Peršokti prie turinio

Kacelke

Temoje atsakymų: 80

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
nu wo taip issireiskiau bet idomu butu suzinoti jusu nuomone apie kacelke kitaip sakant uz ar pries

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
ta prasme raumenų auginimą? o_O aš šiaip raumenų kalnų nemėgstu, jau geriau kūdas :?
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Cia apie zmones kalbi ar apie treniruoklius? ;)

PS: Grybz, tu nemegsti visko ka tavo bendraamzes megsta :? Turbut.

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
nu tai tik mano nuomonė. nu aišku kai sveikai pasimankštinęs vyriškis tai visai gerai, bet jei jau kalnas, tai kartais net šlykštu žiūrėt :X
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 757 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąGrybz, May 9 2006, 06:58 PM, pasakė:

ta prasme raumenų auginimą? o_O aš šiaip raumenų kalnų nemėgstu, jau geriau kūdas ;)

Tu tik nebijok jei tavo draugas sportuoja, nes per savaite raumenu kalnu netampama, kaip kai kas mano :? reikia ideti daug daug darbo ir pastangu

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
man labiau patinka konkrecios sporto sakos
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0
thats kinda...forsish ;D visai neįdomu įlindus į salę susmirdusia sedėt ;D geriau sk8ą išsitraukt ir eit grynam ore pavažinėt :) Išvis, nebendrauju su į kačelkę einančiais žmonėm, nes jie dažniausia būna forsai ar šiaip geziukai, nieko su tokiais bendra neturiu.

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąBam, May 10 2006, 01:35 PM, pasakė:

thats kinda...forsish ;D visai neįdomu įlindus į salę susmirdusia sedėt ;D geriau sk8ą išsitraukt ir eit grynam ore pavažinėt :) Išvis, nebendrauju su į kačelkę einančiais žmonėm, nes jie dažniausia būna forsai ar šiaip geziukai, nieko su tokiais bendra neturiu.

jei tau taip geriau nereiškia kad ir kitiems turi būt.
Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
Beef, nu aš taip ir nemanau. o_O dar ne tiek durna.
bet va pavyzdžiui, Bam, nu tu jau nusistatęs, kad jei jau sportuoja ir nori būt hem raumeningas? tai jau forsas. Labai gerą draugas frazę yra sugalvojęs „Požiūris priklauso nuo įsitikinimo“ :}} bet šiaip aš tavo nuomonei pritariu xD
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
mam tj nesupykit bet gatveje kj prie tawes prisoka kad ir skinai :) [nenorejau naudot forso kj pavizdzio] tj buti fiziskai pasirengusiam naudinga. Buna kad forso remas greitai pradingsta. Ir aplamai wyras turetu buti stiprus ir wyryskas su raumenim [nepripumpuotais]

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36
Nu tai cia yra tas pats kas gerti/rukyti/tusintis.

Lankai kacelke + rukai + geri + tusinies = "esi kietas".

Kitaip tariant, cia "kietuju" uzsiemimas :)

RazieL_

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
ne. rūkai + geri ir kačelkėj pompą iškart turi. -_____-
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Rodyti pranešimąRazieL_, May 10 2006, 05:31 PM, pasakė:

ne. rūkai + geri ir kačelkėj pompą iškart turi. -_____-

Nu tai nereik visko vienu metu daryt :)

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
na žiūrint su kokiu tu visuomenės sluoksniu bendrauji ir kiek tau svarbi KITŲ, o ne SAVO nuomonė. Yra tokių žmonių, kurie eina „kačelintis“, nes jiem tai gražu, norisi, malonu ir šiaip miela širdžiai :}}} o yra tokių, kurie eina ten tik tam, kad turėtų raumenų, galėtų primušt ką nors ir būtų kietas chebroj. Tai kvaila -___- aplamai visuomenės sukurti stereotipai yra š.
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąRazieL_, May 10 2006, 05:15 PM, pasakė:

jei tau taip geriau nereiškia kad ir kitiems turi būt.

Aš puikiai žinau, kad kitiem mano požiūris ir nuomonė nepatinka ir taip gana dažnai būna, bet aš jos nekišu kitiem. O dar dėl tos kačelkės mano nuomonė tokia, nes ten eina pagrinde, kaip Lix sakė, Lankai kacelke + rukai + geri + tusinies = "esi kietas". Kitaip tariant, cia "kietuju" uzsiemimas, o man tie "kietieji" yra patys minkščiausi ;D o dėl vyriškumo ir jėgos, tai manau mes neviduramžiuose randamės, nereik eit ir muštis su visais ;D manau tereikia palaikyti normalią savo kūno formą, per daug nesustorėt ir tuo pačiu nebūt plevėsai :) o bodybuildintis, kad kažką pasiekt, ar jaustis gerai, turėt kažkokį užsiėmimą kuris tau patinka, o ne pose`inti prieš kitus :D

Lix

• Administratoriai
  • 5728 Pranešimai:
36

Rodyti pranešimąBam, May 10 2006, 05:52 PM, pasakė:

Aš puikiai žinau, kad kitiem mano požiūris ir nuomonė nepatinka ir taip gana dažnai būna, bet aš jos nekišu kitiem. O dar dėl tos kačelkės mano nuomonė tokia, nes ten eina pagrinde, kaip Lix sakė, Lankai kacelke + rukai + geri + tusinies = "esi kietas". Kitaip tariant, cia "kietuju" uzsiemimas, o man tie "kietieji" yra patys minkščiausi ;D o dėl vyriškumo ir jėgos, tai manau mes neviduramžiuose randamės, nereik eit ir muštis su visais ;D manau tereikia palaikyti normalią savo kūno formą, per daug nesustorėt ir tuo pačiu nebūt plevėsai :D o bodybuildintis, kad kažką pasiekt, ar jaustis gerai, turėt kažkokį užsiėmimą kuris tau patinka, o ne pose`inti prieš kitus :D

Va, va, visiskai teisingai. As palaikau jusu nuomone, kolega :)

Guest_Striker_*

• Svečiai
siaip kacelke nera blogai. vyras uri buti sporiskas ir stiprus, o neistizes. aisq ten nesweikai jau kacialintis negerai, reikia ir kieme kasi palosti, uzsiimti tau patinkancia weikla kaip bam skeitint.. o siaip i sporto sale kartais gerai uzeiti

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąStriker, May 10 2006, 06:03 PM, pasakė:

siaip kacelke nera blogai. vyras uri buti sporiskas ir stiprus, o neistizes. aisq ten nesweikai jau kacialintis negerai, reikia ir kieme kasi palosti, uzsiimti tau patinkancia weikla kaip bam skeitint.. o siaip i sporto sale kartais gerai uzeiti

Nu ir kad aš ten porą valandų pakilnosiu svarsčius man labai kas pasikeis? Jau geriau kasdien padarysiu daug atsispaudimų, atsilenkimų ir pan, kad raumenys biški padirbtų ir pilvukas gražesnis būtų ;D manau jau geriau yra krepšinį pažaist nei salėj sedėt, + žemesnis būni :)

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
  • 592 Pranešimai:
0
jo, jo. pas mūsų bamą tikrai DIDELIS pilvas ;DDDDD nejuokink vaverūškų tu. ;D

hm, o šiaip kiek girdėjau (klasiokas malė), kad ūgis nelabai keičiasi, o jei ir keičias, tai tau negalima (skirta Bam) kilnot, nes aš tuoj tave praaugsiu :DD
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Guest_Striker_*

• Svečiai
siaip tikrai kacialinimasis letina augima.. ipac stangu stuminejimas. aisq jai ateini ten pora kartu i sawaite ar kokius 5 i menesi tai nieko tokio.. bet kad letina tai tiesa

RazieL_

• nMo nariai
  • 1701 Pranešimai:
0
nu jei čia dėl to kad forsai neaukštaūgiai daugiausia būna, tai čia dėl to, kad jie rūko. :D jei čia apie tai kalbat o_O
Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
  • 2537 Pranešimai:
0
Stangu sutmimo stovint is vis vaikam neleidziama nebent ant suolo. Ir nebutinai kachelkese reikia pumpuot belekaip gelezhy. Keli is mano draugu ten eina tik tam kad palaikyt forma
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
  • 2893 Pranešimai:
2
aopkanau tj jusu turi but lb duxas treneris kad leidzia jum stangas ant nugaru kilnoti :D as buwau uzsimetes tj iskart nueme. Na bent jau ten kur as ajnu kacelintis dar nemaciau nei wieno forso o_O. O seip nuo hanteliu kilnojima per tricepsa ar bicepsa atsilenkimai tj abejoju ar augima mazina :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
  • 2691 Pranešimai:
0

Rodyti pranešimąSkorpio, May 10 2006, 09:04 PM, pasakė:

aopkanau tj jusu turi but lb duxas treneris kad leidzia jum stangas ant nugaru kilnoti :D as buwau uzsimetes tj iskart nueme. Na bent jau ten kur as ajnu kacelintis dar nemaciau nei wieno forso o_O. O seip nuo hanteliu kilnojima per tricepsa ar bicepsa atsilenkimai tj abejoju ar augima mazina :D

dabar sexy boy`ai/forsai tas pats ;) o kiek žn dažnai tokie siaurų pažiūrų žmonės vaikšto į kačelkę, nu tu esi šiokia tokia išimtis.

Guest_Striker_*

• Svečiai
krc kacelkia yra geras dalykas, jai sakingai sportuoji.. bet kieme wistiek smagiau neij toi salei ;)

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0