tai tokia menkutė naujiena . Neturiu visai laiko periūrėti Misawa vs Marafuji rematchą, bet jau siunčiuos jį, i matyto, neseniai vykusio Misawa & Shiozaki vs Fujinami & Nishimura matčo galiu pasakyti, kad Misawos sportinė būklė gerėja.
Temoje atsakymų: 4
2007-10-28, 11:55
Minėtasis matčas įvyko - GHC Heavyweight Title: Mitsuharu Misawa © beat Samoa Joe (17:14) with an elbow smash to the back of the head. (6th defense) , rezultatas niekuo nestebina, tačiau prie 2 dienas iki to matčo Samoa Joe & Yoshihiro Takayama beat Mitsuharu Misawa & Takeshi Morishima (12:24) when Joe used the Emerald Frosion on Misawa. O tai i tiesų stebina, nes nupinint MIsawą yra tekę vos keliems usieniečiams - be Hanseno, Vaderio, Steve Williams kiek prisimenu jų kaip ir nebuvo daugiau.
2007-10-29, 08:55
Ka gi, pazhiurejau..
Matyt ash turiu problema su Misawos matchais aplamai, bet su shiuo ypatingai:
1. zhmogus nesivargina selinti ne stifiniu smugiu nei kiek.
2. Shiame matche net neatrode motyvuotas - 2 spotus ish esmes sushiko kovotojai del jo kaltes.
3. Nezhinau kieno chia ytaka, ir ar tai blogas mano pozhiuris, tachiau kai visa matcha vieno kovotojo puolimo 90% sudaro vien alkuniu smugiai, tai man darosi nuobodu juos zhiureti, ir shiaip... Irgi atrodo kad nepersistengiama..
Tai sudejus visus 3 dalykus, kyla paprastas klausimas - kiek dar geras tas misawa?
Matyt ash turiu problema su Misawos matchais aplamai, bet su shiuo ypatingai:
1. zhmogus nesivargina selinti ne stifiniu smugiu nei kiek.
2. Shiame matche net neatrode motyvuotas - 2 spotus ish esmes sushiko kovotojai del jo kaltes.
3. Nezhinau kieno chia ytaka, ir ar tai blogas mano pozhiuris, tachiau kai visa matcha vieno kovotojo puolimo 90% sudaro vien alkuniu smugiai, tai man darosi nuobodu juos zhiureti, ir shiaip... Irgi atrodo kad nepersistengiama..
Tai sudejus visus 3 dalykus, kyla paprastas klausimas - kiek dar geras tas misawa?
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0