a sawo ir dar nuotrauka idesiu ;)

Pažiūrėkite ką manote - http://www.nmo.vhost...aler-t3101.html

Va kaip turi atrodyti tikras profilis! :D :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
visi kurie norit galit editinti registracijas Impaler pavyzdziu man tai sunkumu nesukelia.
Aplamai... cia fantazy pagrindinis efedo wadowas taip kad jo laukt reikia ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
  • 537 Pranešimai:
0
Neturiu jokių pretenzijų ;) O dėl show ilgumo, tai kažkaip ruošiamės ieškot writer'iu, kad galėtume parašyt daugiau ir ilgesnių machų :)

Grįžau?!

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Na tai bus daugiau zmoniu = bus daugiau writeriu... turbut ;) Siaip esu ir as rases keleta match'u ankstesniame E-fede ir zinau, kad tai nera pats maloniausias darbas :)

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
  • 537 Pranešimai:
0
Tai bandysim siūlit, patys turbūt nesisiūlis ;)

Grįžau?!

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12
Na va ir aš šiek tiek pasigražinau profilį :D Vėliau reiks ir moveset'ą pasipildyti(jei tai leidžiama).

EDIT:
Nenorėjau anto posto rašyti, bet iškilo keli klausimai.
1) Ar nieko tokio nebus, jei manęs forume nebus tomis dienomis, kai vyks PPV? (Rytoj ir poryt).

2)Ar Mr F-5 kartais ne per daug įsijautė savo paskutiniajame promo? :D Nes taisyklės byloja, kad negalima rašyti, kaip wrestleris A padaro tą ir tą wrestleriui B. Jo "klipukas" buvo 2 much IMO :lol:

Šį pranešimą redagavo Bottom: 2008-03-22, 16:37

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
dar karta siulau prisijungti prie NME bookingo/writingo komandos. Darba sudarys kovu rasymas [paprastai viena] ir taip pat galesite teikti pasiulymus del tolimesnes shou krypties, teikti bookingo koregavima ir pns. zodziu dalyvausit efed veikloje :-)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

Rodyti pranešimąBottom, 2008-03-22, 09:45, pasakė:

Na va ir aš šiek tiek pasigražinau profilį :D Vėliau reiks ir moveset'ą pasipildyti(jei tai leidžiama).

EDIT:
Nenorėjau anto posto rašyti, bet iškilo keli klausimai.
1) Ar nieko tokio nebus, jei manęs forume nebus tomis dienomis, kai vyks PPV? (Rytoj ir poryt).

2)Ar Mr F-5 kartais ne per daug įsijautė savo paskutiniajame promo? :D Nes taisyklės byloja, kad negalima rašyti, kaip wrestleris A padaro tą ir tą wrestleriui B. Jo "klipukas" buvo 2 much IMO ;)

1, nieko nieko ppv vyks balandzio 2 juk :D
2, na bet juk realiai tas "video" buvo tikras ir neisgalvotas juk tai ivyko per shou ir mes [Skorpio, Fantazy] ta paraseme. Is esmes cia yra visokie niuancai, bet tas jo promo taisykles atitiko.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
  • 1425 Pranešimai:
12

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-03-22, 18:26, pasakė:

1, nieko nieko ppv vyks balandzio 2 juk :D
2, na bet juk realiai tas "video" buvo tikras ir neisgalvotas juk tai ivyko per shou ir mes [Skorpio, Fantazy] ta paraseme. Is esmes cia yra visokie niuancai, bet tas jo promo taisykles atitiko.
Oi, tai kodėl tada aš maniau, kad PPV jau rytoj :D

Jei jau attitiko, reiškias reikia atsako ;)
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
galeciau bookinti viena kita kita kova. Jei nepatiks, ismesit. Jei Scorpio ir Fantazy sutiks, parasykit i pm, neprizadu kad visada galesiu, bet kaip galesiu, visada parasysiu.

P.S. Turejau savo e-feda, bookinau gerai. Nenusivylsit :)

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2008-03-27, 19:55

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
  • 1929 Pranešimai:
22

Rodyti pranešimąBottom, 2008-03-22, 11:45, pasakė:

Na va ir aš šiek tiek pasigražinau profilį :) Vėliau reiks ir moveset'ą pasipildyti(jei tai leidžiama).

2)Ar Mr F-5 kartais ne per daug įsijautė savo paskutiniajame promo? :) Nes taisyklės byloja, kad negalima rašyti, kaip wrestleris A padaro tą ir tą wrestleriui B. Jo "klipukas" buvo 2 much IMO :)

:D cia ne mano buvo action, puikiai zinau kad jei taip rases buciau tai buciau pazeides rules. ta parase staff'as :)

Ne į temą
as tik tawo posterius nuleidineju :D

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 772 Pranešimai:
0
gal ir noreciau prie bukinimo (as taip vadinu) prisideti esu turejas lyga kuria bukinau , del sou ilgumo paskaitykit fee sou arba icw(juos danielius bukino is sio foro) , ir patikekit juos reikia rasyti ilgai del to ir uzsidare icw ir dar zmoniu nebuvo .. zodziu as norecau pabukinti + paskaitykit fee gal ismoksit ko nors (neprijimkit to kaip izeidimo)
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
  • 97 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąvilius, 2008-03-29, 17:49, pasakė:

gal ir noreciau prie bukinimo (as taip vadinu) prisideti esu turejas lyga kuria bukinau , del sou ilgumo paskaitykit fee sou arba icw(juos danielius bukino is sio foro) , ir patikekit juos reikia rasyti ilgai del to ir uzsidare icw ir dar zmoniu nebuvo .. zodziu as norecau pabukinti + paskaitykit fee gal ismoksit ko nors (neprijimkit to kaip izeidimo)
ilgas show,ilga kalba-ko man nepatinka e-fedai ***,tu bookinsi uz kalbos ilguma,puikei as zinau ta istorija su tais e-fedais ***,kas daugiau paraso tas laimi,na o cia kova pati ilga,tik nera jokiu agurkeliu,jokiu tuoletu,bei komentatoriu,tai yra realybe,na pati kova gal ir galetu buti ilgesne,bet kaip minejau be tuoletu,ir agurku :? ,ir kaip minejau,nenoriu ilgu kalbu kaip *** feduose...

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
Ne į temą
galiu patvirtinti kad ICW nebuvo kas ilgiau tas laimi. FEE tas pats, Vilius patvirtins. O tu jojuks ateijai i e-fedus kai fee jau beveik uzsidzrius buvo. Todel nieko nezinai bent apie ICW, nebudavo tokiu nesamoniu. Cia BIFE taip buvo, isviso, ten zemiausias lygis mano matytas.

Kelinta valanda sou bus?

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
aciu bookeriu jau turim dabar reikia tik writeriu. :?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 627 Pranešimai:
0
xe xe xe, jus pasiiemat lengviausia darba, suderint kovas, o mes turesim rasyti?? ;DD juodas darbas ;DD as nezinau ar galesiu writint kita savaite. Apsieisit be manes.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2008-03-29, 16:59, pasakė:

xe xe xe, jus pasiiemat lengviausia darba, suderint kovas, o mes turesim rasyti?? ;DD juodas darbas ;DD as nezinau ar galesiu writint kita savaite. Apsieisit be manes.
kur tavo protas?

mes bookinam + rashom -.- beto jau sakiau kad atsizvelgsiu i tavo pasiulymus bookinge

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
  • 1455 Pranešimai:
0
Kada mano profilis bus idetas i roosteri ?

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-03-29, 19:15, pasakė:

Kada mano profilis bus idetas i roosteri ?
tada kada bus idetas

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0