Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Turning Point 2009

Temoje atsakymų: 6

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

AJ STYLES © vs. SAMOA JOE vs. DANIELS
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP / THREE WAY MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): AJ STYLES ©
RATING:
****1/2

DESMOND WOLFE vs. KURT ANGLE
DESMOND WOLFE'S TNA PAY PER VIEW DEBUT MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): KURT ANGLE
RATING:
****1/4

SCOTT STEINER vs. BOBBY LASHLEY
BIG POPPA PUMP VS. THE BOSS
Nuotrauka
WINNER(S): SCOTT STEINER
RATING:
*

SIX MAN TAG TEAM MATCH
TEAM 3D & RHINO VS. MORGAN, HERNANDEZ & DINERO
Nuotrauka
WINNER(S): TEAM 3D & RHINO
RATING:

AWESOME KONG vs. TARA
SIX SIDES OF STEEL CAGE MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): TARA
RATING:
***1/4

BRITISH INVASION © vs. MCMG vs. BEER MONEY
TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP / THREE WAY MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): BRITISH INVASION ©
RATING:
**1/2

WILDE, SARITA © & ODB © vs. BEAUTIFUL PEOPLE
TNA KNOCKOUTS & KNOCKOUTS TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): WILDE, SARITA © & ODB ©
RATING:
*3/4

AMAZING RED © vs. HOMICIDE
TNA X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): AMAZING RED ©
RATING:
***1/4

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Na visas card'as atrodo kaip ir normalus, tik turiu viena klausima del WILDE, SARITA © & ODB © vs. BEAUTIFUL PEOPLE. Tai tipo jei Beautiful People laimi matcha, tai Angelina Love tampa TNA Knockouts champion, o kitos dvi Beautiful People nares, tampa TNA Knockouts Tag Team champem ar kaip ?

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
O tai Angelina Love vėl grįžo į TNA? :D
Šiaip nelabai nusimanau TNA moterų ir low-carderių reikaliukus, bet dabar tą stable sudaro Velvet Sky, ta naujesnė Madison Rayne ir ta išvis naujausia, kuri yra dar žalia. Nemanau, kad jai jau duos titulą, ypač po to LABAI nevykusio chokeslam neseniai vykusiam show. Jei jau duos kuriai Knockouts singles titulą, tai tikriausiai Velvet Sky.

Man pačiam irgi šio PPV cardas atrodo neblogai. Net 4 matchai, kurie gali būti geri. Labiausiai domina Wofle vs Angle ir jau tikriausiai patys žinot dėl ko :D. Tikiuos duos normaliai laiko ir nebus sugadinto finisho. Bent aš, po tų visų kalbėjimų apie permainas kompanijoje ir karą su WWE, tikiuos kažko gero. :)

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Mano pirmas PPV review po ilgos pertraukos, todėl kadangi šiaip šou dažniausiai nekomentuoju, kai kuriuose mačuose pakalbėsiu bendrai apie storyline’ą

Red vs. Homicide
**1/2

Gera pagaliau matyti paprastą singles X-Division mačą per PPV, o ne gimmikinį ar multi-man (arba ir tokį, ir tokį viename). Internete nutekėjo žinutė, kad Homicide, kartu su Kazarianu paprašė atleidimo iš kompanijos. Ir tikrai žiūrint į jį matosi, kad jis nenori čia būti. Kol aš žiūrėjau šį mačą, Don West gavo naują faną, mane, žinoma. Tiesiog negali jo nebėgti – jis yra charizmos saulė, jo balsas yra toks garsus, kad jam stovint prie ringo, atrodo, kad jis komentuoja. Ir tik pažiūrėkit, koks over yra Red’as nuo tada kai Don West tapo jo manageriu. Apie patį mačą daug nepasakysi – buvo jis neblogas, maždaug iMPACT lygio, vienintelis įstrigęs momentas buvo Moonsault-to-Cutter botch’as. Tai nebuvo tipinis fast-paced X-Div spotfestas, o labiau paprastas mačas. O tokių irgi reikia, nes pavargsti nuo ištisinių Ultimate X.

Beautiful People vs. Babyfaces
*1/2

Mačas buvo “meh”, išskyrus kelis spindesius iš Saritos ir beabėjo highlighto – Lacey nukreipto “You can’t wrestle” chanto. Tiesiog jėga. Bent jau heato gauna, nes gražu, kai visada populiari ODB nuteškia Von Erichų palikuonę ir didžiulis pop’as iš publikos. Bent jau gerai, kad ilgai nesitesė.

The Brits vs. The Guns vs. Beer Money
***1/2

Russo nebūtų Russo jei į PPV nebandytų sukišti viso rosterio. Ir šitas mačas yra vienas to pavyzdžių. Beer Money ir British Invasion turi programa, feudina, turi mačus kelis iMPACT’us iš eilės. Bet štai įmetė iš niekur ir MCMG į miksą. Manau, reikėjo ilgiau palaukti ir tik tada duoti Gunsam šansą, kad šviežia programa jaustųsi ypatingesnė, juolabiau, kai jie buvo labiausiai over komanda šiame mače. Mačas buvo itin geras. Viskas jame buvo – garsi publika, gražūs spotai, gera įvykių seka, intriga, near fall’ai. Vienintelis dalykas, kurio man trūko, tai buvo švari pabaiga. Vietoj jos mes gavome dar viena įsikišimą ir kvailą swerve’ą iš ką tik į darbą sugrįžusio Nash’o.

Kong vs. Tara

Karštas, daugelio fanų norėtas ir lauktas feud’as – Awesome Kong prieš Tara. Tačiau jis sugadintas dar neįvykus pirmąjam mačui. Tiesiog puikus pavyzdys, kaip TNA kiša gimmick mačus kai jų absoliučiai nereikia, bent jau kol kas. Šios dvi moterys ką tik pradėjo feudint, negi nebūtų buvę geriau iš pradžių turėti paprastą mačą, kuris pasibaigtų double-DQ, tada kokį Streetfight, kuris pasibaigtų įsikišimu or smth ir galiausiai, nusprendus, kad nėra kito kelio išsiaiškint, kuri geresnė, kaip tik Steel Cage, kuris ir užbaigtų feud’ą. Bet ne, kažkas iš TNA komandos (tikriausiai šiuo atvėju tai D’Amore) nori paspausti gaiduka ir iššauti, vos tik paėmęs ginklą, net nenusitaikęs. Nepaisant to, atmetus pašalinius dalykus, mačas gavosi geras, tikrai smagu žiūrėti kaip Kong žudo kekšes (ne tikrąja prasme, žinoma) ir Tara, savo ruožtu, kaip gera ir patyrusi wrestlerė puikiai mače atlieka underdog vaidmenį ir gerai sellina. Su laimėtoja nesutinku, bet didelių priekaištų neturiu, nes abi kovotojos atrodė stipriai ir tikiuosi feudas dar tęsis, nors jį ir sunku pratesti po Steel Cage mačo. Taros aftermatch interviu suckino, tokie dalykai veikia tik po MMA kovų dėl daugelio priežaščių.

3D&Rhino vs. Morgan, Hernandez & Pope
***3/4

Nemažai žmonių IWC skundėsi, kodėl Rhino ir visas šis angle gavo tiek daug eterio laiko (kartą net main evente) iMPACTuose. Aš kiek nesutinku su jais ir pritariu Csonkai, kuris pasakė, kad šiuo metu Rhino yra ko gero įdomiausias char’as visame TNA. Turiu pagirti TNA creative’ą, nes su Rhino aš tikrai nieko nesugalvočiau gero, o jie jį paskutines savaites jį gana įdomiai bookino. Tačiau prie šio mačo tikrai galima prikibti. Visu pirma jis atrodo labia “last-minute” įmetimo. Įtariu, kad čia kaltas Kevino Nasho suspensionas, nes gana logiškai pagal visa storyline atrodė 3D vs. Nash ir Rhino. O dabar, per paskutinį šou gavosi toks balaganas, kad net nežinau – 3D vieną šou atrodo susipainioję face’ai, o kitą – šimtaproentiniai heel’ai. The Pope iš niekur sugrįžta ir paskutiniame šou prisideda prie šio feudo ir dar – jis face’as. Viskas taip skubota, kad man atrodo geriau būtų buvę tiesiog nukelti šį feudą į kitą PPV, o šiame daugiau palikti laiko kitiems mačam. Bet kaip sakiau, Russo nebūtų Russo, jei į viena PPV nesukištų beveik viso rosterio. Dinero entrance’as su pinigais iš lubų buvo super – geriau nei bet kas kitas duoda jam face’o overness. Ir ne tik overness, bet ir pasirodymas mače – malonu žiūrėt į tokį charizmatišką performerį. Ir nežinau kaip kitiem, bet man asmeniškai, jo buvimas padarė šį mačą geresniu ir aš tikrai buvau užsivedęs jį žiūrėdamas. Aišku prie to prisidėjo tai, kad duota buvo daug laiko ir kad Team 3D (ypatingai Bubba) labai gerai dirba su publika kaip face’ai, bet dar geriau tai daro kaip heel’ai, kas atperka jų nelabai logišką turną. Vienintelis mano priekaištas, kad finišas nebuvo pakilus, t.y. ne aukščiausiame mačo taške, kaip man patinka. Laimėtojai, mano nuomone, teisingi. Bet šiaip labai geras mačas, gal kiek jį ir pervertinu, bet jis buvo pakankamai ilgas, publika buvo karšta ir man jis buvo įdomus.

Lashley vs. Steiner
*3/4

Paprastas eilinis “meilės” storyline, vienintelis išsiskiriantis dalykas, tai kad, mano nuomone, Steineris gerai jame atliko savo role. O pats mačas – blah. Kvailiui aišku, kad šiuos 2 imetus į ringą, mačas nebus geras, todėl tai turėjo būti 2-3 minučiu squashas, o tokiu jis nebuvo, o tai yra blogai. Tai buvo mačas, kuris užmigde paskutiniuose keliuose mačuose šėlusią publiką, nes išskyrus trumpą popa po Frankensteinerio, ir “hoooo” šūksnių Bobbiui paėmus lazdą, aš girdėjau tik tylą. Ir truko smarkiai per ilgai, atėmė laiką iš abiejų main eventų. Net nekalbant apie laimėtoją. Pirmasis Lashley pralaimėjimas TNA turėjo būti ypatingas ir geram wrestleriui.

Angle vs. Wolfe
****3/4

Vat ką jau Russo ir kompanija padarė tikrai puikiai, tai Desmond Wolfe bookinimas. Pats buvau didelis Nigel McGuinness fanas ir tikrai neįsivaizduoju kaip geriau bookinamas galėtų būti indy žvaigždė, atėjęs į main stream kompaniją. Turiu galvoje, ne tik jo vaizdavimą kaip labai stiprų kovotoją, ne tik jo feudą su vienu geriausių wrestleriu ne tik šių dienų, bet ir dešimtmečio, bet ir tai, kad jam leidžia daug šnekėti, o tai Nigel/Desmond tikrai sugeba. Kitam naujokui tikrai neduotų tiek mic-time’o, tačiau čia akivaizdu, kad TNA žmonės stebėjo Nigelo pasirodymus ROH ir žino ką jis sugeba. Ir kol kas jų pasitikėjimą, bent jau mano akyse, jis atperka su kaupu. Mačo metu publika buvo superinė, susilaukėm “This is wrestling” chanto, kas tikrai yra smagu girdėti, bet mane labiau nustebino “Best in the world” skanduotė, nes tai rodo, kad dauguma žmonių iMPACT zonoje žino, kas yra Nigel McGuinness. Ir Dieve Šventas, šis mačas buvo nerealus. Tag team mače minėjau, kad jis buvo geras, nes viską jis turėjo. Ne, ne, ne. Tai šitas mačas turėjo viską, ką galima turėt. Psichologiją, įtampą, near-fall’us, techniką, laikė publika už kiaušų, buvo ilgas. Tiesiog puiku. Ir Jason Agnew iš LAW pasakė puikų pointą – abu šiuos nuostabius wrestlerius WWE atmetė, nes jiem netiko jų fizinė buklė. Tai valgyk tai, Vincai – tavo “rejectai” susidūrė viename ringe ir turėjo tokį mačą, kuris perspjovė beveik viską, ką WWE pateikė šiais metais. Net suprakaitavau jį žiūrėdamas. Maždaug prieš metus aš ant lapuko susirašiau dream mačus, tarp wrestlerių iš skirtingų kompanijų ir vienas iš jų buvo Kurt Angle vs. Nigel McGuinness. Iš šis mačas viršijo lūkesčius visu šimtu procentų. Angle at it’s best, Nigel/Desmond at it’s best… Awesome, MOTYC ir neabėjotinai TNA MOTY…gražu, kai svajonės pildosi. Sekantis išsipildysiantis mano dream mačas bus AJ vs. Nigel, mark my words ;)

Styles vs. Joe vs. Daniels IV II

Visų pirma, prieš pradėdamas žiūrėti šį mačą, noriu pasakyti, kad man labai nepatiko šio feudo buildas. Tai buvo kvaila. Mano nuomone, reikėjo tiesiog hype‘inti šią kovą kaip „The biggest rematch in TNA history”, o hype’o esmė būtų, kaip 3 wrestleriai, 3 TNA originalai, 3 TNA simboliai kadaise kovojo dėl X-Division titulo ir tai buvo geriausias mačas TNA istorijoje ir dabar jie bandys tą mačą perspjauti ir jie pakilo kovoti dėl TNA titulo. Bent jau toks buildas būtų mane sudominęs. Bet vietoj to mes gavome krūva “conspiracy” šūdukų, swerve tease’ų, etc. Kam to reikia? Kaip jiem nedaėjo, kad čia nėra tas atvėjis, kai tiesiog į krūvą sumesti keli wrestleriai ir jiems reikia sukurti naują storyline, kuris paverstų feudą įdomiu. Čia yra tas atvėjis, kai story jau yra, reikia tik ją paimti. Juk Taker ir Michaels builde nebuvo jokių tease’inimų, nepasitikėjimų ar kažko pan. Visas storyline buvo tiesiog 2 legendos, turinčios tarpusavio praeities ir nori įrodyti, kuri yra didesnė ikona. Ir būtent ta kryptimi reikėjo judėti šiame feude. Ir PPV manau būtų tikę pavadinti Unbreakable II. Gal kiek perdedu, tačiau tai būtų buvę tikrai geriau nei taip, kaip buvo, nes dabar, aš nemaniau, kad taip įmanoma, bet iškart po BFG aš spoileriuose perskaičiau, kad šis triple threat main eventins Turning Point ir tada aš šio mačo laukiau žymiai labiau, nei laukiau dabar, jau pažiūrėjęs visus iMPACT’us. Pridėsiu ir tai, kad šis mačas buvo hype’inamas kaip “Joe Styles Daniels Two”, nors ši trijulė turėjo rematch’ų 2006-ųjų pradžioje. Pereinant prie mačo, jis turėjo keletą nepalankių aplinkybių. Visų pirma, kvailas storyline, apie kurį jau šnekėjau. Antra, sunku sekti iš paskos tokiam puikiam mačui kaip Angle/Wolfe. Ir trečia, sunku sekti iš paskos, kai vyksta nuostabaus šedevras rematchas ir lūkesčiai yra didžiuliai. Ir nepaisant visko, mačas buvo nuostabus. Aš atsiprašau, bet jis toks ir buvo. Muškit mane, vadinkit marku, man giliai nusišikt, nes man šis mačas yra klasika. Man jame patiko viskas – pašėlusi publika (jos nuostabų dalyvavimą mače vainikavo fantastiškas “Screw Hulk Hogan” chantas), puikūs spotai, psichologija, jokių botch’ų, viskas buvo tiesiog super. Ir aš dabar tiesiog pats valgau savo žodžius, kad tai Angle ir Wolfe man buvo TNA MOTY, nes būtent šis mačas buvo ne tik TNA MOTY, bet ir vienas didžiausių PW MOTY kandidatų. Jeigu po Angle ir Wolfe kovos aš buvau suprakaitavęs, tai po šio mačo aš apimtas kaifo šokinėjau savo kambaryje ir bėgiojau – man tiesiog reikėjo išlieti tą didžiulį energijos pliūpsnį, kurį man davė šis mačas. Kaip man patiko, kad Joe šiame mače nusispjovė į visą angle ir darė taip, kad būtų geriau mačui – nesidarė kvailo face painto, nevaidino kažkokio kvailo “Nation of Violence” monstro, o mače kovojo kaip face’as, kaip ir jo varžovai. Ir kovojo visiškai kitaip, nei tai darė paskutinius metus – tuos Joe bitchslapus ir muay-thay spyrius, kokius jis darė šiame mače turbūt atsimena tik TNA die-hard fanai arba senieji ROH fanai, nes tokį puolimą Joe naudojo 2005-aisiais, kai buvo nesustabdomas X-Division naujokas. Kad jau prakalbau, apie senų veiksmų iš arsenalo išsitraukimą, tepaminėsiu vieną vardą – AJ Styles. Šis vyrukas yra tiesiog nesveikas, gražu žiūrėt, kaip jis subrendo kaip wrestleris per tuos 4 metus. Jei tais laikais jis visus nesveikus stuntus darydavo vos ne kiekviename mače, tai šįkart jis išsitraukė tokių veiksmų, kurių aš nemačiau jį darant nuo pat tų pačių 2005-ųjų. Tik esminis skirtumas tas, kad jam tokius veiksmus naudojant itin retai ypatingomis progomis, jie žymiai labiau suveikia ir aš markinuosi labiau. Neabėjoju, kad šis mačas bus lyginamas su pirmuoju šios trijulės maču (nes su antruoju ir trečiuoju nėr ką lygint), tai aš iškart pasisakysiu šia tema. Unbreakable mačo pranašumai: šiek tiek ilgesnis laikas, vos vos didesnis kovos tempas, stiffiškesni veiksmai, daugiau high-spotų, jis buvo pirmasis. Tačiau vakarykščio mačo privalumai, mano nuomone: World titulas on the line, vos vos karštesnė publika, kur kas geresnis kovos finišas ir kas svarbiausia – psichologija kovos metu – man ji labai patiko. Tai nebuvo tokia psichologija, kur vienas wrestleris, atidirbinėja ant varžovo kūno dalies, o pastarasis tą vietą sell’ina. Buvo kitaip. Kadangi tai itin didelis rematchas, buvo vietų, kur wrestleriai bandė atlikti tokius pačius spotus, kaip ir tada per Unbreakable. Tačiau šįkart, wrestleriai vienas kitą labiau pažinojo ir tuos spotus atsiminė ir taip tuos veiksmus, kurie buvo veiksmingi, reversino. Ypač skaniai suvalgiau tą momentą, kai Daniels padarė Monkey Flip AJ, o AJ bekrisdamas užšoko ant Joe rankų ir AJ bandė daryti Hurricarana (tokia kombinacija buvo vienas įsimintiniausių Unbreakable mačo spotų), bet Joe tą atsiminė ir sugavęs AJ jį tiesiog numetė ant Danielso. Just awesome stuff. Kuris mačas geresnis, kiekvienas lai pasirenka pagal savo skonį, aš nedrįstu teigti, nes geriau man yra mėgautis abiem mačais vienodai, nei ilgai laužyt galvą ir po 3 peržiūrėjimų nuspresti, kuris iš jų per marytės plauką buvo geresnis. Nelengvesnis palyginimas manęs laukia metų gale, kai nMo PW apdovanojimuose turėsiu nuspresti, ar šis mačas buvo geresnis už Taker/Michaels. Na, bet iki to dar daug laiko, pagyvensim, pamatysim. Tik pabaigai pasakysiu – jei matėt pirmajį jų mačą ir jis jum patiko, o dabar nebežiūrit TNA, vis tiek pažiūrėkit šį mačą, nes kaip matote iš mano įvertinimo, mano akimis, jis pademonstravo tokią pat magiją kaip ir tas prieš ketverius metus :)

Overall
9/10

Wow, what a show. Man tai buvo metų PPV. Jis man patiko labiau už No Way Out, Bound For Glory, Summerslam, Slammiversary, Rising Above, o šių metų Wrestlemanią tiesiog sumindė. Gal aš šio PPV taip gerai nevertinčiau, jei tokį produktą mum TNA pateiktų beveik kiekvieną mėnesį. Bet kai dauguma kitų TNA renginių būna tiesiog “meh”, man buvo atgaiva ir palaima matyti tokią TNA, kokią aš kadaise pamilau. It felt like 2007 all over again :) Nesupraskit manęs klaidingai, šiais metais BFG, Genesis ar Slammiversary buvo tikrai geri šou, tačiau būtent tas jaunatviškumas ir puikus in-ring work buvo šio PPV gerumo priežastis. Undercardas buvo neblogas, tikrai padorus, keletas ***+ mačų mano akimis ir nieko pernelyg siaubingo, o abu main eventai buvo tiesiog fantastiški. Kitaip tariant – great show from top to bottom. Po Naujųjų vadeles į savo rankas perimti turėtų Hulksteris, aš nežinau, ko tikėtis, gali būti, kad tai paskutinis kartas, kai mane TNA taip nudžiugino, bet pamatysim su laiku. Anyway, kai (sakau ne „jei“, o „kai“) kils pirmasis konfliktas tarp Russo ir Kogano, Russo turės šį PPV kaip rimtą kozirį prieš Hulką, įrodantį, jog jis neva gali gerai bookinti. Vat tokia ir bookinimo paslaptis – mesk kvailas idėjas šalin, o tiesiog duok wrestleriams laiko ir laisvės ringe, kad jie galėtų pavogti šou. Tą šiandien ir pamatėme. Labai tikiuosi, kad šio PPV pirkimai ir DVD pirkimai bus kiek didesni nei įprastai, nes norisi kad TNA pamatytų, jog tokie PPV kaip šis yra tai, ko nori didžioji dalis fanų. Ir plyšta širdis pagalvojus, kad ateinantis Survivor Series, kurio main eventas dėl WWE titulo, yra, nepabijokim šito žodžio, šūdinas visomis prasmėmis, turės bent jau 10 kartų didesnius pirkimus nei nuostabų Three-Way main eventą turėjęs Turning Point. Na, bet vienintelis dalykas, ką TNA gali padaryti norint tai pakeisti, yra dažnesni PPV kaip šis. Na, jau pakankamai daug parašiau, malonu po pertraukos taip pasidalinti mintimis. ‘Till next time...BROTHERS!!!!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
na ppv tikrai neblogas, bet BFG nepralenkė mano akyse. Nors ir turėjo du super mačus, bei likę buvo ne šūdo verti. Visgi man pritrūko OMG momentų.

Angle - Wolfe
na, aš kadangi neturėjau progos pamatyti gerą Nigel'o mačą kiek stebėjau ROH, tai kol kas nežinau ko jis iš tikrųjų vertas. Šitam mače jis kažin ko neišdarinėjo, tad liaupsias paliksiu Kurtui. Taip pat šiek tiek prikibsiu prie IMO blogai sustatytos eigos. Pagal mane galėjo tą rankos gadinimą pasilikt galui (arba vėlesniai kovos daliai), kadangi taip išėjo, kad ta ranka pasveiko, nes Kurtas lengvai surakindavo Ankle lock, taip atliko 6 metimus. Jei būtų buve kažkas panašaus - būčiau davęs *****, bet dabar ketvirtį žvaigždutės nurašau.

ME

Nu nedaviau ***** pirmam jų mačui, neduodu ir šitam. man kažko šiek tiek pritrūko. Ir nors priešingai nei Walleriui, buildas an patiko, tačiau čia kažko prirtūko. Galbūt Styles Clash ir Angels wings būtų užpildę mano reitingo skalę. Na ir tai ko gero buvo vienas iš nedaugelio title mačų, kur turbūt praktiškai niekam nerūpėjo, kas išeis kaip čempionas ;)

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Kaip zinot nedaznai komentuoju PPV, bet sikart negaliu nepasakyt savo nuomones. ;)

AJ STYLES © vs. SAMOA JOE vs. DANIELS
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP / THREE WAY MATCH
RATING: *****

Walleris vos ne visus zodzius is burnos man istrauke, as nebepamenu, kada mane bera buves taip itraukes matchas, nebent Joe vs angle visos 3 dalys kai prishokes stebejau kas dedasi - po tiek laiko - ta dariau vel. Macas SUPERINIS vertas five-stars be jokiu kalbu. mazytis trukumas AJ shooting star'as ant daniels/joe truputi pasirode netiksliai atliktas. per unbreakable geresnis gavosi. daugiau kur prikibt nera, lekiu zemai galva.

DESMOND WOLFE vs. KURT ANGLE
RATING: ****1/4

Laba geras matchas, puikiai vystytas, gaila, kad vyko per ta ppv, nes kol jie kalesi pastoviai galvojau apie vakaro ME.

SCOTT STEINER vs. BOBBY LASHLEY
In your face lashley! :) matchas buvo toks kokio tikejausi ir bergzdziai rootinau uz steiner, o tas pist ir laimejo :)

SIX MAN TAG TEAM MATCH
TEAM 3D & RHINO VS. MORGAN, HERNANDEZ & DINERO
Patiko story su rhyno ir 3d, pragyvyno reikala dinero. Man jau nuo ecw laiku buvo matyti, kad dinero nera eilinis talentas, kazka tokio jis turi.

AWESOME KONG vs. TARA
SIX SIDES OF STEEL CAGE MATCH
Kaip jom neblogai, kiek paskubeta su cage, is esmes vienas geriausiu KO'iu matchu,

BRITISH INVASION © vs. MCMG vs. BEER MONEY
TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP / THREE WAY MATCH
pramiegojau si matcha

WILDE, SARITA © & ODB © vs. BEAUTIFUL PEOPLE
pramiegojau si matcha

AMAZING RED © vs. HOMICIDE
puse velnio.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na noreciau papriestarauti Waleriui, man priesingai nei jam labai patiko buildas Joe vs Daniels vs Aj. Joe pasirode kaip mindgames specialistas, labai taktiskai priverte Daniels issakyti viska, kas gulejo uzgniausta gyliai jo sirdyje. Labai man istrigo jo zodziai: Kai as budavau virsuje mane kompanija nustumdavo i apacia, na o kai tu budavai apacioja tau kompanija padedavo pakilti. Na o Aj tai isgirdes pasijaute, kad jo geriausias draugas jam pavydi, ir stai ju draugyste baigesi, na ir JOE vietoi Handicap maco gauna triple threath. Patinka man tokie storyline susieti su realybe, nes kas gali pasakyti, kad tai ka Daniels pasake buvo netiesa? "Atleido" daniels per final resolution, pakiso po curry man kauke, ir po to vel atleido, na o to tarpu AJ buvo Cristian Coalition, Angle aliance ir galu galiausiai fjudino su kurtu.
Pats macas buvo nuostabus, nenoriu as gilintis kuris macas buvo geresnis 2005 ar 2009, nes tiesiog tai butu kvaila, faktas tas, kad praejus keturiems metams si trijule vis dar gali susukti tobula maca. Paziurejas si maca as prisiminiau del ko as pamilau TNA ir del ko esu NMO vienas is didziausiu TNA fanboju ;)
Toliau Kurt angle vs Desmond wolfe nuostabus macas, nepaisant to kad kurtas anot Dixie gavo kazkokia traumele vos 4 kovos minute. Visas sis macas buvo riebus spjuvis WWE i veida, Vincas turejo suprasti, kad atsisakimas pasirasyti kontrakta su Nigel buvo viena is didziausiu jo klaidu. Nigel Desmond vos per viena menesi TNA tapo vienu didziausiu hylu ir jau drasiai gali kovoti main event. Pagirtinas Russo bukingas. Gaila kad Nigel kontraktas su tna trunka tik dvejus metus, garantuoju pasibaigus kontraktui jis keliaus i WWE.
Bendrai paemus puikus show, mano manimu gal net geresnis uz BFG, du MOTY kandidatai per viena vakara, to buvo galima tiketis is TNA mazdaug pries 3 metus. Visi like macai negadino reikalo, (moteru kovu neziurejau, nes nepatinka man tas meslas) toks jausmas kad Russo nori trinkteleti durimis ir paskutinius du savo PPV subukinti, taip kad IWC netektu zado. Keista, kur buvo tas Russo 2007, 2008 metais?
Na o netikintiems kad Russo tes savo teisinga bukinga per final resolution stai jums ganetinia geras spoileris:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-11-17, 23:58

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0