-Praeitą sekmadienį vykusiame Hotspurs Cup PPV, męs, The Darkness Wanderers, gavome progą kovoti PPV co-main event'e. Kovėmes Nr.1 contendership match'e prieš Jason Clue ir California Rose (Airboy tikriausiai atkreipė dėmesį į žodį "California" ir pradėjo groti visiems gerai žinomą Red Hot Chilli Peppers dainą - Californication). Męs kovėmės ir laimėjome. Nors prieš kovą męs nepuoselėjome didelių vilčių laimėti, tačiau tą naktį kova užsibaigė ne pagal filmo scenarijų - kai gėris triumfuoja prieš blogį, o atvirkščiai. The Darkness Wanderers laimėjo. Gal ir nesąžiningai, bet laimėjo kovą (girdisi, kaip pasikeičia melodija, ir šį kartą iš "Martin'o" pasigirsta kažkokia melodija, iš dainos apie kovas ir pergales). Męs nesame kalti, kad teisėjas tą vakarą buvo žioplas. Jeigu jūs mūsų nepripažįstate laimėtojais, męs be problemų galime tą match'ą pakartoti ir dar kartą įrodyti, kad męs galime nugalėt. Męs laimėjome, ir štai męs jau kitame etape. O kitas etapas, tai kova prieš IKLi ir Elgarz Baunzems (gitaros skambesys nutyla, vos tik "Kankintojas" ištaria latvio pavardę).
Airboy atsistoja, pastato gitarą į kampą ir paima mikrofoną į rankas.
-O štai čia norėčiau įsiterpti. Kitas etapas - kova prieš IKLi ir The Lett. Komandą, kurią atstovauja mano tėvynainis ir mano kaimynas. Lietuvis ir latvis! IKLi ir The Lett! (Salė šėlsta išgirdusi šiuos vardus). Taip taip, męs kovosime prieš šiuos du vyrukus. Dar prieš mūsų match'ą prieš Rose ir Clue, męs manėme, kad tai bus vienintelis barjeras, skiriantis mus nuo kovos dėl Dynamic Duo championship titulų. Pasirodo klydome. Mum pavyko įveikti Rose ir Clue, ir aš esu įsitikinęs, kad męs pralaušime ledus, ir sutriuškinsim The Lett & IKLi. Kadangi Fusion'as nepasižymi labai dideliu biudžetu, tai aš ateisiu į šią kovą tik dėl to, kad užsidirbti šiek tiek kapeikų ant alaus ir šiek tiek nugręžt Fusion'o kapitalą, kad jie negalėtų ypirkt tokių suskių kaip jūs, ir mūsų kelyje nesipainiotų tokie "monstrai" kaip jūs. Norėčiau kreiptis asmeniškai į tave, Elgars. Męs esame kaimynai, abu esame kilę iš kaimyninių šalių, Lietuvos ir Latvijos. Tave, gyvenimo vėjai atpūtė į Fusion kompaniją jau senų seniausiai, ir tu ne vieną kartą stovėjai šiame ringe, ir ne kartą įrodei, kad gali būti stiprus ir daug kam pasipriešinti. Neutralizavai tą suskį čiurką, kurio galva po tavo ir jo match'o pasimylėjo su asfaltu...
Torturer pertraukia Airboy:
-Bet jis, kaip ištroškęs vyras moters, nerado su kuo pasibarškint, tačiau aš susiaurinau jo paieškų ratą. Pamaloninau jį su savo moteriškosios lyties naikinimo įrankiu - "Liusi". Bet norėčiau tave informuoti, kad man nesvarbu ar tu iki mūsų kovos turėsi lytinių santykių ir ar nugręši savo "bebriuką" iki mūsų kovos, man nesvarbu ar tu tai padarysi, nes mano "Liusi" yra ištroškusi lytinių santykių, ir ji tikrai tave pamalonins per mūsų match'ą, pažadu.
Torturer pasižiūri į savo naikinimo įrankį ir nusišypso:
-O ką, visai patraukli...
Airboy pasiima į rankas gitarą ir pradeda dainuoti kažkokią nešvankią dainą apie lytinį kontaktą, tačiau jam nutrūksta styga...
-O velnias!
Airboy veide pasirodo pykčio šešėlis, tačiau jis staiga persimaino į piktdžiugišką šypseną.
-Man į galvą šovė viena mintis. (Airboy pasižiūri į savo "penkiastygę "Hohner") Jūsų kovotojų kelias link tag team championship titulų, nutrūks, kaip ir ši styga, kuri katik nutrūko nuo mano gitaros...
Airboy nespėjus užbaigti, Torturer įkiša savo trigrašį:
-Jūsų kelias link titulų nutrūks kaip ir ši styga, tačiau yra dar vienas dalykas, kuris labai tinka šiai situacijai.
Torturer pasižiūri į Airboy. Airboy sako:
-Teisingai, drauge. Lietuvoje yra tokia įmonė, pavadinimu "Nutrūkusi styga", kuri įrengta važiojant į Šeškinę, pakeliui į Akropolį. "Nutrūkusi styga" - tai laidojimo namai, į kuriuos po mūsų match'o, męs jus ir pasiūsime. Ir galiausiai aš turiu kai ką pasakyti asmeniškai Elgarz.
Airboy žiūri į kamerą ir išrėžia:
-Tas neveido Latvija uz Lietuvu, lai jūs pārāk neprilygsti mani un uzvarēt mūsu upcoming cīņas.
TDW atiduoda mikrofonus ir pasišalina iš arenos, tačiau šį kartą jų theme song'as yra atliekamas gyvai. Žiūrovai gauna pasimėgauti Live koncertu ir išgirsta akustinę, Soul Stealer dainos Dar Nevėlu versiją, kurią sugroja Airboy, prieš TDW paliekant areną.
Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-05-11, 17:30