Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Aaron Hawkins vs. Sick Extreme

Temoje atsakymų: 1

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Be jokių ceremonijų pasirodo Aaron Hawkins:

- Pain... Pain for... Pain for Pride... (Aaron susiima už veido) PAIN FOR PRIDE TUREJO BUTI MANO KARUNAVIMO VAKARAS! PER PAIN FOR PRIDE AS TUREJAU STOVETI AUKSTAI ISKELTA GALVA! O ka as gavau? Ne tik, kad mane pasalino kazkoks bambukas is pasaku salies, bet mano titula laimejo mano arsiausias priesininkas. Kaip tai galejo ivykti? Kaip po galais skruzde sugebejo nugaleti drambli? Kaip Hartnett sugebejo nugaleti mus, juk elementari matematika sako, kad 2 daugiau nei 1. Juk dvi galvos visada geriau, nei viena. TAI KAIP PO GALAIS TAI GALEJO IVYKTI? (Aaron Hawkins nervuojasi, taciau netrukus nusiramina) Taciau, kodel as cia tusciazodziauju, jeigu galiu veiksmais susigrazinti tai kas teisetai priklauso Yakuzom. Juk kada nors viskam ateina galas, kaip atejo galas Hitlerio valdymui, kaip atejo galas NME, kaip ateis galas pasauliui, taip ateis galas ir Hartnett karaliavimui. Tikriausiai tu manes dabar ne girdi, nes sventi savo pergale, taciau tavo pacio gerovei geriau klausytum, nes laimejas ta titula tu pazadinai manyje tunojusi zveri, kuriam dabar svarbiau, ne titulas ir ne pergale, ir netgi ne Yakuzos interesai, o kerstas. As padarysiu viska, kad gauciau ta kova su tavimi pereisiu ugni, uzkopsiu i Everesta, net gi paliksiu FUSION tik tam, kad galeciau atkersiti tau, kad galeciau tave sunaikint, as noriu lyg budamas buldozeriu is taves nepalikt nieko, as noriu, kad tavo laiminga pasaka baigtusi, as noriu priversti tave grizti i realybe ir suprasti, kad musu laukia paskutinis musis 1 pries 1, kurio metu issipres musu karo baigtis ir musu abieju likimai. Vienas is musu liks uzmirstas, bei ris nugaletojo dulkes, o kitas taps vienu is FUSION valdovu. Tik vienas is musu gali stoveti aukstai pakelta galva. Zinoma gauti kova su tavimi lengva nebus, noredamas ja gauti as turesiu pereiti kryziaus kelia, iveikti S-E ir itikti tavo fanam. Pirmasis isbandymas Sick Extreme. As nesiruosiu kartot tos banalios frazes, jog tave nugalesiu. As tiesiog bandysiu apversti viska aukstyn kojom, pasukti 180%, nei musu paskutiniame mace, nes jei as nesugebu nugaleti taves as nesu vertas YAKUZA vardo, as nesu vertas net gi butu FUSION dalimi, kitaip sakant as esu nieko vertas. Pergale pries tave tiesiog irodytu, kad as dar kazka sugebu, bei tai padetu dar vienu zingsniu, laipteliu priarteti prie mano tikslo - David Hartnett. Nugaledamas tave as tiesiog noriu nusiimti nasta nuo savo peciu, jog YAKUZA nelaimejo titulo per mane, as noriu istaisyti klaida, as noriu grazinti slove YAKUZOM ir vienintelis budas tai padaryti, persokti tavo barjera ir netgi uzgosti nepykanta tau, vardan pergales ir kovos su David. Nes tustuma mano sirdyje gali uzglaistyti tik pergales skonis...

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2011-03-10, 20:13

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Suskamba daina Satisfaction ir čia pasirodo Sick Extreme jis stabdo savo theme muzika ir taria:

-Pala, pala, pala nesinervink žmogau, atvėsk. Visų pirma tikriausiai visi žmonės susirinke čia prisimena kokia S-K-E pagrindinė misija čia Fusion, tai išvalyti tą Fusion, tai ne šis titulas *rodo į Dynamic Duo titulus" tai Yakuzos sunaikinimas ir jis puikiai sekasi visiems, Davidui, mums, Šeškiui, vado nematėm jau kiek? Tačiau tai dar kaikas, aš atsimenu paskutinę mūsų kova Aaronai ir tenka pripažinti ,kad ir koks tu pasipūtėlis, pagyrūnas su tavim man kovoti sunku. Šis sekmadienis bus ne tik vakaras kai galėsim išsiaiškinti kas priartės pri kovos su David Hartnett, šis sekmadienis bus kai išsiaiškinsim visus nesutarimus tarp SAVĘS, ne tarp Yakuzos ir likusio Fusion, ne tarp Yakuzos ir S-K-E, tik tarp Miiiiiisteeeeer Hardcore ir Sick Extreme, na ,o viso to priedas galimybė taikitis į David Hartnett titulą. Taip, taip į dar viena titulą ,bet dabar ne apie tai... Dabar apie mūsų kova. Nors ir kometos kris, nors ir trečiasis pasaulinis karas prasidės, aš prižadu ,kad kausiuos su tavim iki galo ir nugalėsiu, Hardcore mums nereikia tavo "Draugelių" įsiveržimų, bet jei jie bus aš vistiek prižadu aš turėsiu kas mane pasaugo *Fanai skanduoja Kyo vardą*, mums nereikia jų ne tik dėl to ,kad aš galiu pralaimėti dėl jų ,bet ir dėl to ,kad aš žinau ,kad tu moki kautis ir be šių niekam nereikalingu triuku, tu turėsi progą įrodyti žiurovams ,kad esi vertas Hartnett'o titulo ,o aš turėsiu galimybę įrodyti ,kad pralaimėjimas NME lygoje tebuvo tik atsitiktinumas. *Sick Extreme nusišypso* Aš ,net nežinau ką pasakyti. Hmm, jei aš pamatysiu ringe Yakuzas, patikėk, didžiulis super uber turbo vakarėlis bus iškeltas ne tik tau ,bet ir tiems kas velsis į mūsų matča, o kadangi aš pesimistas ir kai įspilu degtinės į stiklinę matau ,kad ji pusiau tuščia, taip ir dabar netikiu ,kad bus apsieita be tavo triuku. Bet tada klausimas Hawkinsai, jei tu įveiksi mane taip ar tu vertas būti Yakuza ar tu vertas Hartneto, tad tu nepalieki sau kitos išeities kaip tik kautis garbing..., o pala... *Sick Extreme griebiasi už galvos* Gi Yakuza ir yra paklota tais pagrindais, Yakuza ir yra didžiausias vėžys šioje lygoje, žudantis kovotojus, ypač pačius save, daug labiau nei kokia trauktinė kuria mes geriame kai užsitūsiname iki galo (:P). Taigi galbūt aš kartojuosi ,bet dar karta įdėmiai išvardinsiu kas man šį sekmadienį svarbiausia, tai dar karta įveikti Yakuza, dar karta naikinti jos nuodingas šaknis įsiskverbusias į šia lyga, pradžiuginti fanus, artėti prie dar vieno titulo ir kas keisčiausia Aaronai išggelbėti tave. Jei tu pralaimėsi tu sakai ,kad tu nevertas Yakuzos, gal pasitraukes iš jos tapsi kažkuo vertesniu nei esi. Taigi ,kad ir ką šį sekmadienį pamatysime ar 1x1 Sick Extreme ir Mr.Hardcore matčą ar S-K-E vs. Yakuza matčą aš prižadu kausiuos iki galo, o ta gala Misteri pasiekti bus laaabai, laaaaabai sunku. Visiem geros Kovo 11-os, gaila ,kad per kvailą tvarkaraštį negalėsiu jos deramai atšvesti.

Skamba Satisfaction ir Sick Extreme pasitraukia.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0