Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

NME Heat

Temoje atsakymų: 10

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Nuotrauka

Rodoma automobilių stovėjimo aikštelė.
Spoiler'is

Užgroja Bloodhound Gang UHN TISS UHN TISS UHN TISS Baby. Tik pradeda groti muzika, visi titantronai ir šviestuvai pagal žodžius mirga juodai/baltai, o iš fanų pasigirsta nustebimo šūksniai. Tik įėjęs į areną Bottom šiek tiek sustojęs pasižvalgo po salę, delnu patapšnoja per ant juosmens gulintį titulą, giliai atsikvepia ir toliau nueina tvirtais žingsniais į ringą, kartais sumušdamas rankom su keliais laimingaisiais fanais. Įlipęs į ringą iškelia viena ranka titulą ir jį laikydamas lėtai apsisuka aplink savo ašį. Kitoje rankoje pas jį mikrafonas.

Spoiler'is

Atomic J vs. Kyo
Singles match

Spoiler'is

Naktis iš penktadienio į šeštadieni, vaizdas filmuotas su apsaugos kameromis:
Spoiler'is

The Chain vs. Mr. Hardcore
Singles match

Spoiler'is

santariškių klinikos:
Spoiler'is

LOD ir FNT vs. Maniac ir David "The Winner" Hartnett
Tag Team match

Spoiler'is

Marcus Uliverti kabinetas:
Spoiler'is

Šeškius Pyzdeškius vs. Spencer Webster vs. Jason Clue
Three way dance

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2009-09-20, 20:39

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Pradžioje geras Bottom promo ir nebloga akistata su MJ, Sin pasirodymas kiek over-the-top imo buvo ir nesu tikras ar apskritai čia jo reikėjo.
Atomic J vs. Kyo: kova atitiko „kalbas“ priekaištų neturiu.
Answer JR segmentas – toks reportažo stiliau, nežinau kaip vertint, be šiokios tokios informacijos nelabai daugiau ką jis suteikė tik tiek, kad padėjo pamatus sekančiam BS.
The Chain vs. Mr. Hardcore: gana gera, nuotaikinga kova, squashinimas buvo right-on-the-spot.
Klinikos: gana neblogas segmentas toks „harsh“ tikrai nemažai hype Answer vs Jason feud‘ui suteikė – bus daug įdomiau dabar jį sekti.
LOD ir FNT vs. Maniac ir David "The Winner" Hartnett: ten kur Maniac su David pradėjo kapotis nelabai supratau kas atsitiko, trūko kovoji sellinimo ir nuoseklumo, pabaigos visiškai nesupratau, nes dvi kalbas rašiau specialiai, kad dėl FnT trumpos kalbos nebūtų susqashintas mano char‘as, o čia db gavos, kad rašiau realiai be reikalo, ok, galima atmesti tai, kad imo mano kalbos buvo daug geresnės už Maniac‘o – čia jau kažkieno subjektyvus vertinimas sužaidė, bet tarkim whatever, pažiūrėkime į kitus dalykus: kodėl nebuvo LOD kompanionės niekur? Kodėl nebuvo Sin, į ką apeliavo Heartnett savo kalboje? Ar apskritai tos kalbos buvo skaitytos ir jos ką nors šioje kovoje reiškė? Nemanau. Krc, sunervino tik šita kova daugiau nieko, prie savo kalbų tikriausiai praleidau 2* daugiau laiko, nei prie šitos kovos tai padarė writer‘is. Kitą kartą kart išvis jokios kalbos nerašysiu – koks skirtumas, jei taip ar taip gauni squash... Vienu žodžiu – dėjau...
Viso šou objektyviai vertinti dabar neleidžia nervai.

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Patiko man sis Heat, daug veiksmo, daug 'hardcore'. Senokai butent to ir truko NME.
Atomic J vs. Kyo - kova man nelabai. Nekaip aprasyta, nenaudota meniskesniu issireiskimu. Bet ir tai pergerai dviems kurie kalbu nerase. Gerai, kad bent veliau sitame show tai yra istaisoma 'sumaitinant' juos Speedui.
LOD ir FNT vs. Maniac ir David "The Winner" Hartnett - kova NME 'standarte', viskas neblogai padaryta. Gal tik biskuti perdaug non-stop action,visgi ko perdaug tas nesveika. But it's still good.
Šeškius Pyzdeškius vs. Spencer Webster vs. Jason Clue - Match of the night. Meniskai aprasyta, gera ir idomi kova. Neturiu priekaistu.
BS segmentai : Kaip jau sakiau, tai jie tikrai dave to ko truko anksciau. Pati pradzia su fnt pasirode truputi keista, bet buvo labai graziai aprasyta. Toliau seke Bottom, MJ ir Sin segmentas, kuris paciu laiku kazko pridejo PPV kovai. Negi matome sioki toki Bottom turn'a? Paziuresim. Segmentas kur Speed sudauzo Answer Jr - dar labiau isryskinamas speed ziaurumas, gal netgi ir pamisimas. Manau cia viskas puiku. Na, o momentas kur Answer perdave savo moneta sunui gal truputeli banalokas, taciau man pasirode geras ir savo paskirti tikrai atliko. Ir paskutinis segmentas su dviem naujokas buvo puikus, gavo jie uz kalbu nerasyma. Gal biski perdaug Speed ziaurumo parode kaip vienam show, taciau as visvien uztikrintai keliu savo nykscius aukstyn. Geras show, tradiciniai dekojimai bukeriams!

Edit: reiketu man atidziau susipazinti su ta valhalo situacija. Nes kas jau kas, o valhalas tikrai taip nerasytu be priezasties..

Šį pranešimą redagavo Infest: 2009-09-20, 21:33

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na Valhalai nesinervink, as nedaviau jokiu rekomendaciju Unbroken, dabar matau kad padariau klaida, reikejo pasakyti kad pina turi gauti FNT, bet galvojau suteiksiu as jam laisve tai kovai. Del pralaimejimo nesinervink, si kova visiskai nieko nereiskia.
Na o del suteiktos galios Sin padariau del to, kad zmogelis visa si fjuda buvo seselyje, sumasciau as jam suteikti siek tiek credibility main eventui, nes anksciau jis buvo labai silpnai bukinamas.

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Na visos kovos buvo daugmaz geros,non-stop action stiliuje,taciau velgi kaip ir Valhalas turiu sokiu tokiu priekaistu-visu pirma kodel Hartnett kampe nera Sin ir kodel LOD kampe nera jo palydoves kuri akivaizdziai yra neatsiejama nuo jo gimmicko'o?Ir kaip suprasti ta segmenta sekusi po kovos?Pacioje kovoje Maniac susimusa su Hartnett nepaisant to,kad yra partneriai,o po match'o jie kartu lyg niekur nieko linksmi eina ir draugiskai snekuociuojasi uzkulisiuose?WTF?Nu sorry,bet atrodo nelabai logiskai.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-09-20, 22:35, pasakė:

Na visos kovos buvo daugmaz geros,non-stop action stiliuje,taciau velgi kaip ir Valhalas turiu sokiu tokiu priekaistu-visu pirma kodel Hartnett kampe nera Sin ir kodel LOD kampe nera jo palydoves kuri akivaizdziai yra neatsiejama nuo jo gimmicko'o?Ir kaip suprasti ta segmenta sekusi po kovos?Pacioje kovoje Maniac susimusa su Hartnett nepaisant to,kad yra partneriai,o po match'o jie kartu lyg niekur nieko linksmi eina ir draugiskai snekuociuojasi uzkulisiuose?WTF?Nu sorry,bet atrodo nelabai logiskai.
Paprasta priezastis nesusikalbejimas su bookeriais, kaip pats supranti prie show darbo prisideda ne vienas zmogus, del to kad veliau perskaiciau Unbroken kova gavosi siokia tokia logine klaida, taciau to bs paskirtis buvo nubausti joberius. O del sin nebuvimo, tai logiskai pagalvok, negi psichopatas isdauzes main evento dalyvius negailestingai, gales is niekur nieko pasirodyti tavo kovoja? Jai jis pasirodytu tavo kovoja sumusimo efektas butu kur kas mazesnis, na o dabar jis atejo sulupo savo varzovus ir dingo, kaip cezaris sakydavo atejau, pamaciau nugalejau.

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ale intrigų netrūksta vėl NME :D Inside, n outside of it.

Bet pradedant nuo pradžios: pirmas segemntas su FnT buvo labai gražios pradžios, atmosferą suteikė gerą, nors bendrai esmės/prasmės nelabai supratau asmeniškai. Anyway, suėjo jis. Po to maniškis promo, pirmą kart teko rašyt kalbą, kuri dedama į šou. Pamačiau tame dabar vieną pliusą, kad taip gali susilaukti komentarų apie kalbą, ko itin retai pasitaiko e-fed'uose. Patinka man kelias, kuriuo pasuko šis feud'as. Trūko to aštraus prieskonio ir parako. Dabar jis yra. MJ, kaip priklauso, atsikeršijo, nieko prieš, nors Sin užtat kiek gal ir per daug supermeniškas pasirodė. Iš pradžių pamaniau, kad tie smūgiai MJ į kaklą ir kraujas iš burnos yra ženklas, kad infest dings iš e-fed'ų, bet pasirodo kliuvo beveik tiek ir mano char'ui, tai supratau, kad tai tiesiog kiek per stiprus beatdown. Tokiais atvejais dažniausiai tai būna char'o išlydėjimas, kaip nesenai Damanes.
Opener'is normalus, pabaiga kiek keistoka gal, bet taip turėjo būt. Viskas vietoj.
Skaitant visas segmentas su Answer Jr. pasirodė kvailas ir pasižymėjau į note'ą, kad reiks komentaruose jau staff'ą dėl jo papeikti :D
Antra kova irgi gera, teisinga.
O štai antra dalis Answer'ių šeimos. Šitas davė suprast, pasiaiškino, kad visas Answer Jr angle buvo tik build'as šitam feud'ui ir nieko daugiau. Už tai, kaip suprantu, reikia pagirti Primusą. Patinka man jo book'inimas dėl šitokių dalykų. Galėčiau teigti, kad šis įvykis davė 80proc. build'o visam feud'ui. Pabrėžė naujai besusiformavųsį Speed'o gimmick'ą. Sort of like Y2J's :lol:
Dėl LOD pralaimėjimo, tai taip... Čia buvo klaida. Galima kartais dėl storyline'o duot pergalę kitam žmogui, kai bus nauda feud'ui, bet čia to nėra. Valhalas parašęs tokią kovą bent jau neturėjo gaut pin'o. Nesuprantu, kaip bet kas, rašęs šią kovą, galėtų nupin'inimą duot ne FnT, kurio akivaizdžiai kalba prasčiausia buvo. Ji tiesiog jį gelbėjo nuo squash'o. Na aišku, nėra čia nieko baisaus, ne titulas ar kas čia, bet suprantu puikiai, kaip nervinausi, pralaimėjęs prieš Duncan. Tik tuo atveju tikiu, kad jo kalba geresnė buvo, ko šiuo atveju nėra. Esmė tokiais atvejais, kad po to rašant kalbas, nervas ima, kad tenka aiškintis dėl praėjusio įvykio. Po to skaityt, kaip priešininkas giriasi, nugalėjęs tave. Bet pasitaiko. Valhalai, nenuleisk rankų.
Sekantis segmentas buvo mano rankų. Tai buvo pirmas kartas, bet gal ne paskutinis. Pats pripažinsiu savą klaidą, kad per draugiškai pavaizdavau Maniac ir Hartnett. Jei būčiau rašęs po kovos, būčiau rašęs kiek kitaip. Na bet manau tai ne ką tepakeitė :lol: No harm done?
Main Event aišku buvo MOTN. Tik norėjau daugiau to po kovos užsimezgusio brawl'o. Na manau iki PPV dar laiko yra, tam progų atsiras.

Bendrai Heat - 8/10, and that's a bit above NME averageness :D
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

Del pralaimejimo nesinervink, si kova visiskai nieko nereiskia.

Ane? O tas faktas, kad LOD niekada iki tol nebuvo nupin'intas ar submittintas irgi nieko nereiškia? Vienintelis Lord of Darkness pralaimėjimas buvo jo debiutinėje rumble kovoje, kurioje jis buvo distractintas ir išmestas iš ringo, aišku šitai, kaip ir mano char development/gimmick niekam be manęs nerūpi, nes nesu gavęs nei vienos geros kovos, taip, kelias vidutiniškas(ir tos pvz iš gimmick pusės buvo prastos), pripildytas visokių grumojimų su kardais, be jokios psichologijos. Aš tas kalbas rašiau 2+h writeris abejoju ar prie šitos kovos praleido nors 30 min, kalbos aiškiai neskaitytos, pabaiga/eiga ir laimėtojas akivaizdžiai random. Prie kiekvienos kovos, kurią aš rašiau, nuo pirmos iki paskutinės aš praleidau 2-4h analizuodamas kalbas ir gimmick, kad neduok dieve nieko nenuskriausčiau, bet akivaizdu, kad tai čia nieko nereiškia - galvojat aš neturiu ko veikti be šito dalyko? Aš tas 6+h kurias praleidau šią sav prie NME, jau nekalbant praktiškai apie 3-4h per dieną tom savaitėm kai bookinau šou galėjau labai puikiai suvartoti rašydamas savo romanus arba studijuodamas 3D/HTML/C++ , surengdamas papildomą pasivaikščiojimą su drauge, taip, realiai viską dariau dėl entertainment, tačiau šita dalis kaip ir išmetama į balą, kai bet kas gali ateiti ir be jokio pagrindo lengva ranka nepataisomai sugriauti visa tavo char viziją, kurią build'ini jau 1.5 mėnesio - + dar prie šito niekaip nepaaiškintas palydovės nebuvimas prie ringo, kuriai prilipdyti prie gimmick, jei nebūčiau gavęs leidimo iš Wallerio išvis nebūčiau lindęs į NME. Tai realiai jei net bookeriai/writer'iai nesidomi gimmick'ais/kalbos tai who gives..? Koks tikslas? Net šou komentarą pastaruoju metu tik keli žmonės, nepaisant mano grasinimų, apskritai teikiasi numest ir pusė iš tų nedaugelio komentarų 2-3 eilutės, so aš galutinėj stotelėj jaučiuosi kaip visiškas asilas čia kažką stengdamasis daryt, kai didžiajai daliai į visą šitą +- nusispjaut.
Anyways, ranting ir verkimas(:lol:) baigiasi čia, tai jau nebesvarbu, parašiau paskutinę kalbą ir šitą comment tik dėl tų, kurie nuoširdžiai stengiasi prisidėt ir būt aktyvus šitame dalyke ir jis jiems yra svarbus. Man jis irgi buvo svarbus - daugiau nebe ir jei kam kyla klausimų, ne, pasitraukiu ne dėl šitos kovos, ji paprasčiausiai buvo paskutinis lašas statinėje, "padėjęs" man apsispręsti kaip artimoje ateityje skirstyti prioritetus. I'm out. Gal kartkartėmis vienkartinėmis progomis sugrįšiu booking ar char wise, bet nieko daugiau. That's all.

Infest

Geltonas diržas

• Nariai
0
Na jau, Valhalai, negi tau tikrai butina pasitraukti? Man asmeniskai tavo char - LOD- buvo labai idomus ir nestandartiskas. Visada, isskyrus pora kartu (deja, i ta maza skaiciu iskaitant ir sia savaite), skaitydavau tavo kalbas, kurios man irgi pasirodydavo idomios. Plius, LOD dar laiko NME intercontinental titula ir yra vystomas neblogas feudas. Dar vienas dalykas, tu esi tikrai nuostabus bukeris, jeigu tik teisingai supratau kurias kovas tu bukindavai.
Jeigu jau tikrai nusprendei pasitraukti, tai cia tavo ir tik tavo sprendimas. Taciau prisimink, a couple pf people still care about this :lol:

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Na, visų pirma džiaugiuosi pergale :) Nors kiek praskaidrino mano sėkmės apleistą gyvenimą. Pirmos kovos – kiek moki, tiek gauni, tai čia „(ne)kalbėtojams“ skirta, kitaip sakant taip jiem ir reikia :P Segmentas su Sin siautėjimu: Na, man patiko. Ir nematau aš čia jokio herojiškumo, juk jis nėjo vienas ant dviejų, užpuolė iš pasalų, naudodamasis ginklais kaip ir priklauso heelui, viskas čia normaliai. Juk ne kartą matėme, kaip ir tas pats Džonas Syna guli leisgyvis ringo vidury ;) Toliau, answer – speed feuas: nežinau, man kažkodėl nėra jis įdomus... Kad ir kaip jis neblogai buildinamas, manęs jis nedomina. Bet kaip ir Butautas nežino kodėl Lietuva nesužaidė, taip ir aš nežinau kodėl. Atrodo viskas gerai su juo, bet...
Na, Maniac triumfas, žinoma gal ir nebuvo labai pelnytas, kita vertus, bet jau aš manau, kad advokatų čia nereikia ir wrestleris turi kalbėt pats, taigi LOD galėjo kalbėt vietojs savo sekretorės. Nu nesvarbu. Labai nesigilinsiu į kalbų kokybes, nes mano nuomonė ten dažniausiai būna klaidinga, bet priminsiu Valhalui, kad čia buvo komandinis mačas, o jei pvz krepšinyje vienas žaidėjas įmeta 50 taškų, tačiau kiti 0, o varžovų komanda 55, tai ta komanda ir laimi, nesvarbu kaip gerai tas žaidėjas žaidė. Mintį, manau tikrai pagavai, na dėl to, kas turėjo būt nupinintas manau reiktų nediskutuot, nes tokių atvejų jau buvo nemažai ir manau dar bus. Gal dar kas nors norėjo atlygint Maniacui už praėjusio karto squash (kuris tada buvo IMO tikrai nepelnytas).
ME – visų pirma, tai vietoj Webster turėjo būt Silencer, ir vietoj Oblivion – Clue. Tada kova būtų verta ME vardo. Kitas dalykas, kuris man nepatinka, tai kad visą laiką stengiamais kuo ilgesnę kovą parašyt. Kovą skaičiau greit spaudinėdamas pelę ir nekreipdamas dėmesio ar spėjau perskaityt „sekantį veiksmą“ ar ne, artėjau prie pabaigos.
Na ir dar be ryšio segmentas po tag team kovos, ir nors jau žmonės paaiškino kodėl taip yra, visgi klaida yra klaida ir ši klaida gan grubi. Primusai, duok nurodymus kovų ir bs rašytojams! ;)
-----------------------------------------------------------------------------------
iki šios vietos parašiau viską vakar, bet kai atėjo metas postint, nustojo veikt ugninė lapė. Tad išsisaugojau worde. Na, nežinau kodėl Valhalas išeina, bet nesigilinsiu ir perkalbėt nebandysiu, nors aišku kad jis buvo svarbi ir kokybiška detalė NME mechanizme. Nors manau, Walleriui grįžus dar galima tikėtis ir apsigalvojimo iš Valhalo pusės. :D

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

ME – visų pirma, tai vietoj Webster turėjo būt Silencer, ir vietoj Oblivion – Clue. Tada kova būtų verta ME vardo. Kitas dalykas, kuris man nepatinka, tai kad visą laiką stengiamais kuo ilgesnę kovą parašyt. Kovą skaičiau greit spaudinėdamas pelę ir nekreipdamas dėmesio ar spėjau perskaityt „sekantį veiksmą“ ar ne, artėjau prie pabaigos.

Clue ir buvo jei ką :P O dėl ilgumo tai man rašant pasirodė, kad kaip ME gana trumpą sulipdžiau ;) Čia nuo nuotaikos skaitant turbūt priklauso, nes būna žmonės, kur dėl intro ~200 veiksmų+ kovos skundžias, kad per trumpa :)

Citata

priminsiu Valhalui, kad čia buvo komandinis mačas, o jei pvz krepšinyje vienas žaidėjas įmeta 50 taškų, tačiau kiti 0, o varžovų komanda 55

Na čia jau iš mano varpinės, bet imo vien mano pirma kalba buvo>>2Maniac+Harnett kalbos kartu sudėtos :D Ir jei kas norėtų ginčytis galėčiau pateikti manau gana svarių argumentų ;) Jei būčiau nors sekundei galvojęs, kad galiu gauti sqaush būčiau rašęs trečią kalbą, nes išlaikyti undefeated streak man buvo svarbu. Aišku čia esmė ne tame, kad kažkas kažką ne taip įvertino, čia esmė, kad tos kalbos net nebuvo perskaitytos ir kovos eiga bei laimėtojai parinkti atsitiktinumo keliu.

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0