Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Royal Rumble 2012

Temoje atsakymų: 23

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1

THE 2012 ROYAL RUMBLE MATCH
WRESTLEMANIA XXVIII TITLE SHOT
FINAL FOUR: SHEAMUS, JERICHO, ORTON & SHOW
WINNER: SHEAMUS
RATING: ***1/2

CM PUNK © vs. DOLPH ZIGGLER
WWE CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: CM PUNK ©
RATING: **1/2

BRODUS CLAY vs. DREW MCINTYRE
SINGLES MATCH
WINNER: BRODUS CLAY
RATING: n/a

JOHN CENA vs. KANE
SINGLES MATCH
Nuotrauka
RESULT: DOUBLE COUNT-OUT
RATING: **

EIGHT-DIVA TAG TEAM MATCH
TEAM PHOENIX VS. TEAM KELLY
RESULT: TEAM PHOENIX
RATING: n/a

BRYAN © vs. SHOW vs. HENRY
TRIPLE THREAT STEEL CAGE MATCH
Nuotrauka
WINNER: DANIEL BRYAN ©
RATING: **

- Ivertinimai pagal James Caldwell

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Royal Rumble 2011??? :facepalm:

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąSvR, 2012-01-07, 20:05, pasakė:

Royal Rumble 2011??? :?

Ne į temą
Nu suklįdo žmogus :facepalm: Geriau būtum parašęs savo nuomonę apie artėjantį PPV, nes dabar postas tavo bevertis.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2012-01-07, 20:18

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2012-01-07, 20:18, pasakė:

Ne į temą
Nu suklįdo žmogus :? Geriau būtum parašęs savo nuomonę apie artėjantį PPV, nes dabar postas tavo bevertis.
Tavo jau labai vertingas...
p.s. gal duot pliusą už 50 taškų? :facepalm:

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąLyncaz, 2012-01-07, 20:36, pasakė:

Ne į temą

Tavo jau labai vertingas...
p.s. gal duot pliusą už 50 taškų? :facepalm:

Ne į temą
Oh yeah... Lazdavokitės ir toliau, man vienodai:D

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Oj sorry sufeilinau, tie nauji metai nepastebejau kaip praejo .. :facepalm:
Bet apie royal rumble, kaip manot ar siemet bus taip kaip ir preitais metais, kad isvysime sugryzimu? Ir pagrindinis klausimas ar manot, kad Y2J taps Royal Rumble Winner'iu?

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na per Royal Rumble vos ne kiek vienais metais buna Return'u, taigi to pacio galime tiketis ir siais metais.

Na, o del RR laimetojo dar neapsisprandziau, turiu 5 galimus varijantus:

Randy Orton - Kaip tik sis RR vyks jo gimtajame mieste, isivaizduokite, lieka du wrestleriai, Wade ir Randy. Ir tada Randy iseliminuoja Wade ir laimi RR susilaukdamas begales ovaciju is savojo miesto. Ir be to Randy yra bent jau man tikamiausias kandidatas i WHC at WM. PVZ Randy Orton vs. Daniel Bryan.

Chris Jericho - Na cia irgi rimtas kandidatas i RR nugaletojo vieta. Ir aisku laimejas pasirinktu Punk ir butu Punk vs. Y2J at WM, bet kazkaip man atrodo, kad Y2J ir be RR gaus vieta WM.

Sheamus - Na vyrukas pastaruoju metu gauna nemazai demesio is publikos ir laimi beveik visas savo kovas, be to visai nieko butu pamatyti Bryan vs. Sheamus per Wm.

Wade Barret - Na cia panasi situacija kaip ir su Sheamus, jauciamas Barret'o push'as, laikas i ME jam butu sokti, tik va nekaip man ziuretusi Daniel vs. Barret.

Dolph Ziggler - Puikus wrestleris, kuris jau stovi title kovoje per si PPV, butu nieko pamatyt ji pralaiminti title kovoje, o vakaro pabaigoje laiminti RR matcha ir per WM pasiimanti WHC is Bryan'to.

Kolkas tiek.

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Speju, kad per RR12 sugrizimu jau nauju nebepamatysim nes jau nesenai keli ir ivyko :facepalm: O del laimetojo, kazkodel galvoju kad sikarta jau tikrai turi lameti KANE ypac po savo returno su mask :? Del Y2J abejoju kazkodel manau kad jis kitu budu gaus title match wm :) Dar kalbant apie sugrizimus manau isvysim REY bet tai jau kaip ir nebebutu jo sugrizimas nebent lyg per sa buvo islindes paskebti nugaletoja tuose slammy awards bet jis gris gal kaip wrestleris i ringa :D Apibendrintai noriu pasakyt kad mano manymu siais metais RR bus idomesnis nei praitais ne returnu prasme o pacio matcho :D Ir laikau kumsius kad nebutu CENA VS KANE ppv pradzioje o kane idetu i RR matcha ir jis ji laimetu :D

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
O niekas nepagalvojo apie Undertaker'i, ar tikite, kad jis gali grysti per Royal Rumble ar veliau. As tai galvoju, kad jis grys per Elimination Chamber, nes jo personazui labai tiktu toks sugryzimas i toki PPV, o i RR nesivaizduoju, o ka jus galvojate?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Jei Undertaker dar kovos per WM, tai grįžt per RR būtų pats tas, nes mačo buildui reikia laiko o nuo EC jo neužtektų. Be to kurioj vietoj EC jis galėtų grįžt? išlįst iš po ringo? nemanau. RR bus jo grįžimas (jei toks iš viso bus).
Aš spėčiau, kad iš netikėtų grįžimų bus Carlito ir galbūt X-Pac vienkartinis pasirodymas. Tikiu kad ir Brodus Clay "debiutas" įvyks taip pat per RR. Neatmetu tikimybės, kad gali ir The Rock pasirodyt vardan "most shocking moment of the night".

Kas dėl nugalėtojo, manau šansų šiemet turi kaip niekad daug žmonių. Wade Barret, Sheamus, Miz, Morrison (kuris taip pat manau grįš būtent per RR) Mark Henry, John Cena, Orton... O gal būt kas nors iš "mažiukų", pvz Sin Cara? arba Bourne? kad būtų panašaus kalibro priešininkas Bryan'ui :facepalm:

Nuotrauka

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Nemanau, kad Bryan'as laikys titula iki WM. RR winner tikrai bus kaskas netiketo 100% niekas neatspes, nes kuo toliau vis WWE matchai yra idomesni ir nenuspejami, kai ziuredavau pries metus ar du Raw arba SmackDown kovas jau is anksto buvo galima nuspeti nugaletoja. WWE tobuleja ir manau bus kaskas Shocking! :)

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąLyncaz, 2012-01-08, 12:23, pasakė:

Jei Undertaker dar kovos per WM, tai grįžt per RR būtų pats tas, nes mačo buildui reikia laiko o nuo EC jo neužtektų. Be to kurioj vietoj EC jis galėtų grįžt? išlįst iš po ringo? nemanau. RR bus jo grįžimas (jei toks iš viso bus).
Aš spėčiau, kad iš netikėtų grįžimų bus Carlito ir galbūt X-Pac vienkartinis pasirodymas. Tikiu kad ir Brodus Clay "debiutas" įvyks taip pat per RR. Neatmetu tikimybės, kad gali ir The Rock pasirodyt vardan "most shocking moment of the night".

Kas dėl nugalėtojo, manau šansų šiemet turi kaip niekad daug žmonių. Wade Barret, Sheamus, Miz, Morrison (kuris taip pat manau grįš būtent per RR) Mark Henry, John Cena, Orton... O gal būt kas nors iš "mažiukų", pvz Sin Cara? arba Bourne? kad būtų panašaus kalibro priešininkas Bryan'ui :)

Lyncaz labai logiskas mastymas del taker, bet as netikiu kad 19-0 baigs savo streak. Mano manymu 20-0 ir gana, tik tiesa sakant neisivaizduoju pries ka toki galetu is dabartinio roosterio kovot siulyciau cena bet jau jo vieta WM aiski, dar galvoju kad gali buti jericho:D o labiausiai tai noreciau pamatyt taker vs sheamus bet abejoju del sito varianto :/

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Stunner'i ir Kiti nemanot, jog Undertaker Vs Kane butu tobuliausias 20-0 Streakas ir dar kokiam karsto(gal banalus match'as tarp ju) match'e, kaskaip nuojauta kuzda, jog taip turetu ir atsitikti. Kalbant apie Royal Rumble laimetoja.. As maciau PROMO video, kad RR match'e dalyvaus ir tiek kurie kovoja singles matcuose, kaip Kane'as, Cena ir t.t.? Tai jei taip as turiu 5 pasvarstymus , is kuriu mano manymu bent vienas atitiks siais metais :)
1.Y2J - Jis turi didziausius sansus, nes nesenai sugryzo, per ilgus savo karjieros metus nera ne sykio laimejas RR match'o.
2. Yra ir kita nuomone jog tai laimes paprastas populiarus wrestleris, kaip Shemus, Randy Orton, Berret ar net Mick Foley(baigiant karjerai ir neuzilgo busimam hall of fameriui butu i nauda toks laimejimas)
3. Gali buti Prikolas ir laimeti koks Santino ar Hornswagle :DD (joke)
4.Gali buti jog grys seni wrestleriai, kaip Undertakeris, Rey Mysterio ar net nezinau kas :) Ir gali tapti RR nugaletoju.
5.Paskutinis variantas, jog laimetojas gali buti jauna kylanti WWE zvaigzde, kaip Zack Ryder, Miz ar R-Truth
Krc konkreciai nepasirinkau keliu nugaletoju :) nes siais metais ka nors speti konkreciai i ateiti del WWE yra beveik neimanoma, del pasikeitusio WWE scenario, kuris siais metais man patinka :)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSabalys, 2012-01-26, 00:30, pasakė:

Stunner'i ir Kiti nemanot, jog Undertaker Vs Kane butu tobuliausias 20-0 Streakas ir dar kokiam karsto(gal banalus match'as tarp ju) match'e, kaskaip nuojauta kuzda, jog taip turetu ir atsitikti. Kalbant apie Royal Rumble laimetoja.. As maciau PROMO video, kad RR match'e dalyvaus ir tiek kurie kovoja singles matcuose, kaip Kane'as, Cena ir t.t.? Tai jei taip as turiu 5 pasvarstymus , is kuriu mano manymu bent vienas atitiks siais metais :)
1.Y2J - Jis turi didziausius sansus, nes nesenai sugryzo, per ilgus savo karjieros metus nera ne sykio laimejas RR match'o.
2. Yra ir kita nuomone jog tai laimes paprastas populiarus wrestleris, kaip Shemus, Randy Orton, Berret ar net Mick Foley(baigiant karjerai ir neuzilgo busimam hall of fameriui butu i nauda toks laimejimas)
3. Gali buti Prikolas ir laimeti koks Santino ar Hornswagle :DD (joke)
4.Gali buti jog grys seni wrestleriai, kaip Undertakeris, Rey Mysterio ar net nezinau kas :) Ir gali tapti RR nugaletoju.
5.Paskutinis variantas, jog laimetojas gali buti jauna kylanti WWE zvaigzde, kaip Zack Ryder, Miz ar R-Truth
Krc konkreciai nepasirinkau keliu nugaletoju :) nes siais metais ka nors speti konkreciai i ateiti del WWE yra beveik neimanoma, del pasikeitusio WWE scenario, kuris siais metais man patinka :)

Ne į temą
Duuh. Čia tas pats kas sakyt: mano nuomone, Eurolygą šiais metais laimės arba Fenerbahce, arba Panathinaikos, arba Khimki, arba kuri nors ispanų komanda, arba kuri nors F grupės komanda.

O šiaip Rumble'o kaip visada laukiu, kažkada jau minėjau, kad man RR įdomumu vos nusileidžia WM ir aš tradiciškai RR mačą stebėsiu sėdėdamas mark'o kelnėse. Nors Bryan'as ir Punk'as jame nedalyvaus, tačiau manau, kad kaip visad turėsime kažkokių sugrįžimų ir netikėtumo faktorius palaiko tą atmosferą. Punk ir Zig mačas beabejo žada būti labai įdomus, ypač su dabartine Johnny Ace situacija; triple threat'as taipogi - niekada nemaniau, kad mačas, kuriame bus ir Henry, ir Show bus toks intriguojantis ir įdomus. Net ir Cena/Kane man skamba visai patraukliai ir aš noriu sužinoti, koks šio storyline posūkis įvyks. :) Card'u tai gali būt PPV of the year. Tikėkimės šis burbulas nesprogs.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2012-01-26, 16:40

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Sabalys, tai kad jau berods 2 kartus buvo Undertaker vs Kane. Nemanau, kad wwe nieko naujo nesugalvotu ir detu 3 karta ta pati.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Na jei jau Unbroken stebės RR kaip mark'as, tai įsivaizduokit mane. PW nestebiu jau nežinau kiek laiko, naujienų neseku, buvau tik Survivor Series permetęs per akis prieš kokį mėnesį. Šiaip laukiu nesulaukiu, nes Royal Rumble visada buvo pats mėgstamiausias PPV. RR mačas visada būdavo kažkas tokio, tačiau metai po metų įspūdis vis krisdavo, nes domėdamasis ir kartu pamažu slinkdavęs link smark'o pozicijos žinodavau daugiau nei reikėdavo, viską vertinau kritiškiau ir šaltu protu žvelgdavau į galimą nugalėtoją. O dabar... HBK! :)

Universal

Baltas diržas

• Naujokai
-7
Kaip ir daug iš čia esančių man RR vienas geriausių ir idomiausių WWE ppv. Mane labiausiai domina Cena vs Kane, Punk vs Ziggler ir aišku pats Royal rumble match'as. Kurį mano manymu laimės y2j.(šita nuomonė man susidarė per Jericho segment'ą šį pirmadienį.. Pacituosiu: "This sunday at the royal rumble its gonna be the end of the world as you know it" kam reiktų sakyti šiuos žodžius jei sekmadienį taip nieko ir neįvyktų?)
Dėl sugrįžimų tai tikiu, kad išvysim ir Christian ir tą patį Rey Misterio, gal ir Triple H.
Cena vs Kane mane domina, nes man įdomu kas bus su Cena, nes po paskutinio Raw galima suprasti, kad jis "išleidžia neapykanta" ir manau taps žymiai agresyvesnis ir įdomesnis stebėti.
Punk vs Ziggler tai, kad Laurinaitis bus special guest referee. Nes jis darys viską, kad tik Punk'as pralaimėtų title, vat tai ir intriguoja mane.
Tai tiek mano svaičiojimų RR tematika. :)

Šį pranešimą redagavo Universal: 2012-01-28, 18:01

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Jau pabodo, kad WWE duoda RR laimeti vidutiniokams, kuriuos nori iskelti, uzpop'inti dar labiau ir pan. Kodel negali buti kaip anksciau, kad laimedavo tie tikrieji main-eventeriai RR. Man taip labiau patikdavo. SCSA rekordo turbut niekas nepamus, nes dabar jau duot antra kart laimeti RR kokiam Ortonui pagal WWE turbut butu nuodeme. Kitais metais RR laimes Drew McIntyre... boooooring:) dar dar laimetojas nera toks visiskai prastas, bet vistiek jau geriau butu buves
Spoiler'is

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2012-01-30, 15:20, pasakė:

Jau pabodo, kad WWE duoda RR laimeti vidutiniokams, kuriuos nori iskelti, uzpop'inti dar labiau ir pan. Kodel negali buti kaip anksciau, kad laimedavo tie tikrieji main-eventeriai RR. Man taip labiau patikdavo. SCSA rekordo turbut niekas nepamus, nes dabar jau duot antra kart laimeti RR kokiam Ortonui pagal WWE turbut butu nuodeme. Kitais metais RR laimes Drew McIntyre... boooooring:) dar dar laimetojas nera toks visiskai prastas, bet vistiek jau geriau butu buves
Spoiler'is

RR turi būti skirtas push'inti naujiem talentam. Kokia prasmė būtų duoti Orton'ui pergalę, jei jį praktiškai galima iškart mesti į championship mačą ir niekam nekils klausimų. Taip būtų iššvaistyti visas Rumble'as. P.s. jau dažnokai RR laiminėjo main-eventer'iai (Orton, Edge, Cena). Praeiti metai tebuvo išimitis. Žinoma, man pačiam būtų labiausiai patikę, jei Y2J arba Cody būtų pasiėmęs pergalę, bet ką padarysi.

Triple threat'o rezultatas geras, bet pats mačas nesižiūrėjo. Tiesa, patiko Bryan'o vaidmuo, jei išlaikys titulą iki WM, šis vaikis (sako daugiau nei 10 metų už jį jaunesnis žmogas :)) gali tapt karštu heel'u. Beje, man labai krenta į akis, kad WWE pradėjo vos ne visus savo mačus pastatyti ant vieno/kelių tam tikrų momentų. Ta prasme dėmesys sutelkiamas ne kovai, intensyvumo kelimui, mačo build'ui, bet atrodo lyg būtų sugalvotas spot'as ir fsio. Ale: "Jūs čia iki pabaigos darykit taip kaip visada, o gale tegul Bryan'as pasikabina ant Show ir Show neišlaiko". Viskas. Jokio įdomumo stebint tokias kovas.

Sekančius du didelius mačus (Brodus vs. Drew atidėkim) galiu parašyti viename (trumpame) paragrafe. Abu mačai buvo overbook'inti. Laaabai overbook'inti. Visų pirma, kokia prasmė buvo Kane'ui nusityst Ryder'į prie ringo? Tipo įbaugint Ceną? Kad jis pats gulėjo be gyvybės ženklų, juolabiau Rder'is jau buvo sunaikintas per Raw. Truputį logikos trūksta. Kitavertus, Kane'o pergalė veda toliau. Tiesa, aš dar nepagaunu, kaip Kane'as gali paversti John'ą monstru? Na, jis vienas iš tų don't-look-for-sense character'ių, tai šitą galim ir praleisti. WWE Title mačas, kaip minėjau, irgi buvo bardakiškas. Žinoma ne kovotojų kaltė. Kas labiuaisai nepatiko - tai bump'ai, kurie buvo keisti (tiksliau antras - į Ace'o galvą). Taip pat Laurinaičio įšokimas count'inti. Kaip supratau norima Johnny rodyti kaip egomaniaką, bet tai nebuvo perteikta vykusiai. Juk Punk'as matė, kad įvyko kažkoks šūdas. Vėlgi, logiškai tai nelabai susiriša. Anyway...

Grįžtant prie Royal Rumble kovos, ji buvo daugmaž tipinė. Biškį humoro, biškį senų feud'ų prisiminimo, biškį legendų one time only pasirodymų ir žinoma, biškį nepelnyto išjob'inimo. Wade? Wade? Damn, kaip greitai buvo išmestas... Aišku, kad tai Orton'o darbas turėjo prasmės, bet damn, tai buvo per trumpa. Ai, geriau pažymėsiu kas man nepatiko ir kas patiko sąrašiuku:
  • Kharma is a b*tch! Hell yeah!
  • Orton got JeriKOed.
  • Komentatorių prikolas.
  • Road Dogg.
  • Kofi takes Morrison's spot.

• Where is Brodus?
  • Socko vs. Cobra (suprantama, kad tai TURĖJO būti goofy, bet gavosi goofy-goofy... criss cross :))

• Lašiniai ringe, atimtos vietos iš reguliarių kovotojų.
  • Sheamful victory. (ne tai, kad laimėjo Sheamus'as, bet tai, jog Y2J krito nuo Sheamus'o)
*Geras, redagavimo eilutė raudona. :)

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2012-01-30, 19:15

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Apie Rumble viska įdealiai susakė Unbroken tik ar man vienam labai žiauriai patiko Cena promo? :) Tarsi ibruktas primit mum kad musu dar laukia Cena vs. Rock, bet žiaaaaaaaaaaaauriai patiko promo:)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2012-01-30, 21:07

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Blogas PPV, kai ir beveik visi WWE PPV pastaruoju metu. Gaila, kad vel atrodysiu kaip a bitter cunt, bet tiesiog nera ka pozityvaus pasakyt apie dabartini PW.
Kane vs. Cena feudas yra toks kvailas... Kam is viso WWE writeriai ieskojo priezasties Kane'ui uzsipulti Cena? Kiekvienas bent kiek galvojantis zmogus, kuriam rupi PW storyline'ai supras, kad kaip Unbroken jau sake this story makes ZERO sense. Jau geriau visas story ir butu, jog Kane yra monstras psichopatas ir atakuoja visus kas atsiranda jo kelyje (Cena, Ryder). O dabar - Kane atakuoja Cena, nes sio nemegsta WWE fanai, bet Cena vaizduoja, kad jam nerupi, nors is tikruju jo viduje verda PYKTIS. Ir kuo daugiau Kane dauzys John ir jo drauga Zack, tuo labiau Cena pyks. Sia story galima butu perteikti tik tuo atveju, jei Cena turetu kazkoki restraining order, kur negaletu liesti Kane'o, o Kane'as eitu ir zudytu visus jo draugus WWE, taip priversdamas John'a nepaisyti orderio. Bet as turbut galvoju labiau uz WWE writerius. Anyways, net neziurint i tai, jie cia gerai siuo match'u uzpushino Kane'a, nes jis nuzude du face'us viename match'e, tik problema ta, kad as neisivaizduoju kam jiems reikejo pushint Kane'a., ypac kai Wrestlemania taip netoli.
Punk vs. Ziggler labai overbookintas. Jei siem wrestleriam duotu 20+ minuciu, be jokiu isikisimu, galetume sulaukti ****+ match'o. O dabar jie tiesiog paverte Ziggler'i i visiska jobber'i, nes Punk'as ji nugalejo KETURIS KARTUS match'e. Dabar niekas turbut visus metus netikes, kad Dolph gali laimeti WWE titula. Laurinaicio role cia irgi buvo kvaila - ji mums neatvere visiskai nieko, gal tik sukele susidomejima sekanciu RAW. Ir as net nenoriu galvoti apie storyline, kuriame Vince McMahon buvo atleistas is pareigu Triple H'o tik tam, kad veliau Vince atleistu HHH ir pakeistu ji Laurinaiciu, tik tam kad veliau HHH atleistu Laurinaiti.
Royal Rumble, be keliu juokingu spotu, buvo labai nuobodus. I ji ejo ir ejo jobberiai, lower midcarderiai ir announceriai. Iki pat galo! Realiai match'e buvo tik keli upper midcarderiai - Miz, Sheamus, Barrett, Big Show ir du superstars - Orton ir Jericho. Ir 4/6 isejo ant pacio galo. Taigi man 40 minuciu reikejo stebeti kazki jobberiu Battle Royal, koks paprastai buna Wrestlemania dark match :) Nugaletojo irgi nesupratau. Galvojau jie turejo kazkoki gimick'a ir svarbia ideja su Y2J, bet siame RR jisai buvo tiesiog PAPRASTAS VYRUKAS, kuris kovojo visiskai paprastai ir pralaimejo. Taigi tikriausiai Jericho dabar tiesiog bus eilinis midcard heel'as, iseinanis po ta pacia muzika. Jeigu taip bus, prasau tik vieno - Bring back the suits and HYPROCITES~! Ir nesupratau kam Sheamus'ui RR pergale reikalinga, jis laisvai galejo kovoti del SD world titulo be jokio papildomo push'o. As ziuriu tik RAW, todel nemaciau Sheamus pralaimincio gal puse metu, jis yra over ir credible, ne ka maziau uz dabartini contender'i Big Show. Ir liudna, kad jie vel svaisto nugaletoja ant The B Show, bet gal tik todel, kad as neziuriu Smackdown.
Zodziu, this show sucked.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Ne į temą
Isiterpsiu noredamas siek tiek apginti Cena vs. Kane feuda. Girdejau daug zmoniu sakanciu jog sis feudas makes no sense. IMO it kind of does. Taip, feudas yra completely over the top, taciau man patinka matyti kaip visas sis teasin'imas buildina galima Cenos turna. Faktas del kurio Kane puola Cena yra nelogiskas, taciau visu svarbiausia yra mind games kurie suteikia logikos Cenos turnui. Dabar isivaizduokim jei vietoj Kane, Cena feudintu su Del Rio, Ziggleriu or whatever the f... WWE toliau stumia visa RISE ABOVE THE HATE reikala, per prievarta bando isgauti Cena sucks chantus ir t.t Atejus laikui rimtai feudinti su The Rock, Cenos turnas tuo labiau neturetu jokios logikos. Nejaugi Cena turnintusi su paaiskinimu, kad paskutinis nusvilpimas Majamyje buvo one time too many? Trumpai tariant sis feudas yra necesary evil kuris tarsi ''adraude'' ateiciai.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąreal_deal, 2012-01-30, 23:54, pasakė:

Ne į temą
Isiterpsiu noredamas siek tiek apginti Cena vs. Kane feuda. Girdejau daug zmoniu sakanciu jog sis feudas makes no sense. IMO it kind of does. Taip, feudas yra completely over the top, taciau man patinka matyti kaip visas sis teasin'imas buildina galima Cenos turna. Faktas del kurio Kane puola Cena yra nelogiskas, taciau visu svarbiausia yra mind games kurie suteikia logikos Cenos turnui. Dabar isivaizduokim jei vietoj Kane, Cena feudintu su Del Rio, Ziggleriu or whatever the f... WWE toliau stumia visa RISE ABOVE THE HATE reikala, per prievarta bando isgauti Cena sucks chantus ir t.t Atejus laikui rimtai feudinti su The Rock, Cenos turnas tuo labiau neturetu jokios logikos. Nejaugi Cena turnintusi su paaiskinimu, kad paskutinis nusvilpimas Majamyje buvo one time too many? Trumpai tariant sis feudas yra necesary evil kuris tarsi ''adraude'' ateiciai.

Jei Cena tikrai turnins tuomet taip - sis feud'as tures laseli sense. Ir butu visai gerai, mano nuomone, jei Cena turnintu match'ui pries Rock'a - tai tik pakeltu WM buyrate, o kompanijoje neatsirastu top face skyle, nes butu The Rock. Po WM John galetu grizti i babyface role. Deja, WWE bookeriai ir ypac Vince keicia feudu idejas kas savaite, jei ne kasdien, todel aisku kad jie neturi tikru longterm planu ir tai, ar Cena turnins, net jei dabar toks planas yra sugalvotas, priklauso nuo Vince'o nuotaikos ta diena, kai sis turn'as turi ivykti.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
O man, kaip įjungusiam mark'o režimą, tai Royal Rumble visai gerai suėjo! Neprailgo ir gan gražiai atrodė Steel Cage mačas, Cm Punk su Ziggler iš vis gražiai pasirodė, o Cenos mačas tiek nebuvo įdomus, kiek promo. Aš visada pagalvoju, kad žmogui turėtų būti šiek tiek nemalonu, kai jis tikrai stengiasi, o jam skanduoja "U SUCK" chantus, bet šitas video tokio jau gražumo buvo, kad John'as pakilo keliais laipteliais aukštyn. Na ir išties būtų smagu sulaukti heel turno, įdomu, kaip atrodytų Cena tada.

Pats RR mačas valgėsi pusėtinai. Pirmieji kasniai buvo visai neblogi - štai truputį jobberių, štai visokie Foley bando dar pabėgti, bet WAIT a minute.. Tuoj baigsis mano laukiamiausia metų kova, o joje pamačiau krūvą nevykėlių, kelis pensininkus, per greitą Wade išmetimą ir Kofi! Net nespėjau sureaguoti kaip atėjo Big Show 30-u entrance ir nusivyliau - nieko įdomaus. Tiesa, likus ketvertukui sugebėjau perlaužti save ir srėbiau didelį gurkšnį markiškumo - na visai gražu. O ir dėl nugalėtojo aš nepykstu, nes: 1. Smegenys diktavo, jog turi laimėti Jericho ir labai apsidžiaugiau, kai mane sugebėjo nustebinti. 2. Sheamus, neaktyviam PW žiūrovui, dabar atrodo labai stiprus velniūkštis, ne šiaip koks albinosas.

Taigi, iki pagrindinio mačo viskas buvo labai gerai, gaila, kad pastarasis truputi nuvylė. Na bet man patiko ir mane užkabino. Šaunu!

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0