Temoje atsakymų: 23
2006-05-27, 00:04
WWE pranese, kad pirmadieni Vince paskelbs nauja RAW GM. Idedu apklausele su tais zmonemis kurie man dabar sove i galva, jei ka praleidau tai manau moderatoriai turit galimybe papildyti.
Kitam forume skaiciau, kad buvo isleistas Dusty Rhodes dvd, tai labai galimas daiktas, kad isrinks butent ji tam, kad padaryti reklama jam.
Kitam forume skaiciau, kad buvo isleistas Dusty Rhodes dvd, tai labai galimas daiktas, kad isrinks butent ji tam, kad padaryti reklama jam.
2006-05-27, 13:33
Man irgi realiausiai atrodo Shane. Aisku as buciau nieko pries, kad griztu Bischoff, bet manau, kad tai nelabai realu. Toliau Heyman'as uzsiemes ECW veikla, tad nemanau, kad jis bus. Del to Dusty manau, kad jei ji planuotu skirti GM, tai butu labiau reklamuojamas. Tad lieka du variantai arba Shane arba kitas. Bet dabar nezinau kas tas kitas galetu buti. O kilo kvaila mintis juk Couch nebekomentuoja. Tai gal jis bus GM?
2006-05-27, 18:42
Shane McMahon - nelabai tiketina... net sakyciau 90% kad nebus (10% skiriu McMahonu seimos beprotybes kooficientui paremti;) Shane'ui kovo menesi gime antras vaikas, taigi abejoju ar jis nores isivelti i tokia programa, kur jam teks const. dalivauti RAW keliavimo zemelapyje.
Paul Heyman - ne, nes Vince'as nori kad jis isvis neknistu sau proto kitomis temomis - kad butu 100% ECW ir jau skirtu visa laika galvodamas apie ECW bookinima. Taigi net trumpalaikiai - netikiu.
Eric Bischoff - nzn. Taip naujienos skelbe kad su jo ir kontrakta nenori pratesti, ir bookeriams grasina kad ji nebookintu... Bet butent cia gal ir skipi shokas? Ka gali zinoti - as norieciau, nors ir tikimybe itin menka.
Dusty Rhodes - labai tiketina, zinant WWE nauju DVD, filmu reklomavimo taktika... Belieka tik prisiminti svezuti Kane'a - vos zmones atsiduso, pagalvojo "Achiu Dievui, filmas isejo - gal jau nebus to slamsto su "May 19"" - aaa... nix&ja! Dar DVD reikia gi isleisti Taigi tikriausiai jis ir bus.
Paul Heyman - ne, nes Vince'as nori kad jis isvis neknistu sau proto kitomis temomis - kad butu 100% ECW ir jau skirtu visa laika galvodamas apie ECW bookinima. Taigi net trumpalaikiai - netikiu.
Eric Bischoff - nzn. Taip naujienos skelbe kad su jo ir kontrakta nenori pratesti, ir bookeriams grasina kad ji nebookintu... Bet butent cia gal ir skipi shokas? Ka gali zinoti - as norieciau, nors ir tikimybe itin menka.
Dusty Rhodes - labai tiketina, zinant WWE nauju DVD, filmu reklomavimo taktika... Belieka tik prisiminti svezuti Kane'a - vos zmones atsiduso, pagalvojo "Achiu Dievui, filmas isejo - gal jau nebus to slamsto su "May 19"" - aaa... nix&ja! Dar DVD reikia gi isleisti Taigi tikriausiai jis ir bus.
2006-05-27, 20:01
Na, pagal naujienas, pasirodo mes pamirsome dar viena varda kuris butu itin geras kandidatas i RAW GM'a - John Bradshaw Layfield. Taigi Dave Meltzer'is tvirtina jog i GM'o cieta yra du galimi kandidatai - Dusty ir JBL.
Pagal mane tai JBL'as butu nuostabus heeliskas GM'as
P.S. Sorry uz flooda.
P.S. Sorry uz flooda.
2006-05-27, 20:51
`MalioK`, May 27 2006, 09:01 PM, pasakė:
Na, pagal naujienas, pasirodo mes pamirsome dar viena varda kuris butu itin geras kandidatas i RAW GM'a - John Bradshaw Layfield. Taigi Dave Meltzer'is tvirtina jog i GM'o cieta yra du galimi kandidatai - Dusty ir JBL.
P.S. Sorry uz flooda.
P.S. Sorry uz flooda.
Ajshq chia butu tipishkas atitikmuo kai Angle buvo GM. Vis del to, jam labiau rejktu tokios kaip Austino roles - Sherif JBL:D:D:D Ir zhinoma, SD ishvis mirtu Main-Eventas:D
p.s. ish kur shita perskajtej? ash nerandu niekur:D
2006-05-28, 00:02
Visai nepagalvojau apie tai nors sis variantas buvo tiesiog pries akis, JBL kaip general manager, mano nuomone butu tiesiog puiku, ir isvis dziaugiuosi, kad JBL pakeis aplinka, nes nors jo promo ir nuostabios, bet SD nebelabai jam yra su kuo feudinti, main event spraga greiciausiai tikimasi uzpildyti greit sugrysianciu Ortonu ir Batista (greiciausiai ir Kennedy zadama kazkas rimtesnio, aisku ne whc, bet neabejoju, kad greit po sugrizimo prades kesintis i US titula).
Todel balsuoju uz kita, turedamas omenyje JBL !
P.S. Romeo Wolfpack pareiskei, kad tai greiciausiai bus Heyman, bet jis neturi ne 1 balso - kas per velnias
Todel balsuoju uz kita, turedamas omenyje JBL !
P.S. Romeo Wolfpack pareiskei, kad tai greiciausiai bus Heyman, bet jis neturi ne 1 balso - kas per velnias
2006-05-28, 00:07
Fortaz, May 27 2006, 09:51 PM, pasakė:
p.s. ish kur shita perskajtej? ash nerandu niekur:D
Next RAW GM, Stacy Keibler Update, Judgment Day
Bet dabar jau is pacio Wresling Observer saito perskaiciau informacija priestaraujancia tiems zodziams:
Dave Meltzer pasakė:
-- They are doing an angle on the WWE web site where JBL is looking to sue to get back on Smackdown after losing to Rey Mysterio last night. That would seem to make him unlikely to be the Raw G.M. For whatever this is worth, and I don't think it's going to be him, Eric Bischoff was in Las Vegas last Monday backstage at Raw.
2006-05-28, 11:44
koltasXxX, May 28 2006, 07:39 AM, pasakė:
Manau SD atgaivintu , naujas SD GM , turbut tox nenusimato ir , jau seniai bemaciau SD, ar dar teddy kur nors pasirodo ?
Su naujais GM'ais galetu but vel SD VS RAW feudai kurie man patikdavo
Su naujais GM'ais galetu but vel SD VS RAW feudai kurie man patikdavo
As sutinku del dalyko, kad gal SD reiktu naujo PIKTO GM kuris turetu rimtus konfliktus su wrestleriais, gal net ikurtu faction'a savo, bet tada labai supanasetu su RAW... o sd vs raw tai nesitikek, nes jau pamazu vyksta ecw vs wwe.
2006-05-28, 13:45
Nenoriu as Dusty Rhode'o Nepatinka man jis. Cia dar kai ka radau is Wikipedios, kas beveik patvirtina, kad jis bus GM:
Wikipedia pasakė:
Rhodes currently works with World Wrestling Entertainment as a creative consultant and is expected to have a larger on-screen role in the near future.
Wikipedia pasakė:
He most recently appeared on the December 12 edition of WWE RAW, where he hinted at a possible future as General Manager of that brand. Rhodes is also to be the subject of an "American Dream" DVD set to be released in June 2006
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0