Peršokti prie turinio

Megstamiausias RAW talentas

Temoje atsakymų: 250

Guest_chronikelis_*

• Svečiai

`MalioK` pasakė:

! PORA TEMOS TAISYKLIU
    1. Sioje temoje grieztai draudziama priekabiauti prie zmoniu pasirinkimo. Net jei naris pasirinko, jusu nuomone, nieko verta wrestleri, jis turi teise savo skoniui. Sio punkto pazeidimas su panasiomis replikomis kaip "jis yra blogas technisku atzvilgiu", "neturi talento", "charizmos juoda skyle" bus baudziami ispejimais. Zengti i gincus, ar diskusijas leidziama tik jei parasyta absoliuti kvailiste, kuri neturi nieko bendro su skoniu - pavyzdziui "The Great Khali, nes jis fenomenalus imtininkas".
    2. Tema leidzia jums pasisakyti keleta kartu laikui begant, kadangi brand'o sudetis keisis del skirtingu priezasciu. Nepiktnaudziaukite sia teise, bandydami prisukti pranesimu ant savo skaiciuoklio. Kitaip, rinksite ispejimus.

megstamiausias raw kowotojas?man tai JOHN CENA,CARLITO

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 738 Pranešimai:
0
john cena, kurt angle, hhh, kane

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
Big Slow, Chris Jericho, Eugene, Kane, Chavo Guererro, Kurt Angle, Ric Flair, Rob Van Dan, Shawn Michaels, Shelton Benjamin, Tajiri, Triple H.

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
  • 1050 Pranešimai:
0
Cena, Y2J, Angle

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
hm
shelton , y2j , giant , angle , HHH , RVD

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
HBK, nature boy.
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Bam'ai, dabar Chavo jau nebe taip vadinasi... Bet cia tik taip tarpkitko. Kas patinka man ? hmm... RVD tikriausiai. Cena, taciau tikrai ne del savo kovu gerumo ;)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
Net negalvodamas atsakau - Kurt Angle ;) Sio metu tai turbut megstamiausias mano WWE wrestleris. Nors RAW'e man dar patinka Big Show - bet tai mano sena simpatija :wink:

P.S. Jokiu budu cia niekas nieko neturi uzpulti del ju pasirinkimu, taigi nereikia cia tokiu repliku: "sis wrestleris nevertas"... ir t.t. Gerbkime vienas kito nuomone. Net, prasyciau sioje temoje neuzpulti ortoneciu...

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
  • 1908 Pranešimai:
0
Nu siaip Kurtas ir man patinka. Geri matchai + begale juokingu dalyku nutike su juo :D

O kas apie Show, tai kaip gaila, kad per paskutini Raw nuo jo Masters'as pabego :) Oj butu buve juokinga ;) Man jau truputi juokas gele Rosey, o ka jis daryti su Show :D

Guest_GezaS_*

• Svečiai
Shawn Michaels,Kane,Big Show ir y2j.

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
John Cena , Y2J , RVD
Nuotrauka

Guest_rrrrrrrrrrrrrrrr_*

• Svečiai
ortonas kieciausias ,o visi kiti yra duxai !

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 738 Pranešimai:
0
lochas tu suka dink is forumu isgama

Guest_rrrrrrrrrrrrrrrr_*

• Svečiai
UUZTILK SUDE NES TAVES BEKLAUSANT DAR APSIVEMSIU BYBY TU KURVA GAUSI I SNUKI! :x :x :x :x :x

XEUS

nMo Wrestling Guru

• nMo Hall of Fame
  • 816 Pranešimai:
7

rrrrrrrrrrrrrrrr pasakė:

Buvo Lietuvoje nacionalinė liga paksizmas dabar matau plaukioja ortonizmo bacila ;)

Guest_chronikelis_*

• Svečiai
ortonas tai wedras...kazkoks mazwaikis norintis prilygti patiem geriausiam...is pradziu buwo hhh...poto takeris...ir battista...ortonas man panasus y kiauliasnuky

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2

XEUS pasakė:

rrrrrrrrrrrrrrrr pasakė:

Buvo Lietuvoje nacionalinė liga paksizmas dabar matau plaukioja ortonizmo bacila ;)
XEUS tvarka bus :) ateis insect ir sutwarkys ji :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_X_PaRty_*

• Svečiai
CIa ne i tema,bet bl uzpiso jaw Ortonas ortonas gejus bl kazkoks,o siaip is raw taj :D net nzn CARLITO! :D

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
  • 1612 Pranešimai:
0
Bliamba vel atsigavo virusas... Greiciau visi meskites priesnuodi! Orton=banned avatara!
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0
Rick Flair, Kurt Angle, Shawn Michaels.

Negraziai atrodo kai visi su vienodo avataru, geriau kai su skirtingais, tada pagal avatara atskiri kas rase, neziuredamas i nika :D

emcas

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 552 Pranešimai:
0
HHH, Y2J, Kurt Angle.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Nuotrauka
This is Mushroom. Copy Mushroom into your signature to help him on his way to world domination

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
  • 7331 Pranešimai:
34
eMCas, atsiprasau, kad paredagavau tavo posta, bet Benoitas jau SD! lygoje - cia tiesiog kad prie taves nieks nesikabinetu :wink:

Ezzy

Oranžinis diržas

• nMo nariai
  • 424 Pranešimai:
0
Kane, Y2J

Guest_Hunter_*

• Svečiai
HBK Kurt angle HHH Cena Austinas

Kozlov

Baltas diržas

• Naujokai
  • 30 Pranešimai:
0
Triple H(Patinka jo gimickas jo isvaizda jo kalbos ir visa kita kas su juo risasi ir tikiuos jog tai bus ateties WWE Chairman jam mano nuomone labai tiktu 8) )
Kurt Angle(profesionaliausias Sio Diviziono kovotojas kovos veiksmu ir titulu bei asmeniniu pasiekimu atzvilgiu, jo feudai man labai patinka tik paskutinis su Booker T nelabai o siaip ankstesni pries Triple H Lesnara ir kitus labai patiko ;) )
Daugiau nieko negaleciau isskirti is Raw!

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0