Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE 2009 Draft *Raw Spoiler*

Temoje atsakymų: 11

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Nu ka nMo'ieciai atejo WWE 2009 Draft.Zinau kad per raw draft dar nesibaigia ,todel kas bus dar draf'tinti pagal jus?Beje ka manot apie draft'intus wrestlerius?NMo'ieciai laikykites pagarbos ir dekit spoilerius nors viena sia diena ,nesugabinkit kitiems show. :)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Tai jei temos pavadinime yra "spoiler" užrašas tai kam dar viduj jos dėt tagus?

Mano mintys:

Draft'as pasiodė nuobodus. Su Punk'u šioks toks dežavu, mano prognozės - Edge laimi belt'ą per BackLash'ą, ateina Punkas ir pasiima tą title per tą patį PPV. Nesupratau su Miz - Morrison kas ten buvo, tipo ne tag team jau jie bus? Nes jeigu taip tai tag-team divizioną WWE galima paskelbti mirusiu. Divų draftai pointless. Dėl Kozlov - atrodo baigėsi jo 5-minutes of fame, time to sink. Apskritai - nusivyliau, kad nebuvo išdraftintas Christian(mainly dėl šito draft ir siunčiaus visą šou), tikiuosi, kad dar bus...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
pernai buvo geresni. Mano spėjimai dėl MVP, BS ir Y2J buvo tikslūs, ir jie man patiko. Nepatiko, kad Matt'as eina į RAW, kad Rey grįžta į SD, nes RAW jis taip ir nespėjo pasižymėt, na tikiuosi SD jo dienos bus geresnės. Dar maniau, kad bus Cena nudraftintas, bet ne... Aišku, kai Edge laimėjo Battle Royal, būtų buvę tikrai gražu draftint Christian į SD ir pradėt jų feudą... Kozlov'as jaučiu net ECW belto nelaimės, o po kokio pusmečio per WWE atleidimų maratoną bus laisvas... Labai laukiu tų papildomų drfatų, ir melsiuos, kad Bourne ir Christian išdraftintų, taip man atlaisvindami nuo ECW žiūrėjimo :rolleyes:
O su Miz tai išvis nesąmonė... ką jie sau galvoja? išardyt kone geriausią tag team? Tiksliau, labiausiai entertaininačią (šitas žodis mane užkniso juodai ;))... Nu ant šito dalyko tai aš tikrai dėjau penį...

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-04-16, 11:15
+20% ispejimo. Stebim leksika.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-14, 20:29, pasakė:

pernai buvo geresni. Mano spėjimai dėl MVP, BS ir Y2J buvo tikslūs, ir jie man patiko. Nepatiko, kad Matt'as eina į RAW, kad Rey grįžta į SD, nes RAW jis taip ir nespėjo pasižymėt, na tikiuosi SD jo dienos bus geresnės. Dar maniau, kad bus Cena nudraftintas, bet ne... Aišku, kai Edge laimėjo Battle Royal, būtų buvę tikrai gražu draftint Christian į SD ir pradėt jų feudą... Kozlov'as jaučiu net ECW belto nelaimės, o po kokio pusmečio per WWE atleidimų maratoną bus laisvas... Labai laukiu tų papildomų drfatų, ir melsiuos, kad Bourne ir Christian išdraftintų, taip man atlaisvindami nuo ECW žiūrėjimo ;)
O su Miz tai išvis nesąmonė... ką jie sau galvoja? išardyt kone geriausią tag team? Tiksliau, labiausiai entertaininačią (šitas žodis mane užkniso juodai :))... Nu ant šito dalyko tai aš tikrai dėjau penį...
Na turbut,kad tu busi ne tik neatleistas nuo ECW ziurejimo,bet busi priverstas ziureti dar ir WWE Superstars.Kodel?Ogi todel,kad per supplemental Draft draftinami buna geriausiu mid-carderiai ir zemesni.Gali tiketis The Brian Kendrick perejimo ar Jimmy Wang Yang perejimo kur kitur,bet Christian tai nelabai.(aisku Evanas nera Main Eventeris,todel gali tiketis jo perejimo).Belieka tik tiketis,kad Christianas dabar pasiims ECW dirza ir kels dirzo prestiza feudindamas su Morrisonu :rolleyes:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-04-14, 20:37, pasakė:

Na turbut,kad tu busi ne tik neatleistas nuo ECW ziurejimo,bet busi priverstas ziureti dar ir WWE Superstars.Kodel?Ogi todel,kad per supplemental Draft draftinami buna geriausiu mid-carderiai ir zemesni.Gali tiketis The Brian Kendrick perejimo ar Jimmy Wang Yang perejimo kur kitur,bet Christian tai nelabai.(aisku Evanas nera Main Eventeris,todel gali tiketis jo perejimo).Belieka tik tiketis,kad Christianas dabar pasiims ECW dirza ir kels dirzo prestiza feudindamas su Morrisonu :rolleyes:

Nepamiršk kad praeitais metais supplemental Draft'o metu Kofi Kingston, Mark Henry, Carlito, Finlay, Benjamin ir pan pakeitė brandus, todėl visai tikėtina kad Christian bus perkeltas.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-04-14, 20:37, pasakė:

Aš vis dar nė velnio nenutuokiu, kas tas WWE Superstars, todėl ir žiūrėti neketino, be to, kaip sako Seimas, tikiosi, kad papildomi drfatai, patasys padėtį. o ją pataisyti užtektų Evano išėmimo iš ECW. Jei liktų vien tik CC, aš dėl jo nesivarginčiau, kadangi gero feudo jis ten neturi ir vargu ar turės ;)
Tarp kitko, manau jo dabar neidraftino nes jis dar dalyvauja tam title chase mače šiandien, dėl to jį ir paliko. o kai šiąnakt jį eliminuos, tai ir galės draftint :)

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Nuotrauka

Draftų rezultatai:
  • MVP goes to Raw. Šitas man patinka. Tikrai džiaugiausi dėl šito dalyko.
  • Big Show goes to Raw. Na man tai nei šis, nei tas. Būčiau buvęs daug laimingesnis, jei jis keliautų į ECW.
  • Melina goes to SmackDown. Nu tegul eina, man dėl tų divų nei šilta, nei šalta.
  • Matt Hardy goes to Raw. Irgi jokių emocijų, gal ir gerai.
  • Triple H goes to Raw. Na čia, ko gero, labiausiai nuspėjamas pasikeitimas.
  • CM Punk goes to SmackDown. Gerai, kažkodėl man paišosi Punk'as ir SD, tačiau man dabar galvoje žodžiai "deja-vu"..
  • The Miz goes to Raw. Are you f'n kidding me?? Geriausias WWE tag-team'as yra išskiriamas. Nu kas per blevyzgos... Dabar mano pyktį tik numalšintų feudas tarp Morrison ir Christian, bei Miz laikymasis uper-midcard'e. Jau galvojau, kad Tag-Team divizionas grįš į gerus laikus...
  • Kane goes to SmackDown. Na jis jau niekur nebenaudojamas praktiškai, tai man nesvarbu kur jis ten sėdi.
  • Y2J goes to SmackDown. Geras sprendimas. Jericho vietos Raw nebeliko, be to jis man kažkoks išsikvėpęs.
  • Kazlov goes to ECW. Jo šlovės dienos jau praeity, dabar bus geriausiu atveju Mark Henry vietoje.
  • Maryse goes to Raw. Divų divizionas man neįdomus, kaip jau sakiau.
  • Rey Mysterio goes to SmackDown. Džiaugiuosi, Raw jis nieko neveikė, todėl tikiuosi, kad jam atsiras kokios nors veiklos SD.
Minusai:
  • Neperkeltas Cage. Jau sakiau, kad man labai patiktų Morrison - Cage feudas, todėl jei dėl to Christian yra paliekamas - labai gerai. Dar yra galimybė, jog jis bus perkeltas rytoj, nes dabar dar dalyvauja tame turnyre dėl galimybės susikauti su All Americans Jackass. Tačiau jei jis lieka ECW dėl to, kad nepatinka Vincui, tai čia jau be žodžių.
  • Neperkeltas Bourne. Jis ECW nieko doro neveikia, todėl ramiai galėtų eiti į SD. Raw jau perkrautas gaunasi, todėl nelabai noriu jį ten matyti.
  • Neperkeltas Cena/Batista. Dėl Batistos dar suprantama, jis dabar kaip ir feudina su Orton'u, tačiau Cena. Juk jis feudina su wrestleriu iš SD, Edge. Kodėl negalėtų persikelti ten ir toliau kovot ramiausiai? Man jį matyti Raw jau užkniso, galėtų keltis į SD. Juo labiau ten nebeliko tikro supermeno.
  • Išardytas geriausias WWE Tag-Team'as.
  • CM gali padaryti tą patį ką ir anais metais, nes dabar abu titulai Raw. Man ši mintis nepatinka, to pačio matyti tikrai netrokštu.
Pliusai:
  • Tikiuosi, kad Cage feudins su Morrison, kas dabar tampa visai įmanoma.
  • Labai laukiu Ken Kennedy Main-Evente. Labai patinka man šis wrestleris ir tikrai noriu jį matyti aukštai. Manau jis gali tikrai nemažai.
  • Norėčiau, kad pagaliau būtų pradėtas tikras push'as MVP. Jis laimi kelias kovas, bet po to vėl pralaimi. Negi čia WWE push'as?
Bendrai:

Nuvylė draftai ir kaip didžiausius smūgius galėčiau įvardinti Christiano pasilikimą ECW ir geriausio WWE Tag-Team'o išardymą. WWE CAN do better!

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-04-16, 11:34
+20% ispejimo. Stebim leksika.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Draftai man patiko. HHH, MVP ir Show i Raw buvo labai geri ejimai. Hardy perkelimas i Raw nepatiko. Tikejaus, kad jeigu Matt perkels tai ir Jeff perkels. Toliau Y2J perkelimas i SD tai nezinau kaip cia reaguot gal ir gerai. Punko perkelimas patiko, nes neperneshu jo. Nesupratau as irgi su Miz'u, bet atrodo ji turnins i face'a arba liks heel'u ir ka nors suks su MVP. Kazkaip galvojau kad HBK ir Edge bus pajudinti bet nieko nesulaukiau. Labai gaila del Cristian.

O tai kada tie papildomi draftai ivyks?

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-15, 00:01, pasakė:

O tai kada tie papildomi draftai ivyks?
Trečiadienį, visą (maždaug) dieną, WWE.com kas kiek laiko parašys kas kur keliauja.

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-04-14, 23:17

Nuotrauka

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0

WWE RAW Draftų rezultatai:

• MVP goes to Raw - tikrai geras sprendimas atrodo.
  • Big Show goes to Raw - kaip kolega Sms ,pasake jam geriau butu ECW,nes jau pradeta igrįsti WWE melodramos.
  • Melina goes to SmackDown - nu ka ilgai laikytas Raw Moteru titulas keliauja i Smackdown.
  • Matt Hardy goes to Raw - jau geriau galejo persikelti i ECW.
  • Triple H goes to Raw - negi dar neuztenka kovu tarp John Cena vs Triple H arba Dave Batista vs Triple H.
  • CM Punk goes to SmackDown - ar ne per daug CM Punk IC,Tag Team,World Heavyweight Championas ,dabar Mr.MITB zmogus,dabar jau keliasi i Smackdown ten irgi viska susiims.Aciu dievui ,kad nors tiek Maniac neduoda titulu BWE.:rolleyes:
  • The Miz goes to Raw - ar man vienam taip atrodo ar Miz'a joberiu nori padaryti ir vel.Reikejo dar palikti team'u.palaukti kol senukai iseis.
  • Kane goes to SmackDown - kai praitais metais atejo i Raw, is kart pagalvojau o kaip Umagos vs Kane kova per raw del islikimo tai negi ir vel viskas grysta?
  • Y2J goes to SmackDown - Y2J isejimas is Raw i kita branda kaip i Smackdown yra tikrai i nauda.
  • Kazlov goes to ECW - kaip tik man atrodo ,kad kelione i ECW tik jam i nauda.
  • Maryse goes to Raw - kai tik pamaciau ,kad melina perejo i Smackdown, is kart toptelejo mintis ,kad ir maryse bus perkelta.Is vis reikia panaikinti ta divu titula uztenka ir vieno.Geriau Cruiserweight prikeltu is numirusiu.
  • Rey Mysterio goes to SmackDown - kaip ir Kane neturejo kur padeti Raw todel tikrai gerai kad jis perkeliamas.

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-15, 00:16, pasakė:

Trečiadienį, visą (maždaug) dieną, WWE.com kas kiek laiko parašys kas kur keliauja.

Ot ir ne Linai musu laiku ketvirtadieni draftai bus,7:00 ryto.

Šį pranešimą redagavo Future Boyz: 2009-04-15, 08:22

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Ne į temą

Rodyti pranešimąFuture Boyz, 2009-04-15, 09:07, pasakė:

Ot ir ne Linai musu laiku ketvirtadieni draftai bus,7:00 ryto.

Noon = vidurdienis, ne vidurnaktis, taigi draftai vyks 19:00 musu laiku.

Vysniuz

Baltas diržas

• Nariai
0
2009 WWE Supplemental Draft results:

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Vysniuz: 2009-04-15, 23:15

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0