Mano laukiamiausiu zaidimu penketukas atrodytu taip:
5.Batman: Arkham City
Well, they got it right the first time si karta zaidimas turetu buti dar geresnis. Vien is zaidimo pavadinimo galima suprasti, kad turesim daug daugiau erdves nei preaitam zaidime,taip pat turesim daugiau galimybiu, "navarotu", pagerinta kovos variliuka kuris ir pries tai buvo AWESOME, daug spalvingu veikeju, taip pat galesim valdyti ne tik Batman'a bet ir Cat Woman. Can't wait.
4.LA Noire
Dar vienas netradicinis Rockstar isleistas zaidimas, kuris neuzilgo turetu pasirodyti ir PC. Viena is priezasciu kodel man taip patinka Rockstar yra tas faktas, kad jie nebijo rizikuoti. Nebijojo rizikuoti su Bully, nebijojo rizikuoti su Red Dead Redemption ir dazniausiai tai darydami jie pataiko i pati desimtuka. Visa ta ideja buti detektyvu, ieskoti ikalciu, tardyti nusikaltelius man ziauriai patinka, o zinojimas, kad prie zaidimo nagus yra prikise Rockstar, leidzia tiketi, kad zaidimas bus (yra) isties idomus ir kokybiskas.
3.GTA V
Ka cia ir bepridursi... It's GTA. Zinoma tik tiek, kad zaidimas turetu pasirodyti kitu metu Sausio menesi. Jokiu kitu detaliu Rockstar neatskleidzia. Butent ta nezinomybe privercia mane dar labiau nekantrauti.
2.Metal Gear Rising
Nuostabi zaidimu serija susilauks dar vieno sedevro. Turbut iki siol daug kas pasakytu, kad MGS serijos zaidimu stiprioji dalis yra storyline, o pats gameplay not su much, beje neesu zaides MGS4, taigi gali butim kad cia klystu, bet si karta paziurejes sio zaidimo gameplay taileri as... Tiesiog pasiziurekit patys:
Just how awesome is that? Toki gameplay sutapatinus su storyline kuris neabejoju bus genialus, tikiuosi sulaukti vieno is geriausiu visu laiku zaidimu.
1.Mass Effect 3
Istarus si pavadinima net seiles varva. Galimybe savo sprendimais rutulioti storyline, bei jausmas kai tu manipuliuoji zaidimu, o ne zaidimas tavim yra nuostabu.
Labai smalsu suzinoti kuo baigsis si nuostastabi trilogija, koki atgarsi zaidimo siuzetui tures ankstesniuose zaidimuose priimti sprendimai ir visa kita vercia nertis is kailio. Ar zaidimas bus toks pats smagus ir itraukiantis kaip ME2? That is one tough act to follow... bet velniop tai, zaidimas bus nuostabus! Juk Mass Effect yra megstamiausias BioWare kudikis, prie kurio jie neleis EA kisti sudinu nagu.