Titatrone ir TV ekranuose rodomas šis, Heat pristatantis klipas:
O dabar, su mikrofonu ringe, pranešėjas Jonas Radzevičius, kuris sako:
- Ponios ir ponai, šiltai sutikite, NME GM Marcus Ulivieri!
Fanai ploja ir skambant nemirtingam hitui Felicita, arenoje pasirodo Marcus Ulivieri. Jis atrodo gerai nusiteikes ir iskart nueina i ringa. Paima iš Radzevičiaus mikrofoną ir kalba:
- Buongiorno Lietuva. Koksai aš laimingas galėdamas jūs visus čia taip pamatyti, dar ypač po taip gerai nusisekusio renginio kaip praeitos savaitės HEAT atidarymas. Visų žmonių kiek tik klausdavau, visi man atsakydavo, kaip jiems patiko visas tas renginys. TV Antenoj vakar pažiūrėjau į reitingus ir jais taip pat likau patenkintas, nes man tai be abejo atnešė labai daug pinigų, todėl aš nemažinsiu tempo ir toliau kaupsiu jums staigmenas. Pradėsiu nuo to, kad Rugpjūčio 16 diena bus magiška diena. Ir žinote kodėl? Ne, į Lietuvą neatvažiuoja Andrea Bocelli, o Italijos futbolo rinktinė irgi atostogaus. Tačiau bus dar geresnis įvykis. Tą dieną vyks pirmasis šio sezono PPV. Jo pavadinimas yra....Ar jūs tikrai norite tai žinoti? Ar jūs pasirengę? Klausykit atidžiai pirmasis 2009-ųjų NME PPV bus Masters of War II.
NME fanai arenoje tiesiog sprogsta iš džiaugsmo ir patenkintas Ulivieri kalba toliau:
- O taip... Neabėjoju, kad jūs visi puikiai atsimenate koksai jisai geras pernai išėjo, kokie visi laimingi buvo. Manot, kad Unforgettable buvo metų renginys? Klystate, žiauriai klystate. Masters of War, štai kas yra įspūdingiausia prowrestlingo fiesta pasaulyje. Taigi, eisiu prie reikalo. Kaip jau visi žinote, NME neturi vis dar savojo karaliaus. Niekas nėra iškovojęs NME sunkiasvorių titulo, niekas negali teigti, kad aplink jį ir sukasi visa NME. Šitą dalyką reikia pataisyti, todėl štai ką aš jums visiems pasakysiu: Ateinanti ŠEŠTADIENĮ per NME HEAT vyks dvi kovos, kurios vadinsis Road to Masters of War. Tas dvi kovas apims visas NME rosteris. Tos dvi kovos, bus dvi Battle Royal, kurių dalyviai bus atrenkami burtu keliu. Kiekvieną mačą pradės du kovotojai ir kas dvi minutes į ringą ateis po kitą kovotoją. Kovotojas eliminuojamas kai jis yra permetamas per viršutinę virvę. Kai ringe liks paskutiniai du dalyviai, jie kovos pagal paprastas taisykles: galios pin, submission, dq, countout. Ir tas žmogus, kuris pribaigs varžovą laimės mačą. O abiejų mačų nugalėtojai susikaus tarpusavyje per Masters of WAR pagrindinėje kovoje dėl didžiausio titulo PW pasaulyje NME pasaulio sunkiasvorių titulo. Tačiau tai bus kitą kartą, o ir dabar mūsų laukia puikus vakaras, todėl nieko nelaukim ir pradėkim!
Jason Speed vs. The Maniac
Singles match
Jason Speed comes out of retirement!
Spoiler'is
Pradeda groti Liquido - Narcotic ir išeina The Maniac. Sustoja ant rampos, sukryžiuoja rankas prie krūtinės ir pasilenkia. Vaizdas iš toli, šauna fejerverkai ir Maniac išskleidžia rankas į šonus. Nueina link ringo, laipteliais užlipa, bei peršokdamas virves atsiduria ringe. Užlipa ant TB, ir kai pakelia rankas vėl šaudo fejerverkai. Baigus šaudyt fejerverkams nulipa nuo tb ir truputį pavaikšto ringe.
Nutyla Manijako muzika. Arenoje įsivyrauja šurmulys ir laukimas. Laukimas kažko didingo. Jaučiasi ore tvyranti įtampa. Arenoje pritmesta šviesos. Iššauna įspūdingi fejerverkai ir pasigirsta pirmieji Fozzy dainos Enemy akordai! Publika šėlsta, jie žino kas tuo pasirodys. Ir netrukus ant rampos pasirodo legenda Jason Speed! Minia kelia nežmonišką triukšmą, 15-metės mergaitės verkia, apsauga vos sulaiko jas už apsauginės tvorelės, jos nori Jasono! Jasonas lėtai flirtuodamas su publika nueina į ringą. Užlipa ant visų keturių ringo kampų ir paflirtuoja su fanais. Baigia groti jo muzika, Jasonas jau pasiruošęs savo debiutui NME.
Maniac taip pat pasiruošęs, teisėjas patikrina abu kovotojus ir gongas skelbia apie kovos pradžią!
Nutyla Manijako muzika. Arenoje įsivyrauja šurmulys ir laukimas. Laukimas kažko didingo. Jaučiasi ore tvyranti įtampa. Arenoje pritmesta šviesos. Iššauna įspūdingi fejerverkai ir pasigirsta pirmieji Fozzy dainos Enemy akordai! Publika šėlsta, jie žino kas tuo pasirodys. Ir netrukus ant rampos pasirodo legenda Jason Speed! Minia kelia nežmonišką triukšmą, 15-metės mergaitės verkia, apsauga vos sulaiko jas už apsauginės tvorelės, jos nori Jasono! Jasonas lėtai flirtuodamas su publika nueina į ringą. Užlipa ant visų keturių ringo kampų ir paflirtuoja su fanais. Baigia groti jo muzika, Jasonas jau pasiruošęs savo debiutui NME.
Maniac taip pat pasiruošęs, teisėjas patikrina abu kovotojus ir gongas skelbia apie kovos pradžią!
Sekantis veiksmas
Na ką, laukimas pagaliau baigtas!
Sekantis veiksmas
Jason Speed oficialiai grizta is pensijos ir zengia i NME ringa!
Sekantis veiksmas
Koks puikus budas pradeti si sou
Sekantis veiksmas
Speed dar pramankština savo sąnarius
Sekantis veiksmas
Maniac pasiruošęs ir puola į ataką
Sekantis veiksmas
Jo Cholthesline bandymas
Sekantis veiksmas
nėra! JS pasilenkia! Maniac prabėga!
Sekantis veiksmas
JS džiaugiasi, tačiau gauan dropkick į nugarą!
Sekantis veiksmas
nenugriūna, tik priklaupia bei greit atsistoja
Sekantis veiksmas
jis mato, kad Maniac nesiruošia juokauti
Sekantis veiksmas
Jie susikimba
Sekantis veiksmas
Maniac bando suplexint Speedą
Sekantis veiksmas
bet JS nesileidžia
Sekantis veiksmas
Speed bando tą patį
Sekantis veiksmas
irgi nesėkmingai
Sekantis veiksmas
vėl chaino bandymas
Sekantis veiksmas
Bet Speed užkiša koją už Maniaco kojos ir neleidžia savęs pakelti
Sekantis veiksmas
Chain susinervinęs atsikabina nuo JS
Sekantis veiksmas
European uppercut nuo Maniaco!
Sekantis veiksmas
Chop!
Sekantis veiksmas
dar vienas
Sekantis veiksmas
Maniac Irish whipina JS į ringo kampą
Sekantis veiksmas
Bet prieš pat kampą JS sustoja ir neatsitrenkia į jį
Sekantis veiksmas
o čia jau pareina Maniac su Spear bandymu!
Sekantis veiksmas
JS pasitraukia!
Sekantis veiksmas
Maniac pečiu kala į plieninį vamzdį!
Sekantis veiksmas
Speedo roll-up
Sekantis veiksmas
1..
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
rope break!
Sekantis veiksmas
Speed patraukia Maniacą į ringo vidurį
Sekantis veiksmas
bet Maniaco netikėtas school boy
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Kicko out! Vos vos suspėja Jason Speed kick-outint!
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai tuoj atsistoja
Sekantis veiksmas
Speed atlieka big punch
Sekantis veiksmas
tada elbow smash
Sekantis veiksmas
overhand chop!
Sekantis veiksmas
Maniac apsvaigęs
Sekantis veiksmas
JS tuo naudojas ir bėga į virves esančias už Maniaco
Sekantis veiksmas
grįžta
Sekantis veiksmas
Runnig bulldog!
Sekantis veiksmas
Bet JS blogai suima Maniaco galvą ir vienas teškiasi į grindinį
Sekantis veiksmas
Maniac gan greit atsigauna ir pamato gulintį Speed
Sekantis veiksmas
kol Speed lėtai bando stotis, Maniac pradeda spardyti JS
Sekantis veiksmas
į pilvą, kojas, net ir į galvą
Sekantis veiksmas
teisėjas tuoj stabdo šią Maniaco agresiją
Sekantis veiksmas
nustumia jį į šoną ir leidžia JS atsistoti
Sekantis veiksmas
Speed atsistoja
Sekantis veiksmas
Jie vėl suartėja
Sekantis veiksmas
Butthead!
Sekantis veiksmas
oj, headbutt (nuo Speed)
Sekantis veiksmas
Maniac susiima už veido
Sekantis veiksmas
J-HeadKicker!!!
Sekantis veiksmas
Tačiau JS nepataiko!
Sekantis veiksmas
ir Maniac kontraatakuoja inverted DDT veiksmu!
Sekantis veiksmas
pin
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
petys į viršų!
Sekantis veiksmas
Maniac atsistoja, bet Speed irgi neužsisėdi ant grindų
Sekantis veiksmas
Tačiau kol JS stojais Maniac atlieka Fame-asser!
Sekantis veiksmas
Speed vėl pritrėkštas!
Sekantis veiksmas
Bet Maniac šį kart nebando pinint
Sekantis veiksmas
Jis pasikelia Speed
Sekantis veiksmas
užsikelia jį ant pečių!
Sekantis veiksmas
M-Buster is coming!
Sekantis veiksmas
Bet Jason nušoka! Jis už nugaros Manijakui! Ideali padėtis atlikti Fast death!
Sekantis veiksmas
Bet Speed kažko pasimeta
Sekantis veiksmas
Speed šiandein kaip ne savas!
Sekantis veiksmas
Manaic per tą laiką atsisuka
Sekantis veiksmas
JS bent suspėja trikntelėti kumščiu per veidą kaukėtajam manijakui
Sekantis veiksmas
Maniac susiėmęs už veido
Sekantis veiksmas
Speed bėga į virves
Sekantis veiksmas
bandys atlikti springboard crossbody
Sekantis veiksmas
ouch! Nuslysta koja nuo virvės ir Speed nugara trenkiasi į ringo grindis
Sekantis veiksmas
Maniac tai pamatęs greit pinina
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Rope break!
Sekantis veiksmas
Maniac dabar nusitempia Speed į ringo vidurį
Sekantis veiksmas
Ir lipa ant TB
Sekantis veiksmas
Bet Speed spėja atsistoti
Sekantis veiksmas
nereikėjo Manijakui maivytis prieš pacankes!
Sekantis veiksmas
Speed irgi užlipa ant ringo kampo!
Sekantis veiksmas
jis suima Maniac per kaklą!
Sekantis veiksmas
ar tik nebus superplex?
Sekantis veiksmas
Maniac nesileidžia žiauriai sviedžiamas
Sekantis veiksmas
Speed visaip stengiasi permesti Maniac
Sekantis veiksmas
Maniac priešinasi kaip Raudonkepuraitė priešinosi vilkui
Sekantis veiksmas
Maniac bando kontraatakuoti superhurancanrana vieksmu!!!
Sekantis veiksmas
Oh my fuckin GOD!
Sekantis veiksmas
Tačiau Speed tvirtai įsikimba į TB ir Maniac skrenda žemyn vienas!
Sekantis veiksmas
BOOOM! Štai taip jis teškiasi
Sekantis veiksmas
Maniac guli ant nugaros!
Sekantis veiksmas
Speedo moonsaultas!
Sekantis veiksmas
eina na
Maniac spėja pasitraukt
Sekantis veiksmas
Vaijzdialis nikoks
Sekantis veiksmas
Bet Maniac atrodo susižalojęs koją
čia turbūt po nesėkmingos huracanranos
Sekantis veiksmas
Jis stojasi tik virvių pagalba
Sekantis veiksmas
Speed nors ir kankinamas skausmų, bet irgi stojasi
Sekantis veiksmas
Maniac atsitojo pirmas tai naudojasi proga pailsėti ringo kampe
Sekantis veiksmas
Speedui prireikia laiko
Sekantis veiksmas
Bet jis atsistoja
Sekantis veiksmas
Maniac prieina prie jo
Sekantis veiksmas
kelia sau ant pečių!
Sekantis veiksmas
Vėl bus M-Buster bandymas?!?
Sekantis veiksmas
atrodo!
Sekantis veiksmas
Bet Manijako koja neleidžia jam užsikelti Speed ant pečių!
Sekantis veiksmas
Speed vėl už nugaros Manijakui!
Sekantis veiksmas
paima jo rankas!
Sekantis veiksmas
apsisuka!
Sekantis veiksmas
Fast death is coming!
Sekantis veiksmas
Tačiau Maniac nustumia Speed nuo savęs!
Sekantis veiksmas
Speed trenkiasi į teisėją ir jį pargriauna!
Sekantis veiksmas
Maniac stypčioja ant vienos kojos!
Sekantis veiksmas
Tai pamatęs Speed prišoka ir
Sekantis veiksmas
J-Headkicker!!!
Sekantis veiksmas
Connects! Tarsi su Nokiaos pagalba
Sekantis veiksmas
Maniac krenta kaip medis pakirstas audros
Sekantis veiksmas
Speed iškart pinina!
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
teisėjo tai nėra
Sekantis veiksmas
Bet Maniac kietai miega
Sekantis veiksmas
Speed pats atsitempia apsnūdusį teisėją
Sekantis veiksmas
ir vėl užmeta savo ranką ant Maniac!
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Sekantis veiksmas
Shuolder up!!! Maniac dar gali kovot!
Sekantis veiksmas
Speed nepatenkintas teisėjo darbu atsistoja aiškintis!
Sekantis veiksmas
Teisėjas kiek apsvaigęs aiškina, kad viskas čia normaliai
Sekantis veiksmas
Speed pamėlynuoja iš pykčio
Sekantis veiksmas
Jis nusprendžia, kad nieko vis tiek nebus ir reikia grįžti prie varžovo
Sekantis veiksmas
Jis atsisuka į Maniac ir...
Sekantis veiksmas
Small Package!
Sekantis veiksmas
Teisėjas šįkart savo vietoje!
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Jasonas kick-outina!
Sekantis veiksmas
Bet jau per vėlu!
Sekantis veiksmas
Kovos nugalėtojas - Maniac!
Sekantis veiksmas
Jasonui atvėpsta žandikaulis, kai suprato, kas ką tik įvyko
Sekantis veiksmas
Jis išsprogusiom akim žiūri į teisėją
Sekantis veiksmas
Pradeda nugalėtojo garbei skambėti Liquido - Narcotic
Sekantis veiksmas
Bet Maniac neina iš ringo, jis stebi kaip Speed rėkia ant teisėjo
Sekantis veiksmas
Galiausiai Speed teisėjui garsiai surėkęs žodį ASILAS!, atsisuka į Maniac
Sekantis veiksmas
Maniac prieina arčiau ką tik nugalėto varžovo
Sekantis veiksmas
Ir ištiesia jam ranką! Koks puikus profesionalumo pavyzdys!
Sekantis veiksmas
Jasonas ironiškai šypsosi
Sekantis veiksmas
Ar paspaus jis Maniako ranką?
Sekantis veiksmas
Speed numoja ranka į varžovą!
Sekantis veiksmas
Jis papurto galvą!
Sekantis veiksmas
Ir išlipęs iš ringo, patraukia link entrance rampos!
Sekantis veiksmas
Kas gi apsėdo naująją NME žvaigždę? Matyt žino tik jis pats...
Sekantis veiksmas
Pakeliui Speed nesusidaužia rankomis su fanais, jis labai piktas
Sekantis veiksmas
Na o Maniacui tai netrugdo švesti, skambant Narcotic dainai, jis patauntina ir po to taip pat palieka ringą.
Rodoma NME drabužinėje:
Spoiler'is
Joje sėdi visiem pažįstamas, šiandien nekovojantis Bottom. Į locker room ateina Jason Clue. Jis pasisveikina:
- Sveikas, Bottom, malonu tave matyti.
- Sveikas, Jasonai, man taip pat. Ką čia veiki?
- Ką aš čia veikiu? Hm...geras klausimas...Gal aš čia dirbų? O taip, aš čia dirbų! Aš ka tik grįžau iš Ulivierio kabineto, kur ką tik pasirašiau sutartį.
- Ooo. Sveikinu!
- Tu manęs nesveikink. Čia aš turėčiau tave sveikint. Girdėjau, kad prieš pora dienų buvo tavo gimtadienis...
- Aha, buvo...
- Tai sveikinu!
Abu vyrai paspaudžia rankomis. Bottom sako:
- Tu labai nespausk, ranka vis dar traumuota po praeitos savaitės karo.
- Po tokios pergalės, kokią turėjai prieš Impaler, jau traumos turėtų nesijausti. Buvo įspudinga
- Na, dėkui, dėkui.
- Nėra už ką. O kaip ta tavo trauma? Juk kitą savaitę bus svarbūs mačai dėl vietų MOW II main evente dėl NME titulo. Kaip bus?
- Bus taip pat, kaip buvo visą mano karjerą ir aplamai gyvenimą kad ir kas būtų, aš kovosiu!
- Beje, Ulivieri jau ištraukė burtus į tuos mačus, tai davė man žvilgtelti. Tai gera žinia tau mes kovosime skirtinguose mačuose.
- Gera žinia man? Gera žinia man yra, tai kad galbūt gausiu tave MOW II main evente. O tada jau ir pirmasis NME titulas suras naujus namus
- Džiugu, kad bent esi tokios geros nuotaikos. Kiek ten sakei tau suėjo? 29-eri. Tai tegu gija tavo ranka. Linkiu gimtadienio proga sveikatos...senuk!
Bottom nusišypso, o Clue išeina iš drabužinės.
Joje sėdi visiem pažįstamas, šiandien nekovojantis Bottom. Į locker room ateina Jason Clue. Jis pasisveikina:
- Sveikas, Bottom, malonu tave matyti.
- Sveikas, Jasonai, man taip pat. Ką čia veiki?
- Ką aš čia veikiu? Hm...geras klausimas...Gal aš čia dirbų? O taip, aš čia dirbų! Aš ka tik grįžau iš Ulivierio kabineto, kur ką tik pasirašiau sutartį.
- Ooo. Sveikinu!
- Tu manęs nesveikink. Čia aš turėčiau tave sveikint. Girdėjau, kad prieš pora dienų buvo tavo gimtadienis...
- Aha, buvo...
- Tai sveikinu!
Abu vyrai paspaudžia rankomis. Bottom sako:
- Tu labai nespausk, ranka vis dar traumuota po praeitos savaitės karo.
- Po tokios pergalės, kokią turėjai prieš Impaler, jau traumos turėtų nesijausti. Buvo įspudinga
- Na, dėkui, dėkui.
- Nėra už ką. O kaip ta tavo trauma? Juk kitą savaitę bus svarbūs mačai dėl vietų MOW II main evente dėl NME titulo. Kaip bus?
- Bus taip pat, kaip buvo visą mano karjerą ir aplamai gyvenimą kad ir kas būtų, aš kovosiu!
- Beje, Ulivieri jau ištraukė burtus į tuos mačus, tai davė man žvilgtelti. Tai gera žinia tau mes kovosime skirtinguose mačuose.
- Gera žinia man? Gera žinia man yra, tai kad galbūt gausiu tave MOW II main evente. O tada jau ir pirmasis NME titulas suras naujus namus
- Džiugu, kad bent esi tokios geros nuotaikos. Kiek ten sakei tau suėjo? 29-eri. Tai tegu gija tavo ranka. Linkiu gimtadienio proga sveikatos...senuk!
Bottom nusišypso, o Clue išeina iš drabužinės.
Rodomas koridorius:
Spoiler'is
Ten eina The Shadow. Prie jo pribėga kažkoks vaikinas. Jis sako.
- Pone, su jumis nori susisiekti vienas žmogus.
- O, tai turbūt bus Marcus Ulivieri, - teištaria patenkintas Shadow.
Jis nuseka tą vaikiną. Jie nueina į kažkokį kambarėlį. Vaikis staigiai išbėga ir užrakina duris. The Shadow pribėga prie durų ir pradea jas daužyti. Staiga kambarėlyje kuriame buvo tamsu įsižiebia šviesa. Tai žvakė. O ją laiko - The Freak!
- Sveikas atvykęs į mano valdas, - taria Sin.
- Išleisk mane, asile!
- Mano namie, su manimi - miekas taip nešnekės...
Žvakė užgesta. Girdisi trinksmai, riksmai. Kažkas dūžta. Taip viskas vyksta porą minučių. Toliau seka tyla. Kažkas išlaužia duris. Tai apsauga. Jie ijungia šviesas. Kamerose toks vaizdas: ten guli visas sumuštas The Shadow, jis kruvinas, aplink jį stalo luženos, stiklo šukės. Vienu žodžiu bardakas. Užpultasis šiaip ne taip iš savo burnos ištraukia kažkokį raštelį. Jis jį perskaito, kameros priartina raštelį. Jame parašyta "Tai tik pradžia...". Štai čia pasirodo Marcus Ulivieri. Jis sako:
- Ajajaj! Kas gi čia nutiko?! - Apsauginis aiškina situaciją:
- Išlaužėme duris ir radome jį sumuštą. Užpuolikas aukos burnoje paliko raštelį...
- Kas jame rašoma?!
- "Tai tik pradžia...".
- Jau žinau kieno tai darbas. Už dviejų savaičių turėsime mačą - The Shadow prieš Sin! Shadow, turęsi progą atsikeršyti.
- A-ačiū, - sunkiai išlemena Shadow. Jam apsauga padeda atsistoti ir palikti kambarį. Ulivieri nubėga tvarkyti reikalų į savo kabinetą.
- Pone, su jumis nori susisiekti vienas žmogus.
- O, tai turbūt bus Marcus Ulivieri, - teištaria patenkintas Shadow.
Jis nuseka tą vaikiną. Jie nueina į kažkokį kambarėlį. Vaikis staigiai išbėga ir užrakina duris. The Shadow pribėga prie durų ir pradea jas daužyti. Staiga kambarėlyje kuriame buvo tamsu įsižiebia šviesa. Tai žvakė. O ją laiko - The Freak!
- Sveikas atvykęs į mano valdas, - taria Sin.
- Išleisk mane, asile!
- Mano namie, su manimi - miekas taip nešnekės...
Žvakė užgesta. Girdisi trinksmai, riksmai. Kažkas dūžta. Taip viskas vyksta porą minučių. Toliau seka tyla. Kažkas išlaužia duris. Tai apsauga. Jie ijungia šviesas. Kamerose toks vaizdas: ten guli visas sumuštas The Shadow, jis kruvinas, aplink jį stalo luženos, stiklo šukės. Vienu žodžiu bardakas. Užpultasis šiaip ne taip iš savo burnos ištraukia kažkokį raštelį. Jis jį perskaito, kameros priartina raštelį. Jame parašyta "Tai tik pradžia...". Štai čia pasirodo Marcus Ulivieri. Jis sako:
- Ajajaj! Kas gi čia nutiko?! - Apsauginis aiškina situaciją:
- Išlaužėme duris ir radome jį sumuštą. Užpuolikas aukos burnoje paliko raštelį...
- Kas jame rašoma?!
- "Tai tik pradžia...".
- Jau žinau kieno tai darbas. Už dviejų savaičių turėsime mačą - The Shadow prieš Sin! Shadow, turęsi progą atsikeršyti.
- A-ačiū, - sunkiai išlemena Shadow. Jam apsauga padeda atsistoti ir palikti kambarį. Ulivieri nubėga tvarkyti reikalų į savo kabinetą.
Randy Mortadech vs. BlackGuard vs. Your End vs. FnT.
Fatal Four-Way Elimination match
Spoiler'is
Užgroja "Limp Bizkit - Break Stuff" ir Areną nušviečia geltona ir mėlyna spalvos. Spalvos visoje arenoje blyksi. Ir staiga nuo rampos pradeda bėgti Randy Mortadech. Įslidina į ringą ir vidury ringo pašoka ir taunt.
Isjungiamos sviesos saleje visiskai juoda. Pasigirsta theme... grojant theme kazkur is publikos iseina Blackguard. Praeidamas dar užvožia porai fnaų per snukį.
Uzgesus sviesom, pasigirsta theme, ir pasirodo Your End, is po zeme iseina feverjerkai. nustojus jiems, Your End pradeda eit link ringo, ramiai nueina link ringo , ilipa i ji ir uzlipes ant TB iskelia rankas , nulipes prieina prie kitos uzlipes vel iskelia rankas, nulipes atsistoja bei laukia enemy.
Suskamba The Game - Hate it or Love it.Į arena ižengia FnT.Jis eina link ringo.Sustoja prie pat jo, ušliuožia vienu keliu prie virvių.Perlipa per virves, sustoja ringo viduryje.Iškelia viena ranka i viršų ir užlenkia nykštį ir bevardį pirštus, tuo metu pasipila fejerverkai.
Pristatomi kovotojai, paaiškinamos taisyklės, teisėjas patikrina kovotojus irk ova prasideda!
Užgroja "Limp Bizkit - Break Stuff" ir Areną nušviečia geltona ir mėlyna spalvos. Spalvos visoje arenoje blyksi. Ir staiga nuo rampos pradeda bėgti Randy Mortadech. Įslidina į ringą ir vidury ringo pašoka ir taunt.
Isjungiamos sviesos saleje visiskai juoda. Pasigirsta theme... grojant theme kazkur is publikos iseina Blackguard. Praeidamas dar užvožia porai fnaų per snukį.
Uzgesus sviesom, pasigirsta theme, ir pasirodo Your End, is po zeme iseina feverjerkai. nustojus jiems, Your End pradeda eit link ringo, ramiai nueina link ringo , ilipa i ji ir uzlipes ant TB iskelia rankas , nulipes prieina prie kitos uzlipes vel iskelia rankas, nulipes atsistoja bei laukia enemy.
Suskamba The Game - Hate it or Love it.Į arena ižengia FnT.Jis eina link ringo.Sustoja prie pat jo, ušliuožia vienu keliu prie virvių.Perlipa per virves, sustoja ringo viduryje.Iškelia viena ranka i viršų ir užlenkia nykštį ir bevardį pirštus, tuo metu pasipila fejerverkai.
Pristatomi kovotojai, paaiškinamos taisyklės, teisėjas patikrina kovotojus irk ova prasideda!
Sekantis veiksmas
Randy, FnT ir Your End keistai žiūri į BlackGuard
Sekantis veiksmas
jis kažką rėkia visiem, tipo paleisiu žarnas ar kažką tokio
Sekantis veiksmas
Randy FnT ir YE tryse puola BlackGuard
Sekantis veiksmas
dvigubas Cholthesline nuo FnT ir YE, bei dropkick nuo Randy
Sekantis veiksmas
jis visi spardo gulintį BlackGuard o publika tai palydi plojimais
Sekantis veiksmas
Tačiau vos tik gavęs progą Black Guard išsiridena iš ringo po apatine virve
Sekantis veiksmas
Jam iš paskos išrieda ir Randy ir smūgių kruša atakuoja keistuolį
Sekantis veiksmas
o ringe like FnT ir YE pažiūri vienas į kitą
Sekantis veiksmas
ir abu atakuoja Chlothesline veiksmu viens kitą
Sekantis veiksmas
abu pataiko, abu griūna...
Sekantis veiksmas
tuo tarpu už ringo vaizdas apsisukęs 180 laipsnių kampu
Sekantis veiksmas
čia jau BlackGuard muša savo oponentą
Sekantis veiksmas
jis atlieka suplexą ant betoninio grindinio!
Sekantis veiksmas
Randžio nugara parausta kaip braškės
Sekantis veiksmas
o tamsos gynėjas lipa į ringą
Sekantis veiksmas
Ten jau stojasi FnT ir Your End
Sekantis veiksmas
Black Guard pasiruošia bėgti
Sekantis veiksmas
FnT ir YE jau stovi
Sekantis veiksmas
BlackGuard įsibėgėja
Sekantis veiksmas
double chlothesline!
Sekantis veiksmas
jis išjungia abu varžovus
Sekantis veiksmas
abu guli puiki proga ką nors eliminuoti!
Sekantis veiksmas
pinas ant YE
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
shuolder up!
Sekantis veiksmas
tada ranka ant FnT
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Kick out!
Sekantis veiksmas
niekas dar nenori būt eliminuotas
Sekantis veiksmas
BG atsitoja ir laukia kol atistos kuris nor iš varžovų
Sekantis veiksmas
Bet jis nemato, kad ant TB stovi Randy Mortadech
Sekantis veiksmas
Randy šoka!
Sekantis veiksmas
DIVING DROPKICK!!!!!
Sekantis veiksmas
tiesiai BlackGuard į galvą!!!
Sekantis veiksmas
smūgis buvo toks stiprus, kad Black Guard net lekia iš ringo!
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu FnT jau atsitojęs
Sekantis veiksmas
Randy po super veiksmi irgi stojasi
Sekantis veiksmas
Your FACE BURNS!!! FnT finisheris!!!
Sekantis veiksmas
Randy nokdaune
Sekantis veiksmas
FnT gauna Lariat iš nugaros nuo YE!
Sekantis veiksmas
Your End nori eilimuoti Randy
Sekantis veiksmas
pin
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
NE! FnT neleidžia to padaryti jis nutempia žmogų kuris ką tik jam vožė per galvą
Sekantis veiksmas
YE pasiunta, jie abu stovi susirėmę kaktomis
Sekantis veiksmas
tačiau nieko nelaukdamas YE atlieka fisherman driver!
Sekantis veiksmas
FnT guli vidury ringo!
Sekantis veiksmas
standing shooting star press!!! Koks gražus veiksmas iš Your End!
Sekantis veiksmas
jo pin bandymas
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
beveik 3! FnT pakėlė petį!
Sekantis veiksmas
Matome kaip į ringą ropščiasi atsigavęs BlackGuard
Sekantis veiksmas
jis jau stovi ant aprono
Sekantis veiksmas
Your End tai pamatęs pašoka ir lekia link jo
Sekantis veiksmas
Spear! Spear! Spear!
Sekantis veiksmas
NE! NE! NE! BlackGuard laiku pašoka ir YE kaip strėlė išlekiai iš ringo!
Sekantis veiksmas
WOW kaip skaudžiai jis plojosi...
Sekantis veiksmas
BG įlipa į ringą, ten jau stoviniuoja FnT
Sekantis veiksmas
Jie susikimba
Sekantis veiksmas
FnT siunčia tamsuolį į virves
Sekantis veiksmas
ne! BG reversina ir siunčia FnT į ringo kampą!
Sekantis veiksmas
tačiau labai vikriai FnT užšoka ant TB
Sekantis veiksmas
į jį lekia BG
Sekantis veiksmas
Whisper in the wind!!!
Sekantis veiksmas
FnT pinina
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
išspyrimas!
Sekantis veiksmas
arenoje nuvilnija nusivylimo atodūsis... publika nekenčia BlackGuard
Sekantis veiksmas
Randy Mortadech jau atsigavęs
Sekantis veiksmas
FnT irgi stovi
Sekantis veiksmas
Jie suratėja
Sekantis veiksmas
FnT smūgis į veidą
Sekantis veiksmas
Randy atsako tuo pačiu
Sekantis veiksmas
Vėl FnT
Sekantis veiksmas
Randy
Sekantis veiksmas
Uppercut nuo FnT
Sekantis veiksmas
Randy susiima už žando! Šį kart jis negali atsikirsti
Sekantis veiksmas
Spinebuster!!!
Sekantis veiksmas
FnT pasidižiuodamas žiūri į gulintį varžovą.
Sekantis veiksmas
tačiau nesidžiaug per ilgai, Tau už nugaros BlackGuard
Sekantis veiksmas
. jo kėslai pikti..
Sekantis veiksmas
German suplex!
Sekantis veiksmas
kaip skaudžiai nusileido FnT ant sprando
Sekantis veiksmas
BG jį pasitempia į ringo vidurį
Sekantis veiksmas
Figure 4 leg lock!
Sekantis veiksmas
FnT veidą persmelkia skausmas
Sekantis veiksmas
jis rėkia kaip gimdydamas
Sekantis veiksmas
ranka kyla... jis nori pasiduoti!
Sekantis veiksmas
Tačiau iš niekur...
Sekantis veiksmas
450 splash!!! Tai Your End!!! Jis užgriūna ant abiejų kavotojų!
Sekantis veiksmas
iš kur jis atsirado? Pažiūrim pakartojimą:
Sekantis veiksmas
ooo, jis jau kurį laiką atsigavęs stebėjo veiskmą ringe
Sekantis veiksmas
kai BG tempė FnT į ringo vidury jis užlipo ant TB, o toliau kas buvo matėme!
Sekantis veiksmas
Visi trys dabar guli ringo vidury ir negali pajudėti... tik stena visi kad jiem viską skauda... kaip kokie pensininkai...
Sekantis veiksmas
Randy guli kažkur po virvėm, tad tesiėjui nelieka nieko kito kaip tik...
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
3...
Sekantis veiksmas
4...
Sekantis veiksmas
5...
Sekantis veiksmas
6...
Sekantis veiksmas
7...
Sekantis veiksmas
Randy stojasi!
Sekantis veiksmas
8...
Sekantis veiksmas
randy lipa ant TB
Sekantis veiksmas
9...
Sekantis veiksmas
360 SHOOTNG STAR PRESS!!! Ant trijų gulimčių žmonių!!! HOLY CRAP!
Sekantis veiksmas
dabar visi kaip guli kaip kumpiai parduotuvės lentynoj...
Sekantis veiksmas
vėl teisėjo countas
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
3...
Sekantis veiksmas
4...
Sekantis veiksmas
visi guli ir nejuda...
Sekantis veiksmas
5...
Sekantis veiksmas
6...
Sekantis veiksmas
7...
Sekantis veiksmas
Bet FnT užmeta ranką ant ant nugaros gulinčio Randy
Sekantis veiksmas
pin
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
3!
Sekantis veiksmas
Randy elimnuotas!
Sekantis veiksmas
Štai taip po gražaus paskutinio veiksmo ringą priversta plaikti Randy. Fanai jam ploja šiek tiek...
Sekantis veiksmas
nu gerai, daug
Sekantis veiksmas
FnT ir BlackGuard po truputį stojasi
Sekantis veiksmas
sunkiai, bet atsitoja!
Sekantis veiksmas
kažkur po jais dar guli Your End
Sekantis veiksmas
FnT ir BG susiremia kaktomis
Sekantis veiksmas
Tačiau YE kala Low blow abiem!
Sekantis veiksmas
FnT ir BG krenta raitydamiesi iš skausmo
Sekantis veiksmas
o teisėjas diskvalifikuoja Your End!
Sekantis veiksmas
Ir kas jam užėjo? Jis gi žinojo, kad šis veiksmas toks pats nelegalus, kaip žolė...!
Sekantis veiksmas
na, taip jam ir reikia, jis jau paliko ringą...
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu pritrėkštakiaušiai po truputį vėl stojasi
Sekantis veiksmas
atsistoja, bet abu kaip kokie gėjai laikosi susiėmę sau už palėpsnių
Sekantis veiksmas
FnT lėtai prieina prie BlackGuard
Sekantis veiksmas
bet šis rodo, kad jam skauda jo genetalijas ir prašo palaukti truputį
Sekantis veiksmas
teisėjas sutinka, ir liepa FnT atsitraukti nuo BG
Sekantis veiksmas
Šis lėtais žingsneliais atsitraukia ir leidžia atgauti kvapą varžovui
Sekantis veiksmas
Tačiau BlackGuard staigiai atakuoja su knee kick!!!
Sekantis veiksmas
FnT nokdaune!
Sekantis veiksmas
pin
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
NE! Kick out!
Sekantis veiksmas
How in blue hell was that possible???
Sekantis veiksmas
bet kas buvo, tas buvo, nieko jau nepakeisi, kova tęsiasi ir BlackGuard jau stovi
Sekantis veiksmas
FnT irgi stojasi, tačia jis dar keturiom remiasi į žemę
Sekantis veiksmas
BG sugriebia FnT galvą
Sekantis veiksmas
įsikišą ją sau į klyną
Sekantis veiksmas
ne ne, blow job nebus
Sekantis veiksmas
jis pasiruošia Colt 45 veiksmui
Sekantis veiksmas
pakelia Fnt
Sekantis veiksmas
tačiau FnT nenumaldomai spurdėdamas išslysta BlackGuard iš rankų!
Sekantis veiksmas
nusileidžia ant kojų!
Sekantis veiksmas
The Game!!! FnT finisheris!!!
Sekantis veiksmas
pin
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
rope break! My God, that was close!
Sekantis veiksmas
FnT įsiaudrina
Sekantis veiksmas
jis pasikelia Black Guard
Sekantis veiksmas
atsitempia jį vis dar apsvaigusį į ringo vidurį
Sekantis veiksmas
Your Face Burns aka code breaker!!!!
Sekantis veiksmas
1!
Sekantis veiksmas
2!
Sekantis veiksmas
3! Viskas! Nebuvo jokių abejonių, kad BlackGuard gali atsigauti
Sekantis veiksmas
Skamba FnT muzika, jis džiaugiasi savo pergale
Sekantis veiksmas
Jis užlipa ant TB ir maivosi prieš savo fanus
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu BlackGuard šiaip ne taip išsiridena iš ringo ir nepastebimai išsliūkina į užkulisius
Sekantis veiksmas
FnT pabaigęs savo šventę irgi palieka ringą
Rodomas kažkoks erdvus kambarys:
Spoiler'is
Impact, John Garret ir Susan Styles nobodžiaudami NME poilsio kambaryje sumaste pažaisti Tiesa ir Drąsa, pirmasis Impact klause Susan:
- Na, mergyt, tiesa ar drąsa?
Susan, kaip neturėdama ko slėpti pasirinko tiesa.
Imapact pasitvarko plaukus ir meilei klause Susan:
- Kuri iš mūsų norėtum labiau pajamti?
Susan nedvejodama sako:
- John Garret, nes mėgstų šokoladą.
Impactas visas išrausta, veide galima įžvelgti nusivilimą, tačiau nepasimeta:
- Gerai tęskime žaidima, dabar tavo eilė Susan klausti.
Susan sako:
- Jonuk, tiesa ar drąsa?
- Žinoma drąsa, kas as tau skystakiaušis? atkerta Garret
- gerai, džigu girdėti, nes kaip tik bus puiki proga parodyti man iš kokio molio tu esi drieptas, tavo užduotis tokia: pirmam atėjusiam į poilsio kambarį turi duoti chopa iš visų jėgų.
- Be problemu, - numoja ranka Garret
Kaip tik ant tu žodžių į poilsio kambarį ateina pirmasis NME čempijonas Impaler.
Jis mandagiai pasisveikina su kikenančia Susan.
John atsistoja ir iš visų jiegų duoda chopa Impaler! WOOOO!
Impaler nesupranta kas ivyko. Taciau jam beveik neskaudejo, todel jis ramiai sako:
- Nesupratau? už ka cia man?
John Garret: susiėmes už žando sako nekaltu balseliu:
- Impact praše nukreipti tavo dėmesi, kad galėtų tave užpulti iš pasalų.
Impaler eina link impact, pakelia ji iš krėslo, priremia prie sienos ir sako
- Ar tai tiesa?
- Katu, Juk mūsų vardai panašus, gi impas impui nieko blogo nedarytu, gi to neleidžia impu kodeksas. Jis meluoja, visą kalte nori suversti man, kad išvengtų neigiamų pasekmių.
- Nu žiurėk tu man,- atsako Mr.F-5 ir paleidžia Impacta, tas pasišalina iš poilsio kambario. Impaler eina link drebančio John ir gresmingai sako:
- Tu žinai ką aš darau su tokiais melagiais kaip tu?
John Garret, nieko nelaukdamas atlieka eye rake, ir bėga iš poilsio kambario greiciau net uz patį olimpini čempijona Usain Bolt. Impaler pradeda ji vytis. Kas jau vyko toliau, nebesimato. Kadre matosi kaip skaniai juokiasi Susan. Ji taria:
- Ech tie vyrai, neriasi iš kailio kad tik padarytu įspudi merginai.
Impact, John Garret ir Susan Styles nobodžiaudami NME poilsio kambaryje sumaste pažaisti Tiesa ir Drąsa, pirmasis Impact klause Susan:
- Na, mergyt, tiesa ar drąsa?
Susan, kaip neturėdama ko slėpti pasirinko tiesa.
Imapact pasitvarko plaukus ir meilei klause Susan:
- Kuri iš mūsų norėtum labiau pajamti?
Susan nedvejodama sako:
- John Garret, nes mėgstų šokoladą.
Impactas visas išrausta, veide galima įžvelgti nusivilimą, tačiau nepasimeta:
- Gerai tęskime žaidima, dabar tavo eilė Susan klausti.
Susan sako:
- Jonuk, tiesa ar drąsa?
- Žinoma drąsa, kas as tau skystakiaušis? atkerta Garret
- gerai, džigu girdėti, nes kaip tik bus puiki proga parodyti man iš kokio molio tu esi drieptas, tavo užduotis tokia: pirmam atėjusiam į poilsio kambarį turi duoti chopa iš visų jėgų.
- Be problemu, - numoja ranka Garret
Kaip tik ant tu žodžių į poilsio kambarį ateina pirmasis NME čempijonas Impaler.
Jis mandagiai pasisveikina su kikenančia Susan.
John atsistoja ir iš visų jiegų duoda chopa Impaler! WOOOO!
Impaler nesupranta kas ivyko. Taciau jam beveik neskaudejo, todel jis ramiai sako:
- Nesupratau? už ka cia man?
John Garret: susiėmes už žando sako nekaltu balseliu:
- Impact praše nukreipti tavo dėmesi, kad galėtų tave užpulti iš pasalų.
Impaler eina link impact, pakelia ji iš krėslo, priremia prie sienos ir sako
- Ar tai tiesa?
- Katu, Juk mūsų vardai panašus, gi impas impui nieko blogo nedarytu, gi to neleidžia impu kodeksas. Jis meluoja, visą kalte nori suversti man, kad išvengtų neigiamų pasekmių.
- Nu žiurėk tu man,- atsako Mr.F-5 ir paleidžia Impacta, tas pasišalina iš poilsio kambario. Impaler eina link drebančio John ir gresmingai sako:
- Tu žinai ką aš darau su tokiais melagiais kaip tu?
John Garret, nieko nelaukdamas atlieka eye rake, ir bėga iš poilsio kambario greiciau net uz patį olimpini čempijona Usain Bolt. Impaler pradeda ji vytis. Kas jau vyko toliau, nebesimato. Kadre matosi kaip skaniai juokiasi Susan. Ji taria:
- Ech tie vyrai, neriasi iš kailio kad tik padarytu įspudi merginai.
Vėl rodoma NME drabužinė, šįkart jau kita.
Spoiler'is
Joje sėdi galvą po rankšluosčiu pakišęs Jason Speed. Nesibeldęs į drabužinę ieina GM Marcus Ulivieri. Jason pakelia rankšluostį nuo galvos ir piktai klausia:
- O tau ko čia reikia. Nematai, kad aš prastos nuotaikos?
- Ka tu, berneli. Žinojau, kaip tu jausies. Už tai čia ir atėjau pas tave...
- Tau ką, galvoj negerai? nutraukia jį Speed Nežinai, koks aš pavojingas.
- Tiesa sakant, nežinau. Bet man žinoti to ir nereikia.
- Tai ko tu čia išvis atsibeldei? šiurkščiai Ulivierį tujina Speed
- Na, aš turiu tau pasiulymą. Tavo sugrįžimas iš pensijos susiklostė ne taip sėkmingai kaip tu norėtum. Todėl noriu suteikti tau šansą savo pirmąją darbo dieną atsitiesti. Tavo diena šiandien dar nebaigta.
- Ką nori kad padaryčiau? kiek susidomėjes paklausia Speed
- Na, čia bendra drabužinė. Geriau eikim į mano kabinetą ir pasikalbėkim.
Abu vyrai išeina pro duris, tik tarpduryje atsisukęs į kamerą, Ulivieri sako:
- Operatoriau, nefilmuok mūsų. Girdėjau Susan dabar kažką daro, eik pas ją.
Joje sėdi galvą po rankšluosčiu pakišęs Jason Speed. Nesibeldęs į drabužinę ieina GM Marcus Ulivieri. Jason pakelia rankšluostį nuo galvos ir piktai klausia:
- O tau ko čia reikia. Nematai, kad aš prastos nuotaikos?
- Ka tu, berneli. Žinojau, kaip tu jausies. Už tai čia ir atėjau pas tave...
- Tau ką, galvoj negerai? nutraukia jį Speed Nežinai, koks aš pavojingas.
- Tiesa sakant, nežinau. Bet man žinoti to ir nereikia.
- Tai ko tu čia išvis atsibeldei? šiurkščiai Ulivierį tujina Speed
- Na, aš turiu tau pasiulymą. Tavo sugrįžimas iš pensijos susiklostė ne taip sėkmingai kaip tu norėtum. Todėl noriu suteikti tau šansą savo pirmąją darbo dieną atsitiesti. Tavo diena šiandien dar nebaigta.
- Ką nori kad padaryčiau? kiek susidomėjes paklausia Speed
- Na, čia bendra drabužinė. Geriau eikim į mano kabinetą ir pasikalbėkim.
Abu vyrai išeina pro duris, tik tarpduryje atsisukęs į kamerą, Ulivieri sako:
- Operatoriau, nefilmuok mūsų. Girdėjau Susan dabar kažką daro, eik pas ją.
Rodoma NME užkulisių gražuolė Susan Styles:
Spoiler'is
- Labas vakaras, NME gerbėjai arenoje ir prie televizorių ekrano. Tiem, kas nežinote, ką žiūrite, tai dabar stebite šiai dienai neabėjotinai geriausią wrestlingo programą Šventosios Marijos žemėje. Aš esu reporterė Susan Styles. Kokia puikia šio renginio sudėtimi mus už dyka per televizorių ekranus pamalonino Marcusas Ulivieri. Ir dabar jūs matysite vieną to įrodymų - legendinis Last Man Standing mačo tipas ir jame dalyvaujantys buvę partneriai Sick Extreme ir Kyo. Šalia manęs stovi jum gerai žinomas ir pažįstamas Sick Extreme. Sakyk, Extremale, tu kovojai NME praeitų metų sezone. Po to persikėlei į BWE, dabar vėl grįžai į NME? Ar gera grįžti čia ir kurią federaciją laikai tikraisiais savo, kaip wrestlerio namais?
- O taip, ypač kai pradedi kova su didžiausiu savo drau... priešu.Ehem...o kaip tu Susan laikais?
- Aš laikausi puikiai ir prisimenu mūsų praeitį, tačiau palikime viską į šalį, o tu būk profesionalas ir leisk man daryti mano darbą. Kitas klausimas - esu tikras, kad nevisi NME žiūrovai sekė BWE įvykius, tai gal galėtum paaiškint, kokia katė perbėgo tarp tokių vienas kitam tikusių partnerių kaip jūsų su Kyo?
- Kokia katė? Klauskit jo. Mes buvome komanda tai yra prakeikta komanda ir staiga jis mane užpuola. Tiesiog užpuola. Sutrugdo man laimėti ir šiek tiek sutraumuoja. Niekas nežino kokios nežemiškos jėgos jį "atvedė į protą"
- Kas nutko per pirmąją jūsų akistatą? Kiek žinoma, tu pralaimėjai...
- Taip, apsižioplinau šiek tiek pasigailėdamas jo.
- Tai ką gali prižadėti šiame mače? Kas jame bus kitaip lyginant su praeitu?
- Kad jis bus toks pats kaip praeitas tik su kitokia pabaiga.
- Kokį potencialą įžvelgi savyje kaip singles kovotojas? Mes tave daugiau matėm kaip komandinį vyruką, tai visa Lietuva dar nelabai žino, ką tu sugebi vienas. Nesi laimėjęs jokių titulų NME. Gal pagalvoji, kad būtų visai neblogai priglausti prie peties kokį nors NME auksą?
- Neblogai? Tai būtų net labai gerai. Kaip singles kovotojas kažkada spardžiau tik Jason Clue ir kaškokia jo mergina ,bet daugiau tikrai nesu pasiekes...
Susan įsižeidžia ir susinervinusi, nebaigusi interviu, nueina.
- Labas vakaras, NME gerbėjai arenoje ir prie televizorių ekrano. Tiem, kas nežinote, ką žiūrite, tai dabar stebite šiai dienai neabėjotinai geriausią wrestlingo programą Šventosios Marijos žemėje. Aš esu reporterė Susan Styles. Kokia puikia šio renginio sudėtimi mus už dyka per televizorių ekranus pamalonino Marcusas Ulivieri. Ir dabar jūs matysite vieną to įrodymų - legendinis Last Man Standing mačo tipas ir jame dalyvaujantys buvę partneriai Sick Extreme ir Kyo. Šalia manęs stovi jum gerai žinomas ir pažįstamas Sick Extreme. Sakyk, Extremale, tu kovojai NME praeitų metų sezone. Po to persikėlei į BWE, dabar vėl grįžai į NME? Ar gera grįžti čia ir kurią federaciją laikai tikraisiais savo, kaip wrestlerio namais?
- O taip, ypač kai pradedi kova su didžiausiu savo drau... priešu.Ehem...o kaip tu Susan laikais?
- Aš laikausi puikiai ir prisimenu mūsų praeitį, tačiau palikime viską į šalį, o tu būk profesionalas ir leisk man daryti mano darbą. Kitas klausimas - esu tikras, kad nevisi NME žiūrovai sekė BWE įvykius, tai gal galėtum paaiškint, kokia katė perbėgo tarp tokių vienas kitam tikusių partnerių kaip jūsų su Kyo?
- Kokia katė? Klauskit jo. Mes buvome komanda tai yra prakeikta komanda ir staiga jis mane užpuola. Tiesiog užpuola. Sutrugdo man laimėti ir šiek tiek sutraumuoja. Niekas nežino kokios nežemiškos jėgos jį "atvedė į protą"
- Kas nutko per pirmąją jūsų akistatą? Kiek žinoma, tu pralaimėjai...
- Taip, apsižioplinau šiek tiek pasigailėdamas jo.
- Tai ką gali prižadėti šiame mače? Kas jame bus kitaip lyginant su praeitu?
- Kad jis bus toks pats kaip praeitas tik su kitokia pabaiga.
- Kokį potencialą įžvelgi savyje kaip singles kovotojas? Mes tave daugiau matėm kaip komandinį vyruką, tai visa Lietuva dar nelabai žino, ką tu sugebi vienas. Nesi laimėjęs jokių titulų NME. Gal pagalvoji, kad būtų visai neblogai priglausti prie peties kokį nors NME auksą?
- Neblogai? Tai būtų net labai gerai. Kaip singles kovotojas kažkada spardžiau tik Jason Clue ir kaškokia jo mergina ,bet daugiau tikrai nesu pasiekes...
Susan įsižeidžia ir susinervinusi, nebaigusi interviu, nueina.
Sick Extreme vs. Kyo
Last Man Standing match
Spoiler'is
Metas Last Man Standing mačui! Suskamba Eminem: We just came to party sproginėja fejewerkai ir į arena ižengia Sick Extreme jis priena prie ringo ir nusimeta švarka. Įčiuožia į ringa ir jam patauntinus sproginėja fejewerkai. Suskamba Korn-Right Now ir į arena įžengia Kyo. Jis nužingsniuoja link ringo ir nusimeta švarka. Labai panašūs išėjimai, šie bičiuliai vis dar nespėjo vienas nuo kito išsiskirti.
[action] Sick Extreme pasinaudodamas laisva minute perplėšia popierių, norėdamas pažiūrėti, kas per kietas daiktas yra viduje [/action]
[action] Jis nuplėšia popierių, o ten geležinė lentelė, ant kurios užrašyta: [/action]
[action] VILNIUS 312 KM
KAUNAS 210 KM [/action]
[action] Tai kelio ženklas! [/action]
[action] Reiškia tas ištikimasis gerbėjas atvyko net iš pajūrio į Vilnių, kad galėtų palaikyti savo numyletinį! [/action]
[action] Tik turbūt bus neapseita be auku galimas daiktas, kad dabar poilsiaujantiems Lietuvos ir laikinosios sostinių gyventojams gali būt keblu grįžti į šiuos miestus [/action]
[action] O Sick Extreme daugiau laiko negaišta ir dar karta trenkia priešininkui iš Vilnius-Klaipėda magistralę rodančio ženklo [/action]
[action] Ouch! Trenksmas buvo dar didesnis nei prieš tai [/action]
[action] Ir dar vienas smūgis! [/action]
[action] Šis ženklas jau įlinksta nuo Kyo galvos [/action]
[action] Kyo meta jį šalin, suprasdamas, kad daugiau jo neišeis normaliai panaudoti [/action]
[action] Jis palieka Kyo sėdėti, o pats nueina į kitą pusę [/action]
[action] Jonas Radzevičius, norėdamas atgauti kėdę paima ir tiesiog nuverčia iš jos atjungtą Kyo! [/action]
[action] O Sick Extreme tuo tarpu prieina prie komentatorių stalo [/action]
[action] Jis nuima stalviršį [/action]
[action] Ir monitorius ištraukia [/action]
[action] Taip pat numeta visus laidus ir popierius [/action]
[action] Ir grįžta prie Kyo [/action]
[action] Priėjęs jį, Sick Extreme dar kartą atima kėdę iš varšo Radzevičiaus [/action]
[action] Taip pat, jis dar kartą užsikelia Kyo ir nėša jį link stalo [/action]
[action] Priėjęs jis paguldo varžovą ant to stalo [/action]
[action] Ir kitoj rankoj neštą kėdę užsimoja ir... [/action]
[action] BUM! Tiesiai į galvą! [/action]
[action] Dar vienas smūgis! [/action]
[action] Trečias SE smūgis iš kairės [/action]
[action] Jis smūgiuoja dar keletą kartų [/action]
[action] Tai primena Wrestlemanijos X-Seven main evento pabaigą tarp Steve Austin ir The Rock [/action]
[action] Žiūrovai jau po biškį darosi pakraupę stebėdami, kaip Sick Extreme baudžia Kyo [/action]
[action] Kyo, regis, moka už savo buvusios komandos išdavyste, pergalę prieš Sick Extreme per Victims of Summer, negražius žodžius, visus pralaimėjimus, dėl kurio SKE patyre kaip komanda ir kitas padarytas nuodėmes [/action]
[action] Po kokio vienuolikto smūgio iš kėdės Sick Extreme nustoja trankyti beginklį priešininką [/action]
[action] Ir numeta kėdę šalin [/action]
[action] Kiek atsitraukęs nuo Kyo, Sick Extreme sukryžiuoja rankas! [/action]
[action] Publika džiūgauja [/action]
[action] Kyo nueina link ringo [/action]
[action] Ir pakėlęs skverną, pasilenkia ir pradeda kažko ieškoti po ringu [/action]
[action] Kol jis ieško kažkokio ginklo, fone galima matyti, kaip Radzevičius vėl pasiima tą pačia kėdę ir atsinešęs ją, atsisėda [/action]
[action] Ir negali gi kaltint žmogaus, juk dar liko vakaro main eventas. [/action]
[action] O Sick Extreme, atrodo, rado ko ieškojo jis slenkasi atgal [/action]
[action] Iš išsitraukia kopečias! [/action]
[action] Žiūrovam labai patinka tai, ką jie mato [/action]
[action] Ir tai ne šiaip paprastos kopečios, o didesnės! [/action]
[action] Sick Extreme pilnai ištraukia jas [/action]
[action] Ir pastato tiesiai prieš komentatorių stalą, kur tie komentatoriai seniai dėl savo pačių saugumo pasitraukė [/action]
[action] Extreme pradeda jomis lipti [/action]
[action] O lipimui yra geras kelias, jis pats išsitraukė ilgas kopečias [/action]
[action] Jam belipant, publika skanduoja SICK EXTREME, SICK EXTREME [/action]
[action] Pagaliau SE užlipa ant kopečių viršaus [/action]
[action] Ir ant jo atsisėda [/action]
[action] SE žvelgia į patenkintą publiką [/action]
[action] Visi salės žiūrovai jau ant kojų stovėdami užgniaužė kvapą [/action]
[action] Kas antras žiūrovas į viršų pakėlė savo fotoaparatus [/action]
[action] Ne vienas TV žiūrovas užstatė savo VCR įrašymui, kad po to galėtų dar kartą peržiūrėt, kas tuoj įvyks [/action]
[action] Sick Extreme dar kartą iškelia rankas į viršų ir jas sukryžiuoja [/action]
[action] Dalis publikos jau dabar pradeda jį fotkint. [/action]
[action] Galiausiai SE pašoka ir... [/action]
[action] FRONG FUCKIN SPLASH!!!!!! [/action]
[action] On the god damn table! [/action]
[action] ...on the god damn Kyo! [/action]
[action] Arčiausiai stovėję ir vos kelių metrų atstumu viską mate fanai pradeda tiesiog šokinėti [/action]
[action] Abu kovotojai guli [/action]
[action] O naujai atėjęs teisėjas (Tas, kur gavo prieštai Twist of Fate, jau seniai išneštas) skaičiuoja: [/action]
[action] Vienas! [/action]
[action] Du! [/action]
[action] Abu wrestleriai ne krust [/action]
[action] Trys! [/action]
[action] Dėl Kyo viskas aišku buvo dar prieš šį veiksmą. Bet klausimas ar Sick Extreme po tokio šuolio spės laiku atsistoti? [/action]
[action] Keturi! [/action]
[action] Pagaliau Sick Extreme pradeda judėti [/action]
[action] Penki! [/action]
[action] Jis jau judina galūnes! Bet vien judėti neužtenka, reikia stovėti [/action]
[action] Šeši! [/action]
[action] SE pasiverčia ant nugaros [/action]
[action] Septyni! [/action]
[action] Jis atsistoja ant 4 letenų [/action]
[action] Tačiau atbėga Jonas Radzevičius! [/action]
[action] Jis nešasi tą pačia kėdę! [/action]
[action] Aštuoni! [/action]
[action] Matyt jis nori keršyti SE, kad šis iš jo vis atiminėjo kėdę [/action]
[action] Jis trenkia ir... [/action]
[action] Ne! Sick Extreme išsiridėna! [/action]
[action] Radzevičius trenkė po SE gulinčiam Kyo! [/action]
[action] Devyni! [/action]
[action] SE atsitupia! [/action]
[action] Dešimt! [/action]
[action] Deja, Sick Extreme nespėjo pilnai atsistoti [/action]
[action] Tačiau tupėjimas irgi skaitosi kaip stovėjimas, nes SE tupi tik ant 2 kojų! [/action]
[action] Todėl jis yra kovos nugalėtojas! [/action]
[action] Pradeda skambėti Eminemo daina We Just Came To Party [/action]
[action] Na va, ir dabar Sick Extreme jau pilnai stovi! [/action]
[action] Jis pasižiūri į Jona Radzevičių [/action]
[action] Ir rėkia: [/action]
[action] Ach tu kalės vaike!!! [/action]
[action] Radzevičius pradeda sprukti! [/action]
[action] Sick Extreme nori jį vytis [/action]
[action] Tačiau kelią jam pastoja teisėjas [/action]
[action] Jis kiek apramina SE [/action]
[action] O pats Sick Extreme, ne visai patenkintas, skambant jo dainai, patraukia link entrance rampos [/action]
[action] Jam kiek pikta, kad nesutrynė į miltus Jono Radzevičiaus [/action]
[action] Tačiau jis turi kuo džiaugtis kaip niekada įtikinama pergale prieš didžiausią priešą Kyo [/action]
[action] Jis palieka areną [/action]
[action] O Kyo, apžiūrėję, išneša medikų būrys [/action]
Metas Last Man Standing mačui! Suskamba Eminem: We just came to party sproginėja fejewerkai ir į arena ižengia Sick Extreme jis priena prie ringo ir nusimeta švarka. Įčiuožia į ringa ir jam patauntinus sproginėja fejewerkai. Suskamba Korn-Right Now ir į arena įžengia Kyo. Jis nužingsniuoja link ringo ir nusimeta švarka. Labai panašūs išėjimai, šie bičiuliai vis dar nespėjo vienas nuo kito išsiskirti.
Sekantis veiksmas
Kyo įčiuožia į ringą
Sekantis veiksmas
Smūgis iš Sick Extreme!
Sekantis veiksmas
Dar vienas smūgis!
Sekantis veiksmas
Atrodo vaikinai pradeda kova iškart be jokių pristatymų ar pan.
Sekantis veiksmas
Kyo įremtas į ringo kampą
Sekantis veiksmas
Extreme užsimoja ir...
Sekantis veiksmas
Chop! Woooo!
Sekantis veiksmas
Jis vėl užsimoja
Sekantis veiksmas
Ir dar vienas Chop! Wooooooo!
Sekantis veiksmas
Kyo susiemęs už krūtinės pasilenkia ir atsiremia į virves
Sekantis veiksmas
Sick Extreme nieko nelaukdamas paima varžovą už rankos
Sekantis veiksmas
Ir Irish whipina jį į kitą ringo pusę
Sekantis veiksmas
Kyo lekia į virves, nuo atsimušęs lekia i priešininką ir...
Sekantis veiksmas
Dropkick!
Sekantis veiksmas
Kyo is down!
Sekantis veiksmas
Tačiau jis greitai stojasi
Sekantis veiksmas
Tai padaręs jis kad išstovėtų atsiremia į ringo kampą
Sekantis veiksmas
Sick Extreme įsibėgėja ir...
Sekantis veiksmas
Low blow! Koks purvinas veiksmas
Sekantis veiksmas
Tačiau tokiam mače leidžiama viskas!
Sekantis veiksmas
Extreme pasilenkia susiemęs už tarpukojo. Jo veide matyti skausmas
Sekantis veiksmas
Tačiau jis pakelia galvą į varžovą
Sekantis veiksmas
Ir gauna Big Boot!
Sekantis veiksmas
Dabar jau Sick Extreme is down
Sekantis veiksmas
Kyo teisėjui sukomanduoja: SKAIČIUOK!
Sekantis veiksmas
Teisėjas daro savo darba:
Sekantis veiksmas
Vienas!
Sekantis veiksmas
Du!
Sekantis veiksmas
Kyo tuo tarpu išsiridena iš ringo
Sekantis veiksmas
Trys!
Sekantis veiksmas
Jis pasilenkia ir pradeda knistis po ringu
Sekantis veiksmas
Keturi!
Sekantis veiksmas
Ko jis ten ieško?
Sekantis veiksmas
Penki!
Sekantis veiksmas
SE stojasi
Sekantis veiksmas
Kyo vis dar kuičiasi
Sekantis veiksmas
Šeši!
Sekantis veiksmas
Sick Extreme jau ant kojų!
Sekantis veiksmas
Kyo pagaliau iš po ringo išsitraukia geležinę šiukšliadėžę!
Sekantis veiksmas
Jis ją meta į ringą
Sekantis veiksmas
O ringe esantis jo varžovas ją pagauna!
Sekantis veiksmas
Kyo, neišgirdęs šiukšliadėžės atsitrenkimo garso, pakelia akis į viršų pažiūrėt, kas atsitiko
Sekantis veiksmas
BUM!
Sekantis veiksmas
Ją sugavęs Sick Extreme ką tik stovėdamas ringe ją metė Kyo į galvą! Ir sėkmingai.
Sekantis veiksmas
Kyo, gavęs į galvą kiek apsvaigsta. Jis svirduliuoja.
Sekantis veiksmas
Sick Extreme lipa ant turnbuckle
Sekantis veiksmas
Kyo į jį atsisuka
Sekantis veiksmas
Sick Extreme pašoka ir...
Sekantis veiksmas
Kyo pasitraukia ir spiria jam į pilvą!
Sekantis veiksmas
Kadangi SE šoko iš aukštai, jam spyris skaudėjo labiau, todėl jis susiemęs už pilvo pradeda kosėti
Sekantis veiksmas
Kyo paima pasilenkusį ir kostintį varžovą už galvos
Sekantis veiksmas
Ir sviedžia jį per barikadą į žiūrovų tribūną!
Sekantis veiksmas
Sick Extreme nukrenta ant vieno žiūrovo ir taip jį parverčia
Sekantis veiksmas
Vos tik supratęs, kas įvyko, Extreme atsiprašo vargšo fano
Sekantis veiksmas
O Kyo perlipa per tą pačia barikadą
Sekantis veiksmas
Sick Extreme atsistoja
Sekantis veiksmas
Ir gauna smūgį nuo Kyo!
Sekantis veiksmas
Kyo dar kartą smūgiuoja! Tik šįkart kita ranka!
Sekantis veiksmas
Dar 3 Kyo smūgiai!
Sekantis veiksmas
Sick Extreme susiima už veido
Sekantis veiksmas
Kyo paima kėdę, užsimoja ir...
Sekantis veiksmas
BUM! Tiesiai į Sick Extreme nugarą!
Sekantis veiksmas
SE krenta ant žemės!
Sekantis veiksmas
Kyo patenkintas numeta kėdę šalin
Sekantis veiksmas
Jis pasilenkia, paima varžovą už galvos ir jį pakelia
Sekantis veiksmas
...sėkmingai
Sekantis veiksmas
Kyo suėmęs priešininką už galvos tempia jį kažkur tolyn
Sekantis veiksmas
Sick Extreme, kurio nugara ką tik paragavo plieninės kėdės, nesugeba priešintis
Sekantis veiksmas
Kovotojai prieina prie Siemens arenos įėjimo koridoriaus
Sekantis veiksmas
Ne entrance rampos, o visai priešingoj pusėj esančio koridoriaus, per kurį į aikštę išbėga Lietuvos Ryto žaidėjai, kai čia būna žaidžamas krepšinis.
Sekantis veiksmas
Jiems beeinant, Sick Extreme kiek atsipeikėja ir pradeda kumščiais trankyt Kyo į šoną
Sekantis veiksmas
Kyo mato, kad jam darosi sunku tempti priešininką
Sekantis veiksmas
Todėl jis jį tiesiog pastumia kuo stipriau į priekį!
Sekantis veiksmas
Extreme iš inercijos bėga ir už kokių 6-7 metrų sustoja
Sekantis veiksmas
Kyo įsibėgėja, puolą jį ir...
Sekantis veiksmas
Superkick!!!
Sekantis veiksmas
Out of nowhere!
Sekantis veiksmas
Kyo is down!
Sekantis veiksmas
Fanai tikrai patenkinti tokių įvykių pasikeitimu
Sekantis veiksmas
Sick Extreme pasižiūri į gulintį varžovą
Sekantis veiksmas
Ir nueina nuo jo
Sekantis veiksmas
Ką jis daro?
Sekantis veiksmas
Sick Extreme prieina prie šalia esančios 110 Siemens arenos tribūnos
Sekantis veiksmas
Ir pradeda lipti laiptais!
Sekantis veiksmas
Ką jis sau masto!
Sekantis veiksmas
Jis toliau lipa laiptais, dabar yra kažkur ties penkta eile
Sekantis veiksmas
Ir kol kas nesiruošia sustoti
Sekantis veiksmas
Kyo, nelabai suprasdamas, kas įvyko, pradeda judint rankas ir kojas
Sekantis veiksmas
Jis po biškį bando stotis
Sekantis veiksmas
O Sick Extreme priėjęs devintą eilę stabteli
Sekantis veiksmas
Jis pradeda eiti per tą eilę!
Sekantis veiksmas
NME žiūrovai stojasi, kad praleistų einantį SE
Sekantis veiksmas
Kyo sunkiai, tačiau atsistoja.
Sekantis veiksmas
Jis apsižvalgo, bet niekur nemato priešininko
Sekantis veiksmas
Jis nesupranta, kas čia darosi. Jam tikrai nekyla mintis, kad jo varžovas dabar klaidžioja tribūnose
Sekantis veiksmas
O Sick Extreme jau prieina devintos eilės galą
Sekantis veiksmas
Jis suima rankomis apsauginį turėklą
Sekantis veiksmas
Ir pašokdamas užlipa ant jo!
Sekantis veiksmas
Kyo vis dar neturi žalio supratimo, kur prapuolė jo priešininkas
Sekantis veiksmas
O kiek aukščiau, stovėdamas ant plono turėklo Sick Extreme apsisuka 180 laipsnių kampu ir atsistoja nugara į Kyo
Sekantis veiksmas
Koks puikus balansas!
Sekantis veiksmas
Stovėdamas nugara į priešininką, SE sušunka:
Sekantis veiksmas
Aš čia, kvaily!!!
Sekantis veiksmas
Kyo atsisuka...
Sekantis veiksmas
O Sick Extreme pašoka ir...
Sekantis veiksmas
Whisper In The Wind!!!
Sekantis veiksmas
Iš kažkur 4-5 metrų aukščio!
Sekantis veiksmas
Publika skanduoja HOLY SHIT, HOLY SHIT
Sekantis veiksmas
Both men down!
Sekantis veiksmas
Teisėjas pradeda skaičiuoti:
Sekantis veiksmas
Vienas!
Sekantis veiksmas
Du!
Sekantis veiksmas
Sick Extreme pradeda judėti
Sekantis veiksmas
Trys!
Sekantis veiksmas
Keturi!
Sekantis veiksmas
SE jau apsivertęs ant pilvo!
Sekantis veiksmas
Penki!
Sekantis veiksmas
Extreme jau atsiklaupęs! O Kyo dar nejuda
Sekantis veiksmas
Šeši!
Sekantis veiksmas
Sick Extreme stojasi...
Sekantis veiksmas
Septyni!
Sekantis veiksmas
Ir jis jau stovi!
Sekantis veiksmas
O Kyo nerodo gyvybės ženklų!
Sekantis veiksmas
Aštuoni!
Sekantis veiksmas
Devyni!
Sekantis veiksmas
Kyo vis dar nejuda!
Sekantis veiksmas
Ką??? Sick Extreme spiria teisėjui į pilvą!
Sekantis veiksmas
Jis paima pasilenkusį arbitrą už galvos ir...
Sekantis veiksmas
Twist of Fate!
Sekantis veiksmas
The ref is out!
Sekantis veiksmas
Last Man Standing mače galima viskas, vis tiek DQ negalioja
Sekantis veiksmas
Tačiau kodėl Sick Extreme taip pasielgė?
Sekantis veiksmas
Matyt jis turi tiek pykčio sukaupęs ant Kyo, kad nori jį dar labiau sumušti
Sekantis veiksmas
O jei prakalbom apie Kyo, jis vis dar nejuda
Sekantis veiksmas
Jam jau galėjo pagelbėti daktarai, jei SE būtų lėidęs užbaigti kovą
Sekantis veiksmas
SE paima Kyo už galvos
Sekantis veiksmas
Ir bando jį kelti
Sekantis veiksmas
Sekasi sunkiai
Sekantis veiksmas
Galiausiai, šiek tiek jį pakėlęs, Sick Extreme apkabina ir pats stojasi, taip pakeldamas varžovą iki galo
Sekantis veiksmas
Kadangi Kyo nepajėgus paeiti pats, SE užsikelia jį ant pečių!
Sekantis veiksmas
Ir neša jį atgal link ringo!
Sekantis veiksmas
Jis eina lėtai, nes šiek tiek jau pavargo, o ir nešulys nelengvas
Sekantis veiksmas
Tačiau Sick Extreme yra tvirtas vyrukas
Sekantis veiksmas
Staiga, jau būdamas prie pat barikados skiriančios stovinčius žiurovus ir taip vadinama ringside, Sick Extreme stabdteli
Sekantis veiksmas
Jo akį patraukia vienas stovinčio žiūrovo plakatas
Sekantis veiksmas
Ant jo parašyta PANAUDOK ŠĮ PLAKATĄ
Sekantis veiksmas
Sick Extreme nuvija nuo kėdės salės pranešėją Jona Radzevičių
Sekantis veiksmas
Ir ant jo kėdės užsodina leisgyvį Kyo
Sekantis veiksmas
O pats jis nueina link plakatą laikančio fano
Sekantis veiksmas
Galiausiai priėjęs tą faną jis ištiesia ranka ir jie abu pasisveikina
Sekantis veiksmas
Fanas atkiša popieriaus gabalą ir tušinuką
Sekantis veiksmas
Sick Extreme užraito jam autografą
Sekantis veiksmas
Ir paima tą plakatą
Sekantis veiksmas
Laikydamas jį, jis grįžta prie sėdinčio Kyo
Sekantis veiksmas
Jis perlipa per barikadą, atsiduria ringside
Sekantis veiksmas
Ir jau užsimoja iš plakato
Sekantis veiksmas
Bet Kyo iš paskutinių jėgų spiria varžovui į koją!
Sekantis veiksmas
[action] Kyo, regis atjungtas vėl. O plakatas atrodo kietas, nes buvo didelis garsas [/action] Sick Extreme nesutrinka ir atsako smūgių iš plakato!
[action] Sick Extreme pasinaudodamas laisva minute perplėšia popierių, norėdamas pažiūrėti, kas per kietas daiktas yra viduje [/action]
[action] Jis nuplėšia popierių, o ten geležinė lentelė, ant kurios užrašyta: [/action]
[action] VILNIUS 312 KM
KAUNAS 210 KM [/action]
[action] Tai kelio ženklas! [/action]
[action] Reiškia tas ištikimasis gerbėjas atvyko net iš pajūrio į Vilnių, kad galėtų palaikyti savo numyletinį! [/action]
[action] Tik turbūt bus neapseita be auku galimas daiktas, kad dabar poilsiaujantiems Lietuvos ir laikinosios sostinių gyventojams gali būt keblu grįžti į šiuos miestus [/action]
[action] O Sick Extreme daugiau laiko negaišta ir dar karta trenkia priešininkui iš Vilnius-Klaipėda magistralę rodančio ženklo [/action]
[action] Ouch! Trenksmas buvo dar didesnis nei prieš tai [/action]
[action] Ir dar vienas smūgis! [/action]
[action] Šis ženklas jau įlinksta nuo Kyo galvos [/action]
[action] Kyo meta jį šalin, suprasdamas, kad daugiau jo neišeis normaliai panaudoti [/action]
[action] Jis palieka Kyo sėdėti, o pats nueina į kitą pusę [/action]
[action] Jonas Radzevičius, norėdamas atgauti kėdę paima ir tiesiog nuverčia iš jos atjungtą Kyo! [/action]
[action] O Sick Extreme tuo tarpu prieina prie komentatorių stalo [/action]
[action] Jis nuima stalviršį [/action]
[action] Ir monitorius ištraukia [/action]
[action] Taip pat numeta visus laidus ir popierius [/action]
[action] Ir grįžta prie Kyo [/action]
[action] Priėjęs jį, Sick Extreme dar kartą atima kėdę iš varšo Radzevičiaus [/action]
[action] Taip pat, jis dar kartą užsikelia Kyo ir nėša jį link stalo [/action]
[action] Priėjęs jis paguldo varžovą ant to stalo [/action]
[action] Ir kitoj rankoj neštą kėdę užsimoja ir... [/action]
[action] BUM! Tiesiai į galvą! [/action]
[action] Dar vienas smūgis! [/action]
[action] Trečias SE smūgis iš kairės [/action]
[action] Jis smūgiuoja dar keletą kartų [/action]
[action] Tai primena Wrestlemanijos X-Seven main evento pabaigą tarp Steve Austin ir The Rock [/action]
[action] Žiūrovai jau po biškį darosi pakraupę stebėdami, kaip Sick Extreme baudžia Kyo [/action]
[action] Kyo, regis, moka už savo buvusios komandos išdavyste, pergalę prieš Sick Extreme per Victims of Summer, negražius žodžius, visus pralaimėjimus, dėl kurio SKE patyre kaip komanda ir kitas padarytas nuodėmes [/action]
[action] Po kokio vienuolikto smūgio iš kėdės Sick Extreme nustoja trankyti beginklį priešininką [/action]
[action] Ir numeta kėdę šalin [/action]
[action] Kiek atsitraukęs nuo Kyo, Sick Extreme sukryžiuoja rankas! [/action]
[action] Publika džiūgauja [/action]
[action] Kyo nueina link ringo [/action]
[action] Ir pakėlęs skverną, pasilenkia ir pradeda kažko ieškoti po ringu [/action]
[action] Kol jis ieško kažkokio ginklo, fone galima matyti, kaip Radzevičius vėl pasiima tą pačia kėdę ir atsinešęs ją, atsisėda [/action]
[action] Ir negali gi kaltint žmogaus, juk dar liko vakaro main eventas. [/action]
[action] O Sick Extreme, atrodo, rado ko ieškojo jis slenkasi atgal [/action]
[action] Iš išsitraukia kopečias! [/action]
[action] Žiūrovam labai patinka tai, ką jie mato [/action]
[action] Ir tai ne šiaip paprastos kopečios, o didesnės! [/action]
[action] Sick Extreme pilnai ištraukia jas [/action]
[action] Ir pastato tiesiai prieš komentatorių stalą, kur tie komentatoriai seniai dėl savo pačių saugumo pasitraukė [/action]
[action] Extreme pradeda jomis lipti [/action]
[action] O lipimui yra geras kelias, jis pats išsitraukė ilgas kopečias [/action]
[action] Jam belipant, publika skanduoja SICK EXTREME, SICK EXTREME [/action]
[action] Pagaliau SE užlipa ant kopečių viršaus [/action]
[action] Ir ant jo atsisėda [/action]
[action] SE žvelgia į patenkintą publiką [/action]
[action] Visi salės žiūrovai jau ant kojų stovėdami užgniaužė kvapą [/action]
[action] Kas antras žiūrovas į viršų pakėlė savo fotoaparatus [/action]
[action] Ne vienas TV žiūrovas užstatė savo VCR įrašymui, kad po to galėtų dar kartą peržiūrėt, kas tuoj įvyks [/action]
[action] Sick Extreme dar kartą iškelia rankas į viršų ir jas sukryžiuoja [/action]
[action] Dalis publikos jau dabar pradeda jį fotkint. [/action]
[action] Galiausiai SE pašoka ir... [/action]
[action] FRONG FUCKIN SPLASH!!!!!! [/action]
[action] On the god damn table! [/action]
[action] ...on the god damn Kyo! [/action]
[action] Arčiausiai stovėję ir vos kelių metrų atstumu viską mate fanai pradeda tiesiog šokinėti [/action]
[action] Abu kovotojai guli [/action]
[action] O naujai atėjęs teisėjas (Tas, kur gavo prieštai Twist of Fate, jau seniai išneštas) skaičiuoja: [/action]
[action] Vienas! [/action]
[action] Du! [/action]
[action] Abu wrestleriai ne krust [/action]
[action] Trys! [/action]
[action] Dėl Kyo viskas aišku buvo dar prieš šį veiksmą. Bet klausimas ar Sick Extreme po tokio šuolio spės laiku atsistoti? [/action]
[action] Keturi! [/action]
[action] Pagaliau Sick Extreme pradeda judėti [/action]
[action] Penki! [/action]
[action] Jis jau judina galūnes! Bet vien judėti neužtenka, reikia stovėti [/action]
[action] Šeši! [/action]
[action] SE pasiverčia ant nugaros [/action]
[action] Septyni! [/action]
[action] Jis atsistoja ant 4 letenų [/action]
[action] Tačiau atbėga Jonas Radzevičius! [/action]
[action] Jis nešasi tą pačia kėdę! [/action]
[action] Aštuoni! [/action]
[action] Matyt jis nori keršyti SE, kad šis iš jo vis atiminėjo kėdę [/action]
[action] Jis trenkia ir... [/action]
[action] Ne! Sick Extreme išsiridėna! [/action]
[action] Radzevičius trenkė po SE gulinčiam Kyo! [/action]
[action] Devyni! [/action]
[action] SE atsitupia! [/action]
[action] Dešimt! [/action]
[action] Deja, Sick Extreme nespėjo pilnai atsistoti [/action]
[action] Tačiau tupėjimas irgi skaitosi kaip stovėjimas, nes SE tupi tik ant 2 kojų! [/action]
[action] Todėl jis yra kovos nugalėtojas! [/action]
[action] Pradeda skambėti Eminemo daina We Just Came To Party [/action]
[action] Na va, ir dabar Sick Extreme jau pilnai stovi! [/action]
[action] Jis pasižiūri į Jona Radzevičių [/action]
[action] Ir rėkia: [/action]
[action] Ach tu kalės vaike!!! [/action]
[action] Radzevičius pradeda sprukti! [/action]
[action] Sick Extreme nori jį vytis [/action]
[action] Tačiau kelią jam pastoja teisėjas [/action]
[action] Jis kiek apramina SE [/action]
[action] O pats Sick Extreme, ne visai patenkintas, skambant jo dainai, patraukia link entrance rampos [/action]
[action] Jam kiek pikta, kad nesutrynė į miltus Jono Radzevičiaus [/action]
[action] Tačiau jis turi kuo džiaugtis kaip niekada įtikinama pergale prieš didžiausią priešą Kyo [/action]
[action] Jis palieka areną [/action]
[action] O Kyo, apžiūrėję, išneša medikų būrys [/action]
Rodomas GM kabinetas:
Spoiler'is
Tame kabinete, kaip ir dera sėdi Marcus Ulivieri. Jis sėdi ant sofos ir skaito italų dizainerio Giorgio Armani madų žurnalą. Jis burba:
- Nesąmonė. Pirkau žurnalą, kad sužinočiau, kaip man apsirenkti, o gaunu 10 puslapių apie Armani Jeans krepšinio komandą.
Staiga jo burbesius nutraukia tuk tuk tuk į duris. Ulivieri sušunka:
- Įeikit!
Ateina jaunas, dvidešimtmetis berniukas, kuris nešasi rankoje siuntinį. Jis sako:
- Ar jūs esate ponas Ulivieri?
- Jei ant mano kabinetų parašyta, reiškia esu. Ko tu atėjai?
- Pone, jum atėjo laiškas.
- Gerai, padėk čia ir eik.
Ulivieri išvynioja siuntinį ir atsidaręs voką iššistraukia atviruką, su tokiu tekstu:
Dear Marcus Uliveri,
Radęs šį laišką neišsigąsk. Rašau tau ne be reikalo. Rašau dėl tam tikrų priežaščių. Žinau, kad tu dabar imi galvoti kas galėjo parašyti šį laišką tau, tačiau tu to nesužinosi. Tu net negali įsivaizduoti kas tau rašo. Aš esu toli, o šis laiškas pas tave keliavo net keleta dienų. Aš esu toli nuo taves ir tu nuo manęs. Tu nesužinosi iš kur šis laiškas yra, nesuseksi.
Rašau tau noredamas pasveikinti, kad sugrįžo NME. Noriu tave pasveikinti, kad pavyko surengti puikų pirmąjį šou. NME ir vėl tokia įspudinga kokia buvo. Turiu tave pagirti. Noriu tave pasveikinti, kad savo federacijoje turi labai stiprių kovotojų. Tačiau aš turiu ir liūdnų žinių. Turiu tave nuvilti, kadangi tu savo federacijoje dar neturi pačio stipriausio kovotojo. Turiu tave nuvilti, nes tu dar neturi galingiausio federacijų kovotojo. Aš žinau... tu ir vėl pradėjai galvoti kas aš esu. Tačiau net nesistenk, tu nesuprasi. Čia dar ne viskas. Čia nėra laiško pabaiga. Turiu tau pranešti paskutinį dalyką.
Noriu tau perduoti/pranešti paskutinę blogą žinią tau ir tavo federacijai. Galiausiai aš rašau tau tam, kad praneščiau jog ketinu smarkiai sužaloti vieną iš tavo federacijos kovotojų. Man nesvarbu ar man teks sutikti tą kovotoją gatvėję. Man nesvarbu ar aš jį sužalosiu parking lote netoli tavo arenos. Man nesvarbu kokia vieta tai bus aš pasieksiu savo. Suprask, tai nėra grasinimas tai perspėjimas. Aš padarysiu netgi tai ko nesiruošiau daryti jeigu tik prireiks. Aš pasirašysiu sutarti su tavo federacija vien tam, kad stipriai sužaloti, sumušti ir galiausiai pribaigti tą žmogų. Dabar pats laikas jau pranešti visam locker roomui apie šį mano laišką. Jei tu nepraneši aš pasirupinsiu, kad jiems būtų pranešta.
Iki tol, laikykis...
Perskaitęs jį, Ulivieri susiraukia ir sau sumurma:
- Kažkokia nesąmonė. Geriau niekam jo nerodysiu.
Ir suplėšo šį laišką.
Tame kabinete, kaip ir dera sėdi Marcus Ulivieri. Jis sėdi ant sofos ir skaito italų dizainerio Giorgio Armani madų žurnalą. Jis burba:
- Nesąmonė. Pirkau žurnalą, kad sužinočiau, kaip man apsirenkti, o gaunu 10 puslapių apie Armani Jeans krepšinio komandą.
Staiga jo burbesius nutraukia tuk tuk tuk į duris. Ulivieri sušunka:
- Įeikit!
Ateina jaunas, dvidešimtmetis berniukas, kuris nešasi rankoje siuntinį. Jis sako:
- Ar jūs esate ponas Ulivieri?
- Jei ant mano kabinetų parašyta, reiškia esu. Ko tu atėjai?
- Pone, jum atėjo laiškas.
- Gerai, padėk čia ir eik.
Ulivieri išvynioja siuntinį ir atsidaręs voką iššistraukia atviruką, su tokiu tekstu:
Dear Marcus Uliveri,
Radęs šį laišką neišsigąsk. Rašau tau ne be reikalo. Rašau dėl tam tikrų priežaščių. Žinau, kad tu dabar imi galvoti kas galėjo parašyti šį laišką tau, tačiau tu to nesužinosi. Tu net negali įsivaizduoti kas tau rašo. Aš esu toli, o šis laiškas pas tave keliavo net keleta dienų. Aš esu toli nuo taves ir tu nuo manęs. Tu nesužinosi iš kur šis laiškas yra, nesuseksi.
Rašau tau noredamas pasveikinti, kad sugrįžo NME. Noriu tave pasveikinti, kad pavyko surengti puikų pirmąjį šou. NME ir vėl tokia įspudinga kokia buvo. Turiu tave pagirti. Noriu tave pasveikinti, kad savo federacijoje turi labai stiprių kovotojų. Tačiau aš turiu ir liūdnų žinių. Turiu tave nuvilti, kadangi tu savo federacijoje dar neturi pačio stipriausio kovotojo. Turiu tave nuvilti, nes tu dar neturi galingiausio federacijų kovotojo. Aš žinau... tu ir vėl pradėjai galvoti kas aš esu. Tačiau net nesistenk, tu nesuprasi. Čia dar ne viskas. Čia nėra laiško pabaiga. Turiu tau pranešti paskutinį dalyką.
Noriu tau perduoti/pranešti paskutinę blogą žinią tau ir tavo federacijai. Galiausiai aš rašau tau tam, kad praneščiau jog ketinu smarkiai sužaloti vieną iš tavo federacijos kovotojų. Man nesvarbu ar man teks sutikti tą kovotoją gatvėję. Man nesvarbu ar aš jį sužalosiu parking lote netoli tavo arenos. Man nesvarbu kokia vieta tai bus aš pasieksiu savo. Suprask, tai nėra grasinimas tai perspėjimas. Aš padarysiu netgi tai ko nesiruošiau daryti jeigu tik prireiks. Aš pasirašysiu sutarti su tavo federacija vien tam, kad stipriai sužaloti, sumušti ir galiausiai pribaigti tą žmogų. Dabar pats laikas jau pranešti visam locker roomui apie šį mano laišką. Jei tu nepraneši aš pasirupinsiu, kad jiems būtų pranešta.
Iki tol, laikykis...
Perskaitęs jį, Ulivieri susiraukia ir sau sumurma:
- Kažkokia nesąmonė. Geriau niekam jo nerodysiu.
Ir suplėšo šį laišką.
Ekrane vėl matoma žavioji Susan:
Spoiler'is
- Sveiki dar kartelį, NME žiūrovai, jūsų ekranuose vėl esu aš, Susan. Jei tik dabar įsijungėte Heat, tai praleidote daug smagaus veiksmo. Tačiau nusiminti neverta, nes dar kai kas liko. Ir aš kalbu apie Marcuso Jamisono ir The Highwayman kovą. Šalia manęs stovi jos dalyvis, reperis Marcusas Jamisonas. Sakyk, Marcusai, kovosi su The Highwayman. Ar tavo šiandieninis varžovas tave bent kiek gasdina?
- Per visa mano gyvenimą manęs negasdino niekas. Nežinau kodėl taip iš tiesų yra, tačiau tokia tiesa. Aš buvau užgrūdintas nuo pat mažens, sunkusis gyvenimas manęs neapėjo ratu, jis nepatingėjo ir norėjo mane nuversti. Tačiau aš atlaikiau viską ir patys matote kur esu dabar. Tai kodėl man reikėtų bijoti vieno vienintelio kovotojo, su kuriuom dar net nesu kovojęs? Tad, apibendrinus - ne, aš jo nebijau.
- Tačiau tavo varžovas BWE buvo nenugalėtas singles mačuose...
-...Iki dabar. Praeitis visiškai nieko nereiškia. Kai esi ringe su manimi, negalioja niekas. Nei praeitis, nei dar kas. Yra tik ringas ir jame esantys du kovotojai. O kai tame ringe stoviu aš, kitam kovotojui dažnai būna ypač sunku. Nėkarto nebuvo kitaip, nebus ir toliau.
- Prieš šią kovą buvo prišnekėta daug šlamšto. Nors jūs susidursite dar tik pirmą kartą, iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad jūs abudu jau nekenčiate vienas kito. Negana to, The Highwayman įpyle nemažai žibalo į ugnį, tavo adresu paberdamas visą virtinę rasistinių įžeidimų. Ar tai, kad šiame pasaulyje vis dar tebėra tokių žmonių, kurie tave laiko prastesniu dėl tavo rasės, kilmės ar aprangos, tave žeidžia ar rasizmas yra dalykas, prie kurio tu jau spėjai priprasti?
- Ech, tas rasizmas... Rasizmas ir aš visada žengė koja į koją. Vos tik 2006 metų pradžioje atėjau į LWE, ten mane jau 'meiliai' pasitiko rasizmas. Kiekvienas kovotojas, su kuriuom man teko kovoti visada užsimindavo apie mano odos spalvą. Tad man tai jau gana įprasta. Tačiau tai nereiškia, jog betkuris baltasis panaudojęs žodį 'nigeris' negautų nuo manęs į dantis. Dar ir kaip gautų.
- O ar tu pats laikai save rasistu? Ar skirstai žmones į juodus ir baltus? Ar tavo draugų tarpe yra baltųjų žmonių ar azijiečių?
- Aš savęs niekada nelaikiau rasistu. Nors žvelgiant į kitus žmones buvo galima pamanyti, kad jie tik to ir laukia. Rodos, kad jie tik ir trokšta rasizmo iš mano pusės. Na, jie to negaus. Odos spalva man absoliučiai dzin, man žymiai svarbiau kas viduje. Jeigu ten supuvę, tai išorė nesvarbi. Kaip sakoma, nespręsk apie knygą iš viršelio. O del draugų klausimo, tai taip, baltųjų pažystamų ir draugų tikrai turiu. Coby Dick, buvęs mano mokinys ir BWE tag team eks-čempionas, yra baltasis. Jason Speed, buvęs vienas mano didžiausių priešų, irgi yra baltasis.
- Kad jau užsiminei apie Jason Speed. Jis šiandien oficialiai sugrįžo į NME? Ar džiaugiesi tuo? Ką manai jis gali duoti NME?
- Labai džiaugiuosi jo sprendimu gryžti. Visada maniau, kad jis gali daugiau, negu parodė šioje lygoje. Taigi, dabar jis turės dar vieną šansą įrodyti savo vertę. Juk jis yra kovų užgrūdintas veteranas, fanai jį mėgsta, dauguma kovotojų irgi. Jo limitai yra beribiai, juk jis yra vienintelis žmogus pasaulyje, kuris sugebėjo mane nugalėti du kartus iš eilęs. Tad linkiu jam sekmės ir laukiu jo tolesnių kovų, o gal ir kokį revanšą kada suorganizuosim.
- Kiek nukrypkime nuo šio vakaro įvykių. Sakyk, kaip tave paveikė Michael'o Jacksono mirtis? Praeitą savaitę turėjau progą šnektelti su Bottom ir jis savo kovą prieš Impaler paskyre būtent popkaraliaus atminimui. Ką tau gyvenime reiškė Michael'as? Žinau, kad labiau esi linkęs prie repo, tačiau kaip juodaodžiui tau turėjo padaryti įspudį ir Jacksonas. Jūsų inicialai netgi sutampa...
- Jis pravėrė kelią juodaodžiams. Jis buvo pats pirmasis. Niekada nebuvo ir jau nebebus kito tokio. Kalabant apie inicialus, tai man yra didelė garbė, kad mūsų inicialai sutampa, o dar į šią 'MJ' teritoriją galima idėti dar vieną didį, tai Michael Jordan, kuris irgi turi vietą mano gyvenime. Nors pats asmeniškai niekada pernelyg neklausiau Michael Jackson dainų, tačiau visvien vertinau jį ir jo talentą. Tesiilsi jis ramybėje.
- Per pirmąjį NME run'ą tu buvai antruoju ir paskutiniu NME Tarpžemyniniu čempionu. Kokie tavo tikslai šiame NME sezone? Dar kartą laimėti IC titulą ir taip siekti kad NME IC titulas būtų istoriškai siejamas su tavimi, ar žengsi žingsnį į priekį ir bandysi iškovoti NME Pasaulio Sunkiasvorių diržą?
- Aš visada siekdavau tobulybės, visada norėdavau save tobulinti ir vis keldavau kartelę aukščiau negu preitą kartą. Tada laimėjęs IC titulą tą kartelę užsikėliau gana aukštai, taciau pilnai manau, kad šį karta galėsiu ne tik per ją peršokti, tačiau ir per dar vieną, šiek tiek aukštesnę.
- Marcusai, nors kol kas atrodai tikrai puikiai ir olimpo viršūnėje isitaises esi jau keletą metų, kada nors vis tiek turėsi priimti šį sprendimą, todėl klausiu tavęs - kada ruošiesi kabinti wrestlingo bucus ant vinies? Ko dar trūksta tavo karjeroje iki idealios laimes?
- Batus ant vinies jau buvau kabinęs vieną kartą. Ir pati matai kur esu dabar. Man dar tik 25 metai, o kovoju as tik nuo 2006 metų pradžios. Ir jau pasiekiau bene viską. Kažkas galėtų pasakyti, kad gal metas baigti viską, kai viską padarei. Tačiau as sakau didelį ne. Aš tiesiog toliau kovosiu, kol dar bus noro. Kol dar bus įdomu. Ir kolkas, man tikrai įdomu.
- Sveiki dar kartelį, NME žiūrovai, jūsų ekranuose vėl esu aš, Susan. Jei tik dabar įsijungėte Heat, tai praleidote daug smagaus veiksmo. Tačiau nusiminti neverta, nes dar kai kas liko. Ir aš kalbu apie Marcuso Jamisono ir The Highwayman kovą. Šalia manęs stovi jos dalyvis, reperis Marcusas Jamisonas. Sakyk, Marcusai, kovosi su The Highwayman. Ar tavo šiandieninis varžovas tave bent kiek gasdina?
- Per visa mano gyvenimą manęs negasdino niekas. Nežinau kodėl taip iš tiesų yra, tačiau tokia tiesa. Aš buvau užgrūdintas nuo pat mažens, sunkusis gyvenimas manęs neapėjo ratu, jis nepatingėjo ir norėjo mane nuversti. Tačiau aš atlaikiau viską ir patys matote kur esu dabar. Tai kodėl man reikėtų bijoti vieno vienintelio kovotojo, su kuriuom dar net nesu kovojęs? Tad, apibendrinus - ne, aš jo nebijau.
- Tačiau tavo varžovas BWE buvo nenugalėtas singles mačuose...
-...Iki dabar. Praeitis visiškai nieko nereiškia. Kai esi ringe su manimi, negalioja niekas. Nei praeitis, nei dar kas. Yra tik ringas ir jame esantys du kovotojai. O kai tame ringe stoviu aš, kitam kovotojui dažnai būna ypač sunku. Nėkarto nebuvo kitaip, nebus ir toliau.
- Prieš šią kovą buvo prišnekėta daug šlamšto. Nors jūs susidursite dar tik pirmą kartą, iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad jūs abudu jau nekenčiate vienas kito. Negana to, The Highwayman įpyle nemažai žibalo į ugnį, tavo adresu paberdamas visą virtinę rasistinių įžeidimų. Ar tai, kad šiame pasaulyje vis dar tebėra tokių žmonių, kurie tave laiko prastesniu dėl tavo rasės, kilmės ar aprangos, tave žeidžia ar rasizmas yra dalykas, prie kurio tu jau spėjai priprasti?
- Ech, tas rasizmas... Rasizmas ir aš visada žengė koja į koją. Vos tik 2006 metų pradžioje atėjau į LWE, ten mane jau 'meiliai' pasitiko rasizmas. Kiekvienas kovotojas, su kuriuom man teko kovoti visada užsimindavo apie mano odos spalvą. Tad man tai jau gana įprasta. Tačiau tai nereiškia, jog betkuris baltasis panaudojęs žodį 'nigeris' negautų nuo manęs į dantis. Dar ir kaip gautų.
- O ar tu pats laikai save rasistu? Ar skirstai žmones į juodus ir baltus? Ar tavo draugų tarpe yra baltųjų žmonių ar azijiečių?
- Aš savęs niekada nelaikiau rasistu. Nors žvelgiant į kitus žmones buvo galima pamanyti, kad jie tik to ir laukia. Rodos, kad jie tik ir trokšta rasizmo iš mano pusės. Na, jie to negaus. Odos spalva man absoliučiai dzin, man žymiai svarbiau kas viduje. Jeigu ten supuvę, tai išorė nesvarbi. Kaip sakoma, nespręsk apie knygą iš viršelio. O del draugų klausimo, tai taip, baltųjų pažystamų ir draugų tikrai turiu. Coby Dick, buvęs mano mokinys ir BWE tag team eks-čempionas, yra baltasis. Jason Speed, buvęs vienas mano didžiausių priešų, irgi yra baltasis.
- Kad jau užsiminei apie Jason Speed. Jis šiandien oficialiai sugrįžo į NME? Ar džiaugiesi tuo? Ką manai jis gali duoti NME?
- Labai džiaugiuosi jo sprendimu gryžti. Visada maniau, kad jis gali daugiau, negu parodė šioje lygoje. Taigi, dabar jis turės dar vieną šansą įrodyti savo vertę. Juk jis yra kovų užgrūdintas veteranas, fanai jį mėgsta, dauguma kovotojų irgi. Jo limitai yra beribiai, juk jis yra vienintelis žmogus pasaulyje, kuris sugebėjo mane nugalėti du kartus iš eilęs. Tad linkiu jam sekmės ir laukiu jo tolesnių kovų, o gal ir kokį revanšą kada suorganizuosim.
- Kiek nukrypkime nuo šio vakaro įvykių. Sakyk, kaip tave paveikė Michael'o Jacksono mirtis? Praeitą savaitę turėjau progą šnektelti su Bottom ir jis savo kovą prieš Impaler paskyre būtent popkaraliaus atminimui. Ką tau gyvenime reiškė Michael'as? Žinau, kad labiau esi linkęs prie repo, tačiau kaip juodaodžiui tau turėjo padaryti įspudį ir Jacksonas. Jūsų inicialai netgi sutampa...
- Jis pravėrė kelią juodaodžiams. Jis buvo pats pirmasis. Niekada nebuvo ir jau nebebus kito tokio. Kalabant apie inicialus, tai man yra didelė garbė, kad mūsų inicialai sutampa, o dar į šią 'MJ' teritoriją galima idėti dar vieną didį, tai Michael Jordan, kuris irgi turi vietą mano gyvenime. Nors pats asmeniškai niekada pernelyg neklausiau Michael Jackson dainų, tačiau visvien vertinau jį ir jo talentą. Tesiilsi jis ramybėje.
- Per pirmąjį NME run'ą tu buvai antruoju ir paskutiniu NME Tarpžemyniniu čempionu. Kokie tavo tikslai šiame NME sezone? Dar kartą laimėti IC titulą ir taip siekti kad NME IC titulas būtų istoriškai siejamas su tavimi, ar žengsi žingsnį į priekį ir bandysi iškovoti NME Pasaulio Sunkiasvorių diržą?
- Aš visada siekdavau tobulybės, visada norėdavau save tobulinti ir vis keldavau kartelę aukščiau negu preitą kartą. Tada laimėjęs IC titulą tą kartelę užsikėliau gana aukštai, taciau pilnai manau, kad šį karta galėsiu ne tik per ją peršokti, tačiau ir per dar vieną, šiek tiek aukštesnę.
- Marcusai, nors kol kas atrodai tikrai puikiai ir olimpo viršūnėje isitaises esi jau keletą metų, kada nors vis tiek turėsi priimti šį sprendimą, todėl klausiu tavęs - kada ruošiesi kabinti wrestlingo bucus ant vinies? Ko dar trūksta tavo karjeroje iki idealios laimes?
- Batus ant vinies jau buvau kabinęs vieną kartą. Ir pati matai kur esu dabar. Man dar tik 25 metai, o kovoju as tik nuo 2006 metų pradžios. Ir jau pasiekiau bene viską. Kažkas galėtų pasakyti, kad gal metas baigti viską, kai viską padarei. Tačiau as sakau didelį ne. Aš tiesiog toliau kovosiu, kol dar bus noro. Kol dar bus įdomu. Ir kolkas, man tikrai įdomu.
Marcus Jamison vs. The Highwayman
Singles match
Spoiler'is
Nuskambejus pirmiesiems Thunderstruck akordams, arena sutemsta, prie entrance rampos pradeda kauptis dumai. Prasidejus zodziams THUNDER! Na na na na na na na, su kiekvienu THUNDER is sprogimo atsiranda nauji duju kamuoliai. Kai dainoje pradeda dainuoti, pasirodo ir pats The Highwayman. Jo leta, bet tvirta eisena perskrodzia su kiekvienu THUNDER susidariusius dumu kamuolius. Prasidejus dainos priedainiui, Highwayman ilipa i ringa, arenoje vel atsiranda sviesos. Akimirkai arena visiskai uztemsta. Is tamsos pasigirsta Marcus temine daina. Didelis pirotechnikos sprogimas vel izieba sviesa arenoje ir Marcus drasiai izengia i arena. Iskeles rankas jis kazka surekia ir pasileidzia eiti ringo link. Dazniausiai zmones pamate Marcus gana garsiai isreiskia savo nepasitenkima jo buvimu cia. Tokiu atveju Marcus suletina zingsni ir tiesiog gerisi momentu. Galu gale jis ilipa i ringa ir pradeda aiskinti zmonems arba oponentui, kad jie visiskai nieko verti. Viltingai paziurejes i virsu palinksi galva ir pradeda ruostis kovai.
[action]Skamba gongas.[/action]
[action]Teisėjas parodo, kad wrestler'iai gali pulti vienas kitą.[/action]
[action]M.J. iš kart užverda kraujas.[/action]
[action]Ir jis puola Highwayman![/action]
[action]Kovotojų fiziniai duomenys apylygūs.[/action]
[action]Kovotojai susikabina.[/action]
[action]Jie bando parversti vienas kitą.[/action]
[action]Tačiau abu nieko nepeša.[/action]
[action]Highwayman atsiremia į virves.[/action]
[action]M.J. ramiai paleidžia Highwayman.[/action]
[action]Highwayman pasinaudoja proga.[/action]
[action]Bitch-slap![/action]
[action]M.J. nusišypso.[/action]
[action]Ir iš kart puola Highwayman.[/action]
[action]Tačiau pastarasis užlenda už virvių.[/action]
[action]Teisėjas neleidžia Jamison'ui pulti Highwayman'o.[/action]
[action]M.J. tuo nepatenkintas.[/action]
[action]Tuo nepatenkinti ir fanai.[/action]
[action]Marcus Jamison nusiramina.[/action]
[action]Jis atsitraukia.[/action]
[action]Highwayman išlenda iš už virvių.[/action]
[action]Tai jis daro labai atsargiai.[/action]
[action]M.J. ragina jį tai daryti greičiau.[/action]
[action]Highwayman išlenda.[/action]
[action]Pažanga![/action]
[action]M.J. pradeda vaikščioti ratais.[/action]
[action]Highwayman slepiasi už teisėjo.[/action]
[action]M.J. tai pasirodo juokinga.[/action]
[action]Jis atsisuka į tribūnas ir nusijuokia.[/action]
[action]Tačiau tuo pasinaudoja lapinas Highwayman.[/action]
[action]Jis trenkia M.J. į pakaušį.[/action]
[action]Highwayman pargriauna oponentą.[/action]
[action]Užgriūna ant jo.[/action]
[action]Smūgių lavina.[/action]
[action]M.J. nieko negali padaryti, todėl jis tik dengiasi galvą.[/action]
[action]Kokia galingi smūgiai![/action]
[action]Highwayman trinkteli paskutinį kartą ir atsistoja.[/action]
[action]Jis pažiūri į fanus.[/action]
[action]Šie jį boo'ina.[/action]
[action]Tačiau Highwayman tik nusišypso.[/action]
[action]Jis atsisuka į pamažu besikeliantį Marcus.[/action]
[action]Prieina prie jo.[/action]
[action]Smūgis alkūne į jo nugarą.[/action]
[action]Dar vienas.[/action]
[action]M.J. išsiriečia.[/action]
[action]Jo veide daug skausmo.[/action]
[action]Highwayman atlieka Headlock.[/action]
[action]M.J. patenka į galingo baltaodžio gniaužtus.[/action]
[action]Jis bando kapanotis iš situacijos.[/action]
[action]Jo atletiškumas jam padeda.[/action]
[action]Jis sugeba išlysti.[/action]
[action]Ir iš kart užsikelia Highwayman į Fireman's Carry poziciją.[/action]
[action]Jis nusisuka nuo teisėjo.[/action]
[action]Eye-Rake![/action]
[action]M.J. priverstas paleisti varžovą.[/action]
[action]Teisėjas nepamato šio klastingo Highwayman manevro.[/action]
[action]Highwayman nusileidžia ant kojų.[/action]
[action]M.J. užsimerkęs.[/action]
[action]Highwayman tuo naudojasi.[/action]
[action]European Uppercut![/action]
[action]Dar vienas![/action]
[action]M.J. atsilošia.[/action]
[action]Highwayman atsimuša į virves.[/action]
[action]Sugriebia varžovo kaklą.[/action]
[action]Neckbreaker![/action]
[action]Highwayman užverčia abi M.J. kojas - pin![/action]
[action]Teisėjas skaičiuoja.[/action]
[action]O Highwayman uždeda kojas ant virvių![/action]
[action]1...[/action]
[action]2...[/action]
[action]Ne![/action]
[action]Jamison spėja atlikti kickout'ą![/action]
[action]Highwayman netiki tuo.[/action]
[action]Jis iš kart paranojiškai atšoka.[/action]
[action]Marcus Jamison įsitvėręs į virves keliasi.[/action]
[action]Highwayman nedrįsta jo pulti.[/action]
[action]M.J. jau ant kojų.[/action]
[action]Jis prasiblaivo.[/action]
[action]Ir staigiai atsisuka į Highwayman.[/action]
[action]Fanai tuo patenkinti.[/action]
[action]Jie palaiko Marcus.[/action]
[action]M.J. pradeda ploti į ritmą.[/action]
[action]Fanai irgi.[/action]
[action]Highwayman bando į tai nekreipti dėmesio.[/action]
[action]M.J. puola.[/action]
[action]Smūgis Highwayman'ui.[/action]
[action]Smūgis M.J.[/action]
[action]Smūgis Mr. Main Event.[/action]
[action]Šis suklumpa.[/action]
[action]Marcus laiko tupinčio varžovo galvą.[/action]
[action]Jis iškelia ranką.[/action]
[action]Fanams tai patinka![/action]
[action]Low-Blow![/action]
[action]Teisėjas to nepamato.[/action]
[action]M.J. susiriečia.[/action]
[action]Jis prisidengia savo pasididžiavimą.[/action]
[action]Highwayman ant kojų.[/action]
[action]Jo veide plati šypsena.[/action]
[action]Fanai skanduoja "You suck!".[/action]
[action]Highwayman į tai atsako "Thank you, thank you!".[/action]
[action]Jis stveria Marcus aplink liemenį.[/action]
[action]Ir jo nepaleidžia.[/action]
[action]M.J. negeali ištrūkti.[/action]
[action]Highwayman kilsteli varžovą.[/action]
[action]Ir pargriauna ant pilvo![/action]
[action]Lyg per amateur-wrestling'ą.[/action]
[action]Jis griebia varžovą ir apkabina jo kaklą.[/action]
[action]Ir epaleidžia.[/action]
[action]Marcus Jamison negali ištrūkti.[/action]
[action]Highwayman dar stipriau apsikabina kaklą.[/action]
[action]M.J. ištrūksta![/action]
[action]Bet Highwayman kojomis apkabina jo kaklą![/action]
[action]Highwayman sėdi ir laiko varžovo galvą tarp savo kojų.[/action]
[action]Jamison negali ištrūkti.[/action]
[action]Jis padeda rankas ant mat'o.[/action]
[action]Ir atsistoja ant rankų.[/action]
[action]Highwayman kojomis palidžia varžovo galvą.[/action]
[action]Greit atsistoja.[/action]
[action]M.J. nespėja pabaigti hand-stand'o.[/action]
[action]Ir gauna Low-Dropkick![/action]
[action]M.J. krenta ant kaklo![/action]
[action]Ouch![/action]
[action]Labai skausmingas nusileidimas.[/action]
[action]Highwayman atlikęs šį nedorą darbelį didžiuojasi.[/action]
[action]Jis prieina prie gulinčio oponento.[/action]
[action]Tačiau teisėjas jį bando nuvaryti.[/action]
[action]Highwayman supyksta.[/action]
[action]Jis ranka nuskina teisėją![/action]
[action]Lariat![/action]
[action]Teisėjas atjungtas.[/action]
[action]Highwayman vaidina, kad tai padarė netyčia.[/action]
[action]Po galais![/action]
[action]Kiek tai gali tęstis?[/action]
[action]Teisėjas guli kampe ir nejuda.[/action]
[action]Highwayman pakelia M.J.[/action]
[action]Jamison'o kaklas labai blogoje padėtyje.[/action]
[action]Highwayman prieina prie vieno iš turnbuckles.[/action]
[action]Atrišinėja virvutes.[/action]
[action]Ir nuima turnbuckles apsaugas![/action]
[action]Atviras metalas.[/action]
[action]Highwayman tai padaręs numeta apsaugas.[/action]
[action]Jis priein prie Marcus'o.[/action]
[action]Jį pakelia.[/action]
[action]Ir atlieka Irish-Whip į turnbuckles![/action]
[action]Reverse![/action]
[action]Highwayman pats tenkiasi nugara į metalą![/action]
[action]Jis atšoka ir griebiasi už nugaros.[/action]
[action]M.J. tuo naudojasi.[/action]
[action]Jis laikydamasis už kaklo atsimuša į virves.[/action]
[action]Big Boot į Highwayman veidą![/action]
[action]Pastarasis griūna ant žemės.[/action]
[action]Iš kart keliasi.[/action]
[action]Ir gauna Bulldog'ą![/action]
[action]M.J. is on fire![/action]
[action]Jamison rankomis parodo į turnbuckles taip užvezdamas fanus.[/action]
[action]Peržengia antras virves.[/action]
[action]Stovėdamas ant apron'o deda koją ant antros ringo virvės.[/action]
[action]Užlipa ant trečios![/action]
[action]Ir...[/action]
[action]...šuolis...[/action]
[action]...Splash![/action]
[action]Iš kart pin![/action]
[action]Pala, pala...[/action]
[action]Teisėjo tai nėra.[/action]
[action]M.J. šaukia naują teisėją.[/action]
[action]Taąiau prasiblaivo senasis.[/action]
[action]Jis atšliaužia.[/action]
[action]1...[/action]
[action]...[/action]
[action]...[/action]
[action]2...[/action]
[action]...[/action]
[action]Shoulder's up![/action]
[action]M.J. atsisėda.[/action]
[action]Jis ilsisi.[/action]
[action]Highwayman keliasi.[/action]
[action]Todėl M.J. neturi laiko ilsėtis.[/action]
[action]Jis atsikelia.[/action]
[action]Tą patį padaro ir Highwayman.[/action]
[action]Jamison pradeda daužyti Highwayman.[/action]
[action]Highwayman pavyksta pabėgti.[/action]
[action]Jis išsiverčia iš ringo.[/action]
[action]Highwayman nueina link komentatorių staliuko.[/action]
[action]Jis personalo darbuotoją nutempia nuo kėdės.[/action]
[action]Ir ją paima.[/action]
[action]Teisėjas išlipa iš ringo.[/action]
[action]Highwayman užlipa ant apron'o.[/action]
[action]Peržengia virves.[/action]
[action]Bet teisėjas laiko kėdę.[/action]
[action]Highwayman kėdė išsprūsta iš rankos.[/action]
[action]Jis iš inercijos nueina į ringo vidurį.[/action]
[action]O čia M.J.[/action]
[action]Jis puola Highwayman![/action]
[action]Clothesline![/action]
[action]Highwayman atsistoja.[/action]
[action]Highwayman vėl iškart stojasi.[/action]
[action]Dar vienas Clothesline![/action]
[action]Mr. Main Even vėl keliasi.[/action]
[action]Ir gauna staigų Fisherman Suplex![/action]
[action]Pin.[/action]
[action]1...[/action]
[action]2...[/action]
[action]Petys pakeltas.[/action]
[action]M.J. kontroliuoja situaciją.[/action]
[action]Jis atsistoja.[/action]
[action]Pakelia oponentą.[/action]
[action]Apglebia aplink liemenį.[/action]
[action]German Suplex![/action]
[action]Tačiau tai dar neviskas.[/action]
[action]Jamison nepaleidžia varžovo.[/action]
[action]Keliasi.[/action]
[action]Permetimas - antras German Suplex![/action]
[action]Ir dar sykį keliasi.[/action]
[action]Trys![/action]
[action]Highwayman guli.[/action]
[action]M.J. taunt'ina.[/action]
[action]Jis apžvelgia areną - fanai jo pusėje.[/action]
[action]Prieina prie Highwayman kuris pamažu keliasi.[/action]
[action]Jis paima oponentą į Blood Hound poziciją - rankas prakiša Highwayman pro rankas kai jis atsisukęs priekiu.[/action]
[action]Permetimas.[/action]
[action]Highwayman išsisuka.[/action]
[action]Teisėjas eilinį kartą to nepamato.[/action]
[action]M.J. užsidengia veidą.[/action]
[action]Highwayman stuma M.J. į teisėją.[/action]
[action]Teisėjas nubloškiamas didžiule jėga.[/action]
[action]Jis išvirsta iš ringo.[/action]
[action]M.J. atsirėmęs į virves trina akis.[/action]
[action]Highwayman iš elbow pad'o išsitraukia kastetą![/action]
[action]Užsimauna![/action]
[action]M.J. atsisuka.[/action]
[action]Highwayman įsibėgęs smūgioja.[/action]
[action]Knockout?[/action]
[action]Ne, M.J. ant kojų![/action]
[action]Tačiau Highwayman to tikėjosi.[/action]
[action]Jis bėga link virvių.[/action]
[action]Rebound![/action]
[action]Bėga link Marcus Jamison.[/action]
[action]Bet kas gi čia?[/action]
[action]Atbėga kėde nešinas Jason Speed![/action]
[action]Highwayman tai pamato ir pabėga už ringo.[/action]
[action]Speed įsliuogia į ringą.[/action]
[action]Jis sustoja.[/action]
[action]Pažiūri į už ringo esantį Highwayman.[/action]
[action]Tada į gulintį M.J.[/action]
[action]Jis kažką mąsto.[/action]
[action]Marcus pamažu prasiblaivo.[/action]
[action]Jason Speed dudoa jam ranką ir padeda atsikelti.[/action]
[action]Jis oadeda buvusiam varžovui ir partneriui.[/action]
[action]Highwayman veide išgąsčio ir pykčio mix'as.[/action]
[action]Speed paspaudžia ranką Marcus'ui.[/action]
[action]Panašu, kad Highwayman laukia kerštas.[/action]
[action]Jis vis dar žiūri į ringe esančius Speed'ą ir M.J.[/action]
[action]M.J. nueina link highwayman pusės ringe prie virviš.[/action]
[action]Jis rėkia Highwayman'ui.[/action]
[action]What the hell?[/action]
[action]Ką daro Speed'as?[/action]
[action]Jis paima kėdę lyg norėtų ja užsivošti.[/action]
[action]Ir gauna smūgį kėde į galvą! WHAT?! Koks nusivylimo atodūsis nuaidi arenoje. [/action]
[action]Highwayman veide nušvinta šypsena.[/action]
[action]Jis atsargiai įlipa į ringą.[/action]
[action]Prieina prie Speed.[/action]
[action]Jason šypsosi.[/action]
[action]Jis nusimeta džemperį.[/action]
[action]O ten - teisįjo marškinėliai,[/action]
[action]Jis rodo Highwayman'ui pribaigti M.J.[/action]
[action]Speed duoda kėdę.[/action]
[action]Highwayman prieina prie gulinčio M.J.[/action]
[action]Iškelia kėdę.[/action]
[action]Ir kerta į galvą![/action]
[action]Dar vienas smūgis.[/action]
[action]Highwayman numeta kėdę.[/action]
[action]Speed pakelia Jamison'ą.[/action]
[action]Ir laiko jį.[/action]
[action]Highwayman trenkia bich-slap'ą Marcus'ui.[/action]
[action]Fanai boo'ina.[/action]
[action]Highwayman nubėga link virvių.[/action]
[action]Bėga link M.J.[/action]
[action]The Brainshaker![/action]
[action]M.J. nuskinamas.[/action]
[action]Koks galingas veiksmas.[/action]
[action]Highwayman atsikelia.[/action]
[action]Apžiūri tribūnas.[/action]
[action]Ir bejausmiškai uždeda koją ant gulinčio varžovo krutinės.[/action]
[action]Speed greitai pasilenkia, norėdamas skaičiuoti.[/action]
[action] Tačiau arenoje pasirodo žmogus! [/action]
[action] Tai Jason Clue! [/action]
[action] Jis bėga link ringo! [/action]
[action] Jason Speed jį pamates sutrinka ir neskaičiuoja! [/action]
[action] Prison greit įsliuogia į ringą [/action]
[action] Highwayman iškart deda į kojas. Jam tiktų pagrindinis vaidmuo filme Dingti per 5 sekundes [/action]
[action] Jason Speed nutaiso šypseną ir vaidina kaip džiaugiasi matydamas savo bendravardį [/action]
[action] Jis prieina prie Clue [/action]
[action] Nori jį apkabinti [/action]
[action] Bet Clue ji nustumia nuo saves! [/action]
[action] Jis sako Ką tu dabar čia darai? [/action]
[action] Speed atsako Darau savo darba, Ulivieri man liepe būti guest enforceriu [/action]
[action] Clue Ne, ne, ne! Aš klausiu ką tu darai išvien su Highwayman? Kodėl būdamas teisėjui užpuolei Marcusą? Aš maniau, kad tave pažįstu [/action]
[action] Speed: Vadinasi, nepažinojai. Mano reikalas ką aš darau. Ir ši šlamšto krūva (parodo į gulintį M.J.) visad buvo mano priešas. [/action]
[action] Clue: Tu...pasikeitei...Tu nebetas žmogus, kuris įkūrė The Painless...Kas tau darosi? Aš galiu tau padėti... [/action]
[action] Speed prieina prie pat Clue ir atsako: Vienintelis žmogus, kuris man gali padėti, esu aš pats. Ir mano reikalas ką aš darau. Siūlyčiau tau kaip draugui, išeiti iš ringo dabar pat, arba tai, ką aš dabar padarysiu bus tik smulkmena tam, kas tavęs lauktų po to [/action]
[action] Iškart po šių žodžių, Speed skelia antausį jaunąjam Prison! [/action]
[action] Clue susiema už žando [/action]
[action] Nejauki pauzė... [/action]
[action] Kuria nutraukia Clue smūgis! [/action]
[action] Jis smūgiuoja kaire! [/action]
[action] Po to dešine! [/action]
[action] Speed nežino ką daryt, jis to nesitikėjo [/action]
[action] Clue paima Speed ranką [/action]
[action] Irish-whip! [/action]
[action] Speed lekia į virves [/action]
[action] Ir pro apatinę virvę išslysta iš ringo! [/action]
[action] Jis susiemęs už žando žiūri į ringe stovintį Clue [/action]
[action] Clue rėkia Cmon, ateik čia! [/action]
[action] Speed purto galvą ir su šypsena eina atgal [/action]
[action] Jisai šypsosi, nes mato, kas už Clue nugaros [/action]
[action] Ten The Highwayman! [/action]
[action] Jis pasilenkia prie Clue, kuris jo nemato ir... [/action]
[action] Low-blow! [/action]
[action] It must suck to be Clues testicles... [/action]
[action] Speed greitai bėga atgal į ringą [/action]
[action] Jis jau ringe! [/action]
[action] Jasonas įsibėgėja, o Clue susiemęs už tarpukojo [/action]
[action] Clothesline! [/action]
[action] Jason pargriautas! [/action]
[action] Highwayman pats nustebęs tokiais Speed poelgiais tyliai pasitraukia iš ringo, kol pats nenukentėjo [/action]
[action] O Speed pakelia už plaukų Clue [/action]
[action] Jis paima ringe gulėjusią kėdę [/action]
[action] Ir už plaukų laikydamas Clue, atsiklaupusį ant kelių, sako: [/action]
[action] Sakiau tau, vaikeli, nesikišk į mano reikalus! [/action]
[action] BUM! [/action]
[action] Smūgis iš kėdės! [/action]
[action] Jason Clue krenta kaip bulvių maišas. [/action]
[action] Speed patenkintas nusišypso ir iškelia rankas į viršų [/action]
[action] Publika švilpia, big time. Jie skanduoja YOU SUCK [/action]
[action] Skamba Fozzy Enemy ir Speed išeine iš ringo [/action]
[action] Prie Clue ateina gydytojai [/action]
[action] Atsibunda M.J. [/action]
[action] Kuris kol kas jis nesupranta, kas įvyko, bet pasilenkia pažiūrėti, kaip laikosi Clue [/action]
[action] Sunkiai pats paeidamas jis nustumia visus gydytojus [/action]
[action] Ir pats pastato Clue ant kojų [/action]
[action] Prison, atrodo dar turi sąmonę [/action]
[action] Ir M.J. plojant žiurovams išneša iš ringo Jasoną Clue. [/action]
[action] Tai toks buvo antrasis Heat šou! [/action]
[action] Atsiprašau, kad tokiu vėlyvu paros metu. [/action]
[action] Tačiau tikiuosi, kad jum vis tiek jis bent šiėk tiek patiko [/action]
[action] Laukiam komentarų! [/action]
[action] iki! [/action]
[action]Skamba gongas.[/action]
[action]Teisėjas parodo, kad wrestler'iai gali pulti vienas kitą.[/action]
[action]M.J. iš kart užverda kraujas.[/action]
[action]Ir jis puola Highwayman![/action]
[action]Kovotojų fiziniai duomenys apylygūs.[/action]
[action]Kovotojai susikabina.[/action]
[action]Jie bando parversti vienas kitą.[/action]
[action]Tačiau abu nieko nepeša.[/action]
[action]Highwayman atsiremia į virves.[/action]
[action]M.J. ramiai paleidžia Highwayman.[/action]
[action]Highwayman pasinaudoja proga.[/action]
[action]Bitch-slap![/action]
[action]M.J. nusišypso.[/action]
[action]Ir iš kart puola Highwayman.[/action]
[action]Tačiau pastarasis užlenda už virvių.[/action]
[action]Teisėjas neleidžia Jamison'ui pulti Highwayman'o.[/action]
[action]M.J. tuo nepatenkintas.[/action]
[action]Tuo nepatenkinti ir fanai.[/action]
[action]Marcus Jamison nusiramina.[/action]
[action]Jis atsitraukia.[/action]
[action]Highwayman išlenda iš už virvių.[/action]
[action]Tai jis daro labai atsargiai.[/action]
[action]M.J. ragina jį tai daryti greičiau.[/action]
[action]Highwayman išlenda.[/action]
[action]Pažanga![/action]
[action]M.J. pradeda vaikščioti ratais.[/action]
[action]Highwayman slepiasi už teisėjo.[/action]
[action]M.J. tai pasirodo juokinga.[/action]
[action]Jis atsisuka į tribūnas ir nusijuokia.[/action]
[action]Tačiau tuo pasinaudoja lapinas Highwayman.[/action]
[action]Jis trenkia M.J. į pakaušį.[/action]
[action]Highwayman pargriauna oponentą.[/action]
[action]Užgriūna ant jo.[/action]
[action]Smūgių lavina.[/action]
[action]M.J. nieko negali padaryti, todėl jis tik dengiasi galvą.[/action]
[action]Kokia galingi smūgiai![/action]
[action]Highwayman trinkteli paskutinį kartą ir atsistoja.[/action]
[action]Jis pažiūri į fanus.[/action]
[action]Šie jį boo'ina.[/action]
[action]Tačiau Highwayman tik nusišypso.[/action]
[action]Jis atsisuka į pamažu besikeliantį Marcus.[/action]
[action]Prieina prie jo.[/action]
[action]Smūgis alkūne į jo nugarą.[/action]
[action]Dar vienas.[/action]
[action]M.J. išsiriečia.[/action]
[action]Jo veide daug skausmo.[/action]
[action]Highwayman atlieka Headlock.[/action]
[action]M.J. patenka į galingo baltaodžio gniaužtus.[/action]
[action]Jis bando kapanotis iš situacijos.[/action]
[action]Jo atletiškumas jam padeda.[/action]
[action]Jis sugeba išlysti.[/action]
[action]Ir iš kart užsikelia Highwayman į Fireman's Carry poziciją.[/action]
[action]Jis nusisuka nuo teisėjo.[/action]
[action]M.J. priverstas paleisti varžovą.[/action]
[action]Teisėjas nepamato šio klastingo Highwayman manevro.[/action]
[action]Highwayman nusileidžia ant kojų.[/action]
[action]M.J. užsimerkęs.[/action]
[action]Highwayman tuo naudojasi.[/action]
[action]European Uppercut![/action]
[action]M.J. atsilošia.[/action]
[action]Highwayman atsimuša į virves.[/action]
[action]Sugriebia varžovo kaklą.[/action]
[action]Highwayman užverčia abi M.J. kojas - pin![/action]
[action]Teisėjas skaičiuoja.[/action]
[action]O Highwayman uždeda kojas ant virvių![/action]
[action]1...[/action]
[action]2...[/action]
[action]Ne![/action]
[action]Jamison spėja atlikti kickout'ą![/action]
[action]Highwayman netiki tuo.[/action]
[action]Jis iš kart paranojiškai atšoka.[/action]
[action]Marcus Jamison įsitvėręs į virves keliasi.[/action]
[action]Highwayman nedrįsta jo pulti.[/action]
[action]M.J. jau ant kojų.[/action]
[action]Jis prasiblaivo.[/action]
[action]Ir staigiai atsisuka į Highwayman.[/action]
[action]Fanai tuo patenkinti.[/action]
[action]Jie palaiko Marcus.[/action]
[action]M.J. pradeda ploti į ritmą.[/action]
[action]Fanai irgi.[/action]
[action]Highwayman bando į tai nekreipti dėmesio.[/action]
[action]M.J. puola.[/action]
[action]Smūgis Highwayman'ui.[/action]
[action]Smūgis M.J.[/action]
[action]Smūgis Mr. Main Event.[/action]
[action]Šis suklumpa.[/action]
[action]Marcus laiko tupinčio varžovo galvą.[/action]
[action]Jis iškelia ranką.[/action]
[action]Fanams tai patinka![/action]
[action]Low-Blow![/action]
[action]Teisėjas to nepamato.[/action]
[action]M.J. susiriečia.[/action]
[action]Jis prisidengia savo pasididžiavimą.[/action]
[action]Highwayman ant kojų.[/action]
[action]Jo veide plati šypsena.[/action]
[action]Fanai skanduoja "You suck!".[/action]
[action]Highwayman į tai atsako "Thank you, thank you!".[/action]
[action]Jis stveria Marcus aplink liemenį.[/action]
[action]Ir jo nepaleidžia.[/action]
[action]M.J. negeali ištrūkti.[/action]
[action]Highwayman kilsteli varžovą.[/action]
[action]Ir pargriauna ant pilvo![/action]
[action]Lyg per amateur-wrestling'ą.[/action]
[action]Jis griebia varžovą ir apkabina jo kaklą.[/action]
[action]Ir epaleidžia.[/action]
[action]Marcus Jamison negali ištrūkti.[/action]
[action]Highwayman dar stipriau apsikabina kaklą.[/action]
[action]M.J. ištrūksta![/action]
[action]Bet Highwayman kojomis apkabina jo kaklą![/action]
[action]Highwayman sėdi ir laiko varžovo galvą tarp savo kojų.[/action]
[action]Jamison negali ištrūkti.[/action]
[action]Jis padeda rankas ant mat'o.[/action]
[action]Ir atsistoja ant rankų.[/action]
[action]Highwayman kojomis palidžia varžovo galvą.[/action]
[action]Greit atsistoja.[/action]
[action]M.J. nespėja pabaigti hand-stand'o.[/action]
[action]Ir gauna Low-Dropkick![/action]
[action]M.J. krenta ant kaklo![/action]
[action]Ouch![/action]
[action]Labai skausmingas nusileidimas.[/action]
[action]Highwayman atlikęs šį nedorą darbelį didžiuojasi.[/action]
[action]Jis prieina prie gulinčio oponento.[/action]
[action]Tačiau teisėjas jį bando nuvaryti.[/action]
[action]Highwayman supyksta.[/action]
[action]Jis ranka nuskina teisėją![/action]
[action]Lariat![/action]
[action]Teisėjas atjungtas.[/action]
[action]Highwayman vaidina, kad tai padarė netyčia.[/action]
[action]Po galais![/action]
[action]Kiek tai gali tęstis?[/action]
[action]Teisėjas guli kampe ir nejuda.[/action]
[action]Highwayman pakelia M.J.[/action]
[action]Jamison'o kaklas labai blogoje padėtyje.[/action]
[action]Highwayman prieina prie vieno iš turnbuckles.[/action]
[action]Atrišinėja virvutes.[/action]
[action]Ir nuima turnbuckles apsaugas![/action]
[action]Atviras metalas.[/action]
[action]Highwayman tai padaręs numeta apsaugas.[/action]
[action]Jis priein prie Marcus'o.[/action]
[action]Jį pakelia.[/action]
[action]Ir atlieka Irish-Whip į turnbuckles![/action]
[action]Reverse![/action]
[action]Highwayman pats tenkiasi nugara į metalą![/action]
[action]Jis atšoka ir griebiasi už nugaros.[/action]
[action]M.J. tuo naudojasi.[/action]
[action]Jis laikydamasis už kaklo atsimuša į virves.[/action]
[action]Big Boot į Highwayman veidą![/action]
[action]Pastarasis griūna ant žemės.[/action]
[action]Iš kart keliasi.[/action]
[action]Ir gauna Bulldog'ą![/action]
[action]M.J. is on fire![/action]
[action]Jamison rankomis parodo į turnbuckles taip užvezdamas fanus.[/action]
[action]Peržengia antras virves.[/action]
[action]Stovėdamas ant apron'o deda koją ant antros ringo virvės.[/action]
[action]Užlipa ant trečios![/action]
[action]Ir...[/action]
[action]...šuolis...[/action]
[action]...Splash![/action]
[action]Iš kart pin![/action]
[action]Pala, pala...[/action]
[action]Teisėjo tai nėra.[/action]
[action]M.J. šaukia naują teisėją.[/action]
[action]Taąiau prasiblaivo senasis.[/action]
[action]Jis atšliaužia.[/action]
[action]1...[/action]
[action]...[/action]
[action]...[/action]
[action]2...[/action]
[action]...[/action]
[action]Shoulder's up![/action]
[action]M.J. atsisėda.[/action]
[action]Jis ilsisi.[/action]
[action]Highwayman keliasi.[/action]
[action]Todėl M.J. neturi laiko ilsėtis.[/action]
[action]Jis atsikelia.[/action]
[action]Tą patį padaro ir Highwayman.[/action]
[action]Jamison pradeda daužyti Highwayman.[/action]
[action]Highwayman pavyksta pabėgti.[/action]
[action]Jis išsiverčia iš ringo.[/action]
[action]Highwayman nueina link komentatorių staliuko.[/action]
[action]Jis personalo darbuotoją nutempia nuo kėdės.[/action]
[action]Ir ją paima.[/action]
[action]Teisėjas išlipa iš ringo.[/action]
[action]Highwayman užlipa ant apron'o.[/action]
[action]Peržengia virves.[/action]
[action]Bet teisėjas laiko kėdę.[/action]
[action]Highwayman kėdė išsprūsta iš rankos.[/action]
[action]Jis iš inercijos nueina į ringo vidurį.[/action]
[action]O čia M.J.[/action]
[action]Jis puola Highwayman![/action]
[action]Clothesline![/action]
[action]Highwayman atsistoja.[/action]
[action]Highwayman vėl iškart stojasi.[/action]
[action]Dar vienas Clothesline![/action]
[action]Mr. Main Even vėl keliasi.[/action]
[action]Ir gauna staigų Fisherman Suplex![/action]
[action]Pin.[/action]
[action]1...[/action]
[action]2...[/action]
[action]Petys pakeltas.[/action]
[action]M.J. kontroliuoja situaciją.[/action]
[action]Jis atsistoja.[/action]
[action]Pakelia oponentą.[/action]
[action]Apglebia aplink liemenį.[/action]
[action]German Suplex![/action]
[action]Tačiau tai dar neviskas.[/action]
[action]Jamison nepaleidžia varžovo.[/action]
[action]Keliasi.[/action]
[action]Permetimas - antras German Suplex![/action]
[action]Ir dar sykį keliasi.[/action]
[action]Trys![/action]
[action]Highwayman guli.[/action]
[action]M.J. taunt'ina.[/action]
[action]Jis apžvelgia areną - fanai jo pusėje.[/action]
[action]Prieina prie Highwayman kuris pamažu keliasi.[/action]
[action]Jis paima oponentą į Blood Hound poziciją - rankas prakiša Highwayman pro rankas kai jis atsisukęs priekiu.[/action]
[action]Permetimas.[/action]
[action]Highwayman išsisuka.[/action]
[action]Teisėjas eilinį kartą to nepamato.[/action]
[action]M.J. užsidengia veidą.[/action]
[action]Highwayman stuma M.J. į teisėją.[/action]
[action]Teisėjas nubloškiamas didžiule jėga.[/action]
[action]Jis išvirsta iš ringo.[/action]
[action]M.J. atsirėmęs į virves trina akis.[/action]
[action]Highwayman iš elbow pad'o išsitraukia kastetą![/action]
[action]Užsimauna![/action]
[action]Highwayman įsibėgęs smūgioja.[/action]
[action]Knockout?[/action]
[action]Ne, M.J. ant kojų![/action]
[action]Tačiau Highwayman to tikėjosi.[/action]
[action]Jis bėga link virvių.[/action]
[action]Bėga link Marcus Jamison.[/action]
[action]Bet kas gi čia?[/action]
[action]Atbėga kėde nešinas Jason Speed![/action]
[action]Highwayman tai pamato ir pabėga už ringo.[/action]
[action]Speed įsliuogia į ringą.[/action]
[action]Jis sustoja.[/action]
[action]Pažiūri į už ringo esantį Highwayman.[/action]
[action]Tada į gulintį M.J.[/action]
[action]Jis kažką mąsto.[/action]
[action]Marcus pamažu prasiblaivo.[/action]
[action]Jason Speed dudoa jam ranką ir padeda atsikelti.[/action]
[action]Jis oadeda buvusiam varžovui ir partneriui.[/action]
[action]Highwayman veide išgąsčio ir pykčio mix'as.[/action]
[action]Speed paspaudžia ranką Marcus'ui.[/action]
[action]Panašu, kad Highwayman laukia kerštas.[/action]
[action]Jis vis dar žiūri į ringe esančius Speed'ą ir M.J.[/action]
[action]M.J. nueina link highwayman pusės ringe prie virviš.[/action]
[action]Jis rėkia Highwayman'ui.[/action]
[action]What the hell?[/action]
[action]Ką daro Speed'as?[/action]
[action]Jis paima kėdę lyg norėtų ja užsivošti.[/action]
[action]Ir gauna smūgį kėde į galvą! WHAT?! Koks nusivylimo atodūsis nuaidi arenoje. [/action]
[action]Highwayman veide nušvinta šypsena.[/action]
[action]Jis atsargiai įlipa į ringą.[/action]
[action]Prieina prie Speed.[/action]
[action]Jason šypsosi.[/action]
[action]Jis nusimeta džemperį.[/action]
[action]O ten - teisįjo marškinėliai,[/action]
[action]Jis rodo Highwayman'ui pribaigti M.J.[/action]
[action]Speed duoda kėdę.[/action]
[action]Highwayman prieina prie gulinčio M.J.[/action]
[action]Iškelia kėdę.[/action]
[action]Ir kerta į galvą![/action]
[action]Dar vienas smūgis.[/action]
[action]Highwayman numeta kėdę.[/action]
[action]Speed pakelia Jamison'ą.[/action]
[action]Ir laiko jį.[/action]
[action]Highwayman trenkia bich-slap'ą Marcus'ui.[/action]
[action]Fanai boo'ina.[/action]
[action]Highwayman nubėga link virvių.[/action]
[action]Bėga link M.J.[/action]
[action]The Brainshaker![/action]
[action]M.J. nuskinamas.[/action]
[action]Koks galingas veiksmas.[/action]
[action]Highwayman atsikelia.[/action]
[action]Apžiūri tribūnas.[/action]
[action]Ir bejausmiškai uždeda koją ant gulinčio varžovo krutinės.[/action]
[action]Speed greitai pasilenkia, norėdamas skaičiuoti.[/action]
[action] Tačiau arenoje pasirodo žmogus! [/action]
[action] Tai Jason Clue! [/action]
[action] Jis bėga link ringo! [/action]
[action] Jason Speed jį pamates sutrinka ir neskaičiuoja! [/action]
[action] Prison greit įsliuogia į ringą [/action]
[action] Highwayman iškart deda į kojas. Jam tiktų pagrindinis vaidmuo filme Dingti per 5 sekundes [/action]
[action] Jason Speed nutaiso šypseną ir vaidina kaip džiaugiasi matydamas savo bendravardį [/action]
[action] Jis prieina prie Clue [/action]
[action] Nori jį apkabinti [/action]
[action] Bet Clue ji nustumia nuo saves! [/action]
[action] Jis sako Ką tu dabar čia darai? [/action]
[action] Speed atsako Darau savo darba, Ulivieri man liepe būti guest enforceriu [/action]
[action] Clue Ne, ne, ne! Aš klausiu ką tu darai išvien su Highwayman? Kodėl būdamas teisėjui užpuolei Marcusą? Aš maniau, kad tave pažįstu [/action]
[action] Speed: Vadinasi, nepažinojai. Mano reikalas ką aš darau. Ir ši šlamšto krūva (parodo į gulintį M.J.) visad buvo mano priešas. [/action]
[action] Clue: Tu...pasikeitei...Tu nebetas žmogus, kuris įkūrė The Painless...Kas tau darosi? Aš galiu tau padėti... [/action]
[action] Speed prieina prie pat Clue ir atsako: Vienintelis žmogus, kuris man gali padėti, esu aš pats. Ir mano reikalas ką aš darau. Siūlyčiau tau kaip draugui, išeiti iš ringo dabar pat, arba tai, ką aš dabar padarysiu bus tik smulkmena tam, kas tavęs lauktų po to [/action]
[action] Iškart po šių žodžių, Speed skelia antausį jaunąjam Prison! [/action]
[action] Clue susiema už žando [/action]
[action] Nejauki pauzė... [/action]
[action] Kuria nutraukia Clue smūgis! [/action]
[action] Jis smūgiuoja kaire! [/action]
[action] Po to dešine! [/action]
[action] Speed nežino ką daryt, jis to nesitikėjo [/action]
[action] Clue paima Speed ranką [/action]
[action] Irish-whip! [/action]
[action] Speed lekia į virves [/action]
[action] Ir pro apatinę virvę išslysta iš ringo! [/action]
[action] Jis susiemęs už žando žiūri į ringe stovintį Clue [/action]
[action] Clue rėkia Cmon, ateik čia! [/action]
[action] Speed purto galvą ir su šypsena eina atgal [/action]
[action] Jisai šypsosi, nes mato, kas už Clue nugaros [/action]
[action] Ten The Highwayman! [/action]
[action] Jis pasilenkia prie Clue, kuris jo nemato ir... [/action]
[action] Low-blow! [/action]
[action] It must suck to be Clues testicles... [/action]
[action] Speed greitai bėga atgal į ringą [/action]
[action] Jis jau ringe! [/action]
[action] Jasonas įsibėgėja, o Clue susiemęs už tarpukojo [/action]
[action] Clothesline! [/action]
[action] Jason pargriautas! [/action]
[action] Highwayman pats nustebęs tokiais Speed poelgiais tyliai pasitraukia iš ringo, kol pats nenukentėjo [/action]
[action] O Speed pakelia už plaukų Clue [/action]
[action] Jis paima ringe gulėjusią kėdę [/action]
[action] Ir už plaukų laikydamas Clue, atsiklaupusį ant kelių, sako: [/action]
[action] Sakiau tau, vaikeli, nesikišk į mano reikalus! [/action]
[action] BUM! [/action]
[action] Smūgis iš kėdės! [/action]
[action] Jason Clue krenta kaip bulvių maišas. [/action]
[action] Speed patenkintas nusišypso ir iškelia rankas į viršų [/action]
[action] Publika švilpia, big time. Jie skanduoja YOU SUCK [/action]
[action] Skamba Fozzy Enemy ir Speed išeine iš ringo [/action]
[action] Prie Clue ateina gydytojai [/action]
[action] Atsibunda M.J. [/action]
[action] Kuris kol kas jis nesupranta, kas įvyko, bet pasilenkia pažiūrėti, kaip laikosi Clue [/action]
[action] Sunkiai pats paeidamas jis nustumia visus gydytojus [/action]
[action] Ir pats pastato Clue ant kojų [/action]
[action] Prison, atrodo dar turi sąmonę [/action]
[action] Ir M.J. plojant žiurovams išneša iš ringo Jasoną Clue. [/action]
[action] Tai toks buvo antrasis Heat šou! [/action]
[action] Atsiprašau, kad tokiu vėlyvu paros metu. [/action]
[action] Tačiau tikiuosi, kad jum vis tiek jis bent šiėk tiek patiko [/action]
[action] Laukiam komentarų! [/action]
[action] iki! [/action]