Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Association: Go Bucks!

Temoje atsakymų: 58

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Nuotrauka

Nuotrauka
2008/2009 season

Roster:
(Žaidėjas, pozicija, reitingas, rolė komandoje)

J. Nelson PG 79 (Starter)
M. Redd SG 86 (Starter)
R. Jefferson SF 83 (Starter)
C. Villanueva PF 77 (Starter)
A. Bogut C 79 (Starter)
R. Sessions PG 78 (Sixth Man)
M. Allen PF 75 (Role Player)
F. Elson C 68 (Role Player)
D. Wilkins SG 71 (Sixth Man)
C. Bell SG 79 (Role Player)
H. Warrick PF 71 (Sixth Man)
N. Batum SF 70 (Sixth Man)
L. Moah a Moute SF 70 (Prospect)

TRADES:

T. Lue PG 73 (Bench Warmer) --> N. Batum SF 70 (Role Player)
D. Jones PG 65 (Bench Warmer) + A. Griffin SF 64 (Bench Warmer) --> D. Wilkins SG 71 (Sixth Man)
L. Ridnour PG 73 (Starter) + '10 1st Pick --> J. Nelson PG 79 (Starter)
J. Alexander SF 73 (Prospect) + D. Gadzuric C 72 (Bench Warmer) --> H. Warrick PF 71 (Sixth Man)

ROLE CHANGES:

N. Batum (Role Player) --> (Sixth Man)

Gameplay Settings:

Difficulty (Pro)
Quarter Length (6 Minutes)
Fatigue (ON)
Injuries (ON)
Clutch Factor (ON)
Real Player FT% (OFF)
Game Speed (50)
Free Throw Difficulty (50)
Games (82)

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-11-19, 12:30

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Trumpas interviu apie sezono planus su naujuoju Milwaukee Bucks GM Simu:
  • Taigi, kokie būtų šio sezono planai?

- Stengsimės patekti į atkrintamasias varžybas. Manau, mes esame pakankamai stiprūs.

• Kas bus komandos lyderiai? Ko tikitės iš kitų žaidėjų?

- Manyčiau visiems aišku, kad komandos lyderis jau nesikeičia eilę metų, tai M. Redd. Šį sezoną jam turėtų stipriai padėti R. Jefferson. Daug tikiuosi ir iš A. Bogut, bei L. Ridnour. Tokie žaidėjai kaip C. Bell ir R. Sessions yra neatsikiriami nuo komandos ir tikiuosi, kad jie sėkmingai įsilies į rungtynes nuo suolo.

• Kokie yra jūsų santykiai su treneriu?

- Labai geri. Scott Skiles yra labai geras treneris ir aš net neabejoju, jog jis tinkamai paruoš žaidėjus kovai.

• Ar komandą sustiprins keli žaidėjai, ar vyks kokia nors rotacija?

- Pačio sezono pradžioje nieko negaliu sakyti, bet rotacijos tikrai bus. Mūsų klube yra net 4 apylygiai įžaidėjai, todėl vieno ar net dviejų paslaugų ko gero teks atsisakyti. Po kelių rungtynių komandos valdyba nuspres kas lieka, o ką teks iškeisti. Taip pat šį sezoną stengsimės prisivilioti kuo daugiau jaunųjų talentų, juk jie mūsų ateitis.

• Ką manote apie jums suteiktą galimybę dirbti Milwaukee Bucks klube?

- Gavęs kvietimą buvau šokiruotas. NBA yra mano karjeros viršūnė ir tikrai dar nesvajojau čia pakliūti. Tikiuosi viskas bus gerai.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
šitas reikalas bus įdomus tik jei dėsi foto iš varžybų (ne per daug) ir video, nes jei rašysi vien tik tekstą, tai šitos temos vieta games.lt :)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-11-02, 19:02, pasakė:

šitas reikalas bus įdomus tik jei dėsi foto iš varžybų (ne per daug) ir video, nes jei rašysi vien tik tekstą, tai šitos temos vieta games.lt :)

Ne į temą
Jei papasakosi kaip nufotkint per PS3, būtinai įdėsiu :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Apskritai, bent kam nors būtų įdomu? :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Jei Tavo pavyzdžiu nepaseks dar bent keli žmogai, tai man bus visai įdomu, jei viską gražiai, tvarkingai rašysi. Nors gameslt matydamas šitokių temų trilijoną aš manydavau "žaiskit sau, koks mano reikalas kaip ten sekas", bet kadangi Tu čia vienintelis toks + krepšinis yra mano Nr 1, tai aš kol kas paskaitysiu kaip ten Tau sekas :)

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Žinoma būtų įdomu, bet turi žinoma kažką sugalvot tikrai įdomaus, ne vien interviu ir pan. Statistikos, rungtynių rezultatai, galbūt net nuotraukos ir video (jei tik būtų įmanoma). Sėkmės :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
I would be interested :).

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Jeigu nori daug gauti demesio tai gali 22.lt forume vesti dinastija. As ten paprates daug dinastiju vest ir pan. :) Bet geriau lik cia NMO ir pasistenk padaryti gera dinastija. O nufotkint per ps3 screen'a man zmones sake, kad reikia prijungti usb klaviatura prie ps3 (as jungiau tikrai eina) ir paspausti scrn prnt.. ir tavo screenas atsiranda photo skiltyje (bet vat as dariau viska kaip sake ir man nepavyko, galbut tau pavyks).. :D o seip sekmes vedant dinastija ;]

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Arba elementariausiai fotoaparato-telefono dėka.Kad nepabostu galėtum žaist 29 rungtynes ir pvz i dvi dienas po rungtynes, nu kad ten nepabostu fotkint ir t.t. ;]

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Ok, pabandysiu. Žaisiu 82 rungtynes, nežadu aprašinėt rungtynių labai plačiai, pasistengsiu įdėt statistiką ir pateikti daugiau įdomios informacijos, interviu. Atėjus atkrintamosioms (jei į jas pateksiu) aprašinėsiu plačiau. Tikiuosi ir jūsų komentarų. Ačiū už išreikštą susidomėjimą :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Pabandžiau nufotkinti su fotoaparatu. Viskas ok, nuotraukos bus :)

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Tikiuosi įdomios dinastijos, tik gaila, kad praeitų metų roster'iai, tik poto atkreipiau dėmesį, kad čia two key nine :)
Atsibos 82 game'us žaist su ta pačia komanda, o tuo labiau - aprašinėt.
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Įdomus tokie dalykai yra, pats kaip matei lankytojų susilauksi. O jei dar pridėt nuotraukas su video išvis pasaka ;]
Kalbant apie Bucks'us tai įdomi frazė:
Taip pat šį sezoną stengsimės prisivilioti kuo daugiau jaunųjų talentų, juk jie mūsų ateitis.
Naujokų jiem šiuo metu manau ne per daugiausiai reik, bet žiūrėsim ir pamatysim, sėkmes tau :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Nuotrauka 73:56Nuotrauka
(17:15; 17:10; 21:17; 18:14)

Po rungtynių pakalbinome Bucks GM Simą:

Simai, gal galėtumėte pakomentuoti rungtynes?

- Didžiuojuosi savo žaidėjais. Pirmos rungtynės baigiasi pergale ir tai žaidėjus gali nuteikti geram sezonui. Aišku, nesklandumų buvo, mūsų laukia sunkus darbas. Esu šiek tiek nusivylęs komandos aukštaūgiais. Labiausiai nuvylė Andre (Bogut). Nekaip sužaidė ir Villanueva, bei M. Allenas. Tiesa, esu nustebintas geru Francisco Elson žaidimu. Tikiuosi tai nebuvo tik vienos jam sėkmingos varžybos ir jis taip žais visą sezoną. Aišku, matau ir gerų dalykų. Labai gerai sužaidė Redd, jis berods nepataikė tik 3 metimų. Gerą įspūdį padarė abu mūsų įžaidėjai - L. Ridnour ir R. Sessions. Komanda atliko gan daug rezultatyvių perdavimų ir mane tai labai džiugina. Dabar bėgu pasveikinti vyrų su pergale, iki.

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-11-19, 14:54

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Laukiu komentarų.

Beje, galite užduoti klausimus GM ir jie bus atsakyti :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Nuotrauka 86:61 Nuotrauka
(21:24; 22:15; 22:9; 21:13)

Antroji pergalė. Šį karta "elniai" turėjo pavargti labiau. Po dviejų kėlinių komandas skyrė tik kelių taškų skirtumas, bet trečiasis kėlinys priklausė Bucks komandai. Leidę "žaibams" įmesti tik 9 taškus krepšininkai iš Milwaukee miesto atitrūko solidžia persvara, o per ketvirtąjį kėlinį ją dar padidino.

"Elnių" GM Simo komentaras:

- Su pergale visus, iš pradžių. Rungtynės buvo nelengvos, po pirmojo kėlinio netgi atsilikinėjome. Tačiau ačiū žaidėjams, kurie tuo metu susikaupė ir persvėrė rezultatą bei inciatyvos iš savo rankų nebepaleido. Sunkiai stengėsi sulaikyti priešininkų komandos įžaidėją R. Westbrook. Akivaizdžiai tai buvo jo diena. Džiaugiuosi, kad šiandien labai gerai sužaidė atsarginiai žaidėjai, ypač C. Bell, F. Elson, R. Sessions, M. Allen, J. Alexander. Esu labai patenkintas A. Boguto žaidimu, kuris po nesėkmingų rungtynių atsigavo ir šiandien tapo naudingiausiu žaidėju. Ką gi, dvi pergalės iš eilės - labai gerai. Tikiuosi ši serija dar prasitęs. Sveikinu komandos fanus, žaidėjus ir trenerį.

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-11-03, 19:12

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Ne į temą
"Antinų"??? Siaip iki siol antinai buvo Ducks :)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Siulau prailginti kelinio laika bent iki 6 min. (pats zaidziu ant 7) taip pat uzteks ir tasku statistikos vienos bei kitos komandos :) esme, kad idek kokia viena kita fotke is pacio zaidimo (gameplay).. :)

klausimas Gm:

Citata

- Ar Bucks si sezona zada auginti jaunus zaidejus ir kauptis kitiems metams ar jau visos pastangos bus dedamos i si sezona ir meginama zengti toli, toli? Jau laikas Bucks laimet ar ne?

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąCrack, 2009-11-03, 19:00, pasakė:

Ne į temą
"Antinų"??? Siaip iki siol antinai buvo Ducks :)

Ne į temą
Oi, kažką čia sufailinau ;D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-11-03, 19:10, pasakė:

Siulau prailginti kelinio laika bent iki 6 min. (pats zaidziu ant 7) taip pat uzteks ir tasku statistikos vienos bei kitos komandos :) esme, kad idek kokia viena kita fotke is pacio zaidimo (gameplay).. :)

Ok, bet esmė tame, kad aš galiu nufotkint tik iškart tam veiksmui įvykus, nes kitaip tai niekaip man nerodo taiklių metimų, o tarkim koks top 3 nesistabdo. Bet pabandysiu.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Simas atsako į fano klausimą.

Citata

- Ar Bucks si sezona zada auginti jaunus zaidejus ir kauptis kitiems metams ar jau visos pastangos bus dedamos i si sezona ir meginama zengti toli, toli? Jau laikas Bucks laimet ar ne?

Šį sezoną stengsimės nueiti kuo toliau, tačiau manau, kad tai dar ne tie metai kai mes pasieksime iš tikrųjų daug. Aišku, dar tik sezono pradžia, gal mums iš tiesų viskas išeis labai gerai. Mes žadame įsigyti talentingų jaunuolių, kurie jau kitą sezoną bus jei ne komandos lyderiai, tai bent stiprūs pagalbininkai pagrindiniams krepšininkams. Aš kitą sezoną taipogi norėčiau turėti mažesnę "kepurę" (cap room), kuri šiuo metu siekia 10.93M. Jei dar yra klausimų, visada klauskite, man niekada nesunku atsakyti.

Pagarbiai, Simas.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Man norėtųsi išsamesnio rungtynių aprašymo. Ta informacija kurią duoda GM Simas galėtų būti toj apžvalgoj, maždaug tokiam pavidale: "Redd vėl vedė savo komandą į pergalę ir nors tiesioginis jo oponentas K. Bryant pelnė daugiau taškų, kiti elniai savotiškai prisidėjo prie pergalės. Bogut'as atkovojo daugiausiai kamuolių, Sessions'as daugiausiai perėmė ir t.t." manau pagavai mintį..?

Ne į temą
kankina nuojauta, kad greit išvysim ir dar viena panašų "projektą" :) :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-11-03, 20:19

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Klausimas GM:

Citata

Jūs nugalėjot vieną iš stipresnių komandų Bulls. Jūs to tikėjotes per pačias pirmas rungtynes ją nugalėt? Koks jūsų sekantis oponentas ? Kokių taktiktų prieš jį turite?

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Nuotrauka 62:106 Nuotrauka
(20:16; 15:22; 18:31; 9:37)

Elnių GM Simo komentaras:

- Esu prislėgtas. Buvome sutraiškyti. Pirmuosius du kėlinius laikėmės lygiai. O tada.. Trečiąjį kėlinį pralošėme 13 taškų skirtumu ir tada žaidėjai jau buvo palaužti. Ketvirtas kėlinys buvo pragariškas. Niekas, net Redd, nepataikė paprasčiausių metimų, gynyboje velniškai nesisekė, niekaip nesugebėjome pasiimti kamuolių. Pirmoje pusėje niekaip nesustabdėme Raptors aukštaugių, bet bent mūsų puolėjai atsakė solidžiu žaidimu. Rezultatyviausias komandoje buvo Redd'as, surinkęs 25 taškus, 2 kartus atkovojęs kamuolį ir atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus. Jam talkino Bogutas, surinkęs 15 taškų. R. Jeffersonas surinko 10. Priešininkų komandoje rezultatyviausiai žaidė per 8 minutes 18 taškų surinkęs W. Solomonas. Jis taip pat atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir tapo mačo MVP, tačiau nemanau, kad jis yra vertas šio titulo. Mačo MVP rinkčiau arba Bosh (16 taškų, 4 atkovoti kamuoliai), arba Calderon (16 taškų, 4 rez. perdavimai, 2 perimti kamuoliai), nes būtent jie daugiausiai prisidėjo, kad Raptors smarkiai nutoltų. Mums nepavyko išlaikyti tolygaus žaidimo, todėl ir pralaimėjome. Mes jau antrojo kėlinio viduryje į priešininkų spurtą atsakėme spurtu ir pasivijome juos, bei išlyginome rezultatą 35:35, bet tada iki antro kėlinio galo nebepavyko pelnyti nei taško. Trečiajame kėlinyje irgi dar atrodė, kad galime laimėti, bet vis pritrūkdavo vieno taiklaus metimo, vieno perdavimo, vieno atkovoto kamuolio. Per daug klaidų, per daug pramestų metimų, per daug laisvės varžovams. Taisysimės. Neturiu daugiau ką pasakyti.

Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka 1. Nuotrauka 2. Nuotrauka 3.Nuotrauka

1. M. Redd buvo komandos lyderis, tačiau sunkiausiu momentu nepataikė net iš po krepšio. 2. O štai J. Kapono žudė "elnius" taikliais metimais nepramesdamas nei karto ir surinkdamas 12 taškų. 3. Bucks niekaip nesugebėdavo varžovų sustabdyti be pražangos.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-11-03, 21:39

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0