Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Brawl 4

Temoje atsakymų: 27

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

BRAWL

Spoiler'is

Jason Clue vs. Mr. Hardcore
Ar Mr. Hardcore gali pavaryt Hardcore dabartiniam čempionui?

Spoiler'is

Spoiler'is

Refresh vs. California Rose
Kuris jų taps pretendentu į titulą

Spoiler'is

Spoiler'is
[/spoiler]

Answer vs. Damane
Kažkuriam atiteks paguodos prizas

Spoiler'is

P.s: Maniau, kad pirma kova man anksčiau ar vėliau atsius, bet neatsiunčia, tai neidejau. Pats parašyčiau, bet nėra noro, tad nepykit.

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-05-16, 23:47

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
ummm??what?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
kol kas geriausias mano matytas BRAWL :D

EDIT: Na, redaguoju postą, ir jis apsisuka 180* kampu. BRAWL prasčiausias. Na, pirmos kovos nebuvimas pateisinamas tuo, kad autorius dėjo, trečios kovos nesąmonės vyko turbūt dėl pačio Answer kaltės, nes neparašė kalbos. na o backstage ačiū Dievui (Primusui ir Domui :D), neblogi :D

dėl atostogų, tai įdomus dalykas... pernai kaip tik tokiu metu pradėjo klestėt tiek forumas, tiek NME... :? Na, manau už mėnesio viskas stos į vietas, nes mokiniams baigsis mokslai ir lauke atsibus užtektinai, kad liktų laiko ir PC :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-05-17, 00:38

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Tai ar pataisys čia kasnors ar ne?...

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-05-16, 22:44, pasakė:

Ne į temą
Tai ar pataisys čia kasnors ar ne?...

Ne į temą
Kaip jis tau parasys jei nera jo online?

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
sorry, cia pas mane plotas, tai neturejau laiko patikrint

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-05-16, 23:46

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-16, 20:45, pasakė:

Spoiler'is

Nezinau priezasciu kodel kovos nera, tad pasakysiu tik tiek gal visas kovas parasom kas laimejo ir vsio? Domai nepyk tu geras GM tik butu malonu, kad tokiu "bajeriu" nebutu, nes tik gadina tavo kaip e-federio reputacija. Nezinau kodel, tad tikiuosi kita karta pasitaisysit :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Krč aš nesuprantu ko čia dar kažkas drįsta šakotis. Kalbų nerašo, komentarai būna vieno sakinio ilgio ir dar reikia jiems puikių show... Apsiraminkit.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSmS, 2009-05-17, 07:26, pasakė:

Krč aš nesuprantu ko čia dar kažkas drįsta šakotis. Kalbų nerašo, komentarai būna vieno sakinio ilgio ir dar reikia jiems puikių show... Apsiraminkit.
Pritariu

Show neblogas , backstage man nelabai , atrodo , kad jie buvo padaryti tik , kad prastumti show ,mano nuomone reikia arba juokingu arba kuo nors dominanciu (zinau , kad tokius sunku sugalvot). Tik va vienas dalykas nepatiko , tai Answer ikisimas i kova del titulo , Domaz parase kalba , answer ne , laimejo answer (domaz negali gi savo efede , del titulo kovot) ,answer pergale suprantama , bet ikisimas i kova del titulo nelabai , galima manau buvo kanors kita sugalvoti.
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąSmS, 2009-05-17, 07:26, pasakė:

Kazin kas neraso :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-05-17, 07:57, pasakė:

Tik va vienas dalykas nepatiko , tai Answer ikisimas i kova del titulo , Domaz parase kalba , answer ne , laimejo answer (domaz negali gi savo efede , del titulo kovot) ,answer pergale suprantama , bet ikisimas i kova del titulo nelabai , galima manau buvo kanors kita sugalvoti.

Domas pats pasakė, kad pergalė būtų skirta jam. Negi dabar pešiuos su vyr. GM?

Rodyti pranešimąKzkas, 2009-05-17, 11:39, pasakė:

Kazin kas neraso :)

Aš neparašiau, nes užmiršau visiškai, o šiaip visada parašau. Be to, nenoriu dėl dviejų titulų vienu metu kovot.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-16, 22:00, pasakė:

kol kas geriausias mano matytas BRAWL :D

EDIT: Na, redaguoju postą, ir jis apsisuka 180* kampu. BRAWL prasčiausias. Na, pirmos kovos nebuvimas pateisinamas tuo, kad autorius dėjo, trečios kovos nesąmonės vyko turbūt dėl pačio Answer kaltės, nes neparašė kalbos. na o backstage ačiū Dievui (Primusui ir Domui :D), neblogi :)
Man gali nedekoti, siame brawl nieko nerasiau. Buvau parases dveju savaiciu bacstage, bet Jason Clue susiko viska neparases kalbos. Turejom siokiu tokiu planu jam dadeti ower su publika, bet pats susimove gavo malku nuo mr hardcore. Norejom padaryti mini fjuda iki ppv, kad jaustusi kad jis ne popierinis cempijonas, na bet jis pasirinko kita kelia...

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąPrimusas, 2009-05-17, 16:30, pasakė:

Man gali nedekoti, siame brawl nieko nerasiau. Buvau parases dveju savaiciu bacstage, bet Jason Clue susiko viska neparases kalbos. Turejom siokiu tokiu planu jam dadeti ower su publika, bet pats susimove gavo malku nuo mr hardcore. Norejom padaryti mini fjuda iki ppv, kad jaustusi kad jis ne popierinis cempijonas, na bet jis pasirinko kita kelia...

Na va kazkada kovojau del titulu, o dabar likau joberiu

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-05-17, 16:14
+20% uz Offtopic tag'u trukuma.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
tai jau tikrai, kad atostogu reikia.. pasistengsiu paskutinese kovose BFZ championship ir per PPV ir jau pats zadejau sakyti kad einu atostogu, taciau jau pati lyga nusprende eiti atostogu. geras sprendimas..

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Panašu, kad ši savaitė bus pati prasčiausia visai BWE. BRAWL'as iš tiesų suck'ino. Žinoma - kaltas sumažėjęs aktyvumas, etc., bet vis gi - kaip jau kai kas minėjo - visi backstage'ai tik tam, kad prastumtų show. Pirmos kovos nėra - pagalvojau Weekly Top Five? Taip - aš susimoviau ir sugebėjau pamiršti parašyti kalbą, bet juk Kzkas tai padarė ir jau vien dėl jo reikėjo šį mačą įdėti. Na gerai, bet mane jau pradeda pykdyti tokie dalykėliai kaip pvz.:
Aš build'inu Rose vs. Chain feud'ą, bet nei iš šio, nei iš to jis jau kišamas į kitą feud'ą - tai išveda iš kantrybės. Tą patį galiu pasakyti apie Adolfą kuris dabar turi galimybę kovoti net trijuose mačuose. To nebūtų, jei mes dirbtume su Domu išvien, bet dabar viskas gaunasi kaip kokia maišalynė. Vienu žodžiu - aš nebežinau ką daryt... Na ir gale parašyta, kad bus daroma pertrauka - to daryti nebūtina, nes aktyvių dar yra. Tereikia vasarai sujungti abu shows.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Rose gi nefeudina su manimi , jis tiesiog buvo ikistas , kad pasunkinti kelia iki titulo kovos.
Ne į temą
Unbroken vasara bukinsi?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-05-17, 17:10, pasakė:

Rose gi nefeudina su manimi , jis tiesiog buvo ikistas , kad pasunkinti kelia iki titulo kovos.
Ne į temą
Unbroken vasara bukinsi?

Ne į temą
Turbūt mažinsim iki vieno show, o vasarą kai galėsiu book'insiu. (Žinoma kai būsiu stofkėj negalėsiu, bet tai tik 10 dienų -atsiras kam pabook'inti) :)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Damane zemiau pasiekti nesugebejai visas show nieko vertas ,tai tu man pasakyk kam reikejo isviso ta brawl prikelti ir kam tada ta titula atkuret jai titulas po ppv yra niekas ne tik kad titulo prestiza susikot pasidarei toki kaip continet,bei parodei ,kad tau nesvarbu ir visiskai neidomu kad kiti raso kalba pvz: Mr.Hardcore parase kalba ,o parasiai viena eilute,zmogus stengiasi raso kiekviena karta kai tik gauna sansa,pralosia bet visteik raso ,o tu tik sugebi viena eilute parasyti.Geda domai is taves tikrai nesitikejau>ir dabar man pasakyk kam ikisai zygio wrestleri pats gi sakei ,kad tau rupi kalbos kuo jis yra nusipelnes?

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-05-17, 17:02, pasakė:

tai jau tikrai, kad atostogu reikia.. pasistengsiu paskutinese kovose BFZ championship ir per PPV ir jau pats zadejau sakyti kad einu atostogu, taciau jau pati lyga nusprende eiti atostogu. geras sprendimas..

Gal galejai pirmiau paklausti Aurelijaus ar visi iseina atostogu o tada parasyti ,nes dabar net neidomu tavo kovos i BFZ titulo ikisimas yra nieko vertas geriau butu ikisiais Overtaker , o team kova tokia sugadinai nes dabar jau aisku nugaletojas.

Sorry efedieciai bet tokia mano nuomone. :)

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2009-05-17, 18:20

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Ne nu bet tu kazkoks verksnys esi. Cia gi tik zaidimas
1) jokio prestizo nesugadinau, tu pats net nezinai kaip ten kas buvo anksciau pries du metus kai man 14 buvo ir daug maziau kurybiniu sugebejimu turejau
2) savo sprendimu ikist answer as patenkintas ir manau kad tai buvo geras sumanymas
3) nepadaryta pirma kova. Nu ir kas cia tokio? Tipo kazkam gyvenima sugadinau? Get a life
4) noriu ir atgaivinu sita sou, nereik man aiskint kad as nesugebu ir jei taip yra tai tureciau nedaryt. Jei nenorit kovot, tai nekiskit nosies
5) ne as kaltas, kad rosteris toks mazas ir jame nera beveik geru kovotoju.
6) ne as kaltas, kad kovotojai neaktyvus, neraso komentaru, nori kad sou butu tobulas, o patys tuo tarpu eitu kur linksmintis.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Tiesiog dabar e-fedui ne tas laikas. Silti orai uz lango niekas nenori namie sedet. Ziema/Ruduo pats geriausias laikas kai bunant namie sedim tuose forumuose, e-fedinam ir pan. Man tai yra labai dinges noras e-fedint tokiu metu.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-17, 18:29, pasakė:

3) nepadaryta pirma kova.Nu ir kas cia tokio? Tipo kazkam gyvenima sugadinau? Get a life
Tai gal reikėjo palikt visą šou tuščią, kaip buvo iš pradžių ir parašyt "nėra šou ir kas čia tokio?"?

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-05-17, 19:08, pasakė:

Tiesiog dabar e-fedui ne tas laikas. Silti orai uz lango niekas nenori namie sedet. Ziema/Ruduo pats geriausias laikas kai bunant namie sedim tuose forumuose, e-fedinam ir pan. Man tai yra labai dinges noras e-fedint tokiu metu.

Ne į temą
Pritariu... Tokiu metu yra vos ne nuodemė sedėt prie pc ir galvot ką rašyt savo kalboj...Manau, kad kaip ir Unbroken sake, reikia palikti viena Show ir pristabdyti Brawl, o nuo rugsėjo vėl ijungti aukščiausia pavara, ir nebekartoti tokių klaidų.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Atsimenu kai FEE veike tiesiog puikiai , vasara buvo poilsis , o po vasaros veike prastai , tik i pabaiga sezono gerai.. Manau vasara galima puikiai veikti (kaip nme) tiesiog sumazinti show kieki ir padidinti kovu kieki.. Bus kas nores dalyvauti , bus kas nenores. Paprasta.

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Jai tau atrodo kad as cia verkauju tai tu klysti as tik noriu ,kad butu teisybe ,kad visiems smagu dalyvauti e-fed.
1)taip as nemaciau titulo eigos per du metus ,bet as si titula laikiau geriausiu,auksciausiu titula ka gali pasiekti e-fedininkas ,o dabar jis taip nukrito mano akyse pasidare toks bereiksmis, jo viena butu part antraeiliu titulu.
2) Awsner ikisas yra visiska nesamone, zygis gauna kova Maint Event'e kur daugelis noretu pakovoti,ir neparaso kalbos ir plius jis ikisamas i BFZ titula.Tai jau galejai pats save ideti ,pats gi sakei kalbos viska reiks brawl .
3) pirma kova neparasyta tau kas cia tokio?tokio kad zmogus rase ,galvojo kaip geriau save parodyti,o tu parasai viena eilute.Nors cia ir zaidimas ,bet zaidime turi buti viskas normaliai padaryta,tvarkingai.Tu gi ne naujokas kad as tureciau tau aiskinti.

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2009-05-17, 18:20

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Ta kalba parasyt yra kaip du pirstus apslapint. O kova parasyt reik daug daugiau pastangu idet. Ir kai pasakiau "nu ir kas"
turejau omeny, kad nieko cia baisaus, jei taip pasitaike. Galim pagalvot kad pasaulio pabaiga. Aisku, nemalonu, bet patys irgi nesventi. O answer ikisimas yra geras sprendimas vien tuo... Nu pasakysiu atvirai: sioje federacijoje rosteris yra ziauriai levas. O answer yra vienas is keleto geru. Jeigu jo nebuciau ikises, tai butu grynai kazkoks continent titulo lygio. O dabar kausis buves to titulo savininkas pries adolfa germana kuris to titulo irgi kadaise norejo, pries naujoka kuris daug svajoja ir pries refresh, kuris labai daug dirba. Man tai toks macas neskamba labai blogai, as nesuprantu kas jum jame nepatinka.

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-05-17, 18:53

Vartotojų skaito šią temą: 6

narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0