Peršokti prie turinio

Skype virusas

Temoje atsakymų: 6

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
pasakyk visiems savo kontaktams, kurie yra Skype, kad nepriimtu kontakto, kurio nikas BeHappyBrtn. Tai virusas!!! Windows griuna per pirma kompo ijungima. O jeigu kas- automatiskai, pasakyk kad isjungtu. Nukopijuok tai persiusk visiems

čia man atsiuntė, pats virusas jau bandė man siųst contactus, skambino man, nekėliau, botas greit skambinėja, neina užtylint, tik block :D

Guest_Striker_*

• Svečiai
mano draugelis pasiwadino tuo niku :D :D ble persikau kai paziejau kad mano kontaktuose yra tas nikas :D bet po to paziejau info :D ble issigandes buwau

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
hmm..gana ilgai man jis skambino, rašinėjo, blockinau aš jį vis, po to pradėjo rašyt kažkokia direktorija mano kompe ir deleted 80 proc. paskui ir 100 proc. šiaip viskas dar normaliai veikia :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
kazkaip prie manes tokie nekimba...
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
  • 643 Pranešimai:
0
siaip skypej nepatarciau sedet statusu skype me nes per search susiranda... ir pradeda lomai wisokje skambinjet
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąThe Grappler, May 17 2006, 10:50 AM, pasakė:

siaip skypej nepatarciau sedet statusu skype me nes per search susiranda... ir pradeda lomai wisokje skambinjet

Niekad nenaudoju skype me :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
as kartais naudoju , nedaznai bet kas nors paskambina arba papraso y contact'us ysideti,b et po pirmo skambucio dazniausiai tyliai sedi kontaktuose , kol juo ishtrinu
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0