Nu ka, reikia kiek matau po truputi daryti foruma aktyviu, nes per paskutines dienas postu skaicius yra tiesiog apgailetinas. Tai va, viena tema. Kokie yra megstamiausi jusu entrance'ai ? Jei ka tai entrance yra tas, kaip wrestleris ieina i ringa. Bent jau mano supratimu
Temoje atsakymų: 28
2006-01-04, 09:47
hm , A.J. Styles , bent jau man patinka , UT , kaip buna per wisokius WM kad su giltinem ar kuo ten ir kad jis "sklendzia" , Eddie su low-rideriu , Christopher Daniels , Goldberg (mat man patinka tokie "spark'ai" is virsaus) WCW rodos , gal klystu ..toliau.. tiesiog nepamenu..seip nlb tu entrance isskiriu..A TAIP! Dar jeff hardy TNA entrance
2006-01-04, 11:35
Triple H, Christopher Daniels (roh heel wersija), Jeff Hardy wwe/wwf entrance o ne dabartinis zombio parodijawimas..Austin Aries (ROH heel wersija), Colt Cabana, Spanky, The Rottweilers (wein tik jai kartu su jais J. Smokes), The Boogeyman dabar tik tiek prisimenu gal dar weliau kazka dadesiu
2006-01-04, 13:19
Undertaker, Triple H, Jeff Hardy wwf/wwe, Boogeyman. Nu dar is dabartinio Jeff Hardy TNA entrance`o galima pazvengt pvz kai vos begdamas neatsitrenke i ring post`a
2006-01-04, 13:47
Bendrai entrance'ai - Goldberg'o (WCW, t.y. isijungia muzika, Doug Dellinger'is beldziasi i jo duris, girdime kaip Bill'as smogia galva i duris, iseina, jam is galvos teka kraujas, 6+ apsauginiai is krastu, ispila ant saves vandens, kibirksciai); Christopher Daniels (gera muzika, gerai pritampa prie gimiko - ko dar reikia? *Dabar WinstoN turetu pasakyti: "Titulo!"*), Ultimate Warrior'o - cia faktas, be sios muzikos ir sio isejimo jis nebutu tapes tokia zvaigzde.
Specifiskai:
Sting'o isejimas per Starrcade'97 - kai buvo tokia mistine kalba, lazeriai piese jo veida ant lubu, griaustinis (uzdaroje patalpoje;)) - zinau, visi lauke, kad jis nusileis nuo lubu ir daugelis buvo nusivyle, bet man tai buvo ispudinga.
Hulk Hogan'o isejimas per Hall of Fame'05 - as pats vos neapsiverkiau, zmones negalejo liautis kokias 10+ minuciu, Big Show/Giant'as verke - jautesi, kad isejo legenda.
Specifiskai:
Sting'o isejimas per Starrcade'97 - kai buvo tokia mistine kalba, lazeriai piese jo veida ant lubu, griaustinis (uzdaroje patalpoje;)) - zinau, visi lauke, kad jis nusileis nuo lubu ir daugelis buvo nusivyle, bet man tai buvo ispudinga.
Hulk Hogan'o isejimas per Hall of Fame'05 - as pats vos neapsiverkiau, zmones negalejo liautis kokias 10+ minuciu, Big Show/Giant'as verke - jautesi, kad isejo legenda.
2006-01-04, 18:47
TruBaller, Jan 4 2006, 07:43 AM, pasakė:
Nu ka, reikia kiek matau po truputi daryti foruma aktyviu, nes per paskutines dienas postu skaicius yra tiesiog apgailetinas. Tai va, viena tema. Kokie yra megstamiausi jusu entrance'ai ? Jei ka tai entrance yra tas, kaip wrestleris ieina i ringa. Bent jau mano supratimu
2006-01-04, 20:17
Fortaz, Jan 4 2006, 06:47 PM, pasakė:
O pachiam?
Pakankamai daug Net nezinau nuo ko reiktu pradeti. Nu gal ROH - Joe, Spanky, Aries, AJ Styles, Jeff Hardy, Dutt, Rhino, Hoyt, Goldberg, London (dabar ir Spanky), Mexicools, Boogeyman, Kennedy, Steve Austin. Ai net nezinau, ka daugiau pasakyti. Niekas dabar i galva nebesauna. Tai cia butu siek tiek man patinkanciu. Ai dar SAT pamirsau pamineti
2006-01-09, 12:50
1. The Undertaker - daartinis isejimas is ties geras (dazniau geresnis uz kovas buna )
2. The Rock - vien del muzikos ir Roko charizmos sukuriama nepaprasta atmosfera.
3. Bill Goldberg ir Ultimate Warrior - turbut vieninteliai dalykai, kurie buvo geri, kalbant apie juos, kaip apie wrestlerius
4. Ric Flair - nors ir nuvalkiotas, bet vis tiek gerai atrodo, ypac, kai teisejas, jam virve nuleidzia, lipant i ringa
2. The Rock - vien del muzikos ir Roko charizmos sukuriama nepaprasta atmosfera.
3. Bill Goldberg ir Ultimate Warrior - turbut vieninteliai dalykai, kurie buvo geri, kalbant apie juos, kaip apie wrestlerius
4. Ric Flair - nors ir nuvalkiotas, bet vis tiek gerai atrodo, ypac, kai teisejas, jam virve nuleidzia, lipant i ringa
2006-02-17, 11:45
Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0