Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE Smackdown vs RAW 2010

Temoje atsakymų: 31

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
http://www.thq.com/uk/news/show/7165
ir mano dideliam džiaugsmui, bus ant PS2!

Your thoughts about that :?

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Tiesa sakant, nelaukiu sito zaidimo. Ne delto, kad as esu nusivyles THQ. (SVR 2009 buvo puikus.), bet aplamai, nors ir labai geras buvo siu metu SVR, pats zaidimas man jau nebeidomus.

Nuotrauka

Stddtnd

Baltas diržas

• Naujokai
0
Dziaugiuosi jog bus ir ant ps2. 09 buvo geras zingsnis i prieki, taigi tikiuosi nemazai

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-06-02, 20:25, pasakė:

Tiesa sakant, nelaukiu sito zaidimo. Ne delto, kad as esu nusivyles THQ. (SVR 2009 buvo puikus.), bet aplamai, nors ir labai geras buvo siu metu SVR, pats zaidimas man jau nebeidomus.

Pritariu zaidimas jau issisemes, jau ne tas, kai anskciau atsimenu SVR06 pliekdavau dienomis, ir kuo toliau, su vis naujesne dalim tuo labiau atsibosta, svr10 turi padaryto kazka tokio evoliucinio, nes nuo 07 iki 09 pakeitimu, labai dideliu nera. nezinau galetu padaryti backstage normalu su visais arenos koridoriais su viskuom, kad butu galima uz ringo nuejos, isokti pas ziurovus, ir tarkim nubegti laptais i virsu.atsimenu net ant smackdown 2 backstage didelis buvo.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Turbūt, kad laukiu šito game. Bent jau SVR09 ant X360 buvo visai įdomus, bet visgi greit atsibodo. Šiaip galėtų pridėt tokį dalyką kad kai būna arba RR arba battle royal matchas , kad eitų į ringą įleist daugiau nei 6 žmones, arba galėtų padaryt kaip būna per draftus Tuos RAW Vs. SD Vs. ECW battle royal.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Kazko truksta jau SVR.. Truksta to ka turejo Smackdown! Shut Your Mouth ar Smackdown! Here Comes the Pain.. idomesniu ilgu (palyginus nesveikai ilgu) season'u, storyline'u

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Atlosiau as sd vs raw per pastaruosius metus, tad man jau nei silta nei salta ar isies jis ar ne, yra daug geru zaidimu kuriu del finansu trukumo nespejau isigyti bet labai noreciau palosti, tarp ju tikrai nenusimato ir nenusimatys Sd vs Raw serijos.

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
Na paskutinis Smackdown serijos zaidimas kury zaidziau buvo SVR 06, kury dar ir dabar papliekiam su draugais kai norim pa'chill'int. Gal sita ir parsisiusiu kai iseis, tik dabar ps2 okupavus panele ;]
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Kazkur skaiciau vieno zmogaus komentara jis parase, kad SvR10 bus galimybe susikurti savo pacio lyga ir galesi daryt viska kaip tik nori, ispradziu galvojau, kad siaip issigalvojo, bet tikrai bus galima susikurti savo lyga, vien del sito dalyko laukiu sio zaidimo.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-08-21, 22:02, pasakė:

Kazkur skaiciau vieno zmogaus komentara jis parase, kad SvR10 bus galimybe susikurti savo pacio lyga ir galesi daryt viska kaip tik nori, ispradziu galvojau, kad siaip issigalvojo, bet tikrai bus galima susikurti savo lyga, vien del sito dalyko laukiu sio zaidimo.

Tam pačiam youtube gali paieškot video ir tikrai surasi kur ir Kingston'as ir Morisson'as kalba, kad SvR10 pagrindinis dalykas bus kūrimas, kaip pvz 09 tag team'ai tai šiam visapusiškas kūrimas, na ištikrūjų nežinia ar ten jau toks kokybiškas kūrimas bus, bet galų gale taip sako :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
na jau vien šūkis "It's your world now" nemažai sako apie visas "laisves".
EDIT: na o čia dar šiokių tokių, ir kas svarbiausia, oficialių naujienų:
http://www.gamespot.com/sports/blogs/sport...on-is-king.html
Taip pat yra ir screen'ų. Taigi tikrai, kūrimo laisvės bus kaip niekad daug :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-08-22, 01:51

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Nu atrodo LABAI patraukliai. Kaip suprantu labiausiai bus patobulintas GM mode, bus galima kurt netgi savo promo. Dar viena rimta priezastis isigyt Xbox360...

Malyna112

Baltas diržas

• Naujokai
0
Labai dziugu ,beto gerai kad nusipirkau xbox360 ir ne kiek nesigailiu. :)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Ne į temą
Atšiprašau, bet ar buvo verta dėl jokių naujienų neatnešančio posto prikelti temą ?!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Aš kaip supratau, tai bus story mode (ar season/career) + dar 5 RTWM. Taigi visi tie kuriami dalykai, tik kaip papildomos naujovės. :)

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Negirdėjau apie tai parašyta, bet labai norėtusi, kad būtu patobulintas create a finisher mode. Kokiu nors ten šuoliu veiksmu ir t.t. Juk dabar visi tik ir kalba apie tai kaip galima bus daug visko sukurt, bet turbut tokiem dalykam thq nepriskirs daugiau savo dėmesio...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąImpact, 2009-10-05, 21:24, pasakė:

Negirdėjau apie tai parašyta, bet labai norėtusi, kad būtu patobulintas create a finisher mode. Kokiu nors ten šuoliu veiksmu ir t.t. Juk dabar visi tik ir kalba apie tai kaip galima bus daug visko sukurt, bet turbut tokiem dalykam thq nepriskirs daugiau savo dėmesio...
akivaizdu, kad šiuo dalyku Tu nesidomėjai. Bus galima šokt nuo TB, tiek ant gulinčio, tiek ant stovinčio oponento, taip dar daugiau animacijų stovint :)

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-10-05, 22:08, pasakė:

akivaizdu, kad šiuo dalyku Tu nesidomėjai. Bus galima šokt nuo TB, tiek ant gulinčio, tiek ant stovinčio oponento, taip dar daugiau animacijų stovint :)
Parašyt tai jie parašo, bet prasideda kiti niunsai, kaip tai bus daroma, ar ne tik taunt parodyt ir pasirinkt ar pin-fall baigtis ar ne. Plius gali ir ps2 vartotojus nuliūdint, tuo, kad nuims keletą privilegijų ant ps2, o ant pvz x360 daugiau funkcijų. Bet kolkas nieko tokio panašaus nebuvo. Tai tikikėmes, kad ir nebus. Tiesa labiausiai kas nuliūdina tai senas, nusibodęs visiem(nemanau, kad yra kam nenusibodęs, išskyrus tuos kurie išvis nelošė svr) gameplay :D Liks džiaugtis nors reanimuotu pedigre.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąImpact, 2009-10-06, 14:46, pasakė:

Parašyt tai jie parašo, bet prasideda kiti niunsai, kaip tai bus daroma, ar ne tik taunt parodyt ir pasirinkt ar pin-fall baigtis ar ne. Plius gali ir ps2 vartotojus nuliūdint, tuo, kad nuims keletą privilegijų ant ps2, o ant pvz x360 daugiau funkcijų. Bet kolkas nieko tokio panašaus nebuvo. Tai tikikėmes, kad ir nebus. Tiesa labiausiai kas nuliūdina tai senas, nusibodęs visiem(nemanau, kad yra kam nenusibodęs, išskyrus tuos kurie išvis nelošė svr) gameplay :) Liks džiaugtis nors reanimuotu pedigre.
Su pinais tai taip pat kaip ir 09, kai kurie veiksmai turi, kai kurie ne. Dėl ps2 trūkumų, vienas iš g.lt sakė, kad nebus tik superstars treads (spalvų keitimo ant originalių wrestlerių). Jei tai tiesa, manau bus visai neblogas žaidimas. Aš asmeniškai, tikiuosi kad gameplėjus išliks toks pats (tik man norėtųsi daugiau greičio šiek tiek).

Nuotrauka

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ziauriai sito zaidimo laukiu! Tikiuosi bus gera grafika ant ps3 :thumb: Kiek supratau tai pats galesi kurti/redaguoti sezona? ;o Idomu ar Lietuvoje sis zaidimas iseis tada kaip ir Europoi :)

Šį pranešimą redagavo biznieriux: 2009-10-06, 19:29

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąbiznieriux, 2009-10-06, 20:13, pasakė:

Ziauriai sito zaidimo laukiu! Tikiuosi bus gera grafika ant ps3 :thumb: Kiek supratau tai pats galesi kurti/redaguoti sezona? ;o Idomu ar Lietuvoje sis zaidimas iseis tada kaip ir Europoi :)

Taip, tada kai ir europoj. Tikiuosi ką nors įdomaus xbox live žaidimui sukurs :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Kaip jum šitas? man tai patiktų jei ne daugybė bugų. keli iš jų: atliekant The peoples elbow būna kažkoks ūžimas. komentatoriai kartais klaidingai vadina finisherius ir netgi wrestlerius. man pora kartų Edge'ą pavadino Snitskiu :D :D :D kai ringe (ekrane) būna >4 žmonės, prasideda lagas... nežinau ar čia blogo ripo kaltė, ar blogo DVD (dėl garsų, lago) ar čia THQ krizė taip paveikė, kad net testuotojai nebuvo prisilietę prie šio žaidimo...

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-10-27, 20:58, pasakė:

Kaip jum šitas? man tai patiktų jei ne daugybė bugų. keli iš jų: atliekant The peoples elbow būna kažkoks ūžimas. komentatoriai kartais klaidingai vadina finisherius ir netgi wrestlerius. man pora kartų Edge'ą pavadino Snitskiu :D :D :D kai ringe (ekrane) būna >4 žmonės, prasideda lagas... nežinau ar čia blogo ripo kaltė, ar blogo DVD (dėl garsų, lago) ar čia THQ krizė taip paveikė, kad net testuotojai nebuvo prisilietę prie šio žaidimo...

Man irgi lagina, galvaujau, kad del to jog zaidimas irasytas i acme diska, o jie yra prastos kokybes. O bug'ai tai ziaurus... Be tavo paminetu dar pastebejau "create a storyline" rezime daug bugu renkant garso efektus tarkim toj vietoj kur ziurovai turetu saukti "boooo" uzgroja Hardy theme ir panasiai. Ir apskritai nusuvyliau tuo rezimu, na gal ant x360 yra kitaip, bet ant PS2 yra labai nedaug tu kadru ir kazinko tikrai nesukursi. Pats gameplay kazkiek pakeistais, bet labai nezymiai. Nesupratau kam reikejo panaikint ta dalyka, kai reversini finisheri tau iskart uzsikrauna momentum bar'as. Man tai atrode gana gera ideja, tikrai nesuprantu kam reikejo jos atsisakyt. Galvojau bent siais metais bus galima CAW rezime iskart nureguliuot wrestlerio statistikas, bet ne pirmiau reikia pereit nuobodu carrier mode, kad poto butu imanoma normaliai zaist RTW. Apskritai zaidima pazaidziau viena diena ir numeciau i kampa...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-10-27, 23:29, pasakė:

Man irgi lagina, galvaujau, kad del to jog zaidimas irasytas i acme diska, o jie yra prastos kokybes. O bug'ai tai ziaurus... Be tavo paminetu dar pastebejau "create a storyline" rezime daug bugu renkant garso efektus tarkim toj vietoj kur ziurovai turetu saukti "boooo" uzgroja Hardy theme ir panasiai. Ir apskritai nusuvyliau tuo rezimu, na gal ant x360 yra kitaip, bet ant PS2 yra labai nedaug tu kadru ir kazinko tikrai nesukursi. Pats gameplay kazkiek pakeistais, bet labai nezymiai. Nesupratau kam reikejo panaikint ta dalyka, kai reversini finisheri tau iskart uzsikrauna momentum bar'as. Man tai atrode gana gera ideja, tikrai nesuprantu kam reikejo jos atsisakyt. Galvojau bent siais metais bus galima CAW rezime iskart nureguliuot wrestlerio statistikas, bet ne pirmiau reikia pereit nuobodu carrier mode, kad poto butu imanoma normaliai zaist RTW. Apskritai zaidima pazaidziau viena diena ir numeciau i kampa...
Su Caw'u nereikia žaist carrer, dabar per kelias valandas galima jo overall užkelt iki viršaus :D tada prisidarai kopijų ir paverti kuo nori :D
aš dar tikiuosi, kad čia to ZRY relreaso kaltė ir bandau atsisiųst VATOS (kokį turėjau 09) tikėdamasis kad nebus bent jau lago... šitas man dar ir gana dažnai pastringa beloudinant.... :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-10-27, 22:23

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-10-27, 22:17, pasakė:

Su Caw'u nereikia žaist carrer, dabar per kelias valandas galima jo overall užkelt iki viršaus :(

Kaip???

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-10-27, 22:17, pasakė:

tada prisidarai kopijų ir paverti kuo nori :(

Bet visos tos kopijos bus su vienodais overall'ais... Nieko gero.

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0