Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Extreme sport

Temoje atsakymų: 4

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Turbut visi suprantat, ka tai reiskia. Taigi, ka manot apie ta extremaluji sporta ? O gal kas nors tuo rimtai ir uzsiimineja ?

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
rimtai tai ne. Man tik pažiūrėt ir pavarvint seilę patinka. <;
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
megstu, biski uzsiemu vasara. Sk8inau, turiu bmx`a (bet nieko nemoku, kartais su rieduciais pavazineju ar paciuzom :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
nu jo ir man tik žiurėti gražu manęs pačio ten niekuo gyvu neužlaipintum ;) aš net ant skeito nelipo po paskutinio karto kai plojausi atbulas nuo jo nukritęs :) nu svarbu yra žmonių kurie tai daro tai jiems galima tik paploti

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Striker_*

• Svečiai
labai megstu extreme sporta.. wasarom pavazineju su skate, moku kelis triukus su bmx (nu lengwus triukus).. megstamiausiatai tikriausiai skating is wisu extreme..

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0