Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Answer traukiasi.

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Uzgroja Kanye West - Touch The Sky ir pasirodo kostiumu apsirenges ir lagaminu nešinąs Answer. Jis užlipa i ringą ir norės tarti keletą žodžių.

- Sveiki dar karta, sveiki ziurintiems namuose, sveiki sedintys arenoje. Senokai bebuvome susitike cia. Katik prabeges sio menesio pay per view atnese daug graziu akimikru i jusu namus, i jusu sirdis ir i BWE istorija. Dar vienas uzverstas puslapis, kuriame Answer buvo irasytas, taciau irasytas ne taip kaip norejosi. Pralaimeta Tag Team dvikova, prarasta galimybe kovoti del BFZ cempiono titulo. Deja Answer zvaigzde leidziasi, o galiu pripazinti ir nusileido. Kaip bebutu gaila tenka kazka pasakyti viso gero tam ka mylejai labiausiai. Galbut dabar tapsiu kazkiek kitu zmogumi, galbut dabar tapsiu geresniu tevu savo sunui. Atejo metas kai siam sportui reikia sakyti sudiev. Daugelis metu praleista siame ringe man neprailgo. Atrodo lyg noreciau ir noreciau cia dar sugrizti, taciau mano kunas, mano sveikata neleidzia. Matete koks nebesu atsparus smugiams ringe, kad vis dazniau pavargstu ir tai atsitinka greitai. Taigi jus supratote kur link suku ir kaip daugelis puikiu kovotoju as taip pat sakau visiems "IKI". Taip tai yra mano pasitraukimas ir 99,9procento, kad i ringa jau nebegrisiu. Taciau pries iseidamas paskutini karta as noriu padekoti kai kuriems zmonems. Visu pirma noriu padekoti Fujin Dembel. Amzina poilsi jam ir aciu jam uz tai ka dabar turiu. Jis mane cia pasiunte, jis man parode kelia i wrestlinga ir as esu jam dekingas. Noriu padekoti Damanei. Pirmoji federacija kurioje kovojau buvo BFZ. Turbut geriausi laikai ivardijant ir BWE buvo toje lygoje. Damane ir Brawl man suteike daug tad didelis aciu. Noriu padekoti visiems buvusiems FTD nariams. Jie mane ismoke isgyventi siame versle. Noriu padekoti netgi tam suskiui Sheskiui, kad ir koks jis nieksas bebuvo, as pasitraukdamas bent jau padekosiu, kadangi be jo as nebuciau buves koks buvau. Noriu padekoti ICW federacijai ir ten kovojusiems kovotjams ir GM. Galiausiai noriu padekoti visiems savo priesams ringe, savo draugams ringe. Noriu padekoti NME federacijai, noriu padekoti BWE federacijai ir zinoma jums, kurie mane palaike. Noriu, kad prisimintumete visa tai ka patyreme kartu. Aciu Refresh, Jasonams, Marcus Jamisonui, Maniacui, Rose, Chain, Rambo, Silencer, Impaler, Shiny Hand, Mr.Hardcore (abejiems), FnT, Kiezai, Terminatoriui, visiems tie, kurie buvote locker room'e kartu tada kai buvau ir as. Kad buvote su manim per visa mano karjera. Aciu sitam sportui, as ji myliu ir as myliu jus. Tesaugo jumis auksciausieji. IKI visiems.

Uzgroja paskutini kartą Kanye West - Touch The Sky (Answer theme) siame ringe ir Answer pasiema lagamina su daiktais ir palieka arena ir BWE pastata, o arena skanduoja jo varda, bei graziausia zodi, kuris buvo pasakytas daugiausiai paskutineje Answer kalboje "ačiū".

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-05-24, 13:07

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0