Kas tai buvo? gal paukštis? gal lėktuvas? ne!!! Tai Maniac!!! Greitas, vikrus, gudrus, apsukrus, stiprus, gražus ir protingas! Kaip visada pasiruošęs savo fanam suteikti ekstazę, kai jie eis iš proto po nuostabių veiksmų kombinacijos! Ringo genijus! Turiu labai svarbią žinutę visiems NME žiūrovams. per sekantį HEAT sužinosit tris pretendentus į NME Intercontinental diržą. Na gerai, nemalsiu šūdo, sužinosit mano varžovus per Masters of War II. Kaip pasakytų vienas malonus pilietis Chain'as, išmalsiu snukius keletui varžovų per Heat, kaip pasakyčiau aš pats, sulaužysiu kelis stuburus, prakirsiu kelias galvas ir praliesiu ežerą kraujo. Netiesa, kad pasaulį valdo pinigai, pasaulį valdo Maniac! Visi matėt, kaip praeitą savaitę aš nuknisau 69 merginas iš vieno glušo senio. Ne kiekvienas žmogus išdrįstu vogti iš JO. Netgi ne kiekvienas išdrįstu tarti jo vardą, bet Maniac niekada nepaisė tariamų autoritetų ir jam negaliojo žodžiai "pagarba vyresniems, labiau patyrusiems". Visi atsimenate, kaip jau pirmomis dienomis savo kovotojo karjeroje aš drąsiai stojau skersai kelio tokioms legendoms kaip Answer, kurį vėliau lengvai nušlaviau, po to Berlyno atstumtieji, prieglaudą ir pastogę suradę Naciai, kurie daugybę kartų krito nuo Maniac rankos ir dar devynios galybės praeityje žinomų vardų buvo paženklinti pralaimėjimais prieš Maniac. Tad ir pastarasis nukriošėlis man yra nebaisus ir esant reikalui mielai ištaškyčiau jo dirbtines smegenis šio ringo kampuose. (Maniac specialiai nesako vardo žmogaus apie kurį kalba, kad galėtų reikalui esant išsisukti "jeigu ką") Daug didžių žmonių stovėjo ringe iškėlę rankas ir džiaugėsi iškovotais titulais, bei dabar gali vadinti save legendomis. Maniac nusprendė, kad ir jis gali būti legenda! Tačiau pagal legendos apibrėžimą, Maniac karjera yra per trumpa, kad jį būtų galima vadinti legenda. Tačiau įspūdingas pergalių sąrašas pranoksta daugelio legendų pasiekimus. Todėl nutariau pakeisti žodžio "legenda" reikšmę. Nuo šiol legendos vardu galės vadintis tie, kurie visą laiką yra federacijos, kurioje kaunasi, pagrindiniai veidai. Ne tie, kurie turi "ryškią" istoriją, bet tie kurie stovi viršuje dabar ir diktuoja savo sąlygas! Nes pagal dabar jau oficialiai nebegaliojantį legendos apibrėžimą, taip vadinami kovotojai savo karjerose yra patyrę ir galybes nuosmukių. jie laimi, jie pralaimi, vėl laimi, vėl pralaimi ir taip pasaka be galo. o štai pažiūrėkit į Maniac! Jis visada diktuoja sąlygas visiem esantiems ringe ir netgi už jo ribų, jis niekada neparpuola veidu į purvą. Taip kaip ir priklauso tikram čempionui - legendai! Nors ir retkarčiais fortūna iškrečia kokį pokštą ir pakiša Manijakui kiaulę, kas įtakoja vėlesnį teisėjo sprendimą atiduoti Manijako pergalę jo varžovui, tačiau tokie likimo posūkiai nebaisūs, nes juos Maniac įveikia tarsi sėdėdamas už saugiausio automobilio Peugeot vairo. Nors nežinau, kam aš jum tai pasakoju, jau daugybę kartų matėt, kaip Maniac ateina į ringą, laimi ir išeina. Ne išimtis ir šis Heat! Kai viskas bus baigta, palaikomas savo ištikimų fanų Maniac galės iškėlęs galvą pasakyti: ATĖJAU, PAMAČIAU, NUGALĖJAU!
Nesvarbu, kad reikės kautis su ilgalaikiu priešu Chain, kuris kartą įpylė šaukštą deguto į medaus statinę, nors vėliau pats turėjo ją susrėbti. Taip pat reikės ir akis į akį susidurti su buvusiu geru draugu, tikru vakarėlių liūtu Sick Extreme. Su juo praleidom gerų vakarų, kai ūždavom seksualių merginų apsuptyje. Tačiau šis sportas yra toks dalykas, kad negali turėti draugų, nes bet kada gali reikėti duoti jiems į snukį. Nors protas liepia susilaikyti, bet noras ir pareiga laimėti neleidžia to padaryti. Kitas žmogelis kuris suksis šitoj mirtinoj karuselėj - John Garret. Šitą vardą pirmą kartą išgirdau tik kaip man atsiuntė e-mail, kad kovosiu šį sekmadienį. Nemačioj jo laikraščiuose, televizija jam dėmesio irgi stokoja, tačiau, aš jam skirsiu šiek tiek dėmesio. Pavyzdžiui kelis veidą deformuojančius spyrius į antakį, vieną kitą metimą iš ringo ir pabaigai gražuolį M-Buster.
Nu ką, atrodo viską pasakiau, šiandien aš labai nekalbus, nes visos mintys sukasi apie pinigus. Kai visas pasaulis išgyvena krizę, reikia suktis kaip išmanai. Todėl tas aukso gabalas kurį gausiu už pergalę per MOW II man bus labai naudingas. Lombardas už jį man paklos nemažai litų, tai gal pavyks pasisiųti naują kaukę, ši jau pradėjo plyšti.
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-09-16, 14:09