Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Amžinasis čempionas Vs Tamsos valdovas

Temoje atsakymų: 1

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Arenoje suskamba 69 danguje perdainuojama daina "padarys mane" Šeškius išeina į arena su 69 buvusiomis, esamomis ir busimomis olialia mergaitėmis. 68 merginos sustoja aplink ringa, na o viena laimingoji atsistoja kartu su Šeškiumi ringo viduryje, Šeškius rodydamas publikai kad ne jums toksai kąsnelis pasilaižo su panele, na o likusios merginos apsilaisto savo krūtines vandeniu. Pasirodimo metu vis didėja triukšmo lygis, įniršę fanai svaido šiukšles ir skanduoja "You Still Sux", "You Still sux", tačiau tai Šeškiui nerūpi jis baigia savo tradicinį ritualą ir prabyla:

Sveiki ponios ir ponai mano vardas Šeškius Pyzdeškius ir aš esu jūsų amžinasis čempionas. Paskutinį kartą mane matėte klasikinėje Deivido ir Golijoto kovoje, kai silpnas ir gležnas žmogaus kūnas sugebėjo sustabdyti banguotų minčių valdomą iškrypėli. Šiandien aš stovių prieš jus dvejopų nuotaikų, pirma man yra labai gaila, kad šalyje kurioje yra puoselėjamos demokratijos tradicijos, įvyko gėda visai demokratijai darantys rinkimai. Nepaisant mano agitacijos už teisingą variantą, nepaisant logikos ir nepaisant garbingo žaidimo principų, jūs pasirinkote pati kvailiausia variantą iš visų. Na bet čia gi Amerika, čia viskas įmanoma. Čia net tuštutės moteris sugeba tapti žvaigždėmis ir gali džiaugtis didesnių čekių už vieną pasirodymą, nei aš už visų metų vargą. Čia net visokie Justinai Byberiai sugeba sugundyti daugiau pupyčių nei 80's sekso simbolis, po galais čia viena iš populiariausių laidų yra susijusi su non-stop gėrimų, tusinimusi ir krušimusi. Tad neturėčiau aš stebėtis neteisingais balsavimo rezultatais, tačiau aš toks žmogus, kuris nepaisant nepalankių aplinkybių visada mato šviesą tunelio gale. Gal dėl šios savybės aš vis dar esu geriausias E-fed kovotojas kada nors kovojęs šiame ringe, o gal aš toks esu dėl to, kad tiesiog toks gimiau :)
Tačiau aš neatėjau čia šnekėti apie rinkimų farsą, atėjau aš čia pašnekėti apie savo būsimą varžovą per Gratitude Is Contempt iPPV, kaip visi žinome mano varžovas bus ne kas kita o žmogus bendraujantis su velniais, visa backstage bauginantis savo išvaizda - Tamsos valdovas. Nepaisant jo gotinių, satanistinių ar bala žino kokių pažiūrų jis yra vienas iš geriausių šios kartos kovotojų. Aš jame įžvelgiu savo buvusių mokinių Damanes ir Greitkelininko genus, patikėkite aš šiame versle esu daugybe metų ir puikiai žinau kas turi galimybių tapti tikrų čempionų, na ir kas geriausių atvejų galės pasidžiaugti popierinio čempiono statusų. Tad būčiau kvailys jai neigčiau faktą, kad mano amžinojo čempiono kvestui iškilo didžiulė grėsmė, ko gero iškilo didžiausia grėsmė nuo tos dienos kai aš tapau čempionų. Protingiausia būtų man sudaryti mokinio ir mokytojo paktą su Tamsos valdovų, taip didžiausia grėsme savo tikslui aš likviduočiau lengviausių keliu, neveltui sakoma draugus laikyk arti, o priešus dar arčiau. Tačiau aš dabar esu kitas žmogus, aš šiandien esu didesnis šiknius, didesnis sukčius ir didesnė garbėtroška, mano ego nebenori dalintis šlove su pašaliniais asmenimis, mano ego viso labo tenori viso pasaulio šlovės, pinigų ir moterų...
Nors Tamsos valdovo potencialas yra milžiniškas, kaip ir mano buvusių mokinių, jis turi viena silpnybę, kuri trukdo jam pasiekti aukščiausių tikslų. Jis kaip ir Damane, kaip ir Greitkelininkas yra paprasčiausias Quiteris. Visa problema su dideli potencialą turinčiomis žvaigždėmis yra ta, kad jie nepasiekia savo tikslo nuleidžia rankas ir renkasi lengviausia kelią, t. y. nutraukia kontraktą su federacija. Vieni kontraktus nutraukia kelionės link titulo pradžioje, kiti kontraktus nutraukia po fuksinio pralaimėjimo, na o treti kontraktus nutraukia, kai būna visai šalia titulo, kai juos skiria iki svajonė išsipildymo tik trys sekundės. Tokia dabartinio jaunimo problema, jie per greit užsidega ir per greit atvėsta jie nesupranta, kad gyvenimas tai ne spektaklis ir ne šventė; gyvenimas tai sunkus darbas. Tu turi siekti savo tikslo nepaisant purvinosios šios verslo pusės, nepaisant karts nuo karto sumažėjusios motyvacijos, nepaisant negarbingų balsavimo rezultatų...
Šios elementarios pamokos nesugebėjo išmokti nei Damane nei Greitkelininkas, manau kad ir tu Tamsos valdove neįsisavinai šios gyvenimo tiesos, priešingų atvejų nebūtum pasielgęs taip kvailai NME laikais, kai dėl vieno fuksinio pralaimėjimo atsisakei savo svajonės.
Ši sekmadieni tu turėsi antra šansą išpildyti savo svajone, dar niekada tu nebuvai tiek arti link išsvajotojo šio verslo tikslo. Tau tereiks nugalėti žmogų, kuris nuo savo debiuto Fusion niekada nebuvo nupinintas, niekada nepasidavė, ir niekada nebuvo pralaiminčiųjų pusėje nepaisant to nesusipratimo su Maniac debiutinėje mano kovoje. Aš puikiai suprantu kad tu sieki pirmojo pasaulio čempiono titulo, kur kas ilgiau nei aš kadaise, tačiau mano svajonė yra kur kas didesnė už tavąja, aš norių padaryti tai ko niekada niekam nepavyko padaryti t.y. tapti pirmuoju ir paskutinių rimtos federacijos čempionu. Tu turbūt supranti, kad aš panaudosiu visus savo triukus iš Šeškiaus enciklopedijos, kad aš galiu parduoti siela velniui vien dėl to, kad žengčiau vieną mažą žingsnelį link neįmanomos misijos įvykdymo. Aš tradiciškai atiduosiu visa save dėl eilinės svarbios pergales, na o tau nieko kito nebelieka tik pasistengti turėti geriausią metų mačą su amžinuoju čempionų, nes po mano pergalės vargu ar tu beturėsi, dar vieną galimybę susidurti su didžiausia šio verslo legenda viename ringe. Beliko tik tris dienos iki mūsų kovos kurioje išsiaiškinsime kas iš tikro yra tamsos valdovas ar aš senas pirdžius su šlykščiais ir negarbingais triukais, ar tu jaunas išminčius, kurio išminties paslaptis slypi Martyno Mažvydo nacionalinėje bibliotekoje. Manau mes abu suprantame, kad geriau pragare valdyti, nei danguje patarnauti. Tad nuoširdžiai aš tau noriu palinkėti kuo didesnės nesėkmes sekmadienio vakarą.
Ačiū už dėmesi
Arenoje netikėtai išsijungia šviesa ir po kelių sekundžių vėl įsijungia apšveitimas arenoje nebematyti nei Šeškiaus nei jo 69 merginų, tik didelis plakatas ringo viduryje su atvaizdu:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-03-24, 19:16

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Arenoje šiek tiek pritemsta, prie Enterance ramp'os pradeda kilti dūmai, pasigirsta muzika, ties antru posmu iš dūmų išlenda LOD ir jam į ranką įsikibusi palydovė. Jie abu išlėto prieina prie ringo, vaikinas įsliuogia į jį, mergina lieka stovėti šalia. Muzika nutyla, šviesos "susitvarko". Tamsos valdovas nužingsniuoja į ringo vidurį ir apžvelgia nekantraujančią publiką, šypteli ir pakelia mikrofoną prie lūpų.
- Ką, manėte, kad nebepasirodysiu? Taip, galbūt šiek tiek vėliau, negu galbūt kažkam būtų norėjęsi, tačiau dabar aš jau čia ir tai svarbiausia, ar ne? Aš čia, prieš jus, pasirengęs deklaruoti savo Fusion čempiono statusą, kuris bus užtvirtintas jau šį sekmadienį.
Arenoje jaučiamas žiūrovų palaikymas, nors LOD į titulo šešėlį atėjo nevisai švariai, tačiau kovoje prieš Šeškių jis yra matomas kaip „mažesnė“ iš dviejų blogybių.
- Per ilgai šitas diržas kabėjo ant seno sukriošėlio kaulų, per ilgai, jis su savo iškrypusia pasąmonę ir beverčiais pasipūtėliškais pareiškimais, gadino šį eterį, atėjo laikas ant sosto žengti naujam veidui, atėjo laikas užbaigti šį krachą.
LOD demonstratyviai sugniaužia ranką į kumštį. Tada pašaipiai mirkteli publikai.
- Neneigsiu, faktas, kad titulo kovoje turėsiu sumušti vos pajudantį pensijinio amžiaus senuką neprideda tam laimėjimui per didelės šlovės, tačiau pagal susiklosčiusias aplinkybes aš paprasčiausiai neturiu kito pasirinkimo – man būtų daug maloniau laimėti čempiono diržą iš tokių vardų kaip Bottom ar Impaler, netgi Maniac ar... Billy Boy.
Tamsos valdovas sukikena.
- Bet kaip bebūtų, turiu dirbti su tuo, ką turiu, su tuo, ką pametėjo mano šlovinama amžinoji tamsa, pirminė materija to, kas buvo, kas yra ir kas bus. Galbūt taip ir geriau - galbūt taip ir lemta... Kaip bebūtų, nors mano žodžiuose atsispindi kažkas kito, aš visgi nesitikiu lengvos kovos, kad ir kaip būtų, mūsų greitai būsiantis amžinatelsis čempionas, kad ir kokie būtų seni jo kaulai, visada randa būdų laimėti, visada randa plyšį „sistemoje,“ per kurį galėtų prasprūsti, jūs galite vadinti tai sėkme, galite vadinti tai gudrumu, magija, kerais, burtais ar paprasčiausiu absurdu, tačiau faktas lieka vienas – jis YRA dabartinis čempionas ir aš turiu kautis su juo kovoje šį sekmadienį. Aš turiu.. Kautis. Aš turiu laimėti, nes tai paskutinis šansas.
Vaikinas apžvelgia publiką.
- Paskutinis šansas... Ne man, bet jums, mano mielieji, paskutinis šansas šiai kompanijai, nes jeigu ne aš, kas tada? Kas stos skersai kelio šiam garbės ir galios besotiškai ištroškusiam seniui? Sick Extreme? Jakuzos? Hartnett? BILLY BOY?! Ne, vargu, mano mielieji, ir jūs manote, kad tuo viskas ir pasibaigs, jūs manote, kad šiam „self proclaimed“ „šikniui“ užteks čempiono diržo monopolijos? Ne. Viskas ne taip parasta. Čempiono diržas atveria šioje kompanijoje daug kelių, atrakina daug durų, suteikia gausybę raktų, kurie, pakliuvęs į „ne tas“ rankas gali sužlugdyti daug rimtesnes kompanijas nei Fusion. Taigi matome mielieji, aš esu jūsų išvaduotojas – riteris ant balto žirgo, jei leisite taip išsireikšti.
LOD šypteli ir papurto galvą.
- Bent jau tokia yra tobula istorija, tobulame pasaulyje, žinoma, jūsų reikalas ir jūsų pasirinkimas, kurią medalio pusę norite matyti, tačiau faktas lieka vienas – mano varžovo kaip čempiono vardas tikrai nepuošia Fusion įvaizdžio ir maniškis tenais atrodytų tikrai patraukliau, taip, galbūt kartais didžioji dauguma... jūsų nesupranta apie ką aš kalbu, galbūt mano klejonės apie amžinąją tamsą ir demonus joje gali eiliniam praeiviui pasirodyti kaip pamišėlio kliedesiai, tačiau kai ateina laikas kautis aš atiduodu VISKĄ, ką turiu, taip, santykinai dėl savanaudiškų paskatų ir užmojų, tačiau koks gi galiausiai skirtumas, ar ne? Koks skirtumas, jeigu aš suteikiu jums būtent TAI, ką jūs norite pamatyti – taip, aš ieškai progų, taip, aš išnaudoju galimybes, tačiau aš jokiu būdų neieškau lengvo kelio, aš ateinu sukelti skausmą, aš ateinu atnešti kančią tiems, kas drįsta žengti su manimi į ringą, nes jų kančia ir skausmas yra mano auka tamsai, mano auka mano žaviajai valdovei ir būtent tai jūs esate garantuoti išvysti kiekvienoje mano kovoje – mūšį iki paskutinio kraujo lašo, mūšį iki paskutinio atodūsio, nes MAN, nieko nereiškia nuovargis, MAN nieko nereiškia skausmas, nes AŠ esu tas, kuris žengia petys į petį su tamsiausiomis mintimis, kurios užklumpa aklinoje mėnesienoje, kurios suteikia viltį ir tada ją atimą paskutinę sekundę kai viskas taip arti, jau čia pat ir vėl iš naujo, o tada toliau, dar toliau ir gilyn, ten kur niekas dar nebuvo ir tada, ir ten jis pamato tai...
Tamsos valdovas nutyla. Išplėstomis akimis apžvelgia visus aplinkui. Tada atsidūsta ir nerūpestingai skėsteli rankomis į šalis.
- Ak, bet pažiūrėkite į mane, ir vėl grįžau prie savo... „klejonių.“ Bet, manau jos šioje vizijoje irgi turi tam tikrą paskirtį, tad galbūt atleisite man, jūsų nuolankiam tarnui.
Vaikinas demonstratyviai nusilenkia publikai.
- Taigi, po viso šito, ne vienam galbūt kilo klausimas ir kodėl gi aš visą tai dabar sakau jums? Kodėl aš kreipiuosi ir bandau įtikinti jus, jeigu esu šiuo keliu link sosto vedamas vien savanaudiškų paskatų? Na... Šiuo atveju, mielieji, manau mes galime prieiti kompromisą, norite tikėkite, norite ne, bet jūsų palaikymas šioje kovoje man yra... svarbus.
LOD apžvelgia kiek nustebusius žiūrovus arenoje.
- Taip, aš tai pasakiau, aš Tamsos valdovas, pasakiau, kad jūsų palaikymas man yra svarbus, galbūt ne dėl tų priežasčių, dėl kurių jūs manytumėte ar norėtumėte manyti, tačiau visgi, manau galime prieiti prie išvados, kad šiuo atveju turime vieningą tikslą – šį sekmadienį karūnuoti naują čempioną, o kas bus vėliau... Laikas parodys, bet neužbėkime įvykiams už akių, ar ne?
Vaikinas kiek pavaikščioja po ringą.
- Galbūt kažkas iš jūsų tikisi, kad aš adresuosiu tai, kas buvo apie šį mačą ir apie mane pasakyta iš mano būsimojo oponento pusės, tačiau aš neketinu to daryti. Aš neketinu skirti savo brangaus laiku analizei to, kas yra mažiau rišlu už tai, ką su likimo plunksna nupaišau ant papiruso būdamas aukščiausio transo būsenos, ne, man nėra svarbūs nei jo žodžiai, nei jo mintys, nei planai, kurių esu tikras jis jau yra paruošęs begalinę galybę. Jie nieko nepakeis. Jie jam nepadės. Ne šį kartą, nes šį kartą į ringą su juo žengs kažkas kito... Kažkas, prieš ką visa ta per ilgus manipuliacijų ir „nešvarių žaidimų“ sukaupta patirtis bus bevertė. Aš ateinu laimėti, aš ateinu pasiimti tai, kas man priklauso ir niekas, aš kartoju - NIEKAS manęs nesustabdys.
LOD užsimerkia ir toliau taria kiek prislopintu balsu.
- Tik tau, tik dėl tavęs, čia ir dabar, dabar ir per amžius, viskas kas buvo, kas bus, tiktai tu...
Tamsos valdovas numeta mikrofoną ant žemės, išsliuogia iš ringo ir paėmęs savo palydovę už rankos palieka areną.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0