Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

8 man Battle Royal

Temoje atsakymų: 5

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Suskamba REV Theory-Light it Up, Stai izengia Hedge!Hedge susikaupes,atrodo nori pasakyti mums kazka svarbaus sako BWE J.R Kopija.
Pries pradedant viska noreciau pagerbti karjera baigusi Answer![Publika kiek sutrikusi,kad isgirdo tai is Hedge lupu.Visgi Hedge ”blogietis”]Kodel jus nustebote?Tai ,kad as sakau tiesa ,tai nereiskia ,kad as negaliu pagirti BWE nusipelnusio wrestlerio.Bet reiketu pamineti,kad jis ne tik nusipelne BWE,bet dar buvo vienas Diziausiu Sikniu sitoje kompanijoje!Taip,man nerupi nei jusu zmones nuomone,nei jo nuomone,o jei jam kas nors nepatinka,tegu nesa savo “Answriska” Pasturgali cia I ringa ir pasako,kas jam nepatinka.Mat uzsimane baigti karjera !![booo]Zinau,kad jis savo siknos cia nenes.Dabar apie reikalus.
As jauciu,kad mane ignoruoja GM,del to ,kad as Hedge tesejau savo pazada,laimejau Inferno match’a,bet GM imeta mane I dar sudetingesni match’a kitai savaitei,negana to ten bus 3 buve oponentai!Kur teisybe?!Nejau as neirodziau,kad galiu laimeti?[Fanai skanduoja Liar,Liar,turbut del to,kad pergale pasiekta Cheatinant]Jus mane vadinate melagiu?Ar as nesakiau J.D,kad jis saugotu savo uznugari?Ar as nesakiau Diablo,kad jis nieko neispes vaidindamas Kietuoli?Ir ar as nenupinninau BWE kofi kingstono?Todel as galiu pasakyti ,kad buvoti visi iki 1 neteisus!Buvote neteisus jus ir jus ir jus ir jus!![rodo I kiek viena arenos puse]Taip as viska padariau,todel eikit jus N***** visi fanai,man jusu nuomone rupi taip pat,kaip kas laimes siu metu stenlio taure NHL!,o kadangi jus esate per durni suprasti tai ,ka as pasakiau,tai sakau,kad man nusisikti ant jusu nuomoneS!!!8 zmoniu match’as,kiek vienas uz save!Taigi J.D neissidurk si karta duodamas man ranka.Ne jau tu is tiesu pamanei,kad as nei is sio nei is to tapsiu tavo draugu?Tada tu LABAI suklydai!!!Linkiu nesuklysti nei tau FnT,nei tau KYO,nei tau Jaged "Razzor" Dwansoon ,kad ir ka tai reiskia,ir tau Undertaker!FnT,tu buvai nusluotas nuo ringo per 1 ar 2 minutes per Inferno,todel tikrai nemanau,kad tu esi vertas mano pagarbos.Todel siulau tau net neausinti burnos,jei isvis cia pasirodysi,ir neaiskinti man ,kad tu esi Former Continent champas!Man tai nerupi.KYO-Vardas skamba bauginanciai,tikiuosi prie BWE tualeto nebus eiles,nes isgirdes si pavadinima antra karta kelnese turinio neislaikysiu.Nors tu ir gali pasigirti pasiekimais,man tai nerupi! Jaged "Razzor" Dwansoon idomu gi kas tu toks busi?...Man neidomu,tu man nekeli jokio pavojaus ,todel uzsikrusk !
The Overtaker-WoW,koks tavo Losing streakas?17-0?Ciuozk is cia!As laukiu Inferno su nerimu,nes nesu uztikrintas savo pergale.As isnaudoju kiek viena proga,todel jeigu man pasitaikys bent viena proga laimeti,as net nelaukes taip ir padarysiu!

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-06-02, 12:41
+20% ispejimo uz 11 taisykles pazeidima.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Ne į temą
dw visi rasom po viena nes kitaip balaganas gausis

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Ne į temą
Taip - kalbą rašom tik po vieną.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Kyo

Baltas diržas

• Naujokai
0
Suskamba Korn-Right Now ir į arena įžengia Kyo. Jis nužingsniuoja link ringo ir nusimeta švarka. Jam ilipus į ringa pradeda sproginėti fejewerkai ,o jis užlipes ant turnbuckle nusiima saulės akinius.

-Hedge.Prašau Hedge apie ka tu kalbi? Apie viena pergale? Tavo sakiniai tokie nerišlus ,kad nežinau apie ka tu čia kalbi. Jei jau prakalbom apie GM ,tai vienintelis dalykas ko jis čia negerbia tai manes. Jis neduoda man kovos su S-E ,o duoda proga susikauti su 7-iais žmonėmis. Na jei jis nori tegul. GM gal ir negerbia jūsų tačiau viena yra negerbti tokio potencialaus wrestlerio kaip aš ,o kita yra negerbti tokių menkystu kaip jūs. Tikras wrestleris turi būtį užtikrintas savo pergale. Hedge aš tau baugus? Hmm...Jei tau taip baisu kas bus kai susitiksime ringe. BWE dabar vyksta tikri nesusipratimai. Susikūrė išgelbėtoju ir naikintoju grupės. Ateina daug perspektyvių naujoku kurie ir liks perspektyviais. Jagged Razzor Dwanson. Ar tik ne tu buvai vienas iš tų kurie pretendavo į BFZ titulą? Jei tu pretenduoji ten tai kaip aš tai suprasti? Ar ,kad diržas nieko nevertas? Ar ,kad aš turėčiau pretenduoti į žymiai geresni titulą kurio tiesą sakant kaip ir nėra? Na tai tik formalumai kurie niekam nerūpi. Tikriausiai niekam aiškinti nereikia ,kad 10-imtokas nugalėtu pirmoką? Ne? Tai turbut nereika aiškinti ,kad aš laimėsiu šia Batle Royal. Man nereikia būtį buti saugomam asmens sargybiniu ir būtį kaškokiame magiškame penkete ,kad aš skinčiau pergales. Man tereikia naudoti savo talenta...Man tereikia būtį savimi! Man tereikia kantrybės ir aš pasieksiu Sick Extreme. Ateist laikas ir aš jį priversiu klupėti man po kojomis. Bet viskam ateina laikas. Štai atėjo laikas mano pergalei šioje Batle Royal. Štai ateis laikas ir kitam ivykiui. Na ir čia tik nuo GM priklauso ar jis susipras ,kad aš nevertas kautis su visomis tomis menkystomis. Sick Extreme ,net nevertas kautis su manimi. Na ,bet čia nieko nesakau GM ,nes niekas neverti kautis su manimi! Tad sprendimo čia nėra. 7 žmonės. Tiek eis nuleide galvas po pralaimėjimo. Ir po mano laimėjimo. Aš neaiškiaregys, aš ne extrasenas. Aš tiesiog Kyo. Ir tai jau viska pasako. Bet gal užteks kalbų ir daugiau darbų? Tie kas palaiko kitus kovoje dalivausiančius kovotjus tikriausiai norėtu ,kad aš tik šnekėčiau ,bet aš ne tas. Ir jums teks šluostis ašaras su savo mėgiamiausiais kovotojais po dar vieno pralaimėjimo. Bet yra geroji pusė. Jums nereikės šluostitis kraujo ar liesti skaudančių mėlynių ar...Na patys suprantate. Na tačiau laikas nestovi vietoje ir gal likimas lems ,kad jiems nebeteks susiremti su manimi. Patikėkite tada jie bus laimingi tiek kiek aš busiu laimingas nugalėdamas Sick Extreme. Ir kaip ta frazė? You bitch ass bitches? Po to tiek Sick Extreme tiek visi kiti po to pralaimėjimo šią fraze bijosite išgirsti ,nes ji jums primins apie gėdinga pralaimėjima...Man. Dar karta pasikartosiu aš nesu extrasensas? Kodėl? Tai gal čia visa arena žinananti ,kad aš iškovosiu pergale yra extrasensai? Tikriausiai ne.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ne į temą
DAMN :) tikejausi niekas neparasysite kalbos :)

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Suskamba Lenny Kravitz – Are you gonna go my wayir pasirodo Jaged „Razzor“ Dwansoon. Jis kaip niekad susimąstęs, bet ramus. Jis lėtu, ramiu žingsniu eina žemyn rampa, sustoja netoli ringo. Peržvelgia visą areną ir ilipa į ringą. Apžiūrinėja Hedge ir paprašo mikrofo, tačiau nelaukia Hedge atsakymo ir paprašo mikrofo iš Pranešėjos. Gavęs tai, ko norėjo, Razzor pradeda kalbėti:
- Man skaudu... Ne, nu man rimtai skaudu. Viena garbingiausiu, viena geriausia ir visokia kita -iausia persona imtynių pasaulyje pasakė „gana“ ir atsisveikino su BWE. Kiekvienas tikras imtyninkas, kiekvienaa tikra BWE kompanios dalis turėti jam reikšti tikrą pagarbą... Answer – žmogus legenda, pakeitęs šią industriją, reiškiu jam pagarbą ir linkiu jam sėkmės gyvenime *Razzor prideda ranką prie širdies ir nuleidžia galvą, po 5sek. grįžta į buvusią padėtį* Laikas pereiti prie linksmesnių dalykų... ar žinote kas tai? ogi kova... linksmas dalykas ar ne? sprendžiant iš jūsų perkreiptų snukių nujaučiu, kad nesuprantate nieko... Ką gi, duok Dieve jėgų paaiškinti.... Man linksma ne dėl to, kad po pertraukos gavau kovą - kodėl man tai turėtų būti linksma? aš turiu ką veikti ir be pasirodymo prieš jus, žmogai... Aš galiu gauti kovą tik ką paprašius... Toliau... Gal man turėtų būti linksma dėl to, kad aš laimėsiu šią kovą, kad mano varžovai - nežinia iš kur atklydę bastūnai savo gyvenimo kelyje? Neee, šitas irgi netinka. Pats pirmas dalykas, ko mane išmokė šis sportas, tai kad nereikia nuvertinti priešininkų, kad kiekvienas turi savo stipriųjų pusių, žinoma ir silpnųjų... Jie gali savaip nustebinti,. jie gali "iššauti" ir parodyti, kad jie vertesni būti aukščiau nei yra... Sakyti "aš laimėsiu kovą" - tai tas pats, kas šiais laikais sakyti "garbės žodis" ir tuo žodžiu tikėti, tai taip atsibodę, jau vemti verčiantys žodžiai. Jei nežinote, štai čia yra publika, jei reikia naujovių, jei reikia pagarbos, nes be publikos nebūtų šios industrijos, be jos nebūtų dėl ko kautis ir aiškintis vieni prieš kitus... Tai kodėl man turėtų būti linksma? hm, niekas neatspės? Gerai, pasakysiu. Man linksma, nes kausiuosi kovoje, o kiekviena kova man yra linksmas dalykas, aš žiūriu į kovą su šypsena, štai kas man yra linksma... Kas ten turėtų būti linksma? nežinau, tačiau ką jau padarysiu, jei jau taip jaučiuosi... Berniukai iš pradžių pešėsi dėl kažko, tačiau nesiklausiau - man tiesiog nįdomu... Girdėjau tik kalbų nuotrūpas... pavyzdžiui sužinojau kad jis Kyo *rodo pirštu į Kyo* ar pavyzdžiui kad Hedge išpradžių įdomu kas aš toks, po kiek laiko jau nė neįdomu... Kas gi, vyruti, taip privertė pakeisti taip greitai nuomonę? koks skirtumas, smagu, kad nereikės pasakoti savo biografiją... O kas liečia tą pasiūlymą "užsikr***" tai ačiū, tačiau aš esu normalus tipinis žmogus, kuris eina su priešingos lyties žmonėmis... Bet ačiū už pasiūlymą... Gaila, tačiau knieti klausimas ką padarė šis žmogus, pasivadinęs Hedge, kad jo sugrįžimas taip sureikšminimas, gal atsigulė į tą lovą kurią reikėjo... Ne nu rimtai, kai kovojo niekas nekreipė dėmesio į Hedge, tačiau štai jau filmuojamas per PPV sėdintis garbingoje 17-oje eilėje prie savo bičiulių Rick Astley, Vytauto Šiškausko ir taip toliau... Kas gi padarė tave tokį vertinamą? Na, manau niekas negali atsakyti į šį klausimą, nebent tu, Hedge`ai ar tai, su kuo tu gulėjai... *publika juokiasi, Razzor šiek tiek nusikikena* Dabar problemų nėra, ar ne? *vėl ta pati reakcija* Tačiau tai nereiškia, kad tu nesi nepažeidžiamas ir tu, kaip visi kiti, gali būti perversti per viršutinė ringo virvę ir štai ką aš ruošiuosi padaryti.... Ir nebandykite manęs sustbadyti...

Pasigirsta Lenny Kravitz - Are you gonna go my way, Razzor numeta mikrofoną ir palieka ringą, dar prie titantrono ištiesia delną, tačiau vieną po kito užlenkia pirštus ir kai visi pirštai užlenkti, parodo Boom! gestą.
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0