Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Tag Team Match

Temoje atsakymų: 18

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Suskamba Rev Theory-Light It Up,Arenoje pasirodo HEDGE uzsiemes uz nugaros susikaupes po mazu zingsnuoja ringo link.Ziurovai nesidziaugia ji matydami.Hedge pasiima mikrafona ir taria:Na,Stai ir as,kaip matote mano nugara dar jaucia praeitos savaites INFERNO 8-man Battle Royal pasekmes,kai mane Razzor mete tiesiai ant KYO,tuo metu galvojau,kad perlusiu.Razzor,tu geriau ruoskis,nes visada ateina laikas kai reikia grazinti skolas,si karta bus tas pats.Tu turesi sumoketi man uz tai per VOS.Dabar einam prie INFERNO reikalu.Ir ka gi mes turime.Tag-Team match’as ,kas gi mano Varzovai? Sick Extreme & Mr. Hardcore!!! Su siais dviem neteko susidurti,BET tai nereiskia ,kad as neziuredavau ju kovu,tai nereiskia,kad as nestebedavau kaip jie dirba.Taip jie kieti,bet As irgi kietas.Po praeitos savaites INFERNO supratau,kad KYO taip pat ne s*do vertas.Sick Extreme-tu atidavei daug ,kad laimetumei match’a pries Magiskaji Penketa,BET spek kur link as suku.Tu to match’o nelaimejai.Tavim detas as dziaugciausi,kad tame match’e nebuvo Hedge!Tu gavai I kaulus nuo KYO,po to tave Eliminavo The Highwayman!Jeigu tikiesi ,kad sia savaite bus kitaip,tai tada turiu tave nuliudinti,TU KLYSTI!!!As nesu ir nesiruosiu buti KYO draugu,bet jei reikes komandiskai veikti ,as veiksiu del pergales!!!Tavimi uzsiims Kyo,man teliks parodyti MR.Hardcore vieta.Jei jus bandysite mus spausti ,tai as jums duodu zodi,as garantuoju,kad jus is ringo sveiki neiseisite.Neiseisite sveiki,o gal daugiau ir nebegrisite! Ir tada po finalinio Gongo vietine Lilian Garcia pasakys-Sio match’o laimetojai,Hedge ir KYO!Netikite?Pamatysite! Hedge meta mikrafona ir susiemes uz nugaros pradeda eiti .

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Ne į temą
Reik kalba rasyt valanda pries 24, kad priesininkas spetu atrasyt...

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Priesininkas kaltas, kad jis neturejo laiko parasyt visa savaite. Taisykle galioja tik tuo atveju, kai sakykim vienas paraso, tada kitas, ir tada tas pirmas paraso kalba pries pat 12.

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-06-14, 00:32, pasakė:

Priesininkas kaltas, kad jis neturejo laiko parasyt visa savaite. Taisykle galioja tik tuo atveju, kai sakykim vienas paraso, tada kitas, ir tada tas pirmas paraso kalba pries pat 12.
vat butent, nes situo atveju pats pirmas kaltas kad pats neparase kalbos pirmos, nors 1 kalba jam kaip ir butina buvo parasyt

Kzkas

• nMo nariai
1
Uzgroja Linkin Park - Somewhere I Belong ir ant rampos pasirodo Mister Hardcore. Biski pavaiksto ant rampos ir pradeda bekti i ringa. Uzsoka ant jo ilipa i vidu ir padaro salto.

- Na, ka as vel pries jus ziurovai. Isiro dar viena mano komanda, bet nesibaiminkite as niekur nesitrauksiu. Nors praeita savaite ir neturejau kovos, bet plusau ir liejau prakaito lasus, kad sia savaite vel izengciau i ringa. Siandien grizo legendinis Mirko, taciau visi supranta, kad su kiekvienu izengimu i ringa as arteju prie legendos statuso. Jau greitai turesiu kova tarp Rose ir Refresh, taciau as gyvenu sia diena ir kalbesiu apie kova pries Kyo ir Hegde. Taip, taip matau pasireiskti atejo vienintelis Hegde, kas tu manai esas? Zmogau jeigu tu esi toks kietas pasakyk siai miniai kiek kovu esi laimejas? Jeigu visi taves taip bijo tai kodel as stoviu cia salia taves? Tai jeigu tu esi Terminatorius ((H)) ar kazkokia nesunaikinama masima tai eik sunaikink magiska penketa ir bus visiem rami galva. Nemanot taip?

Sale saukia: Magiskasis penkete lauk!

- Zinai kaip as nemegstu tokiu "pajacu" kaip tu. Ateinat ir kalbat as kietas, kita savaite pamatysit kaip as moku kovoti, bet zinot pasneketi ar pasigirti moka visi, bet susidoroti su sunkumais tikrai nekiekvienas. Jeigu toks garantuotas, kad mus isnes su nestuvais tai gal padarom lazybas? Taip, taip nebegrisiu... Boring. Zmogau tu gal siandien zolytes prisiuostei? Tuoj namu krata padarys.

Sale juokiasi

- Su narkomanu issiaiskinau santykius dabar pereinam prie isdaviko. As nesuprantu koks turi buti zmogus ar kaip ji galima pavadinti, kad isduotum savo broli? Vyruciai jus buvot viena geriausiu tag-team istorijoje ir kodel? Kyo kodel taip padarei? Kyo atpildas visalaika ateina. Prisimeni Sick? Maca, kad padejau tau suvarkyti Jason Clue, si karta mes vel tose paciose barikadu pusese. Sutarkim taip tu susitvarkai santykius su Kyo, o as nupirkes kelis butelius dektines atiduodu juos Hegde ir einu tvarkytis kitu reikalu?

Sale juokiasi

- Nors ne tai butu pernelyg paprasta. Ziek tik buk atsargus, nes gavus su kede dar ir nugara perlus pusiau.

Mr.Hardcore jau beveik iseina tik sustoja ir sako:

- Ai ir nepamirsk saridono, nes gali paskausti galva.

Mr.Hardcore skambant muzikai palieka ringa

Ne į temą
Norit uzskaitykit norit, ne

P.S. Domai dar tada kai buvo du brandai, as buvau parases kalba 23.50 ir neuzskaite, nes priesninkas nespetu atrasyt

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-06-13, 23:59

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-06-14, 00:55, pasakė:

Ne į temą
Norit uzskaitykit norit, ne

Gerai, kad leidi bookeriam patiem nuspręst užskaityt ar ne... Aš tai liepčiau užskaityt ir man būtų poch.alatu... (H)

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ne į temą
Na as ne bookeris,todel ne man spresti ar as blogai padariau,BET tiek MR.Hardcore,tiek S.E galejo pirmieji parasyti kalba,taigi nera nurodyta-Hedge turi parasyti pirmasis. :)Kas liecia mane dar,tai tikrai neturejau laiko,ruosiausi egzaminams,BET parasiau kalba,nors ir per velai,beje tai matosi kalbos kokybeje.Zinau ,kad visos mano kalbos neblizga,bet si turbut sudiniausia.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Ne į temą
Nieko čia blogo. Aš irgi kartais pamirštu ir parašau paskutinėmis minutėmis. Mudu su Kyo esame dabar atsiskaitinėjimais užimti ir abu turime kur taisytis taigi šį karta neparašėme kalbos. Tikiuosi labai nejobinsite ,nes tai šiek tiek sugadintu mūsų feuda ;D

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-06-14, 11:00

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Suskamba Eminem: We just came to party ir į arena ižengia Sick Extreme.

-Žinote aš pavargau. Pavargau nuo tokių tipu kaip Kyo. Jie tik ir laukia geresnio momento tave užpulti. Jie pasirenka momenta kai tu negali nieko padaryti. Įdomu kodėl jie bijo stoti į lygia kova. O jei jau kovoja joje tai bando sukčiaudami ją laimėti. Aš nesakau ,kad pats nesielgiau taip. Tačiau tai buvo tik juodas slenkstis mano gyvenime. Gal tai yra ir jiems juodas ženklas? Bet kokių atvėju man nerūpi ar tai jie nori tokiais būti ar kaškas verčia tokiais juos būti. Aš nelauksiu kol jie pasitasys. Aš juos įvarysiu į protą nukaudamas juos. Kyo aš mačiau tavo juoka kai tu sužinojai ,kad galėsi pasirinkti kovos tipa kovojant prieš mane per "Victims of the Summer" Tačiau tu nematei manojo. Tu nematei mano juoko kai aš sužinojau ,kad galėsiu tave sučiupti kaškokioje brutualioje kovoje. Manai tai man pridės žilų sruogu? Tai man pridėjo 5 metus gyvenimo. Aš jau nekalbu apie malonia žinia ,kad su Mr.Hardcore galėsim nušauti du zuikius iš karto. O gal jie galės nušauti mus? Na formaliai visi turi galinybe įveikti ką nors. Tačiau mastant logiškai... Aš pasirenges jūsų gudrybėms tikiuosi pasirenges ir Mr.Hardcore. O jūs tikiuosi pasirenge kovai. Kalbant apie mūsų dabartini matča. Tai tik niekuo nepasižimėjes Hedge ir išdavikas Kyo. Mr.Hardcore aš prisimenu tą mūsų matča. Aš prisimenu ,kad tada iveikėme ne ką silpnesni tandema. Kas mums gali sutrukdyti dabar? Aišku gali daug kas...Tačiau pabėgdami nuo kovos ir kitaip sukčiaudami tik ilginate savo kančias ,nes mes kol jūsų nepričiupsime tol nepasiduosime. Mes nesam kaškokie tvarkdariai mes esame tiesiog geri kovotojai kurie neduos tokiems kaip jūs pasireikšti. Mes esame tie kovotojai kurių laukia minios žmonių. Mes esame tie kovotojai kurie nugalės jus. Kad ir kiek bėgtumėte jūs nuo mūsų nepabėgsite.

Ne į temą
Skaitysit,neužskaitysite čia jau jūsų reikalas.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-06-14, 11:29

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Tai gal nepradekim su "skaitykite neuzskaitykite"?

JEIGU ZINOJOT KAD BUSITE UZIMTI, ARBA NEGALESITE PAPRASYTI KALBOS, PRANESATE TAI BOOKERIAMS

AISKU?!

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Na aš nieko dėl to ir nesakau :D Naciams tai niekas nesakė nieko nors jie parašė kalba vėliau už mane. :D

Citata

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Bookeriu yra daug, bet pro mane tokie dalykai nepraeina.

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-06-14, 16:48, pasakė:

Bookeriu yra daug, bet pro mane tokie dalykai nepraeina.

Ne į temą
Is tavo pasakymo galima suprast jei kitas bookina tegul paraso 5 min pries sou ir uzskaitom, o jei tu bookini tai tiksliai tiksliai, bent 1 min veliau ir viskas...

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-06-14, 16:24

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
jei dar para6ai kalbą ir nuleidęs galvą lauki ir tikiesi, kad ją užskaitys, tai suprantama, bet kai čia mėtosi žmonės frazėm "nori užskaitykit, norit ne", tai yra didžiausia nepagarba bookeriams. Įsivaizduojat, jei vidury savaitės įdėtų visiškai nevykusį šou ir parašytų "norit skaitykit, norit ne"?

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-14, 17:55, pasakė:

jei dar para6ai kalbą ir nuleidęs galvą lauki ir tikiesi, kad ją užskaitys, tai suprantama, bet kai čia mėtosi žmonės frazėm "nori užskaitykit, norit ne", tai yra didžiausia nepagarba bookeriams. Įsivaizduojat, jei vidury savaitės įdėtų visiškai nevykusį šou ir parašytų "norit skaitykit, norit ne"?

Ne į temą
Ta fraze norejau pasakyt, kad jie turi nusprest ne as. Man bookinimas viskas patinka, tik vat beda jeigu uzskaitom vieno tai ir kitu, o jei niekam tai niekam, o ne taip, kad vienam uzskaitom kitam ne, nes tada nesamone.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-06-14, 18:20, pasakė:

Ne į temą
Ta fraze norejau pasakyt, kad jie turi nusprest ne as. Man bookinimas viskas patinka, tik vat beda jeigu uzskaitom vieno tai ir kitu, o jei niekam tai niekam, o ne taip, kad vienam uzskaitom kitam ne, nes tada nesamone.
labai gerai, kad LEIDI bookeriam nuspręst, nes be jūsų, t.y. kalbų autorių, bookeriai nežinotų kaip elgtis :) Nes tas sakinys reiškia (bent jau taip skamba), kad Tau pochui kaip bus.
Na o jei jūsų kalbos vėluoja (t.y. nusižengia taisyklėms) be pateisinamos priežasties, tai bookeriai turi pilną teisę irgi "nusižengti taisyklėms" ir padaryt taip, kaip nori.

Ne į temą
per jus dar 20% gausiu... :(

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-14, 18:50, pasakė:

labai gerai, kad LEIDI bookeriam nuspręst, nes be jūsų, t.y. kalbų autorių, bookeriai nežinotų kaip elgtis :) Nes tas sakinys reiškia (bent jau taip skamba), kad Tau pochui kaip bus.
Na o jei jūsų kalbos vėluoja (t.y. nusižengia taisyklėms) be pateisinamos priežasties, tai bookeriai turi pilną teisę irgi "nusižengti taisyklėms" ir padaryt taip, kaip nori.

Ne į temą

Ne į temą
Jeigu mum butu taip kaip tu sakai (nenoriu warn) tai kam mes kalbas po laiko rasem? Juk butume numoje ranka, net nerase ir pasake ai koks skirtumas. Mes gal ir neparasem iki reikiamo laiko, bet bent jau sugebejom po deadline parasyt, ko nesugeba dauguma lygos kovotoju. No offence

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-06-14, 18:50, pasakė:

Ne į temą

Na nenorėjau su tuo savo pasakimu nieko įžeist tiesiog šitaip gal šiek tiek grubiai parašiau ir tiek. Aš tik sakau ,kad niekas nesureikšmino dalyko kai Naciai parašė kalba KITA diena ir parašė norit jobbinkit norit ne.

Ne į temą
To Lyncaz: Aha tikriausiai... :(

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-06-14, 18:03

Citata

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Aš bandau pasakyti, kad bookeriai gali ir patys nuspręsti užskaityti ar ne, nepriklausomai nuo to jūs parašėt ar ne "darykit kaip norit". T.y. jei jum nėra galimybės parašyt laiku, rašykit po laiko, man dzin, bet kam reikia rašyt tą "darykit kaip norit"?

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-06-14, 18:34

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0