BWE BRAWL
Spoiler'is
Reklama ir po jos veiksmas sugrįžta į BRAWL, kur prasideda pirmoji vakaro kova:Siemens arena. Vėlus penktadienio vakaras. Visi žiūrovai jau savo vietose, ir arena pasidaro tamsi. Šviestuvas apšviečia vakaro pranešėją Joną Radzevičių:
- Ponios ir ponai, sveiki atvykę į Friday Night BRAWL!
Visi fanai pradeda garsiai rėkti, kaip tikrose krepšinio varžybose, iš pasitenkinimo.
- Jūsų dėmesiui Brawl atidaromoji daina:
Ir staiga apšviečiama roko grupė Subways ir jie pradeda groti jų daina ROCK AND ROLL QUEEN.
( uzsileiskit sita daina ir skaitykit)
Visi žiūrovai šėlsta, apšvietimas padidėja ir kameros pradeda rodyti iš įvairių kampų visą areną. Parodomi komentatoriai, tūkstančiai rėkiančių žiūrovų. Poto kamera vėl atsisuka į dainininkus, kurie vis dar dainuoja. Susidaro didelis dūmų kamuolys prie įėjimo į pagrindinę salę ir staiga pro jį iškėlęs rankas, vilkintis juoda, odinį švarką pasirodo GM - Damane!
Vis dar grojant dainai, jis eina ringo link, retkarčiais stabtelėdamas pasižiūrėti į šia fantastiška publiką, pagavęs ritmą iškelia abi rankas į orą ir iššauna raudoni fejerverkai. Publika džiūgauja, daina nustoja groti. Damane pasiėmęs mikrofoną taria:
Ačiū, ačiū, kad atvažiavot į šitokį nuostabų miestą kaip VILNIUS ( publika muša garso rekorda). Jus buvote puikūs. Tačiau dar puikesnis dalykas yra girdėti šitą nuostabų triukšmą iš šitų nuostabių fanų, BRAVO (Publika sumuša dar didesni garso rekordą). Ponios ir ponai, man tikrai džiugu yra pranešti: BRAWL PAGALIAU GRYŽO!! Suskamba roko muzika, viskas šviečia geltona spalva, sproginėja fejerverkai, kamera sukiojasi aplinkui ir staiga sprogimas. Suskamba gerai žinomos dainos akordai: Raketa Padarys Mane. Grojant dainai į arena subėga 69 merginos, iš visų pusių, kur tik įmanoma. Ir žmonės pamato tą siaubūna, kuris naudojasi tą muzika ir visomis tomis panelėmis kiekviena vakarą, tai visų gerbiamas, nekenčiamas, kai kurių mylimas. Tai Šeškius, ŠEŠKIUUUUS PYYZDEŠKIUS!
Damane taria:
- Štai žmogus, kuris sutiko padėti Brawl sunkiausiu momentu. Ponios ir ponai tai Šeškius.
- Ačiū tau, DaMan. Turbūt daugelis mano, kad įveikęs tą spalvotąjį, vietoje nenustygstantį krepšininka aš pasitrauksiu. Tačiau visi žino, kas Šeškiui Pyzdeškiui yra svarbiausia. Pinigai, daug pinigų. Todėl aš ir esu čia, ir aš būsiu šito šou GM! Aš pasirengęs...
Sprogimas. Šeškius išsižiojęs nustemba ir staiga nuskama trečiojo reicho maršas. Visų nemėgstama muzika. Fanai švilpia, baubia. Mažasis fašistinių gerbėjų būrys išskleidžia ant savęs didžiulę vėliava su Nacistine simbolika. Į areną įvažiuoja Raudonas, Mercedes klasės automobilis. Iš jo išlipa vairuotojas, atidaro duris trims Naciams ir jie eina ringo link. Adolfas Germanas, Gerdas Schlangsteigeris, Giunteris Tische. Giunteris paprašo Jono Radzevičiaus mikrofono ir paduoda belipančiam ringo laipteliais Adolfui. Tas taria:
- DaMan. Kalbėsime tiesiai šviesiai be užuolanku. Mes sugražinome tavo kompanija atgal į TV eterį. ( WHAT?) Mes ją iškelsime į aukštumas. (WHAT?). Atėjome čia su tikslu mes norime brangaus BFZ čempionų titulo, apie kurį taip daug buvo kalbama.
- Palauk minutėlė taria Šeškius Visi žino, kad tai aš, Šeškius Pyzdeškius esu amžinasis Brawl čempionas. Tas tiulas turėtų ilsėtis amžiams mano rankose
Nuskamba Kanye West Touch The sky. Publika žino, kas tai yra. Seni geri jausmai, prisiminimai. Tai Answer teminė daina. Jisai pasirodo, visiškai neišsipūstęs tik sako:
- Palaukit, palaukit. Kas čia per diskusijos dėl to titulo. Visu pirma, Damane, negi tu leisi, kad kažkokie Naciai vos tik atėję čia diktuotu tau savo sąlygas. O antrą, Šeškiau, tu senas, nugirdėjęs asile. Tu mane jau užknisai su savo snukiu, kodėl niekada neateina diena, kai tu dingsti. Vis pastoviai tave matau reklamose, įžymybių vakarėliuose, žurnalų straipsniuose. Tu parsidavęs seni, man visai nerūpi ką ir kaip tu čia aiškini dėl to titulo. Jisai turėtų atitekti kam nors kitam. Ir aš žinau, kad aš nusipelniau lygiai taip pat jo, kaip ir kiti. Todėl aš reikalauju kovos dėl...
- Answer, Answer, Answer. Nusiramink. Aš viską jau apgalvojau sako Damane. Žinau, kad tu nusipelnei to diržo, žinau kiek jis tau daug reiškia. Todėl, šiandien viena vakaro kovų: Razzor, Maximus, Refresh, ANSWER, Jason Clue ir nacių lyderis Adolfas Germanas susikaus Battle Royal dėl galimybės kovoti dėl diržo per PPV. Ką jūs į tai?
Visi patenkinamai žvelgia vienas į kitą ir galima girdėti, kad kiekvienas yra patenkintas. Žiūrėsim kas bus toliau.
- Ponios ir ponai, sveiki atvykę į Friday Night BRAWL!
Visi fanai pradeda garsiai rėkti, kaip tikrose krepšinio varžybose, iš pasitenkinimo.
- Jūsų dėmesiui Brawl atidaromoji daina:
Ir staiga apšviečiama roko grupė Subways ir jie pradeda groti jų daina ROCK AND ROLL QUEEN.
( uzsileiskit sita daina ir skaitykit)
Visi žiūrovai šėlsta, apšvietimas padidėja ir kameros pradeda rodyti iš įvairių kampų visą areną. Parodomi komentatoriai, tūkstančiai rėkiančių žiūrovų. Poto kamera vėl atsisuka į dainininkus, kurie vis dar dainuoja. Susidaro didelis dūmų kamuolys prie įėjimo į pagrindinę salę ir staiga pro jį iškėlęs rankas, vilkintis juoda, odinį švarką pasirodo GM - Damane!
Vis dar grojant dainai, jis eina ringo link, retkarčiais stabtelėdamas pasižiūrėti į šia fantastiška publiką, pagavęs ritmą iškelia abi rankas į orą ir iššauna raudoni fejerverkai. Publika džiūgauja, daina nustoja groti. Damane pasiėmęs mikrofoną taria:
Ačiū, ačiū, kad atvažiavot į šitokį nuostabų miestą kaip VILNIUS ( publika muša garso rekorda). Jus buvote puikūs. Tačiau dar puikesnis dalykas yra girdėti šitą nuostabų triukšmą iš šitų nuostabių fanų, BRAVO (Publika sumuša dar didesni garso rekordą). Ponios ir ponai, man tikrai džiugu yra pranešti: BRAWL PAGALIAU GRYŽO!! Suskamba roko muzika, viskas šviečia geltona spalva, sproginėja fejerverkai, kamera sukiojasi aplinkui ir staiga sprogimas. Suskamba gerai žinomos dainos akordai: Raketa Padarys Mane. Grojant dainai į arena subėga 69 merginos, iš visų pusių, kur tik įmanoma. Ir žmonės pamato tą siaubūna, kuris naudojasi tą muzika ir visomis tomis panelėmis kiekviena vakarą, tai visų gerbiamas, nekenčiamas, kai kurių mylimas. Tai Šeškius, ŠEŠKIUUUUS PYYZDEŠKIUS!
Damane taria:
- Štai žmogus, kuris sutiko padėti Brawl sunkiausiu momentu. Ponios ir ponai tai Šeškius.
- Ačiū tau, DaMan. Turbūt daugelis mano, kad įveikęs tą spalvotąjį, vietoje nenustygstantį krepšininka aš pasitrauksiu. Tačiau visi žino, kas Šeškiui Pyzdeškiui yra svarbiausia. Pinigai, daug pinigų. Todėl aš ir esu čia, ir aš būsiu šito šou GM! Aš pasirengęs...
Sprogimas. Šeškius išsižiojęs nustemba ir staiga nuskama trečiojo reicho maršas. Visų nemėgstama muzika. Fanai švilpia, baubia. Mažasis fašistinių gerbėjų būrys išskleidžia ant savęs didžiulę vėliava su Nacistine simbolika. Į areną įvažiuoja Raudonas, Mercedes klasės automobilis. Iš jo išlipa vairuotojas, atidaro duris trims Naciams ir jie eina ringo link. Adolfas Germanas, Gerdas Schlangsteigeris, Giunteris Tische. Giunteris paprašo Jono Radzevičiaus mikrofono ir paduoda belipančiam ringo laipteliais Adolfui. Tas taria:
- DaMan. Kalbėsime tiesiai šviesiai be užuolanku. Mes sugražinome tavo kompanija atgal į TV eterį. ( WHAT?) Mes ją iškelsime į aukštumas. (WHAT?). Atėjome čia su tikslu mes norime brangaus BFZ čempionų titulo, apie kurį taip daug buvo kalbama.
- Palauk minutėlė taria Šeškius Visi žino, kad tai aš, Šeškius Pyzdeškius esu amžinasis Brawl čempionas. Tas tiulas turėtų ilsėtis amžiams mano rankose
Nuskamba Kanye West Touch The sky. Publika žino, kas tai yra. Seni geri jausmai, prisiminimai. Tai Answer teminė daina. Jisai pasirodo, visiškai neišsipūstęs tik sako:
- Palaukit, palaukit. Kas čia per diskusijos dėl to titulo. Visu pirma, Damane, negi tu leisi, kad kažkokie Naciai vos tik atėję čia diktuotu tau savo sąlygas. O antrą, Šeškiau, tu senas, nugirdėjęs asile. Tu mane jau užknisai su savo snukiu, kodėl niekada neateina diena, kai tu dingsti. Vis pastoviai tave matau reklamose, įžymybių vakarėliuose, žurnalų straipsniuose. Tu parsidavęs seni, man visai nerūpi ką ir kaip tu čia aiškini dėl to titulo. Jisai turėtų atitekti kam nors kitam. Ir aš žinau, kad aš nusipelniau lygiai taip pat jo, kaip ir kiti. Todėl aš reikalauju kovos dėl...
- Answer, Answer, Answer. Nusiramink. Aš viską jau apgalvojau sako Damane. Žinau, kad tu nusipelnei to diržo, žinau kiek jis tau daug reiškia. Todėl, šiandien viena vakaro kovų: Razzor, Maximus, Refresh, ANSWER, Jason Clue ir nacių lyderis Adolfas Germanas susikaus Battle Royal dėl galimybės kovoti dėl diržo per PPV. Ką jūs į tai?
Visi patenkinamai žvelgia vienas į kitą ir galima girdėti, kad kiekvienas yra patenkintas. Žiūrėsim kas bus toliau.
John Rambo vs. Chain
Spoiler'is
Skambant Dope - Die Motherfucker Die dainos priedainiui pasirodo John Rambo. Pradeda šviesti tamsiai geltona šviesa.. Einant per rampa jis išspjauna vandenį kuri laikė burnoje ir tada pasigirsta granatos sprogimas.. Ringe JR užlipa ant TB ir parodo į save nykščius, o poto iškelia sukryžiuotas rankas.Užkala Disturbed - Perfect Insanity. Pro dūmų kamuolį ant rampos pasirodo The Chain. Po titulo praradimo Chain veidas perkreiptas pykčiu. Vienoje rankoje jis laiko grandinę, kitoje riedlentę. Sprogstant pyrotechnikai The Chain riedlente nuvažiuoja nuo rampos. Sugriebęs skeit'ą įšliužia į ringą. Nužvelgia fanus.
Sekantis veiksmas
Teisėjas apžiūri kovotojus ar jie neturi ginklų
Sekantis veiksmas
Ir...Gongas!
Sekantis veiksmas
Kovotojai nieko nelaukę susikimba
Sekantis veiksmas
Chain mato, kad Rambo po biški stumia jį į ringo kampą tad pasileidžia
Sekantis veiksmas
John vėl sugriebia Chain tik dabar už kaklo
Sekantis veiksmas
Bet Chain paima laisvą Rambo ranką ir sukdamasis užlaužia John ranką
Sekantis veiksmas
Chain meta į virves John'ą
Sekantis veiksmas
Ir
Sekantis veiksmas
John permeta per save įsibegėjusį Chain'ą
Sekantis veiksmas
John Prieina arčiau Chaino ir kelis kartus spiria jam į koją
Sekantis veiksmas
Rambo pastato Chainą ant kojų, bet šis jam atsako tiesiu punch'u į dantis
Sekantis veiksmas
Rambo susiima už žandikaulio ir pasiremia į virves
Sekantis veiksmas
Tuo tarpu Chain pabando pasinaudoti proga
Sekantis veiksmas
Atsispiria nuo virvių ir dovanoja Rambo galingą Clothesline
Sekantis veiksmas
Rambo skrenda lauk iš ringo
Sekantis veiksmas
Chainas šiek tiek pataunt'ina ir lipa ant turnbuckle
Sekantis veiksmas
Rambo guli už ringo
Sekantis veiksmas
Chain šoka nuo TB!
Sekantis veiksmas
Moonsault!
Sekantis veiksmas
O ne Chain nepataiko ir teškiasi ant žemės
Sekantis veiksmas
John'as keliasi, o teisėjas pradeda skaičiuoti
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
3
Sekantis veiksmas
4
Sekantis veiksmas
Rambo jau beveik ant kojų
Sekantis veiksmas
5
Sekantis veiksmas
Rambo atsistoja ir slidina į ringą
Sekantis veiksmas
Chainas po biški keliasi
Sekantis veiksmas
6
Sekantis veiksmas
7
Sekantis veiksmas
Ir Chainas vos vos įšliaužia į ringą
Sekantis veiksmas
Ir sugeba atsistoti
Sekantis veiksmas
Chain pasirėmęs į virves
Sekantis veiksmas
Rambo prieina ir bando atlikti Big Boot
Sekantis veiksmas
Chain'as paskutinę sukundę pasilenkia ir rambo koja ant virvės
Sekantis veiksmas
Chainas užbėga už nugaros John'ui
Sekantis veiksmas
Rambo nukelia koją nuo virvės
Sekantis veiksmas
Bet John'ui nė nespėjus apsisukti Chain'as atlieka
Sekantis veiksmas
Backstabber
Sekantis veiksmas
Pin
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
John paskutinę sekundę užkelia koją ant virvės
Sekantis veiksmas
Rambo guli o Chainas jau ant kojų
Sekantis veiksmas
The Chain palaukia kol atsistos Rambo ir....
Sekantis veiksmas
Dropkick tiesiai rambo į krutinę
Sekantis veiksmas
Johnas krenta
Sekantis veiksmas
Chain suima Rambo galvą
Sekantis veiksmas
Užkelia rambo ranką sau ant kaklo ir...
Sekantis veiksmas
Chain'ui nepavyksta iškelti Rambo tad Rambo pats atlieka suplex Chainui
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai guli bet pirmas pakyla rambo
Sekantis veiksmas
Rambo pakelia Chain
Sekantis veiksmas
Paima Chain'ą į savo rankas ir....
Sekantis veiksmas
Sidewalk Slam ant ringo grindinio
Sekantis veiksmas
Chain susiima už nugaros, rambo matydamas tai kelis kartus spiria nugaron Chain'ui
Sekantis veiksmas
Chain'as virvių pagalba bando stotis, o Rambo šiek tiek pats pailsi
Sekantis veiksmas
Chain atsistoja
Sekantis veiksmas
John bėga į Chain norėdamas atlikti Clothesline
Sekantis veiksmas
Tačiau Chain pasitraukia ir Rambo sustoja
Sekantis veiksmas
Kovotojai apsikeičia smūgiais
Sekantis veiksmas
Chainas stumia Rambo į ringo kampą
Sekantis veiksmas
Chain'as atlieka kelis chopus Rambo tada lipa ant ant antrosios virvės
Sekantis veiksmas
Kala kelis punch'us John'ui į galvą
Sekantis veiksmas
O Rambo visai netikėtai užsikelia Chain į Powerbomb pozicija!
Sekantis veiksmas
Ir rambo savo galimybę išnaudoja ir atlieka - Powerbomb
Sekantis veiksmas
Rambo nieko nelaukęs pinina:
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
...
Sekantis veiksmas
Chain kickoutina paskutinę sekundę!
Sekantis veiksmas
Rambo supykęs bando aiškinti teisėjui, kad turėjo būti trys
Sekantis veiksmas
Chain lipa iš ringo ir iš po ringo išsitraukia savo Riedlentę! Ir palieka ją už ringo
Sekantis veiksmas
Teisėjas sako Rambo kad buvo du ir viskas
Sekantis veiksmas
Rambo patiki ir nori kovoti toliau
Sekantis veiksmas
Tik atsisukęs Rambo gauna kelis punchus iš chain'o ir Chainas Irish wipin'a rambo į tą vietą kur stovi teisėjas
Sekantis veiksmas
Rambo trenkiasi į teisėją(šis jau guli lyg besąmonės)
Sekantis veiksmas
Rambo nesunkiai atsistoja, o tuo metu Chain jau su riedlente rankose
Sekantis veiksmas
Rambo atsisuka ir gauna stipru smūgį iš riedlentės!
Sekantis veiksmas
Chainas bando atgaivint teisėją
Sekantis veiksmas
Ir pin:
Sekantis veiksmas
Bet teisėjas dar guli ir nemato pin'o
Sekantis veiksmas
po kokių penkių sekundžių teisėjas pradeda skaičiuoti pin'ą
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
Kickout
Sekantis veiksmas
Chain nepraranda blaivaus proto ir toliau galvoja kaip įveikti vis dar atsilaikiusį Rambo
Sekantis veiksmas
Rambo su virvių pagalba stojasi
Sekantis veiksmas
Pamato Chain ir užpuola jį punchais
Sekantis veiksmas
Tačiau Chain pabando atlikti BlackHole Slam
Sekantis veiksmas
Ir...
Sekantis veiksmas
Rambo išsisuka ir negana to atlieka
Sekantis veiksmas
World War III!!!
Sekantis veiksmas
Rambo iškarto pinina:
Sekantis veiksmas
1
Sekantis veiksmas
2
Sekantis veiksmas
3
Sekantis veiksmas
And...The winner of this match - John Rambo
Sekantis veiksmas
Užgroja Dope - Die Motherfucker Die ir rambo palieka ringa
Spoiler'is
Veiksmas persijungia į rūbine. Ten žurnalistas apklausinėja BWE kovotoją Refresh. Publika pamačiusi jį švilpia, o tas šypsosi. Žurnalistas vardu Kaimietis klausinėja:
- Žinai, Refresh, aš aiškiai iš tavo snukio matau kaip tu norėtum laimėti ateinančią kovą. Taip, taip, norėtum to prestižinio titulo. Tačiau negi tu tikrai manai, kad gali įveikti Answeri, Adolfą Germaną, dabartinį BWE čempioną Jason Clue? Man tai atrodo neįmanoma misija.
- Vienintelė neįmanoma misija yra tai, kad tu sugebėtum užčiaupti savo mėšlo pilną srėbtuve ir...
Nugalėjęs pirmą mačą John Rambo, atėjęs į rūbine, nutraukia jį:
- Rimtai Refresh, kuo tu vaizduojiesi esąs? Legenda? Legenda pro subine galbūt. Džiaukis šituo titulu kol gali, ir ateis laikas kai su juo reikęs atsisveikinti. Ir spėk kas bus tas žmogus. Tu į jį žiūri.
- Žinai, Refresh, aš aiškiai iš tavo snukio matau kaip tu norėtum laimėti ateinančią kovą. Taip, taip, norėtum to prestižinio titulo. Tačiau negi tu tikrai manai, kad gali įveikti Answeri, Adolfą Germaną, dabartinį BWE čempioną Jason Clue? Man tai atrodo neįmanoma misija.
- Vienintelė neįmanoma misija yra tai, kad tu sugebėtum užčiaupti savo mėšlo pilną srėbtuve ir...
Nugalėjęs pirmą mačą John Rambo, atėjęs į rūbine, nutraukia jį:
- Rimtai Refresh, kuo tu vaizduojiesi esąs? Legenda? Legenda pro subine galbūt. Džiaukis šituo titulu kol gali, ir ateis laikas kai su juo reikęs atsisveikinti. Ir spėk kas bus tas žmogus. Tu į jį žiūri.
2-oji vakaro kova
Spoiler'is
Nuskamba Diktatūra Lietuvai. Į arena ateina The Maximus. Rimtas susikaupęs jisai eina į ringą.
Pasigirsta Papa Roach Alive. Pro įėima į arena greitu tempu įbėga Refresh. Jisai greitai užlipa laiptais ir pro virves įžengia į ringa. Iš karto Dingsta šviesos. Suskamba Rob Zombie - Feel So Numb. Arena mirksi juoda, balta, raudona šviesomis. Į areną greitu žingsniu įeina BWE Undisputed čempionas - Jason Clue. Jis sustoja po titantron'u, oant jo liemens - diržas. Nueina į dešinę pakylos pusę. Pritupa parodo "just bring it". Po to nueina į kitą ir patauntina. Tada nueina nuo pakylos link ringo. Sustoja. Atsitupa ir iškelia rankas į viršų. Fejerverkai. Užlipa ant ringo krašto, peršoka trečią virvę, užlipa ant turnbuckle, nusisega diržą ir iškelią jį į viršų. Nueina ant kito turnbuckles ir dar kartą iškelia diržą. Nulipęs vietoje pašokinėja. Diržą padeda ant ringo krašto, ir titulą paima personalo darbuotojas.
Ir staiga, nuskamba Kanye West Touch The Sky. Visa publika pradeda džiūgauti, nes pasirodo jų herojus, grynas gėrio įsikūnijimas Answer. Publika jį širdingai palaiko, o jis eina ringo link.
Pasigirsta iš karto Lenny Kravitz Are you gonna go my way. Ir pro įeima įeina Razzor. Jisai pakelta galva eina ringo link. Belieka sulaukti paskutinio oponento. Ir štai jis pasirodo. Nuskambant Trečiojo Reicho maršui į arena įvažiuoja raudonas Mercedes klases automobilis. Iš jo išlipa trys Naciai, iš kurių Adolfas susikaus šitame mače. Jisai įlipa į ringa.
Ringe visi 6 kovotojai. Visi jie pasirengę kautis. Gerdas Schlangsteigeris užkabina Answer už kojos, o tas tai pajutęs puola aiškintis, tačiau teisėjas suspėja nutraukti konflikta. Visi kovotojai pasiruošia ir:
Pasigirsta Papa Roach Alive. Pro įėima į arena greitu tempu įbėga Refresh. Jisai greitai užlipa laiptais ir pro virves įžengia į ringa. Iš karto Dingsta šviesos. Suskamba Rob Zombie - Feel So Numb. Arena mirksi juoda, balta, raudona šviesomis. Į areną greitu žingsniu įeina BWE Undisputed čempionas - Jason Clue. Jis sustoja po titantron'u, oant jo liemens - diržas. Nueina į dešinę pakylos pusę. Pritupa parodo "just bring it". Po to nueina į kitą ir patauntina. Tada nueina nuo pakylos link ringo. Sustoja. Atsitupa ir iškelia rankas į viršų. Fejerverkai. Užlipa ant ringo krašto, peršoka trečią virvę, užlipa ant turnbuckle, nusisega diržą ir iškelią jį į viršų. Nueina ant kito turnbuckles ir dar kartą iškelia diržą. Nulipęs vietoje pašokinėja. Diržą padeda ant ringo krašto, ir titulą paima personalo darbuotojas.
Ir staiga, nuskamba Kanye West Touch The Sky. Visa publika pradeda džiūgauti, nes pasirodo jų herojus, grynas gėrio įsikūnijimas Answer. Publika jį širdingai palaiko, o jis eina ringo link.
Pasigirsta iš karto Lenny Kravitz Are you gonna go my way. Ir pro įeima įeina Razzor. Jisai pakelta galva eina ringo link. Belieka sulaukti paskutinio oponento. Ir štai jis pasirodo. Nuskambant Trečiojo Reicho maršui į arena įvažiuoja raudonas Mercedes klases automobilis. Iš jo išlipa trys Naciai, iš kurių Adolfas susikaus šitame mače. Jisai įlipa į ringa.
Ringe visi 6 kovotojai. Visi jie pasirengę kautis. Gerdas Schlangsteigeris užkabina Answer už kojos, o tas tai pajutęs puola aiškintis, tačiau teisėjas suspėja nutraukti konflikta. Visi kovotojai pasiruošia ir:
Sekantis veiksmas
GONGAS
Sekantis veiksmas
Visi kovotojai puola vieni kitus
Sekantis veiksmas
Maximus puola Refresh
Sekantis veiksmas
Answer puola Adolfą
Sekantis veiksmas
Jason Clue puola Razzor
Sekantis veiksmas
Matoma daugelio smūgių kruša
Sekantis veiksmas
Clue, Answer, Maximus įgiję pranašumą, bedaužydami oponentus iš karto Irish Whipina juos per ringo virves
Sekantis veiksmas
Razzor su savo pečiu trenkia Jason Clue į galvą ir iš karto saugiai pereina į ringą
Sekantis veiksmas
Jisai jį apsuka ir daro jam: Neckbreaker
Sekantis veiksmas
Na o Maximus bando iš visų jėgų nustumti Refresh, tačiau tas žvėris nepasiduoda
Sekantis veiksmas
Razzor atskumba jam į pagalbą
Sekantis veiksmas
Adolfas Germanas irgi stipriai laikosi, na o Answeriui į pagalbą susiraukęs nuo skausmingo Neckbreaker ateina Jason Clue
Sekantis veiksmas
Refresh sunkiai laikosi, jam mažėja energija
Sekantis veiksmas
Tačiau jis pasilenkia taip, kad galėtų įsiridenti į ringą. Maximus ir Razzor jį spardo
Sekantis veiksmas
Adolfas tokiu pat manevru irgi įsiridena į ringą
Sekantis veiksmas
Refresh atsistoja, nors į jį abu kovotojai stompina.
Sekantis veiksmas
Jisai jau atsistojęs, tačiau Razzor ir Maximus jį dviesę Irish Whipina į ringo kampą
Sekantis veiksmas
Maximus su Razzor bėga į Refresh ir: DOUBLE CLOTHESLINE
Sekantis veiksmas
O tuo tarpu Adolfas Germanas purvinu manevru išsisuka nuo spyrių krušos.
Sekantis veiksmas
Jisai trenkia Jason Clue į tarpkoji, na o Answer jį pastato ir smogia kumščiu į galvą
Sekantis veiksmas
Maximus iškelia Refresh į Powerbomb pozicija
Sekantis veiksmas
TAČIAU RAZZOR atlieka RAZZSTAB
Sekantis veiksmas
Refresh krenta už virvių, jisai iškrenta, Maximus irgi netenka pusiausviros ir persirita į kita pusę, tačiau dar laikosi už dviejų virvių
Sekantis veiksmas
Answer tuo tarpu atlikęs daugelį smūgių atlieka Adolfui Suplex
Sekantis veiksmas
Jason Clue ateina padėti Razzor išmesti Maximus.
Sekantis veiksmas
Maximus laikosi už dviejų virvių, ir bando prisitraukimu saugiau atsistoti
Sekantis veiksmas
Tačiau Gerdas ir Giunteris pagriebę už abiejų kojų jį tiesiog nuskina nuo ringo JIS IRGI ELIMINUOTAS
Sekantis veiksmas
Razzor pasižiūri į šitą reginį ir šypteli, o Clue pasibeldžia į jo nugara ir
Sekantis veiksmas
Dropkick Razzor už virviu, tačiau nenukrenta
Sekantis veiksmas
Answer atlikęs tą Suplexą, nepaleidžia Adolfo ir atlieka dar vieną.
Sekantis veiksmas
Vis dar jo nepaleidžia ir iškelia į orą dar vienam
Sekantis veiksmas
Tačiau Adolfas nepasileidžia pakeliamas ir..
Sekantis veiksmas
Answer vis dar bando iškelti
Sekantis veiksmas
Ne Adolfas pats jam padaro Suplex.
Sekantis veiksmas
Abu kovotojai guli ir bando atgauti jėgas
Sekantis veiksmas
Razzor tuo tarpu savo pečiu trenkia pasiruošusiam stumti Jason Clue
Sekantis veiksmas
Greitai užšoka ant trečios virvės ir: Springboard Dropkick
Sekantis veiksmas
Oi koks veiksmas
Sekantis veiksmas
Gerdas Schlangsteigeris bando įžengti į ringa pagalbai Adolfui Germanui
Sekantis veiksmas
Tačiau teisėjas tuojaus pat prieina prie jo ir liepia nešdintis
Sekantis veiksmas
Gerdas Schlangsteigeris ginčijasi su teisėju
Sekantis veiksmas
Tačiau Giunteris Tische su kėde rankoje įžengia į vidų ir
Sekantis veiksmas
ChairSHOT ANSWERIUI.
Sekantis veiksmas
CHAIRSHOT JAGGED RAZZOR DWANSOON
Sekantis veiksmas
Įkaltis tuoj pat numetamas toli už ringo ribų
Sekantis veiksmas
Giunteris Tische pasitraukia iš ringo, o Adolfas iš visų jėgų Irish Whipina Answeri
Sekantis veiksmas
Giunteris nuleidžia žemiau virvę Answeris neišlaiko pusiausviros krenta lauk - ELIMINUOTAS
Sekantis veiksmas
WHAT?
Sekantis veiksmas
To neiškentęs iš drabužinės pareina Maniac
Sekantis veiksmas
Maniac trenkia Gerdui, Giunteriui. Prasideda žiaurus Brawl
Sekantis veiksmas
Gerdas ir Giunteris bando bėgti iš arenos, ir veiksmas persikelia kitur
Sekantis veiksmas
Na o ringe lieka trys kovotojai. Laimingas Adolfas Germanas, nuo kedės smūgio apsvaigęs Jagged Razzor, ir tuoj atsistosiantis Jason Clue.
Sekantis veiksmas
Adolfas Germanas trenkia jam į pilvą, užsikelia Gorrila Press pozicija ir
Sekantis veiksmas
Bloškia jį žemyn už ringo ribų
Sekantis veiksmas
Jisai iškelia abi rankas, pavaizduodamas kokia galinga yra Arijų jėga
Sekantis veiksmas
TAČIAU STAIGA IŠ NUGAROS DAR VIENAS RAZZSTAB
Sekantis veiksmas
ADOLFAS NESPĖJĘS SUREAGUOT IŠKRENTA IŠ RINGO
Sekantis veiksmas
OMG
Sekantis veiksmas
JAGGED RAZZOR DWANSOON LAIMI ŠITĄ KOVĄ
Sekantis veiksmas
Jonas Radzevičius: Ponios ir ponai, naujasis pretendentas į BFZ čempionų titulą: Jagged Razzor Dwansoon!!
Sekantis veiksmas
Sunku tuo patikėti
Sekantis veiksmas
Razzor susiimęs už galvos džiūgauja ir šypsosi
Sekantis veiksmas
Jonas Radzevičius jam įteikia lagaminą su sutartimi kovoti dėl titulo
Sekantis veiksmas
Na o Adolfas Germanas išeina, jo lūpose galima įskaityti viena populiarų vokišką keiksmažodį.
RUBINE
Spoiler'is
Veiksmas persikelia į koridoriu. Ten žengia Adolfas Germanas, visas susinervinęs ir mintyse taria: Scheisse, Scheisse. Jis pasiekia Siemens arenos tualeta ir trumpam ten įeina.
Tuo tarpu kupinas džiaugsmo į koridoriumi nešinąs lagaminą eina Jagged Razzor Dwansoon. IR STAIGA ADOLFAS GERMANAS IŠSPIRIA DURIS IR SU RANKU DŽIOVINIMO APARATU ATJUNGIA RAZZOR. DIEVE KOKS SMŪGIS.
- Negi taip manei, kad paimsiu ir pasiduosiu? su ironiška šypsena pasako Adolfas ir pasiima lagaminėli sau į rankas.
Tuo tarpu Šeškius Pyzdeškius eina koridoriumi ir sako: Adolfai, tavo kova sekanti. Tikiuosi dar turi parako įveikti tą Jordan Derek. Ką čia rankoje laikai?
- Šiek tiek su Arijais susijusiu dokumentu.
- Nesvarbu, eik greičiau. Va tavo oponento daina skamba.
Tuo tarpu kupinas džiaugsmo į koridoriumi nešinąs lagaminą eina Jagged Razzor Dwansoon. IR STAIGA ADOLFAS GERMANAS IŠSPIRIA DURIS IR SU RANKU DŽIOVINIMO APARATU ATJUNGIA RAZZOR. DIEVE KOKS SMŪGIS.
- Negi taip manei, kad paimsiu ir pasiduosiu? su ironiška šypsena pasako Adolfas ir pasiima lagaminėli sau į rankas.
Tuo tarpu Šeškius Pyzdeškius eina koridoriumi ir sako: Adolfai, tavo kova sekanti. Tikiuosi dar turi parako įveikti tą Jordan Derek. Ką čia rankoje laikai?
- Šiek tiek su Arijais susijusiu dokumentu.
- Nesvarbu, eik greičiau. Va tavo oponento daina skamba.
Adolf German vs. Jordan Derek
Spoiler'is
Arenoje tamsu.... Po kelių akimirkų pasigirsta Egypt Central-You make me sick iružsidega violetinė šviesa, žiūrovai tyli ir ant rampos pasirodo 2 metrų ir 8 centimetrų kaukėtasis "milžinas" Jordan Derek. Greitu žingsniu eina link ringo. Užlipa laipteliais ir jis jau ringe tada užtipa ant turnbuckles ir sukryžiuoja nykščius.
Skamba Trečio Reicho Maršas. Arenoje pasirodo Adolfas Germanas. Jis eina link ringo. Jo veide nematome jokių emocijų. Jis prieina prie ringo, įlipa į jį.
Tačiau Brawl baigiasi, ir mes turime atsisveikinti. Iki.
Skamba Trečio Reicho Maršas. Arenoje pasirodo Adolfas Germanas. Jis eina link ringo. Jo veide nematome jokių emocijų. Jis prieina prie ringo, įlipa į jį.
Sekantis veiksmas
Skamba gongas.
Sekantis veiksmas
Adolfas varžovą perveria niekinamu žvilgsniu.
Sekantis veiksmas
Derek puola Adolfą.
Sekantis veiksmas
Ir gauna Clothesline'ą.
Sekantis veiksmas
Derek keliasi.
Sekantis veiksmas
Ir gauną dar vieną Clothesline.
Sekantis veiksmas
Trečią!
Sekantis veiksmas
Adolfas pakelia varžovą.
Sekantis veiksmas
Ir apipala smūgių lietumi.
Sekantis veiksmas
Derek griūna.
Sekantis veiksmas
Adolfas spjauna ant varžovo.
Sekantis veiksmas
Adplfas pradeda spardyti oponentą.
Sekantis veiksmas
Adolfas pakelia Derek'ą.
Sekantis veiksmas
German Suplex!
Sekantis veiksmas
Milžinas Derek skaudžiai krenta ant nugaros.
Sekantis veiksmas
Jordan keliasi.
Sekantis veiksmas
Antra German Suplex!
Sekantis veiksmas
Adolfas atlieka Leg-Drop'ą.
Sekantis veiksmas
Pin.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Kickout.
Sekantis veiksmas
Derek keliasi.
Sekantis veiksmas
Adolfas spiria šiam į pilvą.
Sekantis veiksmas
Derek susiriečia.
Sekantis veiksmas
Jo galva tarp Adlfo kojų.
Sekantis veiksmas
Powerbomb!
Sekantis veiksmas
Adolfas nelaukdamas kelia oponentą.
Sekantis veiksmas
Suplex!
Sekantis veiksmas
Adolfas bendrauja su publika.
Sekantis veiksmas
Tiksliaugrasina jai.
Sekantis veiksmas
Publika jam suteikia daug heat'o.
Sekantis veiksmas
Adolfas šypsosi.
Sekantis veiksmas
Deerek atslenka link Adolfo.
Sekantis veiksmas
Roll-up!
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
Adolfas lengvai išsisuka.
Sekantis veiksmas
Atsistoja.
Sekantis veiksmas
Spyris į Derek pilvą.
Sekantis veiksmas
Derek keliasi.
Sekantis veiksmas
Jis atsimuša nuo virvių.
Sekantis veiksmas
Powerslam!
Sekantis veiksmas
Derek guli ant žemės.
Sekantis veiksmas
Adolfas taunt'ina.
Sekantis veiksmas
Publika pyksta ant jo.
Sekantis veiksmas
Boston Crab!
Sekantis veiksmas
Derek nepasiduoda.
Sekantis veiksmas
Jis bando ištrūkti.
Sekantis veiksmas
Neišeina.
Sekantis veiksmas
Reverse.
Sekantis veiksmas
Pin!
Sekantis veiksmas
1, 2, 3!!!
Sekantis veiksmas
Viskas!
Sekantis veiksmas
Derek laimėjo!
Sekantis veiksmas
Juokauju!?
Sekantis veiksmas
Adolfas kickout'ino.
Sekantis veiksmas
Derek negali tuo patikėti.
Sekantis veiksmas
Jis prieina prie teisėjo ir ginčijasi.
Sekantis veiksmas
Ir Adolfas pasinaudoja proga.
Sekantis veiksmas
Smūgis į Derek pakaušį.
Sekantis veiksmas
Antras!
Sekantis veiksmas
Trečias!
Sekantis veiksmas
Derek suklumpa.
Sekantis veiksmas
German Suplex!
Sekantis veiksmas
Wow!
Sekantis veiksmas
Adolfas išmeta Derek'ą iš ringo su vokišku Suplexu!
Sekantis veiksmas
Derek skaudžiai krenta ant žemės.
Sekantis veiksmas
Adolfas atsimuša nuo virvių.
Sekantis veiksmas
Derek ant kojų.
Sekantis veiksmas
Suicide Dive!
Sekantis veiksmas
Derek trenkiasi į tvorelę.
Sekantis veiksmas
Adolfas nusileidžia ant kojų.
Sekantis veiksmas
Nacis griebia fano plakatą ir jį suplėšo.
Sekantis veiksmas
Derek smūgiuoja varžovui.
Sekantis veiksmas
Adolfas pagauna smūgį.
Sekantis veiksmas
Bet gauna spyrį į pilvą.
Sekantis veiksmas
DDT!
Sekantis veiksmas
Adolfas susiėmęs už galvos.
Sekantis veiksmas
Regis Derek įgavo jėgų.
Sekantis veiksmas
Tačiau jie abu negirdi, kad teisėjas skaičiuoja.
Sekantis veiksmas
7!
Sekantis veiksmas
Derek greitai pakelia varžovą ir įrideną į ringą.
Sekantis veiksmas
8!
Sekantis veiksmas
Ir pats įsliuogia.
Sekantis veiksmas
Adolfas keliasi.
Sekantis veiksmas
Ir gauną smūgį iš kojos į galvą.
Sekantis veiksmas
Adolfas griūna.
Sekantis veiksmas
Adolfas keliasi.
Sekantis veiksmas
Derek atlieka Sidewalk Slam.
Sekantis veiksmas
Yra.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Kickout.
Sekantis veiksmas
Derek vėl ragina teisėja skaičiuoti greičiau.
Sekantis veiksmas
Derek kelia varžovą.
Sekantis veiksmas
Smūgis alkūne į kaktą.
Sekantis veiksmas
Adolfas susiima už akies.
Sekantis veiksmas
Derek ruošiasi atlikti Suplex'ą.
Sekantis veiksmas
Bet gauna Eye Rake.
Sekantis veiksmas
Teisėjas to nepamato.
Sekantis veiksmas
Derek užsidengia akis.
Sekantis veiksmas
Adolfas šoka!
Sekantis veiksmas
FRANKENSTEINER!
Sekantis veiksmas
Čia tai geras!
Sekantis veiksmas
Derek susiėmęs už kaklo raitosi.
Sekantis veiksmas
Adolfas džiaugiasi.
Sekantis veiksmas
Jis jau ant kojų.
Sekantis veiksmas
Derek keliasi sunkiai.
Sekantis veiksmas
Adolfai niekinamai jį apspardo.
Sekantis veiksmas
Derek atsiremia į virves.
Sekantis veiksmas
Adolfas aateina link jo arčiau.
Sekantis veiksmas
Spinebuster!
Sekantis veiksmas
Derek užgriūna ant oponento.
Sekantis veiksmas
Teisėjas pradeda skaičiuoti.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
Shoulder's up!
Sekantis veiksmas
Derek vėl pyksta.
Sekantis veiksmas
Adolfas išsiridena iš ringo.
Sekantis veiksmas
Derek eina link virvių.
Sekantis veiksmas
Adolfas lipa ant apron'o.
Sekantis veiksmas
Stun Gun!
Sekantis veiksmas
Derek atšoka.
Sekantis veiksmas
Adolfas lipa į ringą.
Sekantis veiksmas
Atsimuša nuo virvių.
Sekantis veiksmas
Clothesline!
Sekantis veiksmas
Derek užsiverčia!
Sekantis veiksmas
Adolfas pinnina.
Sekantis veiksmas
1...
Sekantis veiksmas
Kojas deda ant virvių!
Sekantis veiksmas
2...
Sekantis veiksmas
3...
Sekantis veiksmas
Viskas!
Sekantis veiksmas
Viskas!
Sekantis veiksmas
Į kitą etapą keliauja Adolfas!
Sekantis veiksmas
Derek išrieda iš ringo.
Sekantis veiksmas
Adolfas didžiuojasi pergale.
Sekantis veiksmas
Skamba Trečio Reicho Maršas.
Sekantis veiksmas
Adolfas iškelia rankas.
Sekantis veiksmas
Jis išlipa iš ringo ir nueina ilsėtis iš arenos.
Sekantis veiksmas
Derek sunkiai palieka ringą.
Sekantis veiksmas
Nugalėtojas - Adolfas.
Sekantis veiksmas
Palaukit minutėlę, palaukit pasigirsta Damanes balsas
Sekantis veiksmas
- Adolfai, vaizdo kameros užfiksavo ką tu ką tik padarei
Sekantis veiksmas
- Aš padariau tai ką reikėjo padaryti, DaMan. Tik Arijas vertas kovoti dėl to titulo
Sekantis veiksmas
- Tu pralošei ir nesusitaikei su pralaimėjimu
Sekantis veiksmas
- Ne, aš tiesiog greitai sureagavau į beviltišką situacija. Tai tik parodo kokie protingi mes Vokiečiai esame.
Sekantis veiksmas
- Bet...
Sekantis veiksmas
- Paklausyk DaMan. Negi tu nematai, kad aš esu elitas šioje lygoje. Negana to, kad mes Tag team čempionai, kad mes keliame visų laidų reitingus, mes turime proga iškelti juos dar labiau. O kad tai įvyktu man tik reikia to diržo. Beto, lagaminas pas mane. Visi dokumentai tvarkingi, negi tu iš manęs ji atimsi.
Sekantis veiksmas
Publika švilpia, jie nepatenkinti neteisybe kuri slegia šį pasauli.- Gerai supratau. Jėzau, koks tu verksnys. Žinai ką, aš jau nusprendžiau kokia bus kova dėl BFZ čempionų titulo. Tai bus teisėtas lagamino savininkas Jagged Razzor Dwansoon ir žmogus laikantis lagaminą ADOLFAS GERMANAS.
Tačiau Brawl baigiasi, ir mes turime atsisveikinti. Iki.