Po Destination X šiam PPV aš tikrai nekėliau kartelės aukštai ir dėl to nebuvau visiškai juo nusivylęs. Žinoma dauguma mačų buvo pro šalį, bet bent 2 buvo verti dėmesio. Kas labiausiai erzino šiame šou tai yra kiek credibility turėjo tas stipulation
steel-cage ir kiek po šio PPV jo liko:
- Lacey Von Erich visiškai netrugdoma atidaro narvo duris, įeina, užvožia diržu varžovei galvon ir ramiai pasišalina.
- Nash & Hall vs. 3D mačas prasideda už narvo ribų ir kai blogiukai įsitempia D-Von vidun, durys paliekamos atrakintos. Bubba Ray negali patekti vidun, nes jas laiko pats Hall...
- Galiausiai Angle vs. Anderson mačą galima laimėti tik vienu būdu - atsirakinus spyną išeiti pro duris. Tai mano manymu tikrai gana kvailas mačo tipas.
Dabar nebėra įdomumo, nes bet kokiu atveju bet kas gali patekti į
Geležinį narvą į, kurį ir iš, kurio kelio nėra!.
Toliau - X Division mačai Steel Cage visiškai nesižiūri. Na čia tik menka pastaba, nes tai yra normalu.
Angle vs. Anderson mačas buvo AWESOME! ...AWESOME! Puikus ir ilgas built'as vedantis į šį nerealų mačą. Po Angle Moonsault aš buvau pritrenktas. Puiku, kad šiam spot'ui nebuvo ilgai rengtasi ir jis įvyko labai greitai, Angle net neabejodamas šoko nuo narvo. Vienintelis dalykas dėl, kurio buvo gaila ir, kuris matėsi jau prieš jam lipant ant TB buvo Anderson pozicija nebuvo nė šanso, kad Kurt pataikys. Akimirką buvau išsigandęs, kad jis nekliūdytų virvių. Bet what the hell, tas šuolis ir pats mačas vienaip ar kitaip buvo nuostabus. Puiki kova feud'o užbaigimui.
Pope vs. Styles buvo geriausias Styles mačas būnant heel'u. Žiūrint jį galėjome prisiminti gerus laikus prieš Styles turn'ą iki biški BS finish. Tušinukas to the face! That was reeaaaaal... Ant ko rimtai supykau tai ant cameraman'o, kuris pasirinko žiauriai nesąmoningą camera angle per Styles šuolį nuo narvo.
Lethal Lockdown, kuris iš pirmo žvilgsnio žadėjo tiek daug parodė mums tik tai, jog Bischoff vis dėl to yra Hogan pusėje - Peace!
Reziume - Žiūrėdamas PPV iš tikrųjų nenuobodžiavau, stengiaus juo mėgautis ir galiu pasakyti, kad man visai gerai pavyko. Visą šou išgelbėjo puikus Angle ir Anderson mačas ir dalis neblogo Styles vs Pope. Visvien jau vėliau viską apmąsčius ir pagalvojus, kad iš 9 mačų gavome vieną labai gerą kitą gerą sako, kad paėmus visą šou vis dėl to jis nuvylė.