Taigi, ir mane šis Rumble šiek tiek intriguoja.
WWE turi keletą pasirinkimų, mano nuomone.
Yra konservatyvūs pasirinkimai, ir yra youth movement pasirinkimai.
Konservatyvūs:
Triple H. Number 30. Nuff said.
Y2K. Same as HHH.
John Cena. Čia su salyga, kad būtų subookintas taip, kaip būdavo Rumble mačams bookinamas Austinas. T.y. pateisinama tik tuo atveju, jei laimėtų įspūdingai subookintas. Bet kokiu kitu atveju, manau geriau jau jam laimėti EC mačą kitam PPV.
Youth:
Wade Barrett. Programa su Cena buvo labai geras push'as. Dabar SD atrodo kiek lost. Bent jau mano akimis.
Sheamus. Čia WWE turi variantą, kurį dažnai panaudoja. Per Rumble mačą gimsta nemažai feudų (Angle vs HBK, Hogan vs Warrior, Goldberg vs Lesnar). Manau čia galimas variantas - HHH vs Sheamus, per WM. Be HHH kažkaip Sheamus push'as kiek sustojo.
CM Punk. Aišku nebe toks ir youth (laiko WWE prasme). Pernai ir užpernai (tiksliai nepamenu - jei abejuose dalyvavo) labai norėjau jo pergalės, nes jo S.E.S. gimick'as man patiko. Dabartinis - not so much. Kaip ir Sheamus atveju galima tikėtis kick-start'o programos Wade vs CM Punk.
ir...
Del Rio. Aš vis laikas nuo laiko turiu savo favoritą WWE. Buvo juo Kennedy... Kennedy. Buvo juo CM Punk. Dabar Del Rio. Žmogus, kaip dirbęs su kauke turi million dollar face įskaitant ir sellinima su veidu. Be to, Vince mėgsta pušinti žmones (kurie nėra charizmos juodosios skylės, žr. Swagger) kurie yra legit S.O.B koks yra Del Rio. Žmogaus wrestlingas WWE lygiu yra pirmame ketvirtyje, charizma - irgi, sudėjimas - irgi. Turi gerą gimmick'ą (nors šiems laikams keistą - tai nėra jo asmenybė su "volume up"). Žodžiu jis turi visas dedamąsias dalis, kurių reikia kad taptų tuo, ko jis pats sako siekiantis - TOP5 WWE guy, kas yra realu: Underiui esant semi-retirement, HBK pasitraukus, Y2K negrįžus - tikslas ranka pasiekiamas per keletą metų. Pvz pasiekti Edge lygį jam manau yra realu. Turi viską tą patį ką Edge, išskyrus kad turi geresnį gimicką, bet neturi tos extended WWE istorijos savo biografijoje. Būtent pastarasis dalykas kiek neramina mane. Žmogų mes matome vos 7 mėnesius per TV, bet jis išaugo kaip personažas labai smarkiai. Pušas į main-event gali sužlugdyti - Orton (pirmasis pušas), Swagger. Visumoj, reikia kad susilygiuotų nemažai žvaigždžių, kad Del Rio laimėtų ir tai nebūtų sort of a fail. Jei būtų debiutavęs prieš kokius 10-12 mėnesių - būtų galima kalbėti kitaip. Be to, paskutiniai SD tapingai irgi vilties neprideda.
Vienintelis jauno (verslo prasme) veido push'as per šiuolaikinį Rumble buvo Lesnar. Bet tai buvo daugiau nei įtikinama.
Reziumuojant - manau WWE neišdrįs daryti youth movement, ypač remiantis tuo, kad (berods) nuo Lesnar, per Rumble jie stūmė tik patikrtintus laiko žmones. Todėl Del Rio (kad ir kaip norėtųsi jo pergalės+idealaus tam padedančio bookinimo) pergalės turbūt nebus. Daugiausiai ką galime išvysti - CM Punk arba Sheamus. Jie jau +/- patikrinti laiko.
T.y. tai yra žmonės, kurie turi mažiausią riziką būti pražudyti per ankstyvo pušo, tačiau gali sėkmingiausiai juo pasinaudoti. Tačiau abu gali lengvai turėti ir kitas juos pušinančias programas.
p.s. JoMo atmetu dėl tos pačios priežasties, kurią įvardinu kaip privalumą Del Rio - JoMo nėra tough S.O.B. kokiu Vince laiko Bryan, ir dėl to jį pušina (bent jau tokią versiją skaičiau).