Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Treniruotes, varžybos ir pan.

Temoje atsakymų: 12

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Tai gal patys treniruotes normaliai lankot? Gal seip megejiskai treniruojates? Nuomojat sale? Su draugais palosiat? Uz kokia komanda galbut zaidziat? ;)

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Lankiau 6 metus Marceloj (antroj komandoj zaidziau), kol uzkniso ir meciau, nes niekada nenorejau buti profesionaliu kasioru, o jei ir buciau norejes, buvau tam per levas :) Dabar tik laisvalaikiu palosiu kartais, su leviau uz save zaidzianciais, kad smagiau butu ;)

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Lankau pusantro menesio jau ;] Sekas neblogai, jau spejau apsiprast.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Nieko nelankau. Salygos netokios. Skirtingai nei Walleris labiau mėgstų kašį palošt su stipresniais ,o ne daužyt silpnesnius. Kažkaip su stipresniais daugiau motyvacijos ir noro kovot ;)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Lankiau 4-5 metus su pertraukom, bet del tam tikru gyvenimo ivykiu nebegalejau zaisti, o dabar pradeti per velu. Treniruojos visa gyvenima visad asmeniskai. Lankau papildomai kuno kultura 4-5 kartus per savaite tai daug metau. Su pusbroliais vyresniais nuomojames sale. Visada megstu zaisti su stipresniais, kaip jau cia sake motyvacijos daugiau ir pan. Nes kai zaidi su levais tikrai tik vaikstai po aikste ir fsio. Patinka zaisti su rimtais ir iki pergales. Nemegstu pralaimeti, kad ir kokios butu nereiksmingos varzybos. Va stai siais metais paeme zaisti uz rinktine mokyklos ir uz toki ivertinima apsidziaugiau, nes komandoje pas mus tokiu zaideju kurie uz Klaipedos Neptuna, NKL ir RKL komandas zaidzia ;)

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
nuomuojuos salė kiekvieną sekmadienio vakarą nuo rugsėjo. kartais pakviečia kas nors kitom savaitės dienom, bet labai retai :) šiaip tai degu noru žaist, ir tikrai norėčiau bent dviejų kartų per savaitę, bet deja, visos salės išnuomotos jau seniai :D Gal kam kaune trūksta gero žaidėjo, kuris mokėsi su žalgiriečiais ir yra treniravęsis su NBA žaidėju? ;)

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-11-19, 21:51, pasakė:

Va stai siais metais paeme zaisti uz rinktine mokyklos ir uz toki ivertinima apsidziaugiau, nes komandoje pas mus tokiu zaideju kurie uz Klaipedos Neptuna, NKL ir RKL komandas zaidzia :D

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-11-19, 21:56, pasakė:

kuris mokėsi su žalgiriečiais ir yra treniravęsis su NBA žaidėju? ;)

Plačiau :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Lankiau penkis metus marčėlą (pirmoj komandoje apie 4 metus ir po to trauma). Šiltiems orams esant tai amžinai atvažiuoja pas mane draugai, sumetam kašį. Mokykloje buvusioje po pamokų irgi gerai lošdavom, aną pavasarį 3x3 turnyras buvo tai paimėm pirmą vietą. Šiaip labai mėgstu pažaist, deja, dažnai sutrukdo traumos. Anksčiau buvo nugara, pėdos, keliai, o dabar dar ir kojas amžinai sugebu išsisukt...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-11-19, 22:33, pasakė:

Plačiau ;)
Treniravausis Sabonio mokykloj 93-97 metais, kartu su Martynu Andriuškevičium. Taip pat Andriumi Aleksandrovu, kuris žaidžia Alytuj.

Bendraklasiai buvo Povilas Buškevičius ir Žydrūnas Kelys (Perlas), taip pat dar keli kurie po mokyklos baigimo dar metus kitus žaidė Atlete, bet vėliau kažkur pradingo :D Taip pat mokėsi tuo pat metu tik, žemesnėj klasėj Vilmantas Dilys, Remigijus Trakimas (neptūne, Atlete žaidė). Šarūnas Vaisliauskas (šitas ten mokės man jau baigus).
Tiesa aš ir pats esu pasiekęs nemažai, teko žaisti ir NBA ir Eurolygoj minkant linksmalazdę :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-11-19, 23:01

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-11-19, 23:01, pasakė:

Bendraklasiai buvo Povilas Buškevičius

Butkevičius maybe?

Aš pats esu žaidęs prieš Simašką, kuris šiais metais U16 atstovavo ;)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSmS, 2009-11-19, 23:24, pasakė:

Butkevičius maybe?

Aš pats esu žaidęs prieš Simašką, kuris šiais metais U16 atstovavo :)
aha, Butkevičius :D Aš prieš Kelį žaidžiau ;)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-11-19, 23:27, pasakė:

aha, Butkevičius :) Aš prieš Kelį žaidžiau :?

Aš prieš Butkevičių :?

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Plačiau.

Su Tadu Mazeliu (Klaipedos Neptunas) esu ne viena karta zaides, o Deividas Anuzis (Klaipedos Neptunas) dabar mano mokykloje yra 11-okas ir losiam abu uz mokyklos rinktine. Mano ugis kazkur 184cm yra, jo 178-180cm nuo dvieju koju su dviem rankom i kashi deda kaip apsisiodamas du pirstus ;) Tolima gimine man yra Linas Lekavicius zaidziantis dabar Ukrainoje, su jaunimo rinktine 2005 (jeigu neklystu) pasaulio vicecempionu tapo ;)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0