Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-04-22, 15:30
2009-04-22, 15:35
aišku, kadangi čipuotas, tai pabandžiau ir kitų žaidimų, bet jis po pabandymo liko dulkėti lentynoje (galbūt jei ne naujas PC būčiau lošęs NBA 2K9). Nors jos ateitis miglota, bet man užteks kol suges pawrestlint su savo "dievukais"
2009-04-22, 17:50
2009-04-22, 17:57
SmS, 2009-04-22, 18:53, pasakė:
2009-04-22, 18:13
2009-04-22, 19:10
Lix, 2009-04-22, 19:15, pasakė:
Kada planuoji užsisakyt goldą? Pas tave flashintas ar ne? Kokių žaidimų turi?
2009-04-22, 19:14
2009-04-22, 19:18
2009-04-22, 19:40
2009-04-22, 19:52
Valhalas, 2009-04-22, 20:40, pasakė:
Kodėl? Originalūs žaidimai virš 100lt kainuoja, tuo tarpu piratinai (xbox'o) apie 7lt, tiek kiek kainuoja diskas. O skirtumo nelabai matau.
2009-04-22, 20:24
seimas2, 2009-04-22, 20:10, pasakė:
Gali buti, kad jau sia savaite Flashintas xbox. Zaidimu sarasa gali pasiziureti cia:
http://profile.mygam....net/Lixadellic
2009-04-22, 21:39
To seimas2: O Valhalas gerai sako seimai. Ant tokiu konsoliu turetu kiek ir geda buti zaisti piratinius zaidimus. Tu pats turbut jauti ir supranti kaip vertini zaidima kai jo kaina yra 7lt ir kai jo kaina yra 100lt. As jau nuo mazu dienu kai turejau Ps1 poto Ps2 zaisdavau originalius zaidimus o tik jau po keletos metu chipuodavau konsoles. Kai dabar turiu ant Ps3 apie 9 zaidimus tai juos visus vertinu. Nepadedu i sali kol nepereinu. Kai pereinu ji iskeiciu, parduodu ir perku nauja. Pamenu kai Ps2 turejau tai kai isirasydavau tuos geimus tai pas mane buvo is viso apie 60 irasytu zaidimu ir is ju puse po viena karta ideti i konsole penkioms minutems ir numesti. Zaisti originala maloniau sirdziai. Dabar man draugai sako "Oooo Ps3". Nueinam pas drauga kur stovi i"X"as su padavuskem ir jokio ispudzio nekelia. Tik kad papliekti ir praleisti laika nes vistek geras daiktas. O stai ir TNZ zinau kad turi X360, bet ir tai neflashino savo konsoles.
Beje jei eina kalba apie Wii tai sita konsole mane labiausiai trauke. Nezinau kodel, bet tiesiog man ji kazkaip netinka. Zaidimu lietuvoj gauti gan sudetinga, bet vistek ju manau ir nepirkciau, o pirkciau is uzsienio. Esme, kad kazkodel visiskai netrauke. Visada buvau istikimas Sony produkcijai. Tai va kaip jau supratot mano konsoliu kolekcijoj pabuvojo Playstation1, Playstation2 - abu parduoti. Na o dabar turiu Playstation3. Zaidimu kolkas uztenka ir laukiamas aisku labiausiai yra UFC2009 Na o jeigu kam reikes mano Ps3 ID: Teftelis.
2009-04-22, 22:19
seimas2, 2009-04-22, 20:52, pasakė:
Pagrinde iš principo, PC pas mane praktiškai visi game dabar piratiniai stovi(net tų kur org CD turiu nucrackintas versijas parsisiunčiau, nes patogesnis paleidimas) - kiek galima ;D + kaip ir sakė The1andOnly iš esmės kitoks gaming experience kai org nusiperki ir suploji už jį solidžią sumą su visais šviežiais lipdukais ir manualais. Aišku bet ko šiuo atveju ir nepirktum(kaip piratinių atveju random prisisiunti krūvom) - research prieš pirkinį reiktų atlikt
2009-04-23, 13:15
... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
2009-04-23, 14:22
Citata
Butent ta ir turejau taip pat omenyje. Pries perkant zaidima labai daug domiesi apie juos ir kuri reiketu isigyti. Taip zinai, kad neismesi pinigu i bala, o ir pati daikta vertini daug labiau. Galbut yra daug zaidimu kuriu as noriu bet tenka rinktis kuri isigyti siuo metu ir reikia gerai viska apgalvoti ir isleisti pinigus ant vieno zaidimo o pt dziaugtis geru pirkiniu. Kai turi galimybiu imi kita zaidima kurio norejai. Labiau vertinti pradedi.
Citata
Na sitoje temoje daug kartu gincitasi. As sito nepradesiu ir tiesiog kaip minejau man asmeniskai Sony visada buvo numeris vienas konsoliu pasaulyje. Pultelis patogesnis, daug graziau atrodanti konsole (juodai blizganti, labai gerai tinka mano salione prie HD TV ir prie interjero, ispudingiau tiesiog atrodantis daiktas.) Taip pat nemokamas internetas man buvo didelis pliusas. Zinoma pats vardas daug dave, o konsole isigijau uz 399euru is Italijos tetis paeme. Suzavejo ivairus idomus update'ai ir kuo tuoliau tuo labiau tas daiktas mane zavi. O visu didziausias pliusas tai Blue-Ray Rom'as kuriuo ixas kiek zinau negali pasigirti. Esme, kad ateityje Ps3 lenks Xbox'a. Dabar yra lygybe, taciau as matau sviesesne Ps3 ateiti, kadangi dabar zaidimai Xbox'o uzima po 6-7gb. Taip pat yra ir su Ps3. Kuriu zaidimai uzima taip pat apie 6-10gb. Bet ateina jau kiti metai kai Ps3 gales ishplesti savo zaidimo dydi. Zaidimai prades uzimti po 10-15. Veliau net ir 20gb ir cia jau Ps3 bus pranasesne konsole, o ixas sedes su savo 7gigais. Nebent zinoma Xbox'as imontuos pas save taip pat toki pati Rom'a, bet cia jau dabartiniams iXu turetojams vel reikes pirkti nauja konsole kai tuo tarpu Ps3 turetojai ir toliau dziaugsis ispudingais zaidimais. Na bet visa tai tik mano nuomone su ja galima ir nesutikti
Vartotojų skaito šią temą: 6
narių: 0, svečių: 6, slaptų narių: 0