Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

[Refresh]Žalgiris - Unforgettable

Temoje atsakymų: 2

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Žalgiris- Unforgettable

Length: 3:42 min
Size: 60 MB
Format: WMV

Citata

Ilga laika galvojau kurti mixa. Rinkau Footage , soundtrack ir t.t.. Jau buvau surinkes gan nemazai , bet niekaip neprisiruosdavau kurti. Taip ejo dienos , savaites , galiausiai net pora menesiu praejo. Taciau viena diena klasiokui pasakiau , kad atejo galas ir reikia sukurti :) Sakau noreciau sukurti , bent du mixus per vasara , apie Zalgiri ir apie jo ateinanti sezona ar koki zaideja , tas atsake sukurk bent viena :D. Na praejo dar pora savaiciu , kol galiausiai prisiruosiau kurti isirasiau sony vegas. Nieko apie ja nezinojau , todel meginau kurti su tuturiolais ir kitu zmoniu pagalba. Didelis dekui NPX (uz footage) , MVPJasikeviciui (taip pat uz FT ir iskilusius klausimus dirbant su sony vegas) Taip pat dekoju Tom10 (Kuris jau yra mixinimo grandas). Bei VC(kuris irgi yra grandas) , uz atsakymus kurie man padejo padaryti mixa geresniu :). Be dirbant iskilo daugybe sunkumu , sony vegas strigimas , lagai ir t.t. Kol galiausiai atsirado problema , del kurios netekau texto ir net negalejau atsidaryti texto kurimo funkcijos. Tada isseko man kantrybe ir as nusprendziau perrinstaliuoti sony vegas ir pradeti kurti is naujo. Ta ir padariau :D. Prasidejo viskas isnaujo , bet si karta jau geriau valdziau sony vegas , todel pavyko isvengti klaidu kurios buvo pries tai. Mixa kuriau gana neilgai apie 3 dienas po 3-5h per diena. Gal kiek maziau , bet tikrai stengiausi. Mixe ispudingu efektu neisvysite , tiksliau isvis ju neisvysite (winampaz patare ju nedeti). Nors norejau deti , bet nelabai mokejau tai padaryti , todel nenorejau to daryti , taip pat nereikia pamirsti , kad neturejau Adobe After Efects programos. Tad mixas gana paprastas. Tikiuosi jis jums patiks , smagaus ziurejimo :D Ir zinoma nepamirskite komentaru :D. Nors tai yra pirmas mano mixas , mixinti man patiko ir as tikrai nezadu sustoti , nes sis pomegis man patiko :D Tai tiek.

DOWNLOAD:
http://rapidshare.com/files/251067311/_Ref...ttable.wmv.html
http://www.failai.lt/azc1i1upb2hz/[Refresh]Zalgiris-unforgettable.wmv.htm
STREAM:

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Nelabai vykęs, reikėjo šiek tiek daugiau padirbėt, dainos keičiasi per dažnai, todėl pradžioj sunku suprast klipo esmę.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Paslaptis, kuriant klipus slypi tame, kad reikia derinti video pagal audio, ne audio pagal video :thumb:
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0