Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

BWE Konferencija Nr.2

Temoje atsakymų: 4

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

BWE Present:
BWE Press Conference

Nuotrauka

Bilietai i sia konferencija isparduoti dar pora menesiu pries pasirodant reklamoms , kad ji bus rengiama. Arena kuri pilna zmoniu kolkas tera trys kovotojai tai : Jason Clue , bei jo komandos draugas California Rose ,ir Chain. Kadangi iki konferencijos dar liko penkiolika minuciu viskas suprantama. Zurnalistai delioja savo kameras ,kiti megina prasibrauti arciau kovotoju , kiti megina patekti i arena. Kol galiausiai pasirodo John Rambo Visa sale pradeda ploti ir visokiomis skanduotemis palaikyti Answer. Is kart is paskos jam zengia Refresh ant kurio maikes pavaizduota : Naciai yra purvas , Amerika – geris. Tyla. Iki konferencijos dar liko desimt minuciu. Zurnalistai jau ruosiasi klausimus kuriuos pateiks kovotojams. Rose kazka sako Clue , Answer siek tiek bendrauja su Chain vienintelis Refresh sedi atsikyres. Iki konferencijos lieka 5 minutes. I sale ateina Hardcore , tiesa vienas , be Xnitro. Po keletos akimirku pasirodo daugybe kovotoju tai : Damane , Mr.Hardcore , Xnitro , FnT ir t.t. Visi atsisedo i savo vietas truksta tik Maniac , Maximus ir Naciu ir Razzor. Zurnalistai jau nori uzduoti klausimus taciau lygiai 20:00 pasirodo The Maximus kuris sako : As punktualus. Kazkas is galo surekia , kad pagal ji galima tikrinti laikrodi. Taigi konferencija prasideda.

Jason Clue ka manote apie The Great Disappointment? – Petro Antano (Karate meistras) klausimas

Ką manau, ką manau... Jį laimėjo tas žmogus kaip ir tikėjausi. Tačiau aš jo nebijau. Manau jei aš būčiau dalyvavęs turnyre, aš jį būčiau laimėjęs. Aš pats norėčiau tokiame sudalyvauti žinoma. Išbandyčiau jėgas.

Taciau ka jus manote apie The Maniac? – Pasigirsta klausimas is galo ir iskart pasigirdus jam ima mirgeti daugybe fotoparatu. Ir visi supranta kodel , nes pavelaves pasirode The Maniac kuris ateidamas tik pridure : Nepykit Maximoje su Maximos kortele 30% nuolaida visam alui. Jason Clue siek tiek supyksta , kad visas demesys atiteko jo konkurentui todel jis staigiai atsako I klausima.

Kaip minėjau - taip ir galvojau, kad laimės maniac. Nugalėjo to vertas, bet jam nugalėti manęs nepavyks.

Chain jus esate ilgiausiai Action titula laikes zmogus , kaip manote ar jums pavyks atimti titula is Rose ? – Dougie Allen (Jason Speed draugas) Taip, aš žinau, kad aš atgausiu savo titulą. O kai tai padarysiu išlaikysiu Action diržą dar ilgiau nei anksčiau.

FnT Kiek procentu duodate kad laimesite kova? Ka manote apie Mr.Hardcore? Vladimir Krawiezt (Refresh fanas)

Manau, kad galėčiau duoti 60%, kad laimėsiu kova.Aš tam ilgai ruošiausi, ir gerai pažįstu Mr.Hardcore.Jis yra tikrai stiprus kovotojas, tačiau jam trūksta kažko, kad pasiektu viršūnę.

Gal zinote ko? Nespejus FnT atsakyti Mr.Hardcore kiek ipykes sako :

Eik tu aukstumininke , pats irgi nieko nepasiekei ir dar man aiskini. Galesim pakalbeti , kai paliksi kova sudeges.

FnT ramiai atsako :

Jam trūksta arba noro, arba to užsivedimo, ugnelės.Eiti i ringa ir būti pasiruošusiam atiduodi viską, kad tik sugebėtum laimėti.

Taciau jus irgi nepasiekete aukstumu galbut Mr.Hardcore kritika teisinga? Ko truksta jums ? Vladimir Krawiezt (Refresh fanas)

Na, tačiau aš pasiekiau tikrai daugiau už jį.Manau Interconinental titulas šį ta sako? Manau, kad man trūksta progų, galbūt jų reikia šiektiek daugiau nusipelnyti, bet tikiuos, kad po kovos su Mr.Hardcore, mane labiau vertins.Prisiminkite, aš koviaus prieš Answer - jis vos išnešė sveiką kailį.Aš tikrai nepadariau gėdos nei sau, nei BWE.

Vladimir Krawiezt (Refresh fanas) su panieka : Sioks toks pastebejimas jus iskovojote Continent titula , o ne Internacional. Kas turetu ivykti , kad su Refresh sudarytumete komanda?

Sudaryti komanda? Manau tai neimanoma.Jis mane apgavo viena kartą...Bandė apgauti ir antra, tačiau jam nepavyko.Nemanau, kad jis sugebėtu pasikeisti tiek, kad sudarytu komanda.Atsiminkite, jam nepavyko nei su Mr.Hardcore nei su manimi...Manau, kad jam lemta būti solo kovotoju.

Kad ir kaip butu keista Refresh nieko nesako. Tuo tarpu Hardcore susinervina , kad butent FnT skiriama daugiau demesio negu jam ir jis surekia :

E , as irgi esu cia!

Sale pradeda juokti. Tuo tarpu keli kovotojai tik nusisypso. Ir toliau kantriai laukia kol jiems uzduos klausimus.

Jokubas Lawrieztoj (Amerikietisku Imtyniu atstovas Lietuvoje) : Maniac Lietuvoje pirmasis sportas yra Krepsinis su orandziniu kamuoliu. Jusu komandos draugas buvo garsus krepsininkas , jus turite puikius duomenis kodel pasirinkote wrestlinga , o ne krepsini? Juk ten uzdirbtumete daugiau.

Maniac dar nespejus atsakyti sales gale iskyla plakatas :”Vakar internete maciau baisiausia tavo kuno vieta – tavo veida.

Tai, kad prieš pradėdamas wrestlint aš žaidžiau krepšinį. Mėgėjiškai, bet vistiek žaidžiau. Pasirinkau wrestlingą, nes jame turi žymiai didesnį talentą. Krepšininkas iš manęs buvo tik vidutinis, o wrestleris aš esu geriausias pasaulyje.

Maniac Ka laikai favoritu del BFZ titulo? – John Vainauskas (Vienas is nedaugelio senojo wrestlingo atstovu)

Answer. Kitaip ne jis būtų mano partneris dėl tag team diržų.

Mr.Hardcore Ka laikai favoritu kovoje del pagrindinio BWE aukso? – Lennanl Krosplil ( Serbijos wrestlingo zvaigzde)

Kaip tai ką? Aišku Jason Speed (juokiasi), bet manau, kad laimės Maniac.

Daugelis jus kritikuoja ir sako , kad esate per aukstai , ka galetumete pasakyti jiems? ( Zmogus su kauke , istikimas Maniac Fanas)

Jie pavydi.

Hardcore Kaip manote ką nuveiktu Xnitro tapęs nauju GM? – Dikembe Alavich Karosol Yugise (Izraelio wrestlingo federacijos ikurejas)

Jis yra puikus žmogus manau, kad jis apsuktu viską 180 laipniu, dabartinis GM yra tikras šudžių palaikytojas, o Xnitro palaikys tinkamą pusę ir padarys BWE daug populiaresnį.

Refresh parodo , kad nori gerti. Prie jo greitai pribega asistentas ipildamas Haake Beck(vokiskas alus).Refresh jau nori gerti , bet staiga pamato , kad alus pagamintas vokietyjoje. Jis siek tiek susinervina ir numeta stikline ir sako : Sudo negeriu atneskit man tikro ir sveiko Amerikietisko gerimo – Cocacolos.

Konferencija truko ilgai , vien kol kovotojai atsakinejo i siuos klausimus uztruko apie tris valandas. Tad kovotojai paprase pertraukos. Per pertrauka cia vyko tikras balaganas. Kiekvienas zmogus bande prasibrauti kuo arciau senos. Taciau netrukus dauguma kovotoju parodo , kad jiems atsibodo , todel jie nusprendzia iseiti. Po gero pusvalandzio arenoje liko tik Jason Clue , Razzor ir Refresh.

Refresh siandien jus esate kaip niekad ramus ir kantrus kodel ? (Fujin Dickerson legeninio FEE ikurejo Fujin Dembel pusbrolis)

As tiesiog esu pasirenges kovai 100%. As nebijau nei savo varzovu , nei niekieno kito. Galimybe kovoti del tokio titulo kaip Brawl pasitaiko viena karta gyvenime , todel si proga reikalauja maximalaus nusiteikimo ir pasiruosimo.

Jason Clue, internete galima rasti pranešių, kad pas jus gali būti pokyčių - kokie jie?
(Mike Napalm, wrestling'o naujienų portalo Rajah.org darbuotojas)

Šito aš nesiruošiu niekam sakyti - privatu. (nusijuokia) Juokauju žinoma. Šiaip aš šiuo metu susikoncentravęs į mačą dėl Undisputed titulo, todėl apie tai stengiuosi galvoti kuo mažiau, nors pokyčių - tikrai bus. Vasarą dešimčiai dienų išvyksiu į Ameriką - senąją savo federaciją. Ten sudalyvausiu poroje šou, keletai jaunų talentų pravesiu pamokėles - tuo pat metu aš pats susitiksiu su pora žmonių kurie padės geriau pasiruošti - pagerinti formą. Mano veiksmų arsenalas tikriausiai šiek tiek pasikeis/prasiplės.

Stai ir baigiame musu konferencija. Kuri tik dar labiau turejo sudominti jus pries PPV , PPV kuriame gali pasikeisti visu titulu savininkai! O dabar as jums sakau sudiev!

Straipsni parenge : Anzelmas Filipanavicius

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-05-23, 11:24

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Neblogai, tikrai pakėlė tą PPV laukimo nuotaiką. Tik pradžioj grubi klaidelę, ten kur sėdi kai kurie kovotojai, tarp jų Answer, po to po kelių sakinių, sako, kad trūksta Answer :)

Citata

<...> Answer siek tiek bendrauja su Chain <...>Visi atsisedo i savo vietas truksta tik Maniac , Maximus ir Naciu Answer ir Razzor.<...>

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Man pats dalykas, kad pati konferencija padaryta jau patinka. Ir ji buvo visai neblogos kokybes. Taciau blogas dalykas buvo klausimai. Klausimus reiketu idomesnius sugalvot.

Citata

Neblogai, tikrai pakėlė tą PPV laukimo nuotaiką. Tik pradžioj grubi klaidelę, ten kur sėdi kai kurie kovotojai, tarp jų Answer, po to po kelių sakinių, sako, kad trūksta Answer
Ne į temą
vel tu kabinejiesi :)

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-05-23, 12:09

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-23, 12:12, pasakė:

Neblogai, tikrai pakėlė tą PPV laukimo nuotaiką. Tik pradžioj grubi klaidelę, ten kur sėdi kai kurie kovotojai, tarp jų Answer, po to po kelių sakinių, sako, kad trūksta Answer :)
Sry tuoj pataisysiu. Taip ivyko todel ,kad is pradziu norejau pakalbinti Answer , o su juo susisiekti nepavyko..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Na, patiko visai konferencija, gal klausimų įdomesnių trūko, bet nieko :).

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-23, 12:27

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0