nu wa kaip jums siandienines lenktynes???? man patiko , Kimi laimejo , Monteiro gaidys :evil:
nu wa o seip nuo kada domites formule? as nuo 99 lygtais lb patiko coulthard frentzen bet i SAUBER atejo raikkonenas WHOOOO! tai wa o jum kaip formule patinka/domites? megstamiausias lenktyninkas? komanda? (Mclaren)
Temoje atsakymų: 70
2005-08-23, 11:12
OOO nemazai kimi fanu o jus nuo siu metu fanai ar wisada palaiket ???
biski senienos:
Suomijos žurnalas 7 Paeivaeae paskelbė, kad Kimi Raikkoneno žmona Jenni savo vyrą užtiko lovoje su kita moterimi ir svarsto, ar neverta nutraukti vedybinių ryšių su garsiuoju lenktynininku.
Pasak spaudos, suomis vieną vakarą į savo namus pakvietė keturias merginas. Viena jų, 19-etė Alexandra teigė: Kimi buvo girtas. Jis svaidėsi purvinais juokeliais. Viskas baigėsi blogai po to, kai 7-ą ryto į namus grįžo Mis Skandinavija Jenni ir užtiko savo vyrą lovoje su viena iš merginų Dora...
Jenni iškart atšaukė savo planuotą kelionę į Stambulą bei griežtai atsisakė komentuoti situaciją užklausta vokiečių geltonosios spaudos atstovo The Bild. McLaren komanda taip pat atsisakė komentuoti, teigdama, jog į gandus nekreipia dėmesio.
Tai jau ne pirma žinia apie K.Raikkoneno išdykavimus. Praėjusį lapkritį suomis buvo pagautas visiškai girtas Kanarų salų naktiniame klube, o metų pradžioje jį už striptizo šokėjų vaikymąsi išmetė iš Londone įsikūrusio striptizo baro.
biski senienos:
Suomijos žurnalas 7 Paeivaeae paskelbė, kad Kimi Raikkoneno žmona Jenni savo vyrą užtiko lovoje su kita moterimi ir svarsto, ar neverta nutraukti vedybinių ryšių su garsiuoju lenktynininku.
Pasak spaudos, suomis vieną vakarą į savo namus pakvietė keturias merginas. Viena jų, 19-etė Alexandra teigė: Kimi buvo girtas. Jis svaidėsi purvinais juokeliais. Viskas baigėsi blogai po to, kai 7-ą ryto į namus grįžo Mis Skandinavija Jenni ir užtiko savo vyrą lovoje su viena iš merginų Dora...
Jenni iškart atšaukė savo planuotą kelionę į Stambulą bei griežtai atsisakė komentuoti situaciją užklausta vokiečių geltonosios spaudos atstovo The Bild. McLaren komanda taip pat atsisakė komentuoti, teigdama, jog į gandus nekreipia dėmesio.
Tai jau ne pirma žinia apie K.Raikkoneno išdykavimus. Praėjusį lapkritį suomis buvo pagautas visiškai girtas Kanarų salų naktiniame klube, o metų pradžioje jį už striptizo šokėjų vaikymąsi išmetė iš Londone įsikūrusio striptizo baro.
2005-09-25, 18:58
Galiu pasakyt tik tiek, kad nei vieno iš jų nepažystu, net nesu girdėjęs tokiu pavardžių
2006-03-12, 15:31
Alonso ir Kimis vieni geriausių naujosios kartos lenktyninkų, kaip jau tie komentatoriai, kurie man kakodėl labai nepatinka sakė. :}
tiesą sakant nuo maumės sergu u umį. ir turbūt sirgsiu. Praeitais metais jam pakio koją bolidas ir ferrario technika. Bahreinas, kurį ką tik iūrėjau buvo pakankamai įspūdingas ir a labai laukiu kitų rungtynių. Kurios kiek inau Kovo 19tą dieną, Malaizijoje vyks. ;}
praeitais metais buvau kakaip pamirusi F-1, bet iemet vėl pradėjau intensyviai iūrėt. :>>>
Diaugiuosi ir umio, ir Alonso rezultatu. Gaila, kad Massai nepasisekė.. em, Skorpio, manyčiau, kad umis yra labai geras, net ir be savo ferrario (trečia vieta pernai, puikiai tai įrodė) kitaip kalbėčiau dėl Massos. x_x
tiesą sakant nuo maumės sergu u umį. ir turbūt sirgsiu. Praeitais metais jam pakio koją bolidas ir ferrario technika. Bahreinas, kurį ką tik iūrėjau buvo pakankamai įspūdingas ir a labai laukiu kitų rungtynių. Kurios kiek inau Kovo 19tą dieną, Malaizijoje vyks. ;}
praeitais metais buvau kakaip pamirusi F-1, bet iemet vėl pradėjau intensyviai iūrėt. :>>>
Diaugiuosi ir umio, ir Alonso rezultatu. Gaila, kad Massai nepasisekė.. em, Skorpio, manyčiau, kad umis yra labai geras, net ir be savo ferrario (trečia vieta pernai, puikiai tai įrodė) kitaip kalbėčiau dėl Massos. x_x
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2006-03-12, 16:37
MoX, Mar 12 2006, 01:46 PM, pasakė:
Na Kimmis tai pavare is 20(ar zemesnes) i 3 vieta uzsikabino Sakyciau neblogos lenktynes buvo.
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2006-03-12, 17:19
As tai ziuriu F-1 visada bet taip neintensyviai, o siaip sedziu prie PC ir ijungta formule tai pasiziuriu retkarciais kas pirmas vaziuoja ir uztenka. Nu arba kai komentatoriai pradeda rekt atsisuku Siu lenktyniu nemaciau, nes isvaziaves buvau, bet dziaugiuosi uz alonso ir raikonena, nors mano fav lenktynininkas tai Montoya Pernai sezonas labai jam nesekmingas buvo.
2006-04-20, 20:34
ian mieste buvau susitikus su motina. O_o ir kakaip nekėjom apie f-1 ir iėjo kalba apie tai kokia būtų formulė be Shumio? nu kaip ir visos legendos i kadanors pasibaigs, bet tarkim abi vieningai nutarėm, kad kai umis ieis reiks rinktis naują favoritą... Ir juos niekad netaps Alonso, nes jis - verksnys. man jis nepatinka kako. Shumis visų pirma asmenybė yra. Nekiekvienas iam sporte toks.
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0