Suskamba The Game - Hate it or Love it.Į arena ižengia FnT.Jis eina link ringo.Sustoja prie pat jo, ušliuožia vienu keliu prie virvių.Perlipa per virves, sustoja ringo viduryje.Iškelia viena ranka i viršų ir užlenkia nykštį ir bevardį pirštus, tuo metu pasipila fejerverkai.
Paprašo mikrofono, publika cheerina.Jau nori pridėti mikrofona prie lūpu, tačiau jy vel atitraukia ir klausosi, kaip publika palaiko jį.Galu gale cheeringas dingsta, ir FnT. pradeda kalba.
Wow...Na, tokio sutikimo tikrai nesitikėjau.Po trumpos pertraukos, dėl kurios negalėjau wrestlinti, aš vėl grįžtu su trenksmu i NME.Šįkart gavau Fatal 4'way kova su naujokais, na išskyrus viena... Kyo.Tačiau atrodo, kad Kyo karjeros kreivė vis leidžiasi žemyn.Kai jis buvo su SE, jis dar galėjo kažko pasiekti, tačiau dabar...Jis tik dar viena dulkė, jau ir taip didelėje jų kruvoje.Taigi, mano priešininkai.John Garret, Markas (WHAT???), ir jau anksčiau paminėtatis Kyo.Labai grėsmingai tikrai neatrodo, o ypač po tokios pertraukos, kai mano venomis tiesiog plūsta adrenalinas, ir aš trokštu išmalti tiem nevykėliam marmūzes, kad jie daugiau nekištu nosies i ringą, ir nebenorėtu tokių kovų.Žinote ką, aš tiesiog dievinu, kai ringe būna daugiau nei 2 ar 3 žmones.Tau nereikia kovoti tik prieš viena, tu gali taikytis Į KIEKVIENA.Tokios skerdynės yra tikras rojus.Gal tai kitiems ir nepatinka, tačiau man...Tai mano stichija.Ir tikiuosi, kad šį kartą, viskas eis kaip per sviesta, ir visi mano planai bus ivykditi.Na, o po šitos kovos...Po šitos kovos mano apetitas augs, aš norėsiu vis daugiau ir daugiau, kol galų gale prieisiu prie titulų...Kolkas mano vienintelis tikslas šitoje lygoje yra Intercontinental titulas, dėl kurio aš paaukosiu viską ką turiu.Jei reiks, aš išmesiu 30 žmonių per ringo virves, tačiau tas titulas kabės ant mano peties.Aš su juo per ilgai buvau išsiskyres.Prieš kova su Refresh, dar BWE lygoje, visi kartojo - Tu esi nevykelis, tu nelaimėsi prieš Refresh, jis tau per stiprus, Refresh tikras grandas, ir tu nieko nepadarysi"Tačiau aš jį sudorojau, ir iš jo gavau titulą.Nuo tada, mano vertė tik kyla.Žinoma, buvo ir nuosmukiu, tačiau jie buvo mažesni, nei mano pasiektos pergalės.Ir aš tikiuosi vėl pasiekti tiekpat, kiek buvau pasiekes BWE.Žinoma, čia varžovai daug stipresni, čia DAUG daugiau kovotojų, ir daug daugiau legendų.Tačiau nuo to tik įdomiau.Bus tik įdomiau grumtis iki paskutinio kraujo lašo, kad gaučiau ta titula.Taigi, Garret, Kyo, Markai, ši kova bus tik mano tolimesnis žygis i pergale, na, o jums tikrai reikės labai pasistengti kad mane sustabdytumet.Jei jums tai išvis bus imanoma.Na, o Kyo, su tavimi bus visai kita kalba.Su tavimi reiks kovoti labai atsargiai, nes tikriausiai visi kovotojai žino, kad tu esi gudrus, tačiau ne ant tiek, kad apgautum mane - FnT. Tačiau suklysti galiu ir aš.Taigi, jei pats nesugebėsi išeiti iš ringo, žinosi, kas tau tai padare.NES TAI BUS VIENINTELIS SUMAUTAS DALYKAS KURĮ TU GALĖSI ATSIMINTI.
FnT. meta mikrofona ir išeina iš ringo.
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-08-22, 22:11
Suskamba Korn-Right Now ir į arena įžengia Kyo. Jis nužingsniuoja link ringo ir nusimeta švarka. Jam ilipus į ringa pradeda sproginėti fejewerkai ,o jis užlipes ant turnbuckle nusiima saulės akinius.
-Tai tavo stichija? Tu sudaužysi mane? Žinai tai gal ir tavo stichija jei koveisi vien tik su nevykeliais, kiekvienas turim savo stichija. Aš laimėti prieš visus, o tu laimėti prieš nevykelius! FnT tau patikdavo kovoti Fatal 4-Way matčuose, dabar bus kitaip. Tau nepatiks kovoti šiame matče, nes jame dalyvausiu aš. Tikriausiai prisimeni tą Kyo per kurį tu praradai šansus į Tag Team titulus, tą per kurį tu Batle Royal kovoje buvai eliminuotas antras! Ir dar sakai nuosmukiai nėra tokie dideli kaip pergalės! Na jei taip tai tada aš išvis neturėjau nuosmukiu! Mano kreivė nesileidžia! Tai buvo vienintelis nedidelis kovoje su Sick Extreme Last Man Standing kovoj ,bet žiūrint į kitus matčus reikia konstatuoti fakta ,kad tu negaluoji ir tos atostogos tikriausiai visgi neišėjo tau į nauda. Tu kausiesi iki paskutinio kraujo lašo ,tikiuosi čia buvo tik vaizdingas sakinys ,nes kitaip aš tave priversiu nukraujuoti ir mirti kaip šiūkšle kuri tu jau esi! Man nereikės taves apgaudinėti FnT, aš tave galiu nugalėti vien tik savo technikos pastangomism, aš įveikiau ne viena žmogu, aš priverčiau vienas iš geriausiu ,o gal geriau sakykim protingiausiu tag team Nacius žiurėti kaip kabinu lagaminėli. Pasakyk kodėl man turėtu būt sunku nugalėti tave. Tu nesustabdomas tu nenugalimas, tu laimėsi prieš mane. Tu įveiksi kiekviena ir laimėsi NME Intercontinentinal titulą ,bet pala...Tai tavo žodžiai! Bet Faktai ir istorija sako ką kita tu nesi nenugalimas tu turi suklupimu ir nebetkokių. Tačiau užteks žiūrėti į praeiti aš žinau ,kad tave nugalėsiu ne pagal pergalių ir pralaimėjimų skaičiu. Aš žinau tai pagal tai kaip mes kaunamės ir kaip mūsų lygiai skiriasi. Niekas nesiskiria, rytojus toks pats kaip ir vakar diena. Aš vis galiu nugalėti tave. Stipresni laimi prieš silpnesnius ir aš įrodysiu šitą fakta. Aš būsių stipresnis ,o tu būsį silpnesnis. Optimizmas nedaro nieko blogo ,bet piktnaudžiauti juo neverta. Nesvarbu FnT ar Singles,ar Triple Threat ar 4-Way, aš tave įveiksiu. Kaip ir tuos du. O taip... Vos nepamiršau Marko ir John Garret kuris išvis kiek sekiau Heat kai kuriose kovose atliko puiku humoristo vaidmėnį, jis talentingas jis puikus ,bet dėja ne kovoje, John Garret yra puikus humoristas ,bet labai prastas wrestleris. Nežinau kas turi nutikti ,kad JG laimėtu prieš mane. Markas, nežinau kas jis ,bet tiesa sakant man ir nerūpi. Tiesa tikiuosi ,kad netaps eilinis šių menkystų(rodo į žiurovus) padlaižys. Dėja jam nepasisekė su debiutu ,nes jis pralaimės, prieš mane. Protingesnis 4-Way kovoje manes venks ,kad nepabaigtu kovos nupinintas. Daug pagyrų? Na aš užsitarnavau viska ,ne kaip jūs. Aš įveikiau Nacius, aš įveikiau S-E, aš įveikiau visus BWE Batle Royal dalyvius. Nepatinka? Per mažai? Jums nebus per mažai kai aš laimėsiu rytojaus mačą, gailėsitės prašėsi daugiau, gailėsitės praše daugiau įrodymų ir atsiprašinėsite FnT, John Garret ir Marko. Kodėl? Nes jie būs šio dar vieno įrodymo aukos, po kurio jūs nuo jų nusisuksite ,nes jie nepatenkino jūsų savimeilės, nenugalėjo manęs. FnT manęs nereikia saugotis, koks gi skirtumas? Visvien neapsisaugosi. Galų gale gailėsies ,kad metei man iššukį.
Kyo palieką areną.
-Tai tavo stichija? Tu sudaužysi mane? Žinai tai gal ir tavo stichija jei koveisi vien tik su nevykeliais, kiekvienas turim savo stichija. Aš laimėti prieš visus, o tu laimėti prieš nevykelius! FnT tau patikdavo kovoti Fatal 4-Way matčuose, dabar bus kitaip. Tau nepatiks kovoti šiame matče, nes jame dalyvausiu aš. Tikriausiai prisimeni tą Kyo per kurį tu praradai šansus į Tag Team titulus, tą per kurį tu Batle Royal kovoje buvai eliminuotas antras! Ir dar sakai nuosmukiai nėra tokie dideli kaip pergalės! Na jei taip tai tada aš išvis neturėjau nuosmukiu! Mano kreivė nesileidžia! Tai buvo vienintelis nedidelis kovoje su Sick Extreme Last Man Standing kovoj ,bet žiūrint į kitus matčus reikia konstatuoti fakta ,kad tu negaluoji ir tos atostogos tikriausiai visgi neišėjo tau į nauda. Tu kausiesi iki paskutinio kraujo lašo ,tikiuosi čia buvo tik vaizdingas sakinys ,nes kitaip aš tave priversiu nukraujuoti ir mirti kaip šiūkšle kuri tu jau esi! Man nereikės taves apgaudinėti FnT, aš tave galiu nugalėti vien tik savo technikos pastangomism, aš įveikiau ne viena žmogu, aš priverčiau vienas iš geriausiu ,o gal geriau sakykim protingiausiu tag team Nacius žiurėti kaip kabinu lagaminėli. Pasakyk kodėl man turėtu būt sunku nugalėti tave. Tu nesustabdomas tu nenugalimas, tu laimėsi prieš mane. Tu įveiksi kiekviena ir laimėsi NME Intercontinentinal titulą ,bet pala...Tai tavo žodžiai! Bet Faktai ir istorija sako ką kita tu nesi nenugalimas tu turi suklupimu ir nebetkokių. Tačiau užteks žiūrėti į praeiti aš žinau ,kad tave nugalėsiu ne pagal pergalių ir pralaimėjimų skaičiu. Aš žinau tai pagal tai kaip mes kaunamės ir kaip mūsų lygiai skiriasi. Niekas nesiskiria, rytojus toks pats kaip ir vakar diena. Aš vis galiu nugalėti tave. Stipresni laimi prieš silpnesnius ir aš įrodysiu šitą fakta. Aš būsių stipresnis ,o tu būsį silpnesnis. Optimizmas nedaro nieko blogo ,bet piktnaudžiauti juo neverta. Nesvarbu FnT ar Singles,ar Triple Threat ar 4-Way, aš tave įveiksiu. Kaip ir tuos du. O taip... Vos nepamiršau Marko ir John Garret kuris išvis kiek sekiau Heat kai kuriose kovose atliko puiku humoristo vaidmėnį, jis talentingas jis puikus ,bet dėja ne kovoje, John Garret yra puikus humoristas ,bet labai prastas wrestleris. Nežinau kas turi nutikti ,kad JG laimėtu prieš mane. Markas, nežinau kas jis ,bet tiesa sakant man ir nerūpi. Tiesa tikiuosi ,kad netaps eilinis šių menkystų(rodo į žiurovus) padlaižys. Dėja jam nepasisekė su debiutu ,nes jis pralaimės, prieš mane. Protingesnis 4-Way kovoje manes venks ,kad nepabaigtu kovos nupinintas. Daug pagyrų? Na aš užsitarnavau viska ,ne kaip jūs. Aš įveikiau Nacius, aš įveikiau S-E, aš įveikiau visus BWE Batle Royal dalyvius. Nepatinka? Per mažai? Jums nebus per mažai kai aš laimėsiu rytojaus mačą, gailėsitės prašėsi daugiau, gailėsitės praše daugiau įrodymų ir atsiprašinėsite FnT, John Garret ir Marko. Kodėl? Nes jie būs šio dar vieno įrodymo aukos, po kurio jūs nuo jų nusisuksite ,nes jie nepatenkino jūsų savimeilės, nenugalėjo manęs. FnT manęs nereikia saugotis, koks gi skirtumas? Visvien neapsisaugosi. Galų gale gailėsies ,kad metei man iššukį.
Kyo palieką areną.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0