Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Hell Yeah,He is Back!

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Uzgroja Rev Theory-Light It Up ir iseina HEDGE.Tuo metu ekrane isijungia-->
Spoiler'is
(Publika reaguoja smagiai)Hedge prakalba.
Aciu,aciu....
Zinote,kai pries puse metu palikau BWE labai liudejau,nes supratau,kad reikes palikti sia federacija ir fanus.Nusiramines supratau,kad kai grisiu visa tai atgausiu.
Dabar grizes nuliudau dar karta!Jus totaliai uzknisate!Kas cia?Vaiku darzelis?Aplinkui matau tik vaikus kurie skanduoja-Maniac-Maniac-Maniac!
(Ziurovams tai nepatinka)Arba palaukite turiu dar-Jason-Jason-Jason.Tokios nesamones jau senai nemaciau.BWE sarase vieni gaidziai manantys,kad yra sios kompanijos zvaigzdes,kurios gali kalnus nuversti.Taip nera!Man nesvarbu ka sakysite jus zmones(publika pradeda boointi)Uzsiciaupkite!!!Jus rodote nepagarba man!Man darosi bloga paziurejus i jus publika!Jus parduotumete savo paskutinius triusikus,kad tik galetumete gauti Maniac'o maike,ar Sudcempionio Headbanda.(BOOO)Uzsiciaupkite!.........
Kai buvau traumuotas stebejau visus ir nusivyliau kokia sudo kruva per tuos puse metu BWE pavirto.Priejo visokiu Rambo,Dwansonu ir Overtakeriu.Negana to,kad Publika yra vaiku darzelio lygio,patys wrestleriai sudo vertiPer CID tik isitikinau tuo.Netikite?paziurekite!
Ekrane pasirodo CID vaizdai.
Paziurekite i apgailetinus BWE cempionus!As grizau,as pakelsiu BWE!Kas isdris susigrumti su manimi?Taip,as metu jums issuki,kas is jusu apgailetinos siuksles nesudrebes ir isdris susigrumti su manimi?....
I DO WHAT I WANT,BECAUSE I SAID SO! Hedge po truputi traukiasi is ringo...

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-05-25, 14:25

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0