Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Friday Fight Zone

Temoje atsakymų: 19

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Nuotrauka

1.Kova:
E-BRING vs The Maximus vs Dizzee vs Jaged "Razzor" Dwansoon
Fatal 4 Way Match

2.Kova:
Jason Clue & California Rose vs The Silencer & The Chain
Tag Team Match

Main Event:
Jason Speed vs Damane
Single Match

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-04-13, 12:30

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Viskas buvo nuspejama. Net neuzejes jau supratau, kad bus tag team macas, Jason ir ?? vs. Silencer ir ??. Tad per daug nenustebino. Na, su Chain manau ivesime tvarka :)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Bent parasykit ar main event bus BWE Championship, ar non-title.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-04-05, 21:26, pasakė:

Bent parasykit ar main event bus BWE Championship, ar non-title.
aš Tau tikrai sakau, kad Tu pradėjai vartot kažkokius narkotikus... :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-04-05, 20:43

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-04-05, 21:28, pasakė:

aš Tau tikrai sakau, kad Tu pradėjai vartot kažkokius narkotikus... :)
Screw you, i'm still high and you know why....juk Rytas laimejo!!!

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2009-04-05, 20:46
+20% ispejimo uz 11 taisykles pazeidima.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ne į temą
Lyncaz pwns Walleris, su report ;D.

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3
Refresh anoje temoje pasake visa tiesa, bukeriai manes neivertina. krc parasysiu tokia pat galinga kalba kaip per ppv, ir paziuresim ar ivertins are ne. jei ne, tai vistiek dziaugsiuos(VISDELTO RYTAS LAIMEJO!!!!) tai vienu zozdiu laukia geros kovos. kaip rytas paeme eurocup, tai as pajamsiu ta JASON SPEDD IR BUS JEGA!! DAMANE UZIMS VISA SIA FEDERACIJA

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-06, 12:53

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Citata

Refresh anoje temoje pasake visa tiesa, bukeriai manes neivertina. krc parasysiu tokia pat galinga kalba per ppv, ir paziuresim ar ivertins are ne. jei ne, tai vistiek dziaugsiuos, kad teisingumas laimi (VISDELTO RYTAS LAIMEJO!!!!) tai vienu zozdiu laukia geros kovos. kaip rytas paeme eurocup, tai as pajamsiu ta JASON SPEDD IR BUS JEGA!! DAMANE UZIMS VISA SIA FEDERACIJA

Ne į temą
Pazesim , ka domaz mastys kai issiblaivys.. Man ir buna prisidirbi , o poto ryte geda buna :)..

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-04-05, 23:01, pasakė:

Ne į temą
Pazesim , ka domaz mastys kai issiblaivys.. Man ir buna prisidirbi , o poto ryte geda buna :)..
buvau blaivas, ir vertindamas ppv pasakiau kad Maniac nepelnytai gavo ta dirza. nu cystai, parase tiesiog viena kalba daugiau ir viskas. nu siaip gal tas bukeris ir buvo teisus, kuris vertino ta kova, gal cia as per daug gerai apie save mastau. Bet siaip.. Nu as negaliu kitaip rasyt. Toks jau mano stilius - rasyt prasmingai bet neidomiai. Tad arba as tapsiu jobberis,, arba mane pagaliau ivertins. Na vienu zodziu cia bukeriam sprest
p.s : VERTINKIT PPV

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-06, 12:51

Ariju rinktine

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimądomaz, 2009-04-05, 23:00, pasakė:

Refresh anoje temoje pasake visa tiesa, bukeriai manes neivertina. krc parasysiu tokia pat galinga kalba per ppv, ir paziuresim ar ivertins are ne. jei ne, tai vistiek dziaugsiuos, kad teisingumas laimi (VISDELTO RYTAS LAIMEJO!!!!) tai vienu zozdiu laukia geros kovos. kaip rytas paeme eurocup, tai as pajamsiu ta JASON SPEDD IR BUS JEGA!! DAMANE UZIMS VISA SIA FEDERACIJA
Nenoriu taves nuliudinti kolega, bet sita federacija uzimsime mes. Musu irgi niekas neivertina, kas per nesamone, auksini lagamineli laimejo kazkoks parazitas. Jai ne musu geniali mintis nukirpti kontrakta, tai tie idijotai butu visa nakti bande paimti kontrakta. Maziausiai bukeriai, turi suteikti mum kova pries lagamino savininka, vardan aukso, vardan socialines lygibes!

Šį pranešimą redagavo Ariju rinktine: 2009-04-06, 09:13

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąAriju rinktine, 2009-04-06, 10:09, pasakė:

Nenoriu taves nuliudinti kolega, bet sita federacija uzimsime mes. Musu irgi niekas neivertina, kas per nesamone, auksini lagamineli laimejo kazkoks parazitas. Jai ne musu geniali mintis nukirpti kontrakta, tai tie idijotai butu visa nakti bande paimti kontrakta. Maziausiai bukeriai, turi suteikti mum kova pries lagamino savininka, vardan aukso, vardan socialines lygibes!

Ne į temą
Jason Clue: Nereikėjo man tos žarnelės stabdžių perkirpti, nereikėjo :).

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Ariju rinktine

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-04-06, 10:23, pasakė:

Ne į temą
Jason Clue: Nereikėjo man tos žarnelės stabdžių perkirpti, nereikėjo :).
Ne į temą
Tu dar ne tik idejas vagi, bet ir musu turta gadini. Na bet mes esame geri zmones ir sita nesusipratima pamirsime jai tu atiduosi auksini lagamineli mum. Tai bus kompensacija uz uz 1939m. mersedes remonta.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąAriju rinktine, 2009-04-06, 10:33, pasakė:

Ne į temą
Tu dar ne tik idejas vagi, bet ir musu turta gadini. Na bet mes esame geri zmones ir sita nesusipratima pamirsime jai tu atiduosi auksini lagamineli mum. Tai bus kompensacija uz uz 1939m. mersedes remonta.

Ne į temą
Jason Clue: Kiss my ass, germans :). Arschloch :D. Hitler kaput! Apie lagaminėlį tik pasvajokit.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-04-06, 09:50

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2009-04-06, 10:05, pasakė:

Ne į temą
Zinau kad Maniac laimejo nes kalba daugiau parase , bet tu baik nervotis , juk cia zaidimas , bus dar tu titulu , cia daug kas ko neivertina , pats pastebejau kai pradejau rasyt maziau kalbu pralaimiu , arba lygios , bet metas nustot skustis :)
Ne į temą
As nesinervuoju, siaip man negaila tu titulu ar pan, bet tiesiog as nesuprantu kas mano kalbose yra blogiau uz kitu? Man tai pvz patinka mano kalbos, nes stengiuosi kazka protingo pasakyti. Taciau rasydamas tokiu stiliumi as dar ne karta taip uztikrintai nelaimejau bwe. Tad cia tokia ir problema. Padetis be iseities turbut, nes as savo kalbu stiliaus keisti nenoriu, o vertintojams jis nepatinka. O gal cia man taip tik atrodo? Jei as neteisus, tai pasakykit.

Šį pranešimą redagavo domaz: 2009-04-06, 10:08

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Pridetas sioks toks logo.. Dekui Unbroken..

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąRefresh_22#MVP, 2009-04-06, 11:20, pasakė:

Pridetas sioks toks logo.. Dekui Unbroken..
1. Logo sucks
2. I FFZ logo reik pridet BWE logo
3. "pentadieni" is mazosios raides
4. whatever...negi beta versija dabar cementuosit kaip logotipa. Galima buvo ilgiau padirbet.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
Domai, Tu nelaimėjai ne todėl, kad Tavo kalba buvo prasta, ji buvo gera, bet kita buvo geresnė ;) Man tiesą sakant, paskaičius visas tris ir bandant žiūrėt iš šono taip ir pasirodė. Be to prisimink, kad jau kartą nugalėjai Maniac su Impaleriu. Taip, kad Tavo kalbos tikrai geros ir nieko Tau keist nereikia :D
o dėl kiekybės tai prašau nestumt, nes mano dvi buvo ne ką ilgesnės nei jūsų viena :D :D

Nuotrauka

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Citata

siaip man klausimas kilo , dabar vos ne kas savaite per paprasta show ideda big match , kuris yra PPV vertes , tai meginu paklausk ka per PPV darysim jei taip toliau
esme ne tame, kad blogai jog big matchai buna. esme tame, kad nera brandinami fjudai. jeigu butu fjudas, tai butu lengviau ir macus suskirstyti taip kad ant ppv butu big match

BingoLT

Baltas diržas

• Nariai
0
Issimkit Camper is anonso, Zygiui jau rasiau kad nebekovosiu. Priezastis tokia kad nebeturesiu laiko skirti e-fed'ui.

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Isimta!
Pakeista kitu kovotoju..

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0