Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-01-31, 23:04
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-02-01, 00:41
Mano mėgstamiausia deathcore grupė - Suicide Silence. Pagrinde klausau jos ir dar įvairių grupių, tokių kaip Cryptopsy, Animosity, We Are The End, Asesino, dar Bring Me The Horizon pavienių dainų. Naujas grupes išbandau gana dažnai.
Ai dar nepaminėjau vieno stiliaus, kurio seniau klausydavau, tai rapcore a.k.a rap rock stiliaus, kokie buvo Linkin Park ankstyvaisiais metais. Dabar kaip ir neklausau nes jau esu linkęs labiau prie metalo, bet kartais su nostalgija perklausau vieną kitą seną LP kūrinuką.
Tai tiek
Pabaigai numetu Suicide Silence - Disengage. Klausykit ir bjaurėkitės !!!
Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2011-02-01, 00:41
2011-02-01, 15:42
Metalcore: klausau tik grupių, kuriose kadanors buvo/yra Jesse Leach (mano mėgstamiausias lyric'istas), t.y.: Killswitch Engage/The Empire Shall Fall/Times Of Grace. Na, Lamb Of God dar visai nieko. Visa kita ką girdėjau iš metalcore man patinka neperlabiausiai/nepatinka.
Deathcore: ne, man toks stilius nlb. Nelimpa.
Rapcore: Vėlgi klausau neperdaugiausia, viena grupė, kuri tikrai patinka - Rage Against The Machine, tačiau aš juos pavadinčiau greičiau Funk Metal. O kitos, tokios kaip Limp Bizkit, LP ir t.t. man žiauriai nepatinka.
Mathcore: retesnis stilius, bet jam galėčiau priskirti Fugazi, kurie man patinka, bet jie labiau post-hardcore grupė. Taip pat truputį Neurosis.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-02-01, 15:46
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0