Tada Jordan pasiema mic ir :
Okay. The fact is that. Nuo mano grįžimo į BWE dar nelaimėjau kovos, bet turėjau tik dvi dėl to dabar bus puikus šansas įrodyti kas aš esu. Noriu pasakyti visiems, kad aš tikrai nesiruošiu pralaimėti, ir tuo labiau aš tikrai nebijau savo varžovų. Jie man nėra kažkas labai baisaus. Jie man neatrodo kaip jau labai stiprus main-eventeriai. Tiesiog paprasti wrestleriai kuriuos aš žadu įveikti per vasaros PPV "Victims of Summer" ir aš jau žinau kas bus mano aukos.
Ekrane pasirodo užrašas "Victims Of Derek"
Po kelių sekundžių pasirodo Hedge nuotrauka.
-Taip turiu pripažinti. Viena iš mano aukų bus H'Edge. Tas pats vyrukas sukuriuo turėjau jau nemažai kovų ir norėčiau turėti dar. Prieš jį man patinka kovoti, tiesiog neatsibosta. Esam vieną kart susitikę vienas prieš vieną mače, bet tai buvo seniau. Esam susitikę ir triple treat mače, esam 2 kartus Fatal 4 Away mače bet tai BUVO seniau, dar lygtaais buvom susitikę ir per 8 man battle bet kartoju tai buvo seniau ir dabar jau tai nieko nereiškia. Šis sportas yra tikrai nenuspėjamas ir tai kad esi mane įveikęs ar aš tave įveikęs, dabar nieko nereiškia! Todėl noriu pasakyt kad čia atėjas neaiškintum kiek kartų esi prieš mane laimėjęs.
Vietoj Hedge nuotraukos ekrane pasirodo skaičius 2. Po to jame atsiranda Jaged Dwansoon nuotrauka.
- Ir štai. Antroji mano auka per VoS. Jaged "Razzor" Dwansoon. Nuobodus labai ilgas ir neįdomus vardas, kurį žmonės pamirš po VoS todėl, kad vardas kurį tuo metu žmonės turės galvoje bus Jordan Derek. Supranti Razzor aš tave išjuoksiu prieš visą BWE auditoriją padarysiu taip, kad tave visi prisimintų kaip paskutinį looserį.
Jordan toliau tesia tik jau rimtesnis:
- Apibendrinant aš išnaudosiu galimybę laimėti, aš įrodysiu kad aš ne iš kelmo spirtas, Ir visiems įrodysiu kokie menki priešininkai yra jie man. Parodysiu tokį šou kokio dar niekas nematė. H'Edge ir Razzor pasiruoškit valgyti mano dulkes ir jausti tą nemėgstamą pralaimėjimo kartėlį, o aš tuo metu maudisiuosi šampane. Ką aš sakau yra visiška tiesa. Tiesa kuria jūs dabar netikite, bet po VoS jūs turėsite ja tikėti ir matyti mane kaip nugalėtoją, ir kaip žmogų kuris jus abu nugalėjo. Nuo pat vaikystės aš buvau žmogus kuris nepasiduoda. Gal kas ir manė, kad pralaimėjas kelias kovas pasitrauksiu, bet kas taip manė labai klydo. Dabar metas atsistoti ir griebti jautį už ragų. Laimėti prieš tuos du ir gal laukti ko nors iš GM.