Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Sin vs Shadow,Single kova

Temoje atsakymų: 4

Shadow

Baltas diržas

• Naujokai
0
Uzgesta sviesa,pradeda ferverkai ir sviesos junginetis pagal Breaking Benjamin - Blow Me Away.Ir iseina John'as "Shadow" Black'as su shinai.Truputi paateina ,bet staigiai sustoja paziuri atgal i isejimus ir ten pasirodo Mr.Hardcore su dviem kedem.Shadow su Mr.Hardcore eina i ringa lėtai artėja ir ramiai.Ilipia i ringa abu pasiima mikrafonus.Shadow pradeda sneketi pirmas,bet ji sustabdo ziurovu suksniai Mr.Hardcore Losser!!Mr.Hardcore Suck!!Shadow is eMo!!Shadow Suck!!Mr.Hardcore neiskentes prabyla:
- Ciaupkit savo sreptuves!?!?Kol as dar geras...
Ziurovai pradeda juoktis is Mr.Hardcore,bet Mr.Hardcore tesia:
Cia atrodo kazkas jums juokinga?As zinau is ko jus plesotes....Jus nepatinka ,kad toki,kaip mes dar esam ciair kovojom sitam ringe.Po to kai as jus gelbejom,po tai kai as atidaviau visa savo gyvenima,Shadow uz jus stovejo pries Sin, o jus taip mums dabar atsilyginat,pasisaipot is musu?As zinojau, kad jus esat nesuauge pirdaliai, kad atemus is jusu daikta, jus is karto praskystat, bet galvojau, kad jus juoketes is tu, kurie jus saugo.Jums nors kas numestu kelis litus jus is kart perbegtume i jo puse arba dar geriau parodytu viena pirsta ir jus tikriausiai nukristumete nuo kedziu is juoko.Gal norit pabandyti bambukai?!?!
Mr.Hardcore pakelia ranka ir atrodo jis tuoj parodys viena pirsta,viduriniji,bet Shadow sustabdo ir prabyla:
-Mr.Hardcore raminkis, raminkis.Jie nezino kiek reikia ,kad igautai tokia forma kaip musu, jiems nerupi nei kiek ruosiesi kovai, nei kiek tai kainuoja tai igyti.Jums zmones rupi tik pasilinksminti ir gerai praleisti laika.Bet mes atleisim jums uz jusu bukas galvas.Jus per Heat galesit tarsi romenai, kurie spresdavo nuzudyti praleimejusi ar ne.O mes busim jusu budeliai, kurie jusu sprendimo klausysim ir pribaigsim varzova arba ne.Kaip jus noresite....
Ziurovai po truputi pradeda atsileistimazeja priesingos reakcijos....Shadow toliau tesia:
-2009 80 30 diena,sekmadieni ivyks keliatas ivykiu:Per sia diena galesite pasidziaugti pastukinems atostogu savaitgalio minutemis,taipogi sia diena jus isvysite 33 NME Heat laida , kurioje as John'as Black'as kausiesiu su Sin.Taip zmones ir vel as su tuo freaker'iu vienam ringe kausiesiu.Bet zmones sie ivykiai yra beprasmei,nes per NME Heat laida pirma karta pamatysim nauja,katik sudaryta NME Tag team'a.Taip ziurovai teisingai girdejot dar viena nauja komanda bus NME.Nereikes kenteti ,nei nuo Sin ,nei nuo The New Age Conquerors kanciu,nes jus apginsim nuokanciu mes, jusu naujoji komanda Ultimate Extreme Team.Shadow ir Mr.Hardcore rankom iskelia, parodydamas jog komanda yra stipriausia, bet Shadow pradeda sneketi toliau:- Po vieno menesio pertraukos Sin'ai ir vel mes kausimes sitam ringe vienas pries viena.Pirma kova nors ir kiek gali gincintis su tavim laimejau as.Laimejau nors ir nesaziningai,nes man pirmam kraujas pasirode,bet teisejas pirma pamate tavo.Tai nereiskia, kad as stipresnis.Todel po pirmos musu kovos visi tik kalbejo jau apie sekancia kova ir lauke su nekantrumu musu susiremimo.Bet Vienas kalbejo kitaip.
Arenoje isijungia ekranas ir jame rodomas Sin reiskiantis apie jo kova su Shadow.

Rodyti pranešimąKakashin, 2009-07-27, 23:24, pasakė:

NU p*** jobbinau paciame trumpiausiame matche koki esu kovojas per e-fed paciam didziausiam sios lygos jobberiui, Negana to dar tesiamas feudas, kai aiskiai buvo pareiksta is musu abieju puses kad mes daugiau nenorim feudinti, beto as esu intercontinental turnyre, o shadow nera.
- Kaip supratau po sito klipo tu mane laikai nevykeliu?Saunu tai suzinoti zmogau,bet per sita artejanty Heat paziuresim,kuris yra nevykelis,o kuris bus baudejas.Sita kova yra ,nei extremali ,nei pirmo kraujo kova ji yra paprasta,jog po sitos kovos issispres viskas.Nebijok Freakeri sitas zmogus stovintis prie manes Mr.Hardcore tikrai netrukdys musu kovai,tu geriau bijok manes,nes as iveikiau viena karta,iveiksiu ir antra.Man tas pats, kad tu ir laimejai kova per Masters of war del sanso kovoti del pagrindinio titulo ,bet kada ir bet kur.As irodysiu ,kad tu laimejai tik del to ,kad manes ten nebuvo.Jai noresi pasneketi mes einam su Mr.Hardcore treniruotis kovai pries tave.
Breaking Benjamin - Blow Me Away skambant muzikai Ultimate Extreme Team iseina is arenos.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Em, ten nebuvo kalbos fragmentas kur Sin citatą įdėjai.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-08-28, 20:56

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Tu ka juokauji? Dar pradedam cituoti postus is pw skilciu. Ten, kur tu cituoji, buvo mano asmenine nuomone o ne Sin nuomone. Isviso reikstis personazo lupomis galima tik kalbu rasymo skiltyje. Negaliu net ant kalbos susikaupti kaip sunervinai.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąKakashin, 2009-08-28, 22:22, pasakė:

Ne į temą
Tu ka juokauji? Dar pradedam cituoti postus is pw skilciu. Ten, kur tu cituoji, buvo mano asmenine nuomone o ne Sin nuomone. Isviso reikstis personazo lupomis galima tik kalbu rasymo skiltyje. Negaliu net ant kalbos susikaupti kaip sunervinai.

Ne į temą
Nesinervink, aš į visus panašius dalykus atsižvelgiu ;) Tegul būna ta citata šiam kartui. Šiaip reikėjo šitą vietą: "Arenoje isijungia ekranas ir jame rodomas Sin reiskiantis apie jo kova su Shadow." kaip nors gudriau parašyt - būtum gal praslydęs, dabar kaip ir logikos nelabai yra, nes ten ne Sin šitą sakė. SEGMENTAS PADIRBTAS. ;)

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Arenoje išjungiamos šviesos. Pradeda groti AFI-Miseria Cantare ir su lyg pirmais dainos akordais nuo rampos iššauna keli fejerverkai. Netrukus pasirodo Sin. „the Freak“ lėtai juda link ringo. Įlipęs į ringą klounas užlipa ant top turnbuckle ir pažiūri į kamerą. Lėtai nulipa ir pradeda kalbėti:
- Shadow, noriu tave pasveikinti, jog sugebėjai mane nugalėti. Nors kovą realiai buvau laimėjęs aš... Na bet tai nėra svarbu. Svarbu yra jog man suteikta proga atrevanšuoti savo vienintelį, vienas prieš vieną, pralaimėjimą. Ir žinai ką aš pastaruoju metu darau su savo progomis? Aš jas išnaudoju. Visai nesenai man buvo suteikta proga nugalėti buvusį NME sunkiasvorių čempioną ir aš jį nugalėjau. Per didžiausią metų ppv man buvo suteikta kita proga. Ir aš ją vėl išnaudojau nugalėdamas tris vyrukus, vienas iš jų, kaip bebūtų keista, buvo tavo naujas partneris Mr.Hardcore. Nugalėjau jį, nugalėsiu ir tave. Dėl jo dalyvavimo mūsų kovoje visiškai nesijaudinu, mielai sutikčiau kovoti vienas prieš jus du, manau, kad dviese, sugebėtumėte man pasipriešinti. Taip kad Mr.Hardcore, jei tau kils bent mažytė mintelė, ar noras išbegti į ringą per mano ir Shadow kovą. Prašau, pasitiksiu tave su nugaras laužančiu Psycho Driver. O kas liečia tave Shadow... tai šita trumpa mudviejų saga užsibaigs per ateinantį Heat. Gali ruoštis, gali treniruotis, na o aš paprasčiausiai laimėsiu ir pratęsiu savo pergalingą kelią link viršūnės.
Sin nuleidžia rankas ir lėtai palieka areną.

Vartotojų skaito šią temą: 4

narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0