Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

...PPV...

Temoje atsakymų: 2

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0

Tada Jordan pasiema mic ir :
Okay. The fact is that. Nuo mano grįžimo į BWE dar nelaimėjau kovos, bet turėjau tik dvi dėl to dabar bus puikus šansas įrodyti kas aš esu. Noriu pasakyti visiems, kad aš tikrai nesiruošiu pralaimėti, ir tuo labiau aš tikrai nebijau savo varžovų. Jie man nėra kažkas labai baisaus. Jie man neatrodo kaip jau labai stiprus main-eventeriai. Tiesiog paprasti wrestleriai kuriuos aš žadu įveikti per vasaros PPV "Victims of Summer" ir aš jau žinau kas bus mano aukos.

Ekrane pasirodo užrašas "Victims Of Derek"

Po kelių sekundžių pasirodo Hedge nuotrauka.

-Taip turiu pripažinti. Viena iš mano aukų bus H'Edge. Tas pats vyrukas sukuriuo turėjau jau nemažai kovų ir norėčiau turėti dar. Prieš jį man patinka kovoti, tiesiog neatsibosta. Esam vieną kart susitikę vienas prieš vieną mače, bet tai buvo seniau. Esam susitikę ir triple treat mače, esam 2 kartus Fatal 4 Away mače bet tai BUVO seniau, dar lygtaais buvom susitikę ir per 8 man battle bet kartoju tai buvo seniau ir dabar jau tai nieko nereiškia. Šis sportas yra tikrai nenuspėjamas ir tai kad esi mane įveikęs ar aš tave įveikęs, dabar nieko nereiškia! Todėl noriu pasakyt kad čia atėjas neaiškintum kiek kartų esi prieš mane laimėjęs.

Vietoj Hedge nuotraukos ekrane pasirodo skaičius 2. Po to jame atsiranda Jaged Dwansoon nuotrauka.

- Ir štai. Antroji mano auka per VoS. Jaged "Razzor" Dwansoon. Nuobodus labai ilgas ir neįdomus vardas, kurį žmonės pamirš po VoS todėl, kad vardas kurį tuo metu žmonės turės galvoje bus Jordan Derek. Supranti Razzor aš tave išjuoksiu prieš visą BWE auditoriją padarysiu taip, kad tave visi prisimintų kaip paskutinį looserį.

Jordan toliau tesia tik jau rimtesnis:
- Apibendrinant aš išnaudosiu galimybę laimėti, aš įrodysiu kad aš ne iš kelmo spirtas, Ir visiems įrodysiu kokie menki priešininkai yra jie man. Parodysiu tokį šou kokio dar niekas nematė. H'Edge ir Razzor pasiruoškit valgyti mano dulkes ir jausti tą nemėgstamą pralaimėjimo kartėlį, o aš tuo metu maudisiuosi šampane. Ką aš sakau yra visiška tiesa. Tiesa kuria jūs dabar netikite, bet po VoS jūs turėsite ja tikėti ir matyti mane kaip nugalėtoją, ir kaip žmogų kuris jus abu nugalėjo. Nuo pat vaikystės aš buvau žmogus kuris nepasiduoda. Gal kas ir manė, kad pralaimėjas kelias kovas pasitrauksiu, bet kas taip manė labai klydo. Dabar metas atsistoti ir griebti jautį už ragų. Laimėti prieš tuos du ir gal laukti ko nors iš GM.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Suskamba REV THEORY-Light It Up ir visi isvystame Hedge!!! Hedge I rankas paima mikrafona ir taria:
Zinai Jordanai,nuo pat mano debiuto ,Profesionaliuju Imtyniu, Profesionaliojoje kompanijoje,tai BWE,iki pat dabar as turiu reikalu su tavimi.Ir zinai kokia tavo problema?,ogi tokia- tu Daug sneki!
Fanai nenori kesti Hedge kalbos,todel pradeda BOOINTI!! Hedge palaukia kol minia nurims ir toliau tesia.
Pries tau pradedant irodineti,tai kad as esu toks pat,as tave stabdau!Taip!!!As taip pat sneku daug,BET matai kur mes skiriames?!As tai ka pasakau dazniausiai padarau,skirtingai nei tu!Grizau po trumos,sakiau,kad laimesiu.Tu grizai tuo pat metu ir sakei lygiai ta pati,bet spek kas nutiko?Nutiko tai,ka sakiau as-Laimejau As,o ne tu!!!Kita savaite po pralaimejimo,net nepasirodei su mikrafonu rankoje!Tada Britva(Jagged “Razzor” Dwanson) aiskino,kad jis nugales.Na tai irgi nenutiko,nors jis padare zalos man,del to nesigincyju,BET jis nelaimejo taip pat!
Fanai pradeda skanduoti YOU SUCK!!! Hedge taria fanams:Na bent jau uzknisu ne taip ,kaip jus!!!Kur ir baigiau...
Praeita savaite greitai ir efektingai susidorojome su MR.Hardcore ir Sick Extreme!

Fanams tai LABAI nepatinka,Hedge uzkabino skaudzia vieta!!! Hedge vel taria:
Taigi kaip minejau mes nugalejome tuos du siknius ,taiga ir sikart as nesiruosiu daryti kitaip!Taip-As ruosiuosi iseiti is BWE ringo pakeles rankas!Razzor,as tau sakiau ,kad reikia grazinti skolas?Taip,sakiau.Dabar atejo laikas butent taip ir padaryti!Tu vos nesuluosinai manes,tame 8-Man Battle Royal match’e,todel dabar atejo laikas tau ruosti savo subine ilgam jos atspardymui!!!Jordanai-tu man aiskini,kad tau patinka su manimi kovoti,matai man irgi-Tik man patinka tai,kad tu pralaimi,o tau turbut patinka tai ,kad gali grizes namo dziaugtis ir pasakoti savo vyrui,kad pralaimejai ne kokiam Maniac’ui,ne Jason Clue,ne tam paciam Subingalviui Highwayman,bet Man!!!Tu sakai,kad as busiu tavo auka?Nepyk,bet gal as pasiliksiu prie savosios orientacijos!
Fanams tai sukelia sypsena!Nieko cia juokingo,gi mes gyvename demokratiskoje valstybeje,bukime tolerantiski!!!
Belieka tik pasikartoti ir po to tik dar karta jums tai irodyti!!!As visalaika isnaudoju pasitaikiusias progas,taiga jei si karta bus tokia,as ja paimsiu!Nei vienas is jusu nesate tokioje geroje formoje,kaip as!!!Nei tu Razzor,nei tu Jordan Gay neturejote match’o praeita savaite,o as nuo grizimo ariau del pergales,kad per si rengini VOS galeciau jums irodyti ko esu vertas,bei gauti Titleshot’a i man palanku dirza,bei jo laikytoja!!!

TAIP,HELLO!!!
Jus galvojate,kad tai darau del Reginio?Del pramogos jums cipsus valgantys parazitai,kurie tik ir tesugeba paklykauti BOO BOO,kaip karves ,ar kaip papugos paskanduoti nusiperdusiu zasinu vardus?
NE!!!
As tai darau TIK del saves,tik del savo geroves,todel jei as laimesiu per VOS,as prasysiu TitleShot'o!!!Patinka tai jums,ar nepatinka!!!

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Pasigirsta Lenny Kravitz – Are you Gonna Go My Way ir pasirodo Jaged Dwansoon. Jis stovi netoli titantrono, peržiūri publiką. Jo veidas persmelktas ironišku pykčiu., tačiau po kiek laiko jis giliai įkvepia (Rock style) ir mimika pasikeičia į laimingą. Tuomet Razzor nubėga į vieną pusę prie titantrono ir paprašo žiūrovų palaikymo… Žiūrovai nedrąsiai, tačiau pachantina… Tą patį jis padaro kitoje pusėje. Galiausiai, kai jis viduryje, ištiesia vieną ranką į šoną, ir tame šone esanti publika pradeda šaukti. Ištiesia kitą ranką į šoną – publikos reakcija ta pait… Ir jis pradeda bėgti ringą, Bėgdamas šiek tiek „nusvirduliuoja“ ir duoda „penkis“ vienai pusei, paskui kitai, galiausiai įčiuožia į ringą… Atsistoja vidury ringo ir iškelia abi rankas į viršų. Galiausiai pradeda kalbėti:
“ Sveika publika, sveiki žiūrovai, sveika BWE federacija! Kad jūs žinotumėte, koks jausmas, kai jauti tokį šiltą žiūrovų palaikymą, ačiū jums, sirgaliai... Tačiau atėjau čia ne Jūsų, žūrovai, liaupsinti, o pakalbėti apie reikalus. O tie reikalai tai kova per PPV, per dieną, kai visų imtynininkų ginčai pasiekia aukščiausią tašką.. Iš tiesų vien „pay-per-view“ reiškia kažką daugiau, kažką neįprasta. Ir aš būsiu jo dalimi. Aš tuo galiu pasigirti, kadangi nevisiem lemta patekti į tokį renginį. O aš sugebėjau patekti... *pauzė* Turėsiu du priešus, norėčiau pasakyti, kad jie ne iš kelmo spirti, tačiau kažkas to neleidžia padaryti... Viena yra kalbėti iš širdies, o visai kas kita kalbėti visokias nesąmones ir taip menkinti kitus. Ir dar jie tikisi laimėti... Tačiau per daug aš jau žiūriu į ateitį, netgi N. Gogolis yra pasakęs, jog mūsų nelaimė ta, kad užuot matę dabartį, mes matome ateitį... Mes matome tik miražus, kurie gali bet kurią akimirką išnykti, išsisklaidyti kaip dūmas. Kai suplanuojame ateitį, užtenka tik vienos pakitusios smulkmenos, ir viskas sugriūna kaip kortų namelis. Gana apie atietį, reikia paklausti „ką turime dabar?“. Turime tris vyrukus, nusiteikusius laimėti ir tuo pačiu nugalėti kitus du varžovus... Bet, visada atsiras toks žodelis „bet“... Ar jie verti pergalės? Žiūrovai, AR JEI VERTI PERGALĖS? *Publika garsiai „nooooo“* Bet žinoma, jiems jūsų nuomonė nerūpi... Kvailam ko nors naujo juk į galvą neįkiši... Beje, dar turiu kelis žodžius savo oponentais... Jordanai, linkiu tau kad pasiektum streako rekordą, nesvarbu ar pralaimėjimų ar... nors ne, svarbu, linkiu pasiekti pralaimėjimų streako rekordą. Per Victims of Summer tu tai galėsi pratęsti! Ir H`edge, su mielu noru lauksiu tavo keršto ir dar, kas tau trugdo paprašyti titleshoto kad ir dabar? Vis tiek sulauksi to pačio atsakymo... Kokio atsakymo? *Publika „Nooo!“* ir galiausiai, paskutiniai mano žodžiai – Per Victims of Summer pažiūrėsim, kas ko vertas..."

Ne į temą
Sorry jei lieva kalba... Po nemigo nakties sunku rasyt buvo :D

Šį pranešimą redagavo Šnypas: 2009-06-20, 21:42

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0