http://deeppurple.li...com/248934.html
v/r_Vn108ULnA&eurl=
Temoje atsakymų: 12
2006-10-17, 15:44
na chia rejkia sutarti, ka rejshkia atviros...
nes yra visokiu idomiu dalyku:
1) jej neishlajkaj egzo, ir ejni kartot kurso - uzh sedejima paskajtoj moki (kurso kartojimo mokestis ar pan). tai kaip ir ne atviros. Platesne prasme.
2) kaj kurie destytojaj uzhsirakina duris, nes juos uzhknisa veluojantys - man tokiu keletas buvo. tai kaip ir ne atviros. Siauraja, kolegos praejtam poste mineta prasme.
3) dauguma destytoju nerakina duru - kaip ir atviros. Vel gi siauraja prasme.
studentuj tox dalykas ar saldzhiai bajgtusi:) Vietiniam t.y. - pas mus nusprestu komisija, sudaryta berods ish mano katedros+dekanato. Kadangi tai butu pirmas atvejis pas mus, tai but griezhtas ispejimas, po kurio, anot dekanato, kito buti nebegali:)
nes yra visokiu idomiu dalyku:
1) jej neishlajkaj egzo, ir ejni kartot kurso - uzh sedejima paskajtoj moki (kurso kartojimo mokestis ar pan). tai kaip ir ne atviros. Platesne prasme.
2) kaj kurie destytojaj uzhsirakina duris, nes juos uzhknisa veluojantys - man tokiu keletas buvo. tai kaip ir ne atviros. Siauraja, kolegos praejtam poste mineta prasme.
3) dauguma destytoju nerakina duru - kaip ir atviros. Vel gi siauraja prasme.
studentuj tox dalykas ar saldzhiai bajgtusi:) Vietiniam t.y. - pas mus nusprestu komisija, sudaryta berods ish mano katedros+dekanato. Kadangi tai butu pirmas atvejis pas mus, tai but griezhtas ispejimas, po kurio, anot dekanato, kito buti nebegali:)
2007-03-29, 18:57
Nepykit, kad prikeliu sena tema.
v/IT86Yi0pe_k
Cia geras klipas, paskutinis tas su balalaika pavaro, krc butinai paziurekit
v/IT86Yi0pe_k
Cia geras klipas, paskutinis tas su balalaika pavaro, krc butinai paziurekit
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0